Förlåt

Ja som tidigare nämt förlåt, fattar inte redigt vart jag tagit väget, men det har minst sagt varit fullt upp :/ pust alltså. Men aja nu tar jag nya tag. Sitter iof nu och väntar på att jag ska ringa och väcka älsklingen nu ås här på morgon kvisten efter att han misslyckades innan med att väcka mig, gulle.  DET är klart nu så vi ska iväg till spanien emellan två - tre veckor. Ni kan inte fatta hur lycklig jag är, känns obegripligt, älskar dig så himla mycket Jimmy Ja jag vet att jag tofflar, men får man väl sig smaka kärlekens underbara sötma så vill man aldrig släppa de ifrån sina läppar. Oh, så poetiskt sandra, filosof sandra tillbaka tros?

Fredag / Först skolan och sedan mötte jag upp med Lina i stan och kollade på en massa fint, dock så var trängslen ett totalt faktum och vi fick verkligen kämpa oss fram med armbågarna för att ta oss förbi alla breda rumpor m.m. en riktig kamp för att enbart gå och kolla lite pust : / Jönköpings marknad är kasst. Åt lite gott självklart på Johans och sedan vinkade jag av Lina och blev upp hämtad utav Daniel, glodde på lite film och bara pratade allmänt skönt att träffa de flesta efter ett tag. Sedan var det hem och sätta i sig lite grillad mat och tjöta med min älskling : ) loves u.

Lördag / Steg upp med allmänt dåligt humör den morgonen eftersom jag skulle jobba, fick förvånande samtal ifrån lite varstanns men det är alltid kul med variation haha självklart var de flesta mest ifrån baby men endå : ) Typ 3 timmar innan jag skulle börja jobba mådde jag riktigt kasst alltså, men antar att det var för jag skulle jobba, min kropp vill inte : / Men ja jobb gick också jätte bra och det flöt på som det skulle. Hann varna en engelsman angående helsingborg m.m. skrämde upp han redigt ordentligt, men säger bara det som baby ha sagt till mig, han hade enbart detta att säga om helsingborg sen.
- Jävla muslimstad, fast på engelska nu är lite trög i huvet nu så få bli på engelska, men som jag skrattade redigt skön kille.
Efter jobb så var det enbart ehm och snacka med baby, vilket vi gjorde till 1.30 den nattn, pust inte bra eftersom jags kulle börja jobba 11.00 dagen där på. 

Söndag / Mamis dag  : ) Och ja folk bokade in i det sista till våran morsdag lunch : / vi hade uppåt 100 pers och mycket utifrån som jag sprang, tur att det inte är så stressigt varje dag på jobbet, halleluja. På morgonen uppvaktades min egen mami med tårta och annat dyrlikt. Efter jobb så var det hem till mormor som gällde för att käka lite krubb, missade ju middagen i med att jag jobbade men jag högg in på resterna så gott : ) Sen efter det var det bara Jimmy som gällde hela kvällen : )


Kommentarer
Postat av: Jimsan

nawe love. hehe underbart ju, kul att ni hade det bra i fredags(visste redan allt jag läste förståss) men ändå;) hehe. aja dte ska bli underbart om du läser min bloggför idag så får du de exakta datumen för när vi e borta. älskar dig mest av allt. kyssar och smek höres snart (5 min till)LÄNGTAR <3

2007-05-28 @ 20:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0