Livsfarligt.

Jaha, vad har jag nu gjort idag?
- Varit sjuk och haft öroninflamation.
- Gått till skolan.
- Haft redovisning m.m.
- Pratat med älsklingen.
- Sovit : O

Helt ok dag med tanke på omständigheterna, har ju inte direkt ont i örat längre, men lite otäckt att inte höra någonting. Dessutom så sabbar det ju helt klart stämmningen när man ska lyssna på mp3. Men det e sånt jag kan lära mig att leva med, det viktigaste nu är att bli frisk tills Jimmy kommer : ) Attan vad vi kommer att träffas mycket nu babe. Ska ju ner till dig nästa vecka med (  v  ) Jag klagar då dock inte, underbart.

I skolan idag hände det väl inte så mycket. Tycker lite synd om Niklas men aja det kan inte alltid vara lätt. Dock en sak som han har det lätt med är ju det att han kommer jäkligt lätt undan i vissa situvationer. Tänk egentligen vilken dröm han lever i, iaf en tjej dröm antagligen. Han kan ju gå in i alla killomklädningsrum utan att killarna ens tänker på det. Men om jag skulle göra det skulle det bli en väldans kabalalik. Haha inte för jag behöver det nu när jag har den finaste i världen < 3 Jimmy, men jag måste ju även tänka på mina medmänniskor. Anna var inte i skolan idag vilket jag tyckte va synd, saknat henne rätt mycket och inte träffat henne på alls länge : ( Tycker inte om detta. Dock så fick man överleva skolgången med de andra damerna och lika kul var det : ) Hehe Evelina kläckte en otroligt grym kommentar på redovisningen och nu orkar jag inte sätta in den i det sammanhanget för edt blir för mycket att skriva men endå.
- Ja, italien då har mest katoliker och protestanter men självklart finns det ju små mängder utav judar och muslimer. Och vi vet ju alla vad muslimerna står för.
Haha vilket påhopp eller vad? Haha var verkligen ass kul att höra ska ni veta. Min redovisning gick med bra fast att jag glömde hälften utav allt jag skulel säga, fan !

Såg att Birre alltså våra treor ( vi har sånna namn på våra klasser i vår LITE finare skola) hade hängt upp ett utav deras studentlakan i matsalen. Ooh, det bara ger mig en klump i magen att om ett år så står jag där själv och ska ta studenten, jag hade inte tackat nej för att göra det nu heller. Men som sagt ett år kvar, och på ett sätt känns det endå skönt för behöver inte ta skolan på blodigaste allvar, dessutom så kul som jag har nu kommer man nog inte ha på länge sen.

Kommer inte ihåg vad jag, matilde och niklas pratade om på bussen idag, var nog inte något überkul för jag skulle nog komma i håg något sådant. Kommit på att de bästa sakerna som vi säger brukar produceras på torsdagar och fredagar. Kanske för man är så himmla trött och flummig efter en lång vecka i skolan? Ska fan erkänna att efter en hel skoldag trotts att man inte rör på sig eller så, så är jag totalt slut.

Annars idag har jag bara sovit och pratat med älsklingen, och lite då med Camilla ;P hehe. När vi väl sätterr igång att prata så verkar det aldrig som det tar slut, stackas Jimmy märkte nog allt att du blev lite frustrerad ; ) - Jag kan ringa dig ikväll. Tomt hot min älskling, tomt hot. Älskar dig.

Dessutom innan jag avsluta detta inlägget, ni vet de där sunlotion som ska få en att bli lite lätt olbrun utan brun utan soleffekt. Totalt livsfarliga. Jag säger bara det, alltså man ser inte effekt så på kroppen, men trodde serisöt inte det gav så mycket färg så hade ju inte en tanke på att tvätta händerna efter att jag ha smörjt in mig. Så när jag gick till skolan, för det var då jag upptäckte det så var jag helt brun emellan mina fingar, ur pinsmat, men annars såg jag inga ojämna ställen eller så. Men folks, trodds att det sägs att det bara e liten brun utan sol effekt så TVÄTTA HÄNDERNA.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaah klartd te vart ett tomt hot, mest för att få telefonen. haha. men men du ska bli frisk och dte ska jag med. hehe älskar dig sandra. älskar dig så sjukt mycket baby(L) du är mitt allt. kyssas

2007-05-08 @ 21:18:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0