dagens, dagens

Man kanske skulle tänka sig och skriva några rader här tros eftersom det inte kommer bli något utav det ikväll eftersom jag ska jobba. Pust, dessutom mår ajg inget vidare idag har inte sovit så bra och känner mig illamående, nej jag är inte gravid har fått den frågan cirka 5 gånger idag nu. Herre jösses vad ni inbillar er folks.

Klockan 5.00 i morse blev jag väckt utav min baby för han skulle gå till arbetet och ville bara höra min röst innan han gjorde det. hur sött är inte det egentligen? Så direkt när vi hade lagt på så somnade jag likt en medvetslös in igen, såå gott att sova och vara lite ledig, men ish som jag mådde värre en en baksmälla hela kändes som det var hottentotten i mitt huvve som attakerade min hjärna. Eller någon som bara allmänt stog och trampade på den : / sånt är läskigt.
 
Så efter ett tag så kände ajg att jag måste vila och att jag aldrig skulle ha klarat av att rusa runt med lina på stan så smsade henne plus ringde eftersom min mobil konstigt nog också skickade det smset till jimmy :S Är nog bara för den är så van att messa honom kan jag tänka mig. hehe. Så nu ska jag bara ta det lugnt fram till att jag ska jobba, kan helt enkelt inte ringa och sjukanmäla mig eftersom de inte kan ta innågon så snabbt, synd om mig. Ska ia´f be monka och ellis att ajg få gå vid 23.00 eller det är ett krav eftersom jag har skola imon, tillskillnad ifrån dem.

Jag hoppas att jag hinner se min baby i camen innan jag msåte åka till jobbet, eftersom det inte blir något med det nu ikväll : / Sorry älskling, men vi kommer ju höras som vanligt ju det är fan givet. Klarar mig inte utan de stunderna. Dessutom är det bara 3 dagar kvar okej 4 med denna men endå : ) loveliy

Kommentarer
Postat av: Jimmy

nawe baby. du är för jävla underbar. jamen du vet hur jag är orolig o sånt trams. hehe. saknar ju dig och ja som du sa vi ses om 3 dagar:) hihi. mindre än 3 dygn kvar nu ju och jag längtar skjukt. ja jag vill ju ha mina rutiner med att få se dig i camen iaf i 2 minuter innan vi sover måste ju hinna med (HL) elle rhur love? ;D hehe. kyssas o smeka du e mitt allt

2007-05-30 @ 22:48:49
URL: http://www.ironman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0