Balvakter

Jupp, idag fick man ställa upp och aggera balvakter. Var ju nämligen för att jag och några till anna & jonna verkar det som ska anordna nästa års bal : ) Ska bli så sjukt roligt. Snacka om att jag var avis när man såg alla killar och tjejer i ur tjusiga kläder? Pust.

Men innan välkomnandet så fick man dra på sig en jätte ful pike : / Dessutom släpade vi kravall staket och hade ett helvete med att placera ut placeringskorten. Tog ett jävla tag innan vi fattade bordslistorna, speciellt struligt blev det med lärarna eftersom vi trodde att dessa skulle ha ett eget bord men så var inte fallet, de skulle sitta med några elevbord bland annat. Men gud var spegelsalen är vacker alltså. helt sinnes. Hade väl tänkt att den egentligen skulle vara mäktigare men nu när jag tänker eftersom så har jag nog aldrig varit i ett så vackert rum. Inredningen var gammal och lyxig : ) Me like .

Dessutom hade de en jävla tur med vädret för efter en och anna skur så höll det slutligen upp när de väl skulle anlända. Haha innan hade ju jag och Niklas verkligen illkutat ifrån det fula vädret eftersom himlen bara hade öppnat sig och pissat ner. Som vi sprang, like crasy people. Så när vi väl anlände till stora hotellet så bestämde jag och jonna att vi skulle placerade oss innanför dörren, för att skicka bal gästerna till forografering och sedan in på trottaren för att ta sig ett glas eller bara mingla : ) Och som jag sa innan, de var så sjukt fina alltså. Osugen jag blev att gå på bal lixom? Började redan längta i 8:an, så jag dör ω om det inte blir någon bal, hela mitt liv kretsar kring två saker nämligen JIMMY & balen, självklart andra betydelsefulla men det ska ni veta så ni behöver inte nämnas : ) Som sgat med min fula pike så glänste man inte särskilt mycket kring folket, men aja sånt är livet ju. Jag skulle nog kunna tippa på att mami med skulle dö om jag inte fick någon bal, hon ser nog rätt mycket fram emot det med, hon har sina planer, jag har mina ; ) Ja vet vi e sinnesjuka men så e det, samma blod : )

Stog hela tiden spänt och kollade efter Lina och Koffe och när jag väl såg Birrarna anlända så bara knöts det i magen på mig : / De av så fina, aldrig sett dem så fina som nu. Lina & Koffe var dessutom gudomligt stiliga. Koffe med sin gangster stil & Lina med en liknande prinsess look : ) Var som man började gråta alltså, vågade kanppt krama henne eftersom jag inte ville förstöra nått. Ja vet jag är lite fjantig, haha. Dessutom började jag fundera om Koffes outfit skulle passa Jimmy, okej Jimmy är läcker i allt om han så ta på sig en sop-påse men detta tyckte jag var riktigt ruskigt snyggt. Har mina planer inför nästa bal, vi kommer vara så fina baby, iaf är det du som kommer att lyfta fram mig, kan ju iaf få glänsa lite på din skönhet.

Sen när vi väl fått upp dem upp till 2:a våningen där fördrink och minglet skulle ta fart så fanns det inte mycket mer att göra. Jag stog och tjötade en längre tid med Koffe & Lina och självfallet Philip och Torbjörn och alla dem : ) Så söta var de allihop, vilken frissa du hade Philip :S Haha, men jätte söt för det. Sen när mina kära vänner lämnat mig så satte vi oss på trottaren vi balvakter och fick oss en utsökt måltid.  
Jag & Jenny sitter och diskuterar fenomenet analsex:
Vi konstaterade att ingen utav oss är särskilt intresserade utav det ämnet och sedan så kläcker jag en smart sak.
- Tänk på stackas Niklas då han har ju inget att välja på lixom.
( Jenny ) - Vaddå då?
- Jah, han har ju bara ett hål ju : S
Jenny kollar sorgligt på Niklas
( Jenny ) - Jag svär Niklas att om jag haft ett hål till så hade jag ta mig fan gett det till dig.
hahaha ... Vår sjuka humor igen haha. Försöker verkligen komma ihåg alla bra samtalsämnen som läggs fram under dagen, men ganska svårt när det är så många ;P Hihi.

Ska fortsätta att prata med min baby nu, just nu ligger han och visar sina fötter för mig : ) ååh så upphetsande sexy snardafucker : ) Haha. Älskar dig Jimsan min

(     v     )

Kommentarer
Postat av: lina

hihiih tack hjärtat! visst är han vacker min pojke : ) love you

2007-05-22 @ 01:28:37
Postat av: Jimsan

söt du e baby. dte komem rnog bli så att det är jag som får sola mig lite i glansen från dig annars ju:P haha. men asså nu e d ju så att vi får helt enkelt prova oss fram en outfit till mig som antingen passar perfekt till din eller som sticker ut lite extra, du vet jag gillar att få alla blickar på mig;) hehe. linslus också:P hehe motsatsen till dig my love. du e skitfin på kort baby så jag fattar inte varför du inet finns med på fler. älskar dig så sjukt mukket ses snart ju hoppas jag. kyss o smek

2007-05-22 @ 18:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0