Befintliga jag

Sådär jag ännu en helg avverkad, ååh det går så fort nu snart e det fan sommar lov och allt, tro jag har lite saker kvar i plugget, måste ta mig i kragen nu och se till att få dem gjorda. Men annars är för övrigt allt bara bra. Men om det fortsätter att gå lika fort, ja i denna rasande takten vi e uppe i så kommer det kännas som jag tar studenten imorgon : ) Jippi. Balkläder, studentkläder ja allt ska ju fixat. Kommer bli så bra nästa år, eller detta året med men nästa läsår : ) Fast det e klart detta året är ju lätt bäst fick ju Jimmy till slut, det trodde ni inte suckers att jag skulle lyckas med va? Vet endel som iaf blev chockade. Alltid glad att kunna chockera och underhålla, tackar, tackar ω.
 
Baby var då nere i helgen, okej det kändes som en väldig kortis, men varje ögonblick med honom är värt mer än allt. I love him <3 Började med att jag och mami hämtade han på resecentrum, sen så myste vi bara innan vi skulle in till stan och hålla lina sällskap till klockan 22, hon skulle jobba på centrum. Så vi placerade oss på Johans lite och tjötade, a lot. Sen drog jag och Jimmy hem och umgick med min mami och papi lite. Drog igång en vanlig disskution, det handlar inte om vem som har rätt utan det handlar om att vinna disskutionen. Vilket jag gjorde, bara att pappa inte ville ge sig.

Sen lördagen vaknade vi upp med frukost på sängen : ) Mamma var så snäll och hade dukat upp det mesta i frukostväg på en bricka och bar ner det till oss. Hehe underbar start på dagen. Men iaf sen drog vi en runda på a6 jag som släpade upp Jimmy ditt och köpte lite små krams och här och där. Var ute efter en speciell sak, men Jimmy tyckte att min besvikelse skulle komma efter jag varit hos honom och kollat efter den har ju båda danmark och helsingborgs stad. Jag håller tummarna, måste ha det, finns ju redan i mina drömmar med Jimmy då förståss ; ) haha.

Framåt kvällen blev det en hel del mys och dessutom kolla på fear factory och ESC, Eurovisions Festivalen. Hehe mer jag som tvingade Jimmy men det var som jag sa hunny, det e lite mysigt att kolla på det och dessutom tjötar man mest, så vi satt och tjötade i cirkus tre timmar medans vi med förtvivlan såg Serbien och Ukraina knipa topp placeringarna ; S Alltså, istället borde de ha en cirkus för fan, så dåligt. Jga och Jimmy blev så lacka. De röstade ju inte på låten utan på landen. Så för att inte detta ska kunna ske igen så kanske man inte skulle visa vilken låt som representerar vilket land, blir ju jävligt svårt att rösta på landet i så fall. Känns ju så jävla meningslöst att de länderna vinner bara för att de har många grannar. Mina favoriter var då Ryssland, Sverige och Finland. hade gärna sett nån utav dem vinna, förstår olas frustation verkligen ett sånt toppen bidrag ett utav våra bästa någonsin och vi når enbart en 18:e plats. SkandalÖST ω!  

image101


En sak måste ni ju bara erkänna alla modejättar måste  ju tycka han är hel rätt med allt detta silver som nu skulle vara så übermodernt. Men endå killen hade för fan en julgrans stjärna på huvvet. Dessutommatchar han detta med ett par illröda läppar, svinrosa kinder plus ett par regäla vita tajts för att inte förglöma de masiva platådojorna. Rätt upp och ner så är han ju supermodern bara det att han måste tolkat det totalt fel. Och varför bröst egentligen? Har jag verkligen inte fattat, är det nått man har i Ukrania? Mycket frågor går igenom ens huvve måste jag säga.

Men förutom det hade vi en urmysig kväll med en massa god mat och allt : ) natten min var väl lite sådär drömde en massa mardrömmar, usch. sån e jag ibland. Puuh så vaknade och kurade ihop mig till Jimmy och då kändes väl skaer och ting bättre. Sötnosen vaknade och yrade. haha snuttegull du e verkligen för go. Nyvaknare än du var då får man verkligen leta efter.

På tal om mardrömmar så satt jag och mami och disskuterade det när vi satt och kollade på ett orm program på animal. Hör och häpna älskling jag vågade kolla på det, emellan mina fingrar förståss. men iaf. Angående mardrömmen så är min värsta mardrömm eller mardrömmar att jag skulle vakna upp med ormar, behöva gå någonstans fullt med ormar eller i stort sätt befinna mig på en plats nära ormar. De är ju verkligen urläskiga och ur lama, usch. 

Sen idag då så fick man lämna av baby redan klockan halv tio eftersom ahns buss gick då : / Redigt sorgligt men jag reder mig, ska nämligen se han igen på tisdag. Även om det bli sent på kvällen så ska jag bädda ner mig i hans säng och ligga och vänta på han : ) Sen så får vi några underbara dagar med varandra : ) Hihi, loves <3

 Annars så har jag bara slappat och haft besök utav Daniel, satt och tjötade lite och allt kändes helt okej. Skönt det. Sen har jag försökt hjälpa mami lösa ut bubbel shoter ni vet det där spelet jag nämde som jag e beroende av och att inte förglömma grym på? Lite frustread hon är på att hon inte fått ut det en ända gång, själv har man ju lyckats 7 gånger nu ; )

Ska sluta skryta nu och fortsätta prata med Jimmy , nationellt i Engelska på tisdagen, hur ska jag palla? Ge mig styrka någon. pust det går bra nu?

Kommentarer
Postat av: Jimsan <3

baby för dte första så komemr dte gå kanon på engelskan ska du se. tänk på att du ska ner till mig och glänsa upp Helsingborg så löser det sig ska du se:) hehe. älskar dig som fan. ja fy fan för de jävla östländerna. *döda* hehe. men asså det var ju lätt sverige elelr finland som skulle vinna. ok ryssland va la sådär. men cirkus kille/tjejen va iaf rolig o ful så dte slog gnistor ju:9 haha. aja ska höras på tele nu snart love. kyssar o smek tack för en underbar helg

2007-05-13 @ 21:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0