Bröllop & Jävelskap

Minst sagt, berättar nog bara lite snabbt igenom hur min helg gick, lite sisodär om inte annat. Började ju med att man kastade sig till skolan för att jobba lite där snabbt till 16.00. Puttsade lite glas, ställde i ordning i bistron och sådant dyrlik. Antar att man inte hann att göra så mycket mer innan Pia & Daniel gick igenom grunderna för servering på evenemang innan jag skulle dra så tack och hej var det.

image95

image96

image97

image98

image99

Lite bilder från gårdagen då, jag vet, jag är ingen jävel till fotograf men det fick duga var ju minst sagt 100 gånger snyggare i verkligheten. Dessutom fotade jag inget på den fina personalen eller mig själv, skötte lilla anna i stället. Hoppas inte det var hennes kamera för i så fall antar jag att hon lägger ut dem ; ) hahaha ... : /

På jobbet var det mycket danskar och norskar, danskarna var ju självklart värst fattade verkligen inget. När en högröd dansk kommer fram till dig och dessutom är arg så vill jag se den jävel som lyckas. Gud alltså, öppna munnen om inte annat eller ta ut gröten ur halsen så. Lyckades iaf överleva kvällen med nöd och näppe dessut foxade papi käk åt mig höll på att svälta ihjäl alltså, gud ;P Hehe så är det man hinner då inte äta.

Ska fortsätta prata med Jimmy nu : ) Lilla vännen love, anna verkar vara försvunnen med, hoppas hon är i skolan imon om inte annat gums.

Kommentarer
Postat av: Jimsan <3

bbay dte var jättefint. duktiga ni är. men du är bädt då kvittar dte vad andra tycke roch tänke.r snälla säg att dte är du och jag förevigt sandra? behöver dig i mitt liv. kyssar och smek underbaring.

2007-05-06 @ 23:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0