Ännu en måndag

Tänkte bara dra ett litet kort inlägg om hur min dag har varit och liknande. Faktiskt inget märkvärdig men vet att ni säkert sitter där hungriga efter ett inlägg så jag tänkte ge det en chans iaf. Haha, o mycket man har att göra nu, men är ju sista dagarna i skolan nu så bara att kämpa : )

Började med att man satt sjukt trött på 25:an i morse, usch alltså. Haha redig trams måndag för mig, Niklas och Tilde. Måste säga att jag tycker lite synd om Niklas angående morgon dagen, sen är jag jävulskt avensjuk med men det kan ju inte hjälpas. Först ska han nämligen på bal och sånt i morgon så ingen skola för hans del, hoppas jag hinner gå och kolla på honom, han kommer säkert vara urtjusig, sen så mitt i natten ska han åka med sin familj för att åka till Malis har jag för mig att det var, eller kanske kanariöna? Hur som helst han ska utomlands och det är så fuskigt! Dock så utryckte han sin oro inför morgondagen.
- Men lixom, jag ska ju på efterfesten efter balen och allt och Sandra tänk om jag e för full när jag väl är på flygplatsen? Kanske rent utav inte tar mig igenom tullen och allt.
Aww gubben, du ska nog se att detta löser sig, annars kommer jag inte ihåg så mycket utav våra bussamtal idag vet bara att när vi väl kom till skolan och blev joinade utav Sofia m.m. så började vi prata om övningskörning m.m Eftersom Niklas körde upp idag, hoppas han tog körkort, håller tummarna gubben ( Y ) Då ska du fan få köra på mig och tilde nu efter sommarlovet, hell yeah!

Ifall övningskörningen är ett mycket hett ämne som löper i vårt klass, och jag antar att de flesta av oss håller på och kämpa med det, iaf jag gör det. Jävla tråkiga skitsak, puuh. Brukar berätat en hel del olika berättelse som har hänt oss under körningen och oftast så sitter jag och skrattar så jag gråter.
Niklas - Sandra kuggfråga då får man köra emot rött?
Sandra - Niklas är du lam eller klart man inte får?
Niklas - Fel, man få köra bara inte passera rött.
Haha ... sämst idag or what?

Annars så gjorde jag klart mina engelska arbeten och alla näringslära arbeten så bara idrotten kvar nu, känns skönt förutom mitt uppskjutna geografi prov som jag ännu inte kan, ja vet jag är lat, men aja whata fuck det går som det går, kan inte göra mycket mer än det. Det radio programet som jag och Anna spelade in idag kunde man dö för, som jag skrattade är ju verkligen kasst att behöva höra sin egna röst, buhu. Annars har jag bara vilat och pratat med baby  som jag föresten nu ska ringa så Ciao.

Kommentarer
Postat av: lina

Ohh love, jag har typ 2 lektioner kvar till mitt! ses imorgon pödding ;)

2007-05-29 @ 15:24:41
Postat av: Jimmy

Nawe gumman. du e för go, hehe du o jag komme rju äga på din bal sen ju
hehe jag ska gå och checka brännan på hans bal nu på torsdag
hehe. ska bli kul o se honom i finkläder, ja ska ju kolla alla men speciellt bränninger
hehe. aja. Du o Niklas e la för goa och ja som jag sa till dig igår du får visst passera om ett utryckningsfordon kommer och du inte har någon annanstans att ta vägen än framåt så är dte bara till att passera
hehe sug på den baby, eller ja bland annat den
hehe. älskar dig. kyssar och smek

2007-05-29 @ 22:38:47
URL: http://www.ironman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0