Det är mänskligt

Så, haha äntligen hemma anatr jag? Eller sorligt nog hemma. Kom väl hem runt 12.30 tiden eftersom papi kom och hämtade mig : ) Väldrans skönt att slippa att kånka på den biga och tunga väskan alldeles ensam, om jag kommer bli sne på gamla dar så vet jag varför. ω

Vet inte riktigt om jag ska kortfatta min vistelse hos älsklingen som jag brukar göra. Skulle vilja skriva om var dag med mina egna långa ord men fatta var lång denna bloggen skulle bli då, vill ju endå att en del utav er avslutar den utan att behöva hittas utav era nära och kära och dreglandes ha somnat bort på tangentbordet. Haha ... som jag önskar.

Kort sagt så har det varit underbart att spendera dessa dagar tillsammans med Jimmy och alla andra : ) Jag glömmer inte nån! Dock blir det väl så att jag ha kommit att bli beroende utav Jimmy & helsingborg, känns mer som hemma än jönköping gör verkligen. Pust denna tråkiga stad, ska min pina aldrig ta slut lixom? Kommer ha sån Jimmy abstines dessa 19 dagarna : / Det är en lång tid om ni frågar mig, men har man väntat i år innan hunny så blir den korta väntan som ett plåtser på såren.

Usch ska jobba idag, går oväntande till mitt jobb utan att jag egentligen vet vad jag ger mig in på :/ hum, det kan hända det mesta från frid till katastrof på bara några sekunder. Ikvälls ka jag jobba med Ann - Sofie och Antonia så jag antar att det är ganska mycket eftersom vi är tre inkallade, håller tummarna för att jag slipper så det inte är några bussar, dock så ska de ju komma mer och mer nu. Jag vill inte! Dessutom måste jag ju säga atill Magnus att jag ska vara ledig de dagarna med, Ingen fråga utan mer ett konstaterande om ni frågar mig, fan va sur jag bli annars, varför oroa mig jag kommer inte behöva bli sur.

Men det grämer mig att jag måste jobbe för hade jag sluppit det så hade jag bara behövt vara hos baby nu och ligga och mysa och ja bara ta det lugnt ända fram till Söndag, fatta söndag : / aja nu är det jag som drömmer igen. Känns bara så sjukt tomt.

Måste börja leta fram mina arbetskläder nu, sen så ska jag ringa till baby med, vaknade för ett ganska bra tag sen men ville inet störa han när han endå är ensam med sina kompisar, mig har ju de flesta fått dras med den senaste veckan, haha. Tack alla iaf <3 Älskar dig Jimmy (    v    )

Kommentarer
Postat av: milla

Det har verkligen varit mysigt o ha dej här gumman.Så kul vi haft mys med mat o dricka o Danmark mm o inte att förglömma KAFFE KAKA FIKA=)
Du e såå välkommen ner den 7e igen..Hoppas det går bra med jobbet idag o att A inte e fööör jobbig hahaha.Du måste hälsa fsmiljen Mamma o Pappa o Lena o Eva hälsar till dej//Milla svärmami var det så du kallade mej lr nej Camillis va? ppn &koh

2007-05-19 @ 21:53:48
Postat av: Jimsan <3

nawe gumman. det e roligt att du hänge rpå oss ju., det vet du att jag tycker o d e kul att du lär känna mina polare litta ju. får ta o träffa alla andra också;)eheh eller ja de andra närma polararna. snart komemr du hem från jobbet och har 3 nya kommentarer av mig i bloggen. det gillar du va? ja dte vet jag du gör. du är underbarast. kyss o smek älskar dig med <3

2007-05-20 @ 22:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0