mjau

Antar att jag endå kan skriva några vettiga rader eller inlägg om jag endå har tänkt att vara inne, vme vet det kanske kan bli kul. Väntar just nu på att baby ska hinna lämna av balkalaveriet så han kan komma hem och ringa mig : ) Mys pys nu innan jag ska iväg och jobba, idag igen : /

Så vad har då hänt? Jo vaknade upp hemma hos daniel med att han lever jävel ute i köket sedan nästa stund så stog det kaffe till mig på bordet. tackar jag för. Redigt gott sådär på morgonen måste jag säga. Dock så tyckte jag att kaffen smakade en aningen beskt, men nu är det ju jag som går in på detaljer. Iaf daniel åkte ganska tidigt så det blev bara för mig att ligga kvar i soffan och snacka en hel del med baby, gulle Hehe han var till och me med mig hela vägen till bussen där jag predikade att nyponblommor luktade sommar för mig i och med halmstad och hagöns nyponbuskar som vi alltid besöker var sommar. Hehe svårt att förstå om ni aldrig varit där men i morse luktade det över allt sommar, så mysigt.

Sen då var det bara att ha en lektion med min tyrann till idrottlärare nämligen Adam, måste ah nämt han tidigare för alla ni som inte går i våran klass. Haha, ni vet han jag svär på att möta i helvetet? Iaf så hade vi betygsprat och reflektioner angående läsåret som var och kort sagt så tog vi upp ganska mycket, som jag garvade mig igenom den lektionen alltså, specielt när det komm till frågan. Hur upplever ni mig som lärare? Alla nickade instämmande på ordet sträng och det tyckte han passade ganska bra, stackas kille har ingen uppfattning om hur hemsk han egentligen är men sen när Emil brister ut - Du är för fan råå adam. Du satt jag och sofia och skrattade så vi grinade. Haha vilket ansiktsutryck, obetalbart synd att inte Niklas var med på denna lektionen, haha han skulle dött.
Ifall, dagen fortsatte sedan med att vi pratade med vår kära , ( haha ) skåneks svenska lärare Marrrtin (betona r:et) haha. Fick veta lite upplysningar angående betyg m.m. Och jag håller tummarna som sagt för betyget, han hade inte rättat nationella men han sa ungifär va han trodde jag skulle få och det hoppas jag med, dessutom gick vi igenom lite inför åsk 3 angående min svenska C kurs som jag kommer få läsa på distans, hoppas jag slipper att läsa den med Greven, hoppas hoppas pallar inte med samhällsklassen alltså. Inget fel på den, men endå.

Sen har jag bara pratat med baby och vilat inför att jags ak jobba ikväll igen som sagt, pust haha. Magnus min chef är lite rolig pratade om vissa datum angående när jags kulle jobba och jag räknade ut att jag skulle få jobba 7 dagar i rad om inte 8:a. hans kommentar på detta: - Jag har inte sett detta. hahaha

Såg Jimmys dikt i hans blogg, så fin, älskar dig så himla mycket älsklingen min, bara två dagar kvar nu, känns så jävla skönt ska du veta thihi. Du och jag

inte lätt att vara full

image107image104
image103
image105
image106

Som jag skrattade åt alla dessa bilder, dock så finns det så många mer, men bara en liten försmak, haha. Vilket liv dessutom tror jag inte att jag få lägga in en del utav de bilderna heller, lina skulle döda mig ♥ Ingen fototorka här inte!

dagens, dagens

Man kanske skulle tänka sig och skriva några rader här tros eftersom det inte kommer bli något utav det ikväll eftersom jag ska jobba. Pust, dessutom mår ajg inget vidare idag har inte sovit så bra och känner mig illamående, nej jag är inte gravid har fått den frågan cirka 5 gånger idag nu. Herre jösses vad ni inbillar er folks.

Klockan 5.00 i morse blev jag väckt utav min baby för han skulle gå till arbetet och ville bara höra min röst innan han gjorde det. hur sött är inte det egentligen? Så direkt när vi hade lagt på så somnade jag likt en medvetslös in igen, såå gott att sova och vara lite ledig, men ish som jag mådde värre en en baksmälla hela kändes som det var hottentotten i mitt huvve som attakerade min hjärna. Eller någon som bara allmänt stog och trampade på den : / sånt är läskigt.
 
Så efter ett tag så kände ajg att jag måste vila och att jag aldrig skulle ha klarat av att rusa runt med lina på stan så smsade henne plus ringde eftersom min mobil konstigt nog också skickade det smset till jimmy :S Är nog bara för den är så van att messa honom kan jag tänka mig. hehe. Så nu ska jag bara ta det lugnt fram till att jag ska jobba, kan helt enkelt inte ringa och sjukanmäla mig eftersom de inte kan ta innågon så snabbt, synd om mig. Ska ia´f be monka och ellis att ajg få gå vid 23.00 eller det är ett krav eftersom jag har skola imon, tillskillnad ifrån dem.

Jag hoppas att jag hinner se min baby i camen innan jag msåte åka till jobbet, eftersom det inte blir något med det nu ikväll : / Sorry älskling, men vi kommer ju höras som vanligt ju det är fan givet. Klarar mig inte utan de stunderna. Dessutom är det bara 3 dagar kvar okej 4 med denna men endå : ) loveliy

Hej snuttar

Tja, va ska man säga om min dag idag? Missade första bussen verkligen lyckat dessutom var det ass dimmigt ute idag vad är det med detta väder? Var är sommaren, jag pustar ut vad kasst väder men dagen i övrigt var helt okaj :) Thihi.

Kom då inrusande till skolan för att finna att jag inte kunde hitta en enda tjabo i hela huset, eller ska vi säga våningen? Att säga huset var ju at överdriva, sen tillslut hittade jag Daniel vår lärare och då var det bara ett snabbt kom och sedan fick man släpa på de mesta stolar, bord, blommkrukor och kartaloger jaah, sandra fick utöva ett riktigt karlagöra, men det är ju som jag säger vad inte en man klarar av behövs det en kvinna till, haha okaxigt. Sedan ringde baby allmänt mycket riktigt gulligt men dock så jobbigt när man flyttade grejer, pust riktigt styrketräningspass. Borde Lina varit med som är så klen att hon inte ens klarar av att lyfta Johans vatten kanna, haha. Men hon e min klenis hon : )

Sen när det inte fanns mycket mer att göra så satt jag och Niklas och drygade os med ettorna, Niklas är speciellt på en kille i ettan vid namn Johnny som verkar vara lite besvärad utav Niklas, haha undra varför. Så Niklas kör sin böggrej och jag sitter typ och skrattar tills jag gråter för denna killen är totalt panikslagen, aaw lilla gubben inte lätt verkligen. Dessutom hörde jag hela Saw triologin utav Becca i ettan, riktigt soft tjej det och Johnny bidrog ju med ett litet bidrag med ifrån filmerna, haha. Kasst, nästan så man bli rädd bara att höra om filmerna, jag svär jag behöver inte se dem för att vara skräckslagen. Det är någonting speciellt med mig för jag minsn en gång när jag var ganska liten då varnade mami mig för att se vissa filmer som Exocisten till exempel och jag svär att en idag sitter det i för jag ahr aldrig ens varit i närheten utav den filmen, konstigt eller hur? med tanke på att jag ha sett rätt många skräckfilmer men endå, min mamis ord sitter rätt djupt funtade i mig. Läskigt :S

Efter att jag och Niklas hade slutat att tracka ettorna så satt jag och Niklas och kollade upp kontaktanonser på knull.se har jag för mig att sidan hetta. Som vi garvade alltså, haha. Det är nämligen en sida där människor lägge ut kontaktanonser angående sexpatners och andra läskiga grejer. Finns en kategori som jag och Niklas är stammisar på nämligen kinky och udda, alltså det finns verkligen människor till ALLT. men kul att få sig ett gott skratt. Haha dessutom lägger vissa ut bilder på tja låt oss säga behöriga kroppsdelar och en bild gjorde Niklas så rädd att han lovade att ahn skulle få mardrömmar om den.
( Sandra ) - Men det är ju tur då att du inte ska sova i natt då Niklas för utan sömn inga mardrömmar.
( Niklas ) - Jag svär jag kommer i så fall aldrig våga sova igen.
Haha , tja du Niklas inte för att jag behöver lägga in någon kontakt anons har ju min baby <3 Thank god!

Annars idag fick vi kaffe kaka i hotell gruppen : ) Ooh lyckostar oss dessutom så körde vi hotell jepody eller hur det nu stavas? Hmm, ska fundera lite men i vart fall så ägde jag och Lisa på det, vilken stid alltså. haha underbart. Sedan blev det bara hemmåt färd, ringa baby och bara vila, pust. Nu måste jag ringa några samtal och fan, nu börja house måste rusa.

Ännu en måndag

Tänkte bara dra ett litet kort inlägg om hur min dag har varit och liknande. Faktiskt inget märkvärdig men vet att ni säkert sitter där hungriga efter ett inlägg så jag tänkte ge det en chans iaf. Haha, o mycket man har att göra nu, men är ju sista dagarna i skolan nu så bara att kämpa : )

Började med att man satt sjukt trött på 25:an i morse, usch alltså. Haha redig trams måndag för mig, Niklas och Tilde. Måste säga att jag tycker lite synd om Niklas angående morgon dagen, sen är jag jävulskt avensjuk med men det kan ju inte hjälpas. Först ska han nämligen på bal och sånt i morgon så ingen skola för hans del, hoppas jag hinner gå och kolla på honom, han kommer säkert vara urtjusig, sen så mitt i natten ska han åka med sin familj för att åka till Malis har jag för mig att det var, eller kanske kanariöna? Hur som helst han ska utomlands och det är så fuskigt! Dock så utryckte han sin oro inför morgondagen.
- Men lixom, jag ska ju på efterfesten efter balen och allt och Sandra tänk om jag e för full när jag väl är på flygplatsen? Kanske rent utav inte tar mig igenom tullen och allt.
Aww gubben, du ska nog se att detta löser sig, annars kommer jag inte ihåg så mycket utav våra bussamtal idag vet bara att när vi väl kom till skolan och blev joinade utav Sofia m.m. så började vi prata om övningskörning m.m Eftersom Niklas körde upp idag, hoppas han tog körkort, håller tummarna gubben ( Y ) Då ska du fan få köra på mig och tilde nu efter sommarlovet, hell yeah!

Ifall övningskörningen är ett mycket hett ämne som löper i vårt klass, och jag antar att de flesta av oss håller på och kämpa med det, iaf jag gör det. Jävla tråkiga skitsak, puuh. Brukar berätat en hel del olika berättelse som har hänt oss under körningen och oftast så sitter jag och skrattar så jag gråter.
Niklas - Sandra kuggfråga då får man köra emot rött?
Sandra - Niklas är du lam eller klart man inte får?
Niklas - Fel, man få köra bara inte passera rött.
Haha ... sämst idag or what?

Annars så gjorde jag klart mina engelska arbeten och alla näringslära arbeten så bara idrotten kvar nu, känns skönt förutom mitt uppskjutna geografi prov som jag ännu inte kan, ja vet jag är lat, men aja whata fuck det går som det går, kan inte göra mycket mer än det. Det radio programet som jag och Anna spelade in idag kunde man dö för, som jag skrattade är ju verkligen kasst att behöva höra sin egna röst, buhu. Annars har jag bara vilat och pratat med baby  som jag föresten nu ska ringa så Ciao.

Förlåt

Ja som tidigare nämt förlåt, fattar inte redigt vart jag tagit väget, men det har minst sagt varit fullt upp :/ pust alltså. Men aja nu tar jag nya tag. Sitter iof nu och väntar på att jag ska ringa och väcka älsklingen nu ås här på morgon kvisten efter att han misslyckades innan med att väcka mig, gulle.  DET är klart nu så vi ska iväg till spanien emellan två - tre veckor. Ni kan inte fatta hur lycklig jag är, känns obegripligt, älskar dig så himla mycket Jimmy Ja jag vet att jag tofflar, men får man väl sig smaka kärlekens underbara sötma så vill man aldrig släppa de ifrån sina läppar. Oh, så poetiskt sandra, filosof sandra tillbaka tros?

Fredag / Först skolan och sedan mötte jag upp med Lina i stan och kollade på en massa fint, dock så var trängslen ett totalt faktum och vi fick verkligen kämpa oss fram med armbågarna för att ta oss förbi alla breda rumpor m.m. en riktig kamp för att enbart gå och kolla lite pust : / Jönköpings marknad är kasst. Åt lite gott självklart på Johans och sedan vinkade jag av Lina och blev upp hämtad utav Daniel, glodde på lite film och bara pratade allmänt skönt att träffa de flesta efter ett tag. Sedan var det hem och sätta i sig lite grillad mat och tjöta med min älskling : ) loves u.

Lördag / Steg upp med allmänt dåligt humör den morgonen eftersom jag skulle jobba, fick förvånande samtal ifrån lite varstanns men det är alltid kul med variation haha självklart var de flesta mest ifrån baby men endå : ) Typ 3 timmar innan jag skulle börja jobba mådde jag riktigt kasst alltså, men antar att det var för jag skulle jobba, min kropp vill inte : / Men ja jobb gick också jätte bra och det flöt på som det skulle. Hann varna en engelsman angående helsingborg m.m. skrämde upp han redigt ordentligt, men säger bara det som baby ha sagt till mig, han hade enbart detta att säga om helsingborg sen.
- Jävla muslimstad, fast på engelska nu är lite trög i huvet nu så få bli på engelska, men som jag skrattade redigt skön kille.
Efter jobb så var det enbart ehm och snacka med baby, vilket vi gjorde till 1.30 den nattn, pust inte bra eftersom jags kulle börja jobba 11.00 dagen där på. 

Söndag / Mamis dag  : ) Och ja folk bokade in i det sista till våran morsdag lunch : / vi hade uppåt 100 pers och mycket utifrån som jag sprang, tur att det inte är så stressigt varje dag på jobbet, halleluja. På morgonen uppvaktades min egen mami med tårta och annat dyrlikt. Efter jobb så var det hem till mormor som gällde för att käka lite krubb, missade ju middagen i med att jag jobbade men jag högg in på resterna så gott : ) Sen efter det var det bara Jimmy som gällde hela kvällen : )


Haha, läste precis en tjejs blogg och en kommentar hon hade fått. Jag pallar inte bry mig om vem det var eller varför, men att snacka om att folk inte ska bry sig när man själv egentligen bryr sig är du dubbelmoral all over. Jag ser bara inte problemet i allt som finns nu förtiden. Speciellt er tjejer, växer vi någonsin upp eller? Vi kanske har tänkt att vara så fittiga emot varandra som alltid, spelar inte mig någon roll så länge ni håller mig utanför det. Har alltid viljat se oss som en enan palt istället för en splittrad, jag menar att kämpa emot varandra kan aldrig vara en lösning. Väljer hellre att leva för dagen och njuta utav den, att bry sig för mycket innebär problem men att inte bry sig överhuvve taget är ett större problem, jag väljer att lägga mig på en nivå där jag bryr mig om saker som är viktiga och struntar i sånna som inte har betydelse. Mitt liv hade ibland nog varit mycket enklare om jag hade fötts med snopp. Killar tjaffsar inte som vi eller snackar skit som oss, de klipper till varandra och sedan är de sams. Kanske en metod som jag skulle börja att prova : / humm.

Ska återgå till mina vardagliga beskymmer nu, allt detta gör mig så förvirrad. Detta djupa snack och sånt. Jag kan väl kortfatta mig som att jag är en enkel individ och förstår inte de flesta människors problem, jag väljer att lära utav andra än att göra dem själv. Har funkat för mig hitintill och kommer nog funka mycket bra nu med är min teori. Och för att prata om mitt liv just nu, fattar inte hur jag kan ha det så bra som jag har det nu, jag menar förtjänar jag verkligen detta? Det är obegripligt att man kan vara så lycklig som jag är just nu : ) Mycket beror på Jimmy , mina polare och min underbara familj som jag varje dag lär mig att uppskatta mer och mer. Allt är helt enkelt underbart. Dessutom ser det ut som våra planer kommer att gå i verket trodds allt, jag älskar dig hunny, du är det bästa som någonsin hänt mig < 3 så lycklig : )

Det gör så ont i mitt hjärta att veta att du är olycklig min vän. Du betyder så mycket för mig och fast att det kanske är svårt att se något ljus i denna situvation så försök. jag vet att det e svårt har varit i precis samma sitt, eller en liknande, ja du vet. Konstigt hur något som har gjort en så lycklig kan göra en så olcklig på bara en sekund. Keep up the good work, det lönar sig alltid i längden. Precis som allt annt du är värd mycket (   v   )

ny design kanske?

Ja jag vet, den nya designen kanske blev en aningen för mycket svartvit, hehe. Men ville ha en enkel och stilren sådan och ja, denna få duga så länge. Jag antar att ni inte läser min blogg bara för att den enbart är vacker : s Få jag verkligen inte hoppas. Haha.

Så idag har jag inte gjort mycket ska jag säga er, mer än att ha varit ute i det underbara vädret och till och med lyckats bränna mig en aning på ryggen. Hudcancer nästa? Nä men det är inte så farligt, utan bara värmer till lite. Hehe brukar vara så, mitt första steg till att bli ordentligt pepparkaksbrun lixom. Ligger väl lite efter alla andra men att vara brun och så intresserar inte mig så himla mycket, jag nöjer mig med andra fröjer och njutningar. Jimmy är ett mycket praktfullt exempel utav dem, låter lite som jag pratar om en häst ; / haha.

Pratat en del med honom idag med, alltid Han tog visst ledigt den fuskisen ifrån sitt jobb, okej jag var ju med ledig idag men det hör ju inte hit : ) hihi, Dessutom fick jag ett trevligt samtal idag ifrån Lina som berättade om allt som hade hänt på balen och hur det hade gått. skvaller, skvaller alltid lika kul att var en utav dem som har koll. Annars som sagt har min dag inte handlat om mycket mer än solning och Jimsan snack : ) Lyckades ta mig igenom svenska boken med, hurra för mig. Så ska bara nu ta mig tid att placera min röv på stolen och avsluta arbetet nämligen läsloggen. En utav de sista sakerna jag behöver göra i skolan. Innan kändes det som jag hde en jävla massa kvar, men nu är jag super lugn : ) Känns skönt och betryggande det.

Imorgon så blir det högskolan för hotellgruppens och min del, vi ska nämligen lyssna på pias ky - elevers examensarbete inom hotelleri. Kan nog vara lärorikt och än och anna ide och tanke kommer säkerligen dyka upp. Bara det att vi är tvingade att ha på oss våra fula hotellkläder ni vet de där kavajerna med axelvaddarna och byxorna som inte sitter så smickrande om baken? ( Det kvittar vilken bakman har, ser ut som rumpan hänger ). Så detta ska jag och Niklas tvingas ha på oss på bussen till högskolan : / Pust och Pina. Tro jag dock glömde min kavaj hemma : ) så ska bara behöva dras med den vita skjortan plus de äckliga byxorna. Ska försöka att överleva.

Daddy Yankee - Impacto (Remix) ft Fergie

http://www.slack-time.com/music-videos/Hip-Hop-Music/Daddy-Yankee/Impacto-Remix.shtml

Den e så bra, vill svänga min otaktiska rumpa nu på morgontimmarna. Livsfarligt : ) haha

Balvakter

Jupp, idag fick man ställa upp och aggera balvakter. Var ju nämligen för att jag och några till anna & jonna verkar det som ska anordna nästa års bal : ) Ska bli så sjukt roligt. Snacka om att jag var avis när man såg alla killar och tjejer i ur tjusiga kläder? Pust.

Men innan välkomnandet så fick man dra på sig en jätte ful pike : / Dessutom släpade vi kravall staket och hade ett helvete med att placera ut placeringskorten. Tog ett jävla tag innan vi fattade bordslistorna, speciellt struligt blev det med lärarna eftersom vi trodde att dessa skulle ha ett eget bord men så var inte fallet, de skulle sitta med några elevbord bland annat. Men gud var spegelsalen är vacker alltså. helt sinnes. Hade väl tänkt att den egentligen skulle vara mäktigare men nu när jag tänker eftersom så har jag nog aldrig varit i ett så vackert rum. Inredningen var gammal och lyxig : ) Me like .

Dessutom hade de en jävla tur med vädret för efter en och anna skur så höll det slutligen upp när de väl skulle anlända. Haha innan hade ju jag och Niklas verkligen illkutat ifrån det fula vädret eftersom himlen bara hade öppnat sig och pissat ner. Som vi sprang, like crasy people. Så när vi väl anlände till stora hotellet så bestämde jag och jonna att vi skulle placerade oss innanför dörren, för att skicka bal gästerna till forografering och sedan in på trottaren för att ta sig ett glas eller bara mingla : ) Och som jag sa innan, de var så sjukt fina alltså. Osugen jag blev att gå på bal lixom? Började redan längta i 8:an, så jag dör ω om det inte blir någon bal, hela mitt liv kretsar kring två saker nämligen JIMMY & balen, självklart andra betydelsefulla men det ska ni veta så ni behöver inte nämnas : ) Som sgat med min fula pike så glänste man inte särskilt mycket kring folket, men aja sånt är livet ju. Jag skulle nog kunna tippa på att mami med skulle dö om jag inte fick någon bal, hon ser nog rätt mycket fram emot det med, hon har sina planer, jag har mina ; ) Ja vet vi e sinnesjuka men så e det, samma blod : )

Stog hela tiden spänt och kollade efter Lina och Koffe och när jag väl såg Birrarna anlända så bara knöts det i magen på mig : / De av så fina, aldrig sett dem så fina som nu. Lina & Koffe var dessutom gudomligt stiliga. Koffe med sin gangster stil & Lina med en liknande prinsess look : ) Var som man började gråta alltså, vågade kanppt krama henne eftersom jag inte ville förstöra nått. Ja vet jag är lite fjantig, haha. Dessutom började jag fundera om Koffes outfit skulle passa Jimmy, okej Jimmy är läcker i allt om han så ta på sig en sop-påse men detta tyckte jag var riktigt ruskigt snyggt. Har mina planer inför nästa bal, vi kommer vara så fina baby, iaf är det du som kommer att lyfta fram mig, kan ju iaf få glänsa lite på din skönhet.

Sen när vi väl fått upp dem upp till 2:a våningen där fördrink och minglet skulle ta fart så fanns det inte mycket mer att göra. Jag stog och tjötade en längre tid med Koffe & Lina och självfallet Philip och Torbjörn och alla dem : ) Så söta var de allihop, vilken frissa du hade Philip :S Haha, men jätte söt för det. Sen när mina kära vänner lämnat mig så satte vi oss på trottaren vi balvakter och fick oss en utsökt måltid.  
Jag & Jenny sitter och diskuterar fenomenet analsex:
Vi konstaterade att ingen utav oss är särskilt intresserade utav det ämnet och sedan så kläcker jag en smart sak.
- Tänk på stackas Niklas då han har ju inget att välja på lixom.
( Jenny ) - Vaddå då?
- Jah, han har ju bara ett hål ju : S
Jenny kollar sorgligt på Niklas
( Jenny ) - Jag svär Niklas att om jag haft ett hål till så hade jag ta mig fan gett det till dig.
hahaha ... Vår sjuka humor igen haha. Försöker verkligen komma ihåg alla bra samtalsämnen som läggs fram under dagen, men ganska svårt när det är så många ;P Hihi.

Ska fortsätta att prata med min baby nu, just nu ligger han och visar sina fötter för mig : ) ååh så upphetsande sexy snardafucker : ) Haha. Älskar dig Jimsan min

(     v     )

Skolan

Såå sitter i skolan nu och är verkligen skittrött ska ni veta. Hade hellre varit med Jimmy nu och gosat i hans eller min säng, men hellre i hans mycket roligare att vara i helsingborg än hemma. Men iaf jag få dras med skolan och med näringslära just nu : / Pust palla läsa om en massa mat och så sitter man här och är ass hungrig. Inte vet man vad det är fär mat heller men aja, inte mycket man kan göra. Dock så ska jag äta jävlar i skolan idag, ska nämligen på treornas bal och agera balvakt ifrån 15.00 - cirkus 20.00 så gäller att dra i sig något ordentligt. Vi skulle visst få någon macka där innan allt drar igång, sen ska vi få käka varmrätt med, men få se om jag e så sugen på att stanna bara för att käka varmrätt. Tänkte jag skulle dra igenom ett pass yoga när jag kommer hem eftersom jag missar gymmet idag. Aja, thats life. Det är värt det eftersom jag få se Lina & Koffe, de kommer nog vara jätte fina : ) Synd jag missade att ta med mig kameran, men kan nog snika till mig ett par kort ifrån Anna ; )

Borg tvingade på Niklas en bögfilm just nu. Haha vi satt och kollade på den ett litet tag, jag och anna vgade knappt titta. Verkligen sjuka scener fast själva porret inte höll på så himla länge : / Fattar verkligen inte hur de lyckas med sina ställningar, issch. Jaja, det man inte dör av det lär man väl sig något av. Haha faktiskt så blev jag mer äcklad utav hångelscenerna än utav porren, det bara kändes fel helt enkelt. ( Sofia ) - Jag känner mig äcklad ω

Tänkte jag skulle berätta lite om gårdagen nämligen på mitt jobb. Hade hand om en buss som kom ifrån Taiwan. Och det var en rätt mysig grupp förutom 4 stycken då som skulle strula och sopm tyckte att de var mycket finare än alla andra. Så de skulle inte sitta med esen utav gruppen och skulle serveras vi och all skit och aj ajg gick med på det men ignorerade dem ganska starkt sen. Var ju dock tvungen att ta betalt för deras vin och då ville de tjata en jävla massa. Faktiskt inget klagomål mer om vad det fanns för sevärdheter att se m.m. Tänk nu på att allt detta skulle jag förklara på engelska med.
( Kinesen ) - Finns det någonstan man kan gå och ja kolla och uppleva saker?
- Det är ju söndag så det mesta är stängt vid denna tiden.
( Kinesen ) - Aha men finns det verkligen inget att se?
Tänker, tänker, tänker ....
- Finns ju Jätten Vist ( Hade ingen aning om vad jätte var på engelska så förklarade det som a big man made of wood med ett landstycke i händerna ).
Och ja de blev ju jätte facinerade om denna jätte och ville verkligen veta allt om honom. PEST OCH PINA. Vad tänkte jag på egentligen? Lyckades skaka av mig dem igenom att säga. " ser ut som gästern där borta vill betala " sedan smet jag iväg. Dessutom erbjöd de mig att komma med dem till Taiwan :S Tror knappast det snuttegull!
Fick en grundlig geografi lektion även i var Taiwan ligger : / Ingen  jävla aning än så länge, haha.

Annars hände väl inte mycket jag och Ellinor var allmänt sega, dessutom ringde jag till min älskling hela tiden. Hade så tråkigt : ) Hehe sorry love men vad ska jag göra lixom? Saknar dig så (    v    ) Fick ju iaf prata med dig sen när jag väl kom hem .

Pannbiff :)

Jupp du ser rätt älsklingen, jag ska med få äta pannbiff idag. Dock så tjatade jag inget på papi för att få den maten, när jag nu kom upp i köket så stog han där och stekte lök och annat  gott. Mums husman är verkligen bäst, hehe. Satt och hade föehoppningar på att det skulle bli fint väder idag. Ser inte ut som det än, men man vet ju aldrig.

Borde verkligen börja ta mer kort till bloggen dessutom funderar jag på om jag inte ska göra om dess design nu igen. Pust, bara det att jag är så jävla velig, jag vill ha det på ett speciellt sätt men det går bara inte : / kasst alltså. Men aja, vi få se vad jag lyckas att få fram. Ska ju som sagt plugga lite nu, slutsputten innan sommaren och sedan jobba klocakn 17.00 jag vet jag sliter ut mig men hoppas att jag och Ellinor ska kunna stänga resturangen och vara klarar redan vid 22.00 idag eftersom resturangen redan stänger vid nio. Detta återstå att se, beror lite på hur många gäster vi kommer få utöver de 28 stycken som ska käka buffe? eller? Magnus hade ju endå tänkt att jag och Ellinor skulle hinna att duka hela hyllan endå så han kan väl inte räkna med att det skulle bli så jävla mycket : s

Men ja, ska väl försöka plugga in det sista på geografin, haha önskar faktiskt jag slapp det men jag vet att pia kommer att stå och dra tag i mig så fort hon får chansen : / Aja, sånt löser sig, dessutom ska man läsa ut en hel jävla bok med, rätt snuskig var den om ni frågar mig. Inte sånt där roligt tantsnusk utan bara allmänt snuskig, hur det nu kommer sig att en bok kan vara tråkigt snuskig har jag ingen aning om men den lyckades. Grattis. Pust, nä, ska ta tag i mitt liv nu, haha oofta jag säger det nu för tiden?

Helsingborg - Jobb

Pust ja, usch. Kom precis hem ifrån jobbet och det är ju alltid lika skönt, var ju inte direkt det jag ska usch till mer själva arbetandet. Det förstörde nämligen en hel dag med min baby <3 Massa onödig tid som slösades på en massa gäster och allt annat trams. Det var inte ens värt pengarna om ni frågar mig, jag som alltid brukar vara desperat efter pengar, eller ja gilla dem om inte annat. Men inte idag icke. 6,5 timma avverkade men ja egentligen 7 men man räknar ju bort en halvtimmne till lunch då, trams, trams.

Massa folk idag både på hotellet och i resturangen. Fattar inte hur många som kom utifrån, hur fan hittar de till vårat hotell egentligen? Ja nu kör vi längst e4 och ska hitta resturang ;S palla? SEn var det ju då dessa jävla DTF, ska väl inte säga nått för har själv rest med det. Men ni ska veta att de är en jävla pest och pina med sian tre rätters. Sen då födelsedagskalas för två gamlisar blev samanlagt 125 år. Och ingen jävla aning hur gamla var och än utav dem blev för slapp sköta dem. Gamla var det iaf ; ) Så jag tänkte fan va gott, sluta tidigt och sånna grejer eftersom gamlisarna slocknar så lätt. Icke som nicke så satt där i slutet och slängde igen baren utan att ens fråga efter sista beställning, var lixom meningslöst. Så under tiden så ringde jag lite till baby som hade varit eller rättare sagt var och partajade. Lät väl kul men jag e dock inte sugen, jag håller mig till skolan slutar och bäst e väl det kommer att jobbar varenda helg plus några vardagar : / kanske blir att man jobbar på centrum nästa vecka med lina i gaderoben om nu Rikard skulle ringa mig i morgon eller inte. Never know

Kan säga att när väl Daniel kom och hämtade mig så var han som en gudagåva sänd ifrån himmelen. Satan i gatan vad ont jag hade i fötterna kan man lugnt säga. Kanske bäst att fröken Moberg införskaffar sig ett par ordentliga skor?! Antonia tipsade om ett par så ska åka och kolla på dem. Annars så tjötade jag och Daniel i bilen om allt möjligt. Haha vissa har ju problem, kan inte vara lätt och man kommer inte långt, ack ack. Hoppas han hittade sig något ute Daniel, hade gjort sig så fin och hade inte drukigt en droppe bara för han skulle hämta och köra mig. Så nu laddade han nog till det ordentligt. Önskar det kunde varit Jimmy  som bodde i Jönköping, och Jimmy som hämtade mig ifrån jobbet men aja, pust sånt ät livet

Dessutom är jag helt ensam i vårt stora hus nu så jag är väl inte direkt rädd, men jag är 100 på att jag kommer drömma mardrömmar, bara för det är jag lixom. Skulle varit trevligt med lite nattsällskap, men ajga natar att antingen så jobbar dem eller ligge hemma och dreglar på sin kudde nu. Borde jag med göra när jag tänker efter. Pust, dessutom hittade jag min och Niklas yoga skiva nu, hihi. Bra till pass nu när lektionen redan är avklarad, en börda borta ifrån bröstet bara några kvar nu innan lov! Det e knappt som jag fattar det, om ett år tar jag studenten? Helt sinnes ju : S Vad ska det bli av mig och mitt liv? Trean kommer bli gudomlig : ) Verkar som att klassen redan ordnat upp sig skönt, dessutom ser jag fram emot min 18 - års dag plus allt med körkort och grejer. Mycket kommer hända detta året och har ju redan hänt med. För att inte glömma lixom. Ska utomlands nu i sommar och spendera tid med jimmy, och sedan kanske utomlands igen. Jag håller tummarna ( Y ) Skulle vara så jävla roligt och mysigt så är det ju när man har ett gott sällskap.

Nähe om man kanske skulle ta tag i sitt liv och lägga sig till rätta, tvätta av sminket och vänta på att Jimmy ska ringa kanske? Alltid en bra start lixom (    v    )

Dessutom så ni bara vet det, mer så min svärmami Camilli och Jimmy vet så blev jag ledig till studenten ; ) Så ja, när jag väl fått ut mitt schema och så, så ska ni få veta hur länge ni ska behöva dras med mig denna gången : )

Det är mänskligt

Så, haha äntligen hemma anatr jag? Eller sorligt nog hemma. Kom väl hem runt 12.30 tiden eftersom papi kom och hämtade mig : ) Väldrans skönt att slippa att kånka på den biga och tunga väskan alldeles ensam, om jag kommer bli sne på gamla dar så vet jag varför. ω

Vet inte riktigt om jag ska kortfatta min vistelse hos älsklingen som jag brukar göra. Skulle vilja skriva om var dag med mina egna långa ord men fatta var lång denna bloggen skulle bli då, vill ju endå att en del utav er avslutar den utan att behöva hittas utav era nära och kära och dreglandes ha somnat bort på tangentbordet. Haha ... som jag önskar.

Kort sagt så har det varit underbart att spendera dessa dagar tillsammans med Jimmy och alla andra : ) Jag glömmer inte nån! Dock blir det väl så att jag ha kommit att bli beroende utav Jimmy & helsingborg, känns mer som hemma än jönköping gör verkligen. Pust denna tråkiga stad, ska min pina aldrig ta slut lixom? Kommer ha sån Jimmy abstines dessa 19 dagarna : / Det är en lång tid om ni frågar mig, men har man väntat i år innan hunny så blir den korta väntan som ett plåtser på såren.

Usch ska jobba idag, går oväntande till mitt jobb utan att jag egentligen vet vad jag ger mig in på :/ hum, det kan hända det mesta från frid till katastrof på bara några sekunder. Ikvälls ka jag jobba med Ann - Sofie och Antonia så jag antar att det är ganska mycket eftersom vi är tre inkallade, håller tummarna för att jag slipper så det inte är några bussar, dock så ska de ju komma mer och mer nu. Jag vill inte! Dessutom måste jag ju säga atill Magnus att jag ska vara ledig de dagarna med, Ingen fråga utan mer ett konstaterande om ni frågar mig, fan va sur jag bli annars, varför oroa mig jag kommer inte behöva bli sur.

Men det grämer mig att jag måste jobbe för hade jag sluppit det så hade jag bara behövt vara hos baby nu och ligga och mysa och ja bara ta det lugnt ända fram till Söndag, fatta söndag : / aja nu är det jag som drömmer igen. Känns bara så sjukt tomt.

Måste börja leta fram mina arbetskläder nu, sen så ska jag ringa till baby med, vaknade för ett ganska bra tag sen men ville inet störa han när han endå är ensam med sina kompisar, mig har ju de flesta fått dras med den senaste veckan, haha. Tack alla iaf <3 Älskar dig Jimmy (    v    )

Omarion - Icebox

http://www.slack-time.com/music-videos/RnB-Music/Omarion/Ice-Box.shtml

I got this icebox where my heart used to be (but I got this)
I got this icebox where my heart used to be (said I got this)
I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold, I'm so cold

Why cant I get it right, just cant let it go
I opened up, he let me down, I wont feel that no more
I got memories, this is crazy
He ain't nothing like the boy I used to know
I don't mean to take it out on you baby but I cant help it
Cause my heart is in the same ol' condition that baby left it
You better apologize, for makin' me cry

Gud vad fin, för ett år skulle jag har känt igen mig i den låten men inte nu.
Så lycklig som jag är nu har jag aldrig varit i hela mitt liv.
 Tack Jimmy <3 du är underbar (  v  )

Lite av dagen

Egentligen borde jag ta mig något och käka nu men papi kom precis hem ifrån jobbet och ajg känner mig lite lat så jag antar att han kommer att göra någonting gott : )

Annars har min dag varit helt okej, upptäckte att mitt arbete med skelett och leder som jag satt och slet med i höstas hade försvunnit, så jag måste göra om arbetet ifrån början igen, verkligen buhu. Fattar inte hur jag ska orka och när fan jag ska ha tid? PUST!

Ja på engelskan idag så fick väl de flesta ut ett par bra repliker antar jag. Fatta var laddade jag och anna var egentligen. Man skulle förklara ord för sina team utan att säga själva ordet. Vi satt rent utav och bara skrek ut ord, taggade or what?
(Niklas) - Någonting som finns i varje klass?
(Anna) - En gay? :s

(Jenny ska beskriva en stol) - Jag är på en just nu!
(Anna) - Diet?  hahahahaha

(Malin) - Någonting som flyger?
efter en rad alternativ så kommer jag på ett utmärkt sådant.
(Jag) - Fågelbajs : ) Det flyger ju ;P

& självklart då evelina till allt
(Evelina) - Ett spöke?

Några utav dagens godbitar iaf, haha. hade riktigt kul faktiskt. Anna vår läraren är verkligen toppen fattar inte ibland hur hon lyckas. Men hon bara är klockren helt enkelt. ω

Befintliga jag

Sådär jag ännu en helg avverkad, ååh det går så fort nu snart e det fan sommar lov och allt, tro jag har lite saker kvar i plugget, måste ta mig i kragen nu och se till att få dem gjorda. Men annars är för övrigt allt bara bra. Men om det fortsätter att gå lika fort, ja i denna rasande takten vi e uppe i så kommer det kännas som jag tar studenten imorgon : ) Jippi. Balkläder, studentkläder ja allt ska ju fixat. Kommer bli så bra nästa år, eller detta året med men nästa läsår : ) Fast det e klart detta året är ju lätt bäst fick ju Jimmy till slut, det trodde ni inte suckers att jag skulle lyckas med va? Vet endel som iaf blev chockade. Alltid glad att kunna chockera och underhålla, tackar, tackar ω.
 
Baby var då nere i helgen, okej det kändes som en väldig kortis, men varje ögonblick med honom är värt mer än allt. I love him <3 Började med att jag och mami hämtade han på resecentrum, sen så myste vi bara innan vi skulle in till stan och hålla lina sällskap till klockan 22, hon skulle jobba på centrum. Så vi placerade oss på Johans lite och tjötade, a lot. Sen drog jag och Jimmy hem och umgick med min mami och papi lite. Drog igång en vanlig disskution, det handlar inte om vem som har rätt utan det handlar om att vinna disskutionen. Vilket jag gjorde, bara att pappa inte ville ge sig.

Sen lördagen vaknade vi upp med frukost på sängen : ) Mamma var så snäll och hade dukat upp det mesta i frukostväg på en bricka och bar ner det till oss. Hehe underbar start på dagen. Men iaf sen drog vi en runda på a6 jag som släpade upp Jimmy ditt och köpte lite små krams och här och där. Var ute efter en speciell sak, men Jimmy tyckte att min besvikelse skulle komma efter jag varit hos honom och kollat efter den har ju båda danmark och helsingborgs stad. Jag håller tummarna, måste ha det, finns ju redan i mina drömmar med Jimmy då förståss ; ) haha.

Framåt kvällen blev det en hel del mys och dessutom kolla på fear factory och ESC, Eurovisions Festivalen. Hehe mer jag som tvingade Jimmy men det var som jag sa hunny, det e lite mysigt att kolla på det och dessutom tjötar man mest, så vi satt och tjötade i cirkus tre timmar medans vi med förtvivlan såg Serbien och Ukraina knipa topp placeringarna ; S Alltså, istället borde de ha en cirkus för fan, så dåligt. Jga och Jimmy blev så lacka. De röstade ju inte på låten utan på landen. Så för att inte detta ska kunna ske igen så kanske man inte skulle visa vilken låt som representerar vilket land, blir ju jävligt svårt att rösta på landet i så fall. Känns ju så jävla meningslöst att de länderna vinner bara för att de har många grannar. Mina favoriter var då Ryssland, Sverige och Finland. hade gärna sett nån utav dem vinna, förstår olas frustation verkligen ett sånt toppen bidrag ett utav våra bästa någonsin och vi når enbart en 18:e plats. SkandalÖST ω!  

image101


En sak måste ni ju bara erkänna alla modejättar måste  ju tycka han är hel rätt med allt detta silver som nu skulle vara så übermodernt. Men endå killen hade för fan en julgrans stjärna på huvvet. Dessutommatchar han detta med ett par illröda läppar, svinrosa kinder plus ett par regäla vita tajts för att inte förglöma de masiva platådojorna. Rätt upp och ner så är han ju supermodern bara det att han måste tolkat det totalt fel. Och varför bröst egentligen? Har jag verkligen inte fattat, är det nått man har i Ukrania? Mycket frågor går igenom ens huvve måste jag säga.

Men förutom det hade vi en urmysig kväll med en massa god mat och allt : ) natten min var väl lite sådär drömde en massa mardrömmar, usch. sån e jag ibland. Puuh så vaknade och kurade ihop mig till Jimmy och då kändes väl skaer och ting bättre. Sötnosen vaknade och yrade. haha snuttegull du e verkligen för go. Nyvaknare än du var då får man verkligen leta efter.

På tal om mardrömmar så satt jag och mami och disskuterade det när vi satt och kollade på ett orm program på animal. Hör och häpna älskling jag vågade kolla på det, emellan mina fingrar förståss. men iaf. Angående mardrömmen så är min värsta mardrömm eller mardrömmar att jag skulle vakna upp med ormar, behöva gå någonstans fullt med ormar eller i stort sätt befinna mig på en plats nära ormar. De är ju verkligen urläskiga och ur lama, usch. 

Sen idag då så fick man lämna av baby redan klockan halv tio eftersom ahns buss gick då : / Redigt sorgligt men jag reder mig, ska nämligen se han igen på tisdag. Även om det bli sent på kvällen så ska jag bädda ner mig i hans säng och ligga och vänta på han : ) Sen så får vi några underbara dagar med varandra : ) Hihi, loves <3

 Annars så har jag bara slappat och haft besök utav Daniel, satt och tjötade lite och allt kändes helt okej. Skönt det. Sen har jag försökt hjälpa mami lösa ut bubbel shoter ni vet det där spelet jag nämde som jag e beroende av och att inte förglömma grym på? Lite frustread hon är på att hon inte fått ut det en ända gång, själv har man ju lyckats 7 gånger nu ; )

Ska sluta skryta nu och fortsätta prata med Jimmy , nationellt i Engelska på tisdagen, hur ska jag palla? Ge mig styrka någon. pust det går bra nu?

Yoga & Nationellt

Pust ja, idag hade jag två bördor på mina axlar : / Både mitt & Niklas yoga pass som vi skulle ha med klassen idag och det muntliga nationella i svenska b. Dagen kunde helt enkelt inte starta bättre kan jag tänka mig. Iof så var jag hos Niklas igår och övade in så gått det gick inför yogan. Jag satt nog mest och skrattade åt han faktiskt. Haha ... Dessutom ringde jag och inte väckte baby men fick iaf prata med han : ) Vi brukar göra sånt på morgonen, det e ganska mysigt.

Men iaf, trodde verkligen jag skulle vara jätte nervös inför yoga passet idag men konstigt nog så var bådfe jag och Niklas totalt cool lugna, det rörde oss inte i ryggen direkt. Så när vi väl kom till skolans gym så var det ju narturligtvis låst. Oväntat. Så jag blev tvingad att ringa till adam min så tidigare nämda skräckinjagade lärare som skrämmer skiten ur mig, nu typ bara tänker ni hur illa kan det vara? Ta er ett kasst med honom så får ni se. Så innan jag inledde samtalet så gjorde jag snabbt gudsmärket alltså triangelen på min kropp, inte för jag e kristen men eftersom jag upplever adam som djävulen själv så borde ju det funka? 

Konstigt nog så var han hur glad idag som helst, eller vi ska säga på bra humör. Blev riktigt överraskad. Så jag och Niklas inledde väl vårat yoga pass. Alltså jag tyckte inte det gick så bra, har ju varit sjuk så skulle egentligen inte vara med men kunde inte bara sitta där medans Niklas gjorde allt jobb. En liten äcklig grej var att ett tag hade jag så mycket snor i näsan så att jag lätt hade kunnat blås bubblor med det snore : / iihu men jag höll ut och härdade. Fick faktikst riktigt bra betyg, jag var verkligen chockad : s Men det är bara att buga & tacka. Hoppas klassen tyckte det var lika roligt som jag att hålla i yoga, ni såg iaf übersupermega koncentrerade ut. Rätt ofta är jag glad och tacksam över den klass man går i,  för idag visade de total respekt för oss, inte ett enda gnäll.  

Sen var det ju då krubb som gällde väldigt konstig kombination utav krubb om ni frågar mig. Först soppa, sen spagetii och köttfärsås och sedan pankakor och att inte förglöma  natcho chipsen : S Ja våran nyttighetskola , yeah. Hehe dessutom blev vi filmade idag i skolan. Hela kabalimanget var indraget och redo för att filma våran skola, usch hatar det verkligen, finns det något värre en film och foto? tror inte det!

Iaf så hade vi vårat nationella prov då, fick ju hålla på och trixa lite med grupperna eftersom det var några som var frånvarande. Men som tur var så fick jag hålla mitt så kallade tal. Var så nervös så hade antagligen glömt det annars om inte annat så glömde jag halva talet endå. Mitt fem minutes tal blev ett 6 minuterstal men endå kändes det hela tiden som om det var för kort. Antar att nervositeten hade den effekten ifrån mig. Blev nöjd över mitt betyg i vart fall både i yogan och svenskan vet inte om jag redigt hade räknat med det, men alltid posetivt med bra betyg ( Y )

Efter den pinan så hängd jag snabbt med Nikas till ikea. Haha han är för go han.
- Sandra vill du se ett äkta bögpar?
Verkligen vrålagde ut detta, och eftersom min buss inte skulle gå endå så kunde jag lika väl kila bort och häla på grabbsen. Jätte trevliga killar om jag nu hade haft kvar namnet i huvvet. Hjärnrsläpp. Men aja. Typiskt mig så skulle jag bara tänka på en massa trams vill inte ta det över bloggen kommer nog verka som jag har fördommar vilket jag inte har, men jag bara e sån, får massa bilder i huvvet och skulle jag berätta dem så skulle ni nog rysa så besparar er ifrån detta ; ) 

 Baby hade ringt och sagt att han skulle vila lite så blev med sugen på det. Hela bussresan hem så kände jag bara hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. Han typ bara hälsa på mami och försöka väcka upp Jimmy innan jag fall pladask ner i sängen. Snarkade där runt 2 timmar ;P Lina ringde och väckte mig, dessutom kände jag att Jimmy med skulle behöva komma upp. o virrig han var då.
- Vad är klockan?
- Den är 7.
- 7 PÅ MORGONEN?
Aww love det e inte lätt, tur att du iaf inte hade sovit så länge du ; ) Du kommer nog att ha svårt med att sova som det redanär nu. Jag kommer minst sagt ha det, vilket inte är något postivt :P Så nu har jag bara snackat med baby, lina och lyssnat på en massa musik : ) Ska snart snarka så. Få bli det avslutande bloggverket för dagen. I be back.

Och för er ovetande så kommer Jimmy imon, men jag antar att ingen har missat detta endå men vill dock trycka till lite på den punkten för det kommer formligen att bli underbart. Sen så träffas vi inte på måndag men sen på tisdag så ses vi igen : ) Underbart. Älskar dig Jimmy.

cupid got me in a chokehold


http://www.slack-time.com/music-videos/Hip-Hop-Music/Gym-Class-Heroes/Cupids-Chokehold.shtmlhaha ...

http://blogthings.com/whatagequiz/outcome.php

Enligt denna sida så skulle jag vara 26 år gammal : S What? Åhh vilken åldersnoja jag får nu. Börjar bli gammal ; )

Skumparty

Haha såg i min mejl nu att jag hade fått ut nån som information om skum disco. Goosh, vad det var länge sedan man var på något sådant haha. Minns faktiskt inte vad jag var i för ålder förra gången, faktiskt minns jag inte så mycket ifrån den kvällen.
- Hade ni kul igår kväll?
( Jag ) - Hade verkligen kanon kul : )
- Ska du säga sandra, du låg ju på golvet hela kvällen.
( Jag med drömmande ögon ) - Ja vadå då? Det var ju så mycket skum.

Och nej jag låg inte och spydde på golvet, dock ej. Antar att jag typ hade försökt att simma och hoppa runt i allt skummet med tanke på att dömm utav mina kläder haha. Vet inte om det bli någonting sådant  mer, kanske under ens studentdagar men inte nu på ett tag.

Dock så skulle jag ju med ett lätt hjärta kunna säga att skumdisco/party ändå är den bästa form utav arrangemang som jag skulle gå på. Har lite svårt för att bara stå där och dansa och så. Största problemet är antagligen att jag inte har någon rytm eller taktkänsla i kroppen, iof brukar inte jag eller någon utav oss bry sig så mycket utav detta. När man väl fått i sig en del så kan nog alla erkänna att det känns som man äger på dansgolvet. Sen har vi ju det andra problemet nämligen killar. Okej jag har inget för att killar dansar och så, men gör det helt 50 mil ifrån mig. De flesta tjejer vet nog vad jag pratar om när en kille helt omotiverat träder fram till en och som en kelsjuk hund börjar jucka mot ens ben och kropp. Klassiskt grepp är att killen alltid smyger sig upp bakifrån på tjejer så att han inte ska visa sitt fula ansikte. För hitills har jag bara råkat ut för att sånna vill dansa med mig. Antingen är det mig det e fel på eller så är det bara de fula killarna som verkligen vågar ta sig en sväng om. Eller så kanske de ser sig en chans att verkligen få nått, eftersom de flesta tjejers dröm verkar vara att få sin rumpa juckad mot en total främling.

Och när jag endå är inne på ämnet så kan vi väl ta upp danser med kompisar. Och om jag tyckte det var otroligt pinsamt när okända killar smyger sig upp, då kan ni räkna med att jag nästan dör när någon utav mina killkompisar gör det. Jag antar att de gör de för att jävlas men det ser verkligen för jävligt ut. Det finns inget som gör mig så livrädd som när en kompis helt plötsligt grabbar tag i mina höfter och börjar knida sig emot mig. Tacka vet jag alcohol, men om jag skulle bli tvungen att supa mig så full så att jag någonsin skulle tillåta något sådant så skulle jag säkerligen ligga död någonstans. It aint going to happen!

Och nu över till tjejerna, ja ni tjejer för ni splipper då inte undan. Kan inte fatta vilken konkurens det iegnligen är på dansgolvet, för alla försöker verkligen bevisa att det är dessa tjejer som killarna ska dansa med för de är så snygga, sexiga och förhoppningsvis singlar. Så snabbt om inte dessa solodanser lyckas så ska man grabba tag i första bästa tjejkompis och slingra sig runt henne. Avskyvärt om ni frågar mig, visst jag blir också närgången och kan dela ut pussar till tjejer ibland. Men jag skulle aldrig kunna förvandlas till den där juckande hunden som försöker stoppa ner sina tunga så långt ner som möjligt i kompisens hals. Issch!

Slutligen för att nå klimax i denna eeh diskution med mig själv antar jag så skulle jag vilja se att man visade respekt på dans golvet precis som man gör i det verkliga livet. För det är verkligen otroligt men hur mycket jag än försöker pressa sönder min närmaste dansande granne så lyckas jag hela tiden trampa på någon ny. Och sen då när de stora killarna börja puttas så blir genast jag totalt chanslös. Undra om det äns är möjligt att få behålla sin dansplatts för en minut utan att någon armbågar än, knuffas eller trycker bort en med sina kolosala rumpa. Bister värld vi lever i. Men endå, lika glad är jag för det : ) Ska prata med Jimmy nu

image100Vidrig ?!

Satt och kollade just på Marlin Mansons nya video. Alltså jag brukar väl gilla hans låtar för visso. Men denna videon är nog lite utöver. Faller i vart fall inte mig i smaken. Ja ni kan ju kolla själv om ni vill.

http://www.starlounge.com/article.cfm?articleID=4145

Starlounge och sedan längst ner i deras atikel så kan ni klicka er in till videon.

Livsfarligt.

Jaha, vad har jag nu gjort idag?
- Varit sjuk och haft öroninflamation.
- Gått till skolan.
- Haft redovisning m.m.
- Pratat med älsklingen.
- Sovit : O

Helt ok dag med tanke på omständigheterna, har ju inte direkt ont i örat längre, men lite otäckt att inte höra någonting. Dessutom så sabbar det ju helt klart stämmningen när man ska lyssna på mp3. Men det e sånt jag kan lära mig att leva med, det viktigaste nu är att bli frisk tills Jimmy kommer : ) Attan vad vi kommer att träffas mycket nu babe. Ska ju ner till dig nästa vecka med (  v  ) Jag klagar då dock inte, underbart.

I skolan idag hände det väl inte så mycket. Tycker lite synd om Niklas men aja det kan inte alltid vara lätt. Dock en sak som han har det lätt med är ju det att han kommer jäkligt lätt undan i vissa situvationer. Tänk egentligen vilken dröm han lever i, iaf en tjej dröm antagligen. Han kan ju gå in i alla killomklädningsrum utan att killarna ens tänker på det. Men om jag skulle göra det skulle det bli en väldans kabalalik. Haha inte för jag behöver det nu när jag har den finaste i världen < 3 Jimmy, men jag måste ju även tänka på mina medmänniskor. Anna var inte i skolan idag vilket jag tyckte va synd, saknat henne rätt mycket och inte träffat henne på alls länge : ( Tycker inte om detta. Dock så fick man överleva skolgången med de andra damerna och lika kul var det : ) Hehe Evelina kläckte en otroligt grym kommentar på redovisningen och nu orkar jag inte sätta in den i det sammanhanget för edt blir för mycket att skriva men endå.
- Ja, italien då har mest katoliker och protestanter men självklart finns det ju små mängder utav judar och muslimer. Och vi vet ju alla vad muslimerna står för.
Haha vilket påhopp eller vad? Haha var verkligen ass kul att höra ska ni veta. Min redovisning gick med bra fast att jag glömde hälften utav allt jag skulel säga, fan !

Såg att Birre alltså våra treor ( vi har sånna namn på våra klasser i vår LITE finare skola) hade hängt upp ett utav deras studentlakan i matsalen. Ooh, det bara ger mig en klump i magen att om ett år så står jag där själv och ska ta studenten, jag hade inte tackat nej för att göra det nu heller. Men som sagt ett år kvar, och på ett sätt känns det endå skönt för behöver inte ta skolan på blodigaste allvar, dessutom så kul som jag har nu kommer man nog inte ha på länge sen.

Kommer inte ihåg vad jag, matilde och niklas pratade om på bussen idag, var nog inte något überkul för jag skulle nog komma i håg något sådant. Kommit på att de bästa sakerna som vi säger brukar produceras på torsdagar och fredagar. Kanske för man är så himmla trött och flummig efter en lång vecka i skolan? Ska fan erkänna att efter en hel skoldag trotts att man inte rör på sig eller så, så är jag totalt slut.

Annars idag har jag bara sovit och pratat med älsklingen, och lite då med Camilla ;P hehe. När vi väl sätterr igång att prata så verkar det aldrig som det tar slut, stackas Jimmy märkte nog allt att du blev lite frustrerad ; ) - Jag kan ringa dig ikväll. Tomt hot min älskling, tomt hot. Älskar dig.

Dessutom innan jag avsluta detta inlägget, ni vet de där sunlotion som ska få en att bli lite lätt olbrun utan brun utan soleffekt. Totalt livsfarliga. Jag säger bara det, alltså man ser inte effekt så på kroppen, men trodde serisöt inte det gav så mycket färg så hade ju inte en tanke på att tvätta händerna efter att jag ha smörjt in mig. Så när jag gick till skolan, för det var då jag upptäckte det så var jag helt brun emellan mina fingar, ur pinsmat, men annars såg jag inga ojämna ställen eller så. Men folks, trodds att det sägs att det bara e liten brun utan sol effekt så TVÄTTA HÄNDERNA.

Den mänskliga förvaltaren

http://www.slack-time.com/music-videos/Rock-Music/Linkin-Park/What-Ive-Done.shtml


Ibland är det som om man vill skämmas för den man är och det man representerar. 
( .... ) vilket stort skämt vi är


Bröllop & Jävelskap

Minst sagt, berättar nog bara lite snabbt igenom hur min helg gick, lite sisodär om inte annat. Började ju med att man kastade sig till skolan för att jobba lite där snabbt till 16.00. Puttsade lite glas, ställde i ordning i bistron och sådant dyrlik. Antar att man inte hann att göra så mycket mer innan Pia & Daniel gick igenom grunderna för servering på evenemang innan jag skulle dra så tack och hej var det.

image95

image96

image97

image98

image99

Lite bilder från gårdagen då, jag vet, jag är ingen jävel till fotograf men det fick duga var ju minst sagt 100 gånger snyggare i verkligheten. Dessutom fotade jag inget på den fina personalen eller mig själv, skötte lilla anna i stället. Hoppas inte det var hennes kamera för i så fall antar jag att hon lägger ut dem ; ) hahaha ... : /

På jobbet var det mycket danskar och norskar, danskarna var ju självklart värst fattade verkligen inget. När en högröd dansk kommer fram till dig och dessutom är arg så vill jag se den jävel som lyckas. Gud alltså, öppna munnen om inte annat eller ta ut gröten ur halsen så. Lyckades iaf överleva kvällen med nöd och näppe dessut foxade papi käk åt mig höll på att svälta ihjäl alltså, gud ;P Hehe så är det man hinner då inte äta.

Ska fortsätta prata med Jimmy nu : ) Lilla vännen love, anna verkar vara försvunnen med, hoppas hon är i skolan imon om inte annat gums.

Klagan

Vet att jag har klagat ganska mycket dessa dagar nu, men om ni trodde ni skulle slippa undan idag med. Så trodde ni jävligt fel. Dessa dagar har varit de värsta dagarna i mitt liv och inte bara för att jag fick lämna Jimmy i tisdags utan för att jag är hel igentäppt och helt svullen i min hals. Alltså man trodde att mina sömnproblem skulle vara det värsta men detta är dock inte fallet. Det är inte speciellt roligt att behöva försöka andas med näsan efter att ha bombaderat den med en massa otrevin nässprej. Jag brukar nämligen aldrig sova och andas med min näsa. Vilket leder till att jag sover med öppen mun och vaknar med en munn tjok och torr som en öken, och en näsa igentäppt så när jag väl vaknar så gör jag det utav andnöd vilket brukar inträffa sådär 3 gånger per natt.  

Och de dagliga besvären som jag då upplever kan jag väl dra nu med, när jag endå är inne i mitt klagoklimax. ( jag brukar inte vara en sån klago kossa som nu, det går över när detta släpper ) Till och börja med så är det ju var dag underbart väder ute, och kan jag gå ut och lägga mig och sola? Nej för i så fall måste jag packa mig själv med kläder och sitta och svettas där ute. För har jag förlite kläder kan jag tänka mig att detta bara bli värre. Och har jag inte mindre kläder så får jag en ruskigt ful solbränna och det går inte jag med på. ALDRIG i livet.

Så nu när jag måste sitta inne så finns det inte mycket mer att göra än att ligga still eller att äta. Men just det ja, jag glömde mina smaklökar är lika med noll helt bort domnade. Så trodds att jag äter så känns det som att jag skulle kunna tugga på vad som helst. jag känner ingen jävla smak. Till och med svamp hade säkert gått ner, om jag hade haft en ögonbindel på mig då förståss. Den ända räddningen jag ser just på detta dilemmat är att när jag äntligen kan känna en liten doft utav tandkrämen. Då är iaf mitt luktsinne inom räckhåll och kanske mitt hopp tänds. Låter som jag ligger på min dödsgrav, och ska egentligen inte klaga. Men det e inte kul. 

Jag ska se till att ta tag i mitt liv nu, måste bli frisk till Jimmy kommer så jag inte smittar ner honom också, om jag inte redan gjort det. Saknar han så <3 Måste nog börja tänka på att göra mig i ordning ska vara i skolan vid 13.00 och jobba där till 16.00 för att sedan börja jobba 17.00 på mitt vanliga jobb. Vilket liv!

Fittig dag

Ja fittig dag om inte annat. Här släpar man sig till skolan och försöker vara lite snäll sedan blir man anklagad för både det ena och det andra. Jävla trams om ni frågar mig. " Ja ni som inte kommer att vara här imon kan ju veta att detta kommer påverka erat betyg ganska så regält. " Jaha jo just det för jag har ju inte varit med varenda gång och planerat?" Jag stannade ju inte kvar i skolan tills klockan 16 idag fast jag var sjuk för att se att allt gick bra och att allt var klart. Det är ju då inte jag som kommer börja 13.00 imon medans de andra slipper undan med att böra 14.30? FUCK U alltså, om någon förtjänar högt betyg så är det jag och några till utav dem. Hade inte jag & andra delar utav klassen stannat kvar idag så hade det fan inte blivit nått fucking jävla bröllop? Fan jag borde gått florist eller nått, eller vi borde, så kreaktiva och fina de blomsterarrangemangen blev så hade det lätt blivit ett MVG! Nej just det för mitt betyg sänks för att jag har delatgit varje gång men för att jag imon måste gå ifrån för att jag ska jobba. Ååh, damp or what? Aja det e skit sak samma, var som jag sa innan, om de resonerar så, så kanske jag inte vill ha ett MVG. Självklart vill jag det, och frågar ni mig så är jag nog värd det, de är de flesta utav oss i klassen så som vi har slitit. Som djur! Men jag ska ta det lugnt nu och ja försöka att inte bry mig, det är bara ett betyg och hur jag än gör så förändrar antagligen det inget.

Pust alltså vilken dag, verkligen slet ut mig som fan med min rinnande näsa och mitt halsont, men inte klagar jag, enbart på näsan men annars inte ett ljud. Gillar faktikst att arbeta tillåter mig att tänka på andra saker än sånt som oroar mig m.m. Det är bara kul att man vet att det slitet man lägger ner gör någon annan lycklig, att någon annan uppskattar det. Om man inte gillar det man gör redan nu, att det e tråkigt och ansträngande så har man nog helt enkelt valt fel bransch. I ett arbete så måste man offra lite, speciellt tid.

Iaf efter vårt slit så tog jag bussen hem med Niklas, han var ganska stressad för hans skulle hinna hem byta om och sedan rusa till ett spinning pass. Omycket jag saknar det eller? På måndag hoppas jag iaf att jag e frisk, det börjar bli lite jobbigt nu. Iaf så flummade jag och Niklas ganska kraftigt. Alltså det brukar vi ju göra alltid på mornarna och om vi åker hem tillsammans. Vi kan ta denna morgon som ett bra exempel. Ämnet handlade om vaxning :
Niklas berättar om när han vaxade bröstet.  
( Niklas ) - Alltså hade dratt några gånger och fy fan vad ont det gjorde. Och när det sista vaxet väl låg på plats så klarade min höger arm inte av att dra. Den bara vägrade.
( Tilde ) - Varför använde du inte den vänstra armen?
* As g *
( Sandra ) - Tror det mer sitter i huvvet du tilde lilla.
( Niklas ) - Ropade faktikst efter min mamma på hjälp men hon vägrade.
( Tilde ) Varför ropade du inte på din lillebror han hade nog tyckt det varit kul att dra bort den. Små syskon gillar när man lider.
*Alla nickar tillsammans*
( Sandra ) - Niklas du ska fan inte klaga, du vet inte at du har levt förens du har gjort en brasiliansk vaxning.
( Tilde ) - Har du gjort det?
( Sandra ) - A fan.
- - - - - - - -
Jag funderar en stund.
- - - - - - - -
( Sandra ) - Alltså hur fungerar en brasiliansk vaxning på en kille? Lixom vaxar de pungen då med? Fatta egentligen när man drar bort vaxet. Pungen måste ju bli som en slangbälla då och daska tillbaka?
Jag vet, vi är sjuka.

På bussen hem idag så diskuterade vi fenomenet förskylning jag och Niklas. Och eftersom vi är  omogna skitungar så kom vi ytterligare en gång till in på ämnet sex. Vill inte gå in på det ingående, men förskylning och avsugning kom vi fram till att det inte är en bra kombination, man kan kvävas ;P Dessutom har jag satt ett ansiksuttryck i Niklas minne som han aldrig kommer att glömma ; O Hottie.

Sitter just nu hemma och försöker tillfriskna inför morgondagen, måste ladda då. tagga tagga tagga. Dessutom sitter jag just nu och kollar på min baby, han e så fin : ) Saknar hans röst dock men vi ska snart höras av endå, så jag får hitta ett sätt att överleva tills dess. Pratat en massa med Nilsson idag, både med Camilla och Baby, de e så söta <3 tycker så mycket om dem (  v  ) Nästa vecka vid denna tiden så ligger jimmy och jag och myser, ååh lovely Ska fortsätta prata med han nu. Ciao.

Sjukling

Ja, exakt like hell alltså. Men känner att jag är på bättrings vägen nu iaf : ) Måste fan ta tag i mitt liv lite med, är så utråkad så jag skulle kunna dö i min säng. Inte ens skönt längre med sovmornar och ja när man har den upplevelsen så kan man nog enkelt konstatera att uttråkningsgraden är hög. Fattar egentligen inte hur man kan bli förskylld nu när sommaren ändå är på väg? Nå¨tt litet duktigt geni som kan förklara detta? Okej hade väl lite lite kläder på mig i måndags och frös som fan ;P trodds min baby var ur gullig och lånade ut sin jacka. Haha jag såg helt efterbliven ut, som de måste ha skrattat. Alltså var ju inte kalas full, utan frös så in i helvete så var nog minst sagt ossocial, det krävs mycket för att jag ska bli det. Men jag och frya, naj naj naj. Det går bara inte ihop sig serrni.

Min dag har då spenderats i min säng, mami väckte mig vid halv åtta i morse. Dumma henne, så egentligen hade jag tänkt att ringa Jimmy och gulla lite med han innan jobbet, men jag antar att jag inte hann göra det innan jag somnade igen och vaknade upp med mobilen i handen och klockan stog på 11.00 vilken jävla osis. Alltså inget kul med att vara sjuk, för det första finns inget att göra, inga tv program eller nada, för det andra så jobbar alla eller går i skolan så inte mycket till kontakt där. För det tredje det suger helt enkelt och jag känner mig jätte skabbig. Ska ta och duscha av mig all min sjukdom nu, jag vet att jag inte ska klaga egentligen. Men det är nu så att jag har nog ett utav världens bästa immun försvar, jag blir alltså aldrig sjuk, det är uteslutet. Men trodds detta så drabbas jag utav denna plåga. Big ass hell.   

Så va gör jag om dagarna? Nja väntar på att Jimmy ska komma hem så man få snacka lite med honom, på att polarna ska sluta skolan så man kan höra hur deras dag har varit mycket roligare än min. Dessutom suttit och lyssnat på en hel del musik. Den som har spelats mest dessa tre dagar är lätt Rihanna - Umbrella. Sjukt bra om ni frågar mig, vet inte varför men den låten lyckas göra mig både ledsen och lycklig på samma gång. Underbaring

Och för att förgylla min dag lite till för jag har nämligen inget bättre för mig än att sitta här och berätta om min just nu så patetiska dag så känner jag en brännande känsla på min tunga. Kanske ha bitit mig eller liknande, för kan verkligen inte  ha bränt mig, har inte smakat av någon mat idag. Och nu när jag kollade på den så var den helt gul, antagligen för mami lagade en jätte god gul sås till den baconlindade kycklingen, muma. Men det ser dock lite äckligt ut så ska ta min tungskrapa och skrapa bort skiten. Tänk så skulle Jimmy se det, haha skrämma iväg han ordentligt. Vill ajg ju verkligen inte hun.

Usch, saknar han så mycket verkligen : / Inte lätt men det löser sig, träffar ju han nästa fredag. Vilken lycka, sedan blir det ju en massa mys i sommar också, kan knappt vänta. Bara planer än så länge, vi får nog spåna vidare lite men planer är ju till för att bli verklighet : ) Såå mysigt. Ska snacka med Jimmy  nu så kankse skriver mer senare, om jag pallar, har lust och orkar. Haha trams samma sak fast jag lyckades hitta tre olika ord. Du vet älskling, jag saknade dig i morse, inte samma sak att vakna upp utan dig.

Umbrella

You can run into my arms
It's okay don't be alarmed
Come into me
There's no distance in between our love
So go on and let the rain pour
I'll be all you need and more

When theres sunshine, we will shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other

(      v      )

Omtänksama jag

Varit ganska sjuk idag, både det ena och det andra. Får se verkligen hur det blir imon men just nu känns det bara kasst. Saknar alla i skolan, vill berätta om mitt kap och min helg ska ni veta, men aja hälsa går antagligen först. Tur att man ha baby som ringer och gullar, han e så fin. Snodde med mig en bild ifrån Jimmys foto album, eller snodde och snodde, fick rättare sagt, himlade lite med ögonen och bad snällt, thihi. Men jag har hört att man ska dela med sig utav vackra ting, så enjoy folks. Dock till eder information så är han enbart min, du rör du dör.

image94


Thanks folks

Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer över lunar, msn och blogg : )
Gör mig så lycklig att även ni är glada för vår skull. Älskar han så mycket <3

Jimmy <3

God broke the mold,
When he made this one I know
He's breathtaking but so much more
He walks in the room, your lungs close
Making you never want to breathe again

Beautiful not just for show
Time that someone let you know

(   v   )

Pics

image85

image87

image88

image89

image90

image91

image92

image93


Han är min

Min största och mest värdefullaste bedrift någonsin : ) Nämligen jag fick han till slut. Började prata för fem år sedan och nu står man här. Underbart <3 Vem kunde räknat ut något sådant? Jag är nog lika förvånad som de flesta. Men jag kan stolt briljera med att jag nu längre inte är singel, tillhör nämligen Jimmy nu (  v  )

image84Är han inte lovely ? Fredag / Åkte ner till Jimmy dock så var våran buss fullproppad så vi kom inte iväg förens en timma senare, o arg jag var dåra. Så fick åka en liten vit ful buss som inte var en swebuss egentligen borde man krävt pengarna tillbaka men jag pallade inte klaga, det skötte lixom pensionärerna så bra endå. Blev hämtad utav min baby och fick komma hem och pusta ut lite innan vi drog vidare till jimmys polare dahl. Väldigt trevligt om inte annat, ver verkligen inte mer vad jag ska säga. Jag gissar på att de flesta vet. Kom sedan hem och lyckades sova, mysigt. Trodds detta klickande som jag tydligen störde mig på, har inget jävla minne utav den diskutionen men aja, jag lägger mig i detta fallet. hihi : ) 

Lördag / Gick upp käkade frukost och fick sedan hänga på Jimmys Mami Camilla & Mormor till Höganäs, var någon marknad utav dess slag och måste verkligen säga att jag tyckte det var dö mysigt. Varför har vi inte sånt i småland? Men jag antar att vi få nöja oss med alla andra marknader som vi har, jag kommer inte på namnen just nu men jag har dem på tungan. Sedan käkade vi massa god mat : ) Camilla var ass duktig på att laga mat, kvittar vad hon säger för det tycker jag verkligen. En själv går Kock och Fritid men endå slår man inte henne. Blev iaf en massa mys  på lördagen för att sammanfatta det och sedan bar det ut till nån liten håla närmast liknande Norrahammar som jag inte kommer ihåg namnet på men där bodde iaf Bränningarna. Ass goa killar mer behöver vi inte säga. Så det blev lite filmkväll där och mera mys innan vi drog hem och sov igen.
Söndag / Vaknde och gick med Camilla för att gå och handla, jätte mysig ja butik iaf vi borde ha det i Jönköping men ja, vår stad är ju fattig som sagt. Sedan kom Jp på oväntat besök så umgicks lite med honom och han stimmade rätt mycket med Jimmys Digital kamera, haha. Sedan ringde lina och berättade att hon var hos sin syrra och att hon ville träffa oss, dessutom skulle jimmy köpa mer tobak till sin vattenpipa så stack ner till Knutan, höll Jp sällskap när han käkade och träffade lina. Kul att få prata med någon man förstog sig på utan att vara super duper überkoncentrerad. Jimmys mami, jimmy och de flesta gick att förstå sig på, men vissa. Gud hjälpe mig / oss. Åkte hem till Jimmy och softade kollade på film m.m. Blev våldgästade utav Brännan och Jocke sedan, kul underhållning jag och lina var när hon ägde på Sveriges Smartaste barn, bra lina du e lika duktig som 12 åringarna : ) Märktes när vi skulle lämna lina att jag och hon inte har så stor koll på något, haha. Jimmy förklarade hur lätt det egentligen skulle ha varit för de två gubbarna som hade kommit emot mig och lina, att knuffa ner oss och ja göra vad de helst tyckte med oss. Det e fan läskigt. Tur att man har Jimmy : ) Naiva smålänska flickor.
Måndag / Åt frukost ute på Jimmys balkong och kände hur solen gassade, sedan blev jag lämnad hos linas syrra så att jag och lina drog över till danmark för att shoppa och äta wienerbröd. Hehe vilka affärer de hade, handlade dock inget, yeah prestation, lina fann ett  par söta balskor och vi hittade en affär som vi lätt hade kunnat mörda för att få alla deras kläder. Det är inte lätt. Sedan kom Jimmy och fick dras med i shoppandet, stackas honom, fast han är tålig min babe. Käkade sedan en röd korv : ) lina den fjanten åt glas och sedan var sin öl, blev bjudna på den mest vidrigaste jägern jag någonsin smakat, jag skyller på att den var dansk. Ja vi var tacksama för Jimmy bjöd oss, men icch va äcklig den var. Sedan åkte jag och lina hem till hennes syrra för att bli i ordning gjorda för kvällen, tagga, tagga. Blev inte som vi sagt men endå gö roligt, skulle egentligen farit ut till båslöv om jag inte minns fel men blev istället råå, ett glas för mycket, men det är klart, jag ska ju alltid vara värst. Dock så hade vi kanon kul : ) Kommer bilder efter detta inlägg, hehe. Jag och Jimmy bestämde oss för att ta hem fylle mat från donkan med så käkade som fan, det e sinnes vad man är hungrig.
Tisdag / Jag vkandae utan skallebank som Camilla sa dock med en svullen hals som bara inte fanns, varför just ja? aja jag får härda. Dessutom skulle jag hem med, va sorligt. aja sånt man få ta ibland med. Önskar jag bodde i Helsingborg faktiskt. Jag skulle säkert inte överleva en dag men det hade det vart värt. Jag och Jimmy mös oss mest igenom dagen innan Lina kom och hämtade mig för att åka hem. Kollade igenom fotoalbum, han va så söt när han var liten. Dessutom så blev det han och jag idag, 1:a Maj 2007. Bara min <3 Sa hejdå och tackade för mig, kysstessmakskades m.m och sedan skildes vi åt för den långa hemfärden med lina och hennes syrra. Käkade glass på McDonkan och sedan hemma. Mår verkligen skit så få  se hur det blir med skolan, e ju endå bara prov så kanske ska pallra mig dit endå. Vi får se. Ska ringa JImmy nu & sedan Anna : ) Saknat dig så gumman.Allt kanske inte kom med men det viktigaste är att jag har haft så himla kul och trevligt, OCH att jag verkligen älskar dig Jimmys så jävla mycket, det är obeskrivligt. Kan inte fatta att du e min .

RSS 2.0