Glass - time

En glad nyhet nu folks, så håll i er. Sandra har klarat sin fucking matte b kurs nu : ) Skrev det nationella idag och fick G. Och inte på gränsen eller så utan ett starkt sådant. Så nu är slit och stånk slut på fredags eftermiddagarna. Äntligen kan man få njuta utav den välförtjänta fritiden ω. Matte kulan är äntligen splittrad men tyvärr så gjorde den inte det med bravur utan vad jag bara vet än så länge så är det bara jag som har klarat mig : / Orättvist. Men aja, det e konstigt för trodds denna glädje så finns det lite sorg i en med för att jag hade verkligen kul på matte lektionerna. Alla lama diskutioner och samtalsämnen och vi ska inte ens prata om alla ord som vi lyckades komma på, verkligen en bravur.

Faktiskt så kom jag just hem ifrån en ganska stressig dag : ) Först skolan då och skällde ut min skånska svenska lärare (Hur det nu kommer sig?) Martin idag eftersom daniel hade satt frånvaro på mig så stog där och förklarade mig och höjde rösten. Kan vara riktigt läskig enligt vissa, speciellt mina så kallade bitchblickar som Anna tar åt sig utav, Gums  gör inte det! Så onödigt när du vet att jag verkligen inte menar det till dig.

Efter matte lektionen så fanns mina fans eller följeslagare ( Anna & Lina, och jag bara skojar ; ) där ute och väntade på mig. Dessutom så hade än Koffe tillkommit med : ) Trevligt. Jag och Niklas satt och dampade i väntan på att få reda på provresultaten. Ps. Innan provet tryckte vi i oss dextesterol så alla var helt totalt utflippade inget ovanligt med andra ord. Dessutom så skrämde Mats, våran matte lärare hela tiden upp mig bara igenom att hånlee. Man undrar ju om man hade klarat det och när han väl sa det så var det lixom. - Skojar du? Och om du gör det så är det verkligen inte roligt.

Sen åkte vi ner till stan och ja jag gjorde det ja gör bäst, nämligen shoppar. Och nu vet jag iaf två stycken som drar på mungiporna när de läser detta. Plus att jag nu ber till min gud att min älskade mor inte ska kolla in detta inlägget. Snälla. Men hon är härdad som i så mycket annat, ojoj ( ... . . ) inga skor idag dock då. Alla hoppar högt : ) Men jag gjorde Daniel en tjänst och köpte presenter till Lindbomarna som fyllde år eller hade fyllt år, och tacken?

Så när jag väl tog mig hem utav kollektiv trafiken : ) Ååh kära kollektivtrafik så fick ajg se något som var så sött. Nämligen en gammal kompis lilla syster som satt och gullade sig med en annan pajk. Jag svär att de bara är typ 11 år eller nått emn det var verkligen så sött. Det e så kärlek ska vara, dela tuggummi, sitta och kolla varandra djupt i ögonen och nästan vara för blyga för att hålla varandras hand. Kom ihåg hur det pirrade i magen. När man kommer upp i åren får man lära sig livets hårda läxa att det är sex som gäller, och det är ju med kärlek inom vissa gränser förståss somliga ser det ju bara till att brukas och där med missbrukas. Jag blev inte utnyttjad jag lät mig utnyttjas eftersom jag aldrig hade mod att säga nej ω. Det är en helt annan sak så jag få skylla mig själv och lära utav mitt misstag men jag gillar mer att lära utav andras.
image52

Ska äta glass nu så Ciao : )Fitta, kuk - tegelbruk

Ja igår så försökte jag som sagt att sammanfatta min dag men icke som nicke. Blev lite för mycket som kom emellan så jag bestämde mig för att skriva den bloggen idag istället. Så jag lämnade datorn på plus min bloggsida öppen. Sen så insåg jag min idiot idag på morgonen att min blogg hade loggats ut och att allt jag hade skrivit ifrån gårdagen hade radderas. Grattis lilla fröken Moberg ω.

Men aja jag ska ge det ett försök idag istället. Jag minns att jag dampade sönder min blogg med att berätta om skolarbetet i svenska och id korten. Vi kan börja med de kära id korten som vi fick i tisdags. Och alla ser seriöst grisrosa ut i hudtonen, helt sinnes alltså. Och dessa kort ska vi använda när vi går in i matsalen för att inga utifrån våran skola inte ska kunna komma in och äta utav vår mat. Och detta leder mig till några funderingar: 1 Vem vill äta våran skolmat egentligen? Den är OK men det är verkligen allt. 2. Varför ha dessa id kort för kontroller, om mattantanterna endå inte kollar på de? 3. Och den viktigaste frågan är hur i helvete de i så fall skulle känna igen oss med de grisrosa ansikterna. Kanske om man lyfter på näsan och ger av sig en ljudsignal i grymtform så kanske igenkännandet kan vara i närheten eller kanske på väg.

Det där andra jag dampade på tänker jag inte ens lägga ner energi på. För ni som vet om det, vilket jag antar att de flesta gör. Kort fattat kan jag väl bara tala om att jag fick frånvaro ifrån en lektion som jag deltog på. How nice or what?

Igår så fikade jag och shoppade iaf med Lina sedan kom Stina och Anna och gjorde oss följe till Johans. Så skönt att Koffe körde ner oss till stan för det blir så krångligt med mitt busskort med antal stämplingar och så. Jag antar att det var det gamla vanliga samtalet på fiket iaf : ) Alltid lika kul eller så är det bara jag som finner det roligt. Blev mycket fikande speciellt för mig och Lina som efter Stina & Anna hade gått begav oss till cafe graffiti istället. Anledningen var att vi ville ha lite variation i miljö byte. Men den största anledningen var faktiskt att de kom in ett par lustiga typer på johans typ från balkan länderna eller liknande och började att klä av oss med sina blickar. Förlåt guys men det är verkligen bara ni som håller på med sånt. Lixom jag som tjej och tro verkligen inte att min tjejkompisar skulle klä av er på stan det är mer att man tänker snygg rumpa ω eller ja liknande. Killar är ju lätt mycket värre en så, ni fantiserar ju nakenhet och ställningar innan man ens sagt hej. Vi flydde iaf fältet på Johans kort och gått så var det versionen. 

Samtalen fortsatte där antar jag, ibland undrar jag om någon sitter och lyssnar på oss. Hoppas verkligen inte men tror det för de blickarna och de leenderna man får utav vissa är faktiskt oförglömliga : ) Haha bara kul om man kan underhålla folks. Sen så stressade jag till bussen och insåg att jag hade missat den : / damn. Men till min lycka så fann jag Niklas på busshållplatsen så vi satt och tjötade hela vägen hem. Bara för man e bög behöver man inte tända på alla med maskulint kön. DE är ju människor som oss med och precis som vem som helst. Är ju som attsäga att alla som är hetro sexuella tänder på alla med det motsatta könet. Vilket ingen gör!

Nu ska jag fortsätta dagen i skolan med att prata med brudparet snart. Verkligen världens gulligaste par och männismkor. Så snälla alltså, lite för snälla kanske för att vad vi än säger verkar vara som en bra idee. Hehe lite roligt faktiskt ; ) men ska tjöta med dem nu så ( ...   )Ciao.


San.dra

Jävla padda

Äntligen en ledig dag för lilla fröken Moberg : ) Verkligen inte gjort ett skit nu på dagen mer än att ha solat och sovit. Så himlans gött. Antar att jag cirkus sov till 11.00 nånting efter att Jimsan hade ringt och väckt mig. Han hade varit och tappat blod och en massa skit. Verkligen skit läskigt hade jag aldrig vågat, men vi snackar ju om mig självfallet. Tjejen som aldrig har lämnat ett blod prov eller liknande, sprutor har jag dock fått känna på. Men jag antar att man aldrig riktigt kommer ifrån sådant trams : /

image51Fatta att idag var det redigt varm i lilla sketorten. När jag kollade först på morgonen så var det dryga 15 grader men det hade ju lätt ökat sedan framåt för och eftermiddagen. Va fan så jag låg i bikini hela dagen, ass nice. Vet inte om jag hann bli nått vidare brun men jag försöker. Alltså det e ju helt sinnes hur blind man blir efter att ha legat en hel dag ute i solen och sedan kommer in i huset. Helt jävla mörkt känns som rena rama natta ju, tragiskt. Men jag brände ju inte upp mig trodds allt, därför jag hela tiden springer ut och in för att se till att jag inte blir bränd och röd i fejan. Skulle sett för jävligt ut ju : s Dessutom var det la fan vad jag låg och fantiserade om massa god mat idag där ute på solen. Glass, bullar, pannkakor ja allt. Seriöst så känns det redan som jag har ätit alla dessa saker idag för att jag kunde nästan känna smaken utav dem. Men jag håller igen, för tillfället. Inte ens helg en ju så goosch.
Har precis kollat klart på Greys Anotomi nu med mami, hoppas nu verkligen att Anna han se lite utav det för det var verkligen ett toppen avsnitt idag : ) Dessutom så läste jag Annas blogg och ville bara säga grattis gumman till en färgklick i din gaderob. Jag är så stolt över dig * tårögd *.  
Hatar verkligen när min kropp bara börjar skrika efter socker och fet mat så jävla jobbigt för det drar verkligen ner på allt plus att jag inte kan fokusera på annat. Det ända jag täker på är ska jag göra det eller inte. Ätstörningar kanske? Nej tack men sjukt jobbigt om ni ville veta. Inget så för jag älskar verkligen att träna känns som det verkligen är en sak som kickar igång mig, men ibland bara önskar jag att det fanns andra sätt för att få en sund och vacker kropp på. För jag menar även fast det är kul så har träning och kost sina begränsningar. Ja jag mår bra och jag får större självförtoende så tacka vet jag endorfinerna eller vad de kallar de små rackarna. Men ibland så kan jag verkligen tycka att det är lite jobbigt att släpa sig till gymmet när man e trött och hängig och det ända man bara vill göra är att vräka i sig en massa socker, pust.

Så jag gick pliktroget till mitt spinning pass på vägen hittade jag på en massa moves och danssteg, seriöst bilisterna måste trott jag var helt sjuk i huvvet vilket stämmer till visso då ; ) Men lite sinnes var det att bilarna började tuta på mig. Okej att jag inte har nån taktkänsla men folks ha lite medlidande okej? Shakade iaf min otaktiska rumpa och sjöng för full hals : ) Väl på passet så placerade jag mitt fat ass på spinning cyklen och bara gav. Och nu kommer jag till den egentliga poängen med nästa hela detta inlägget mer än att jag bara skulle berätta om min dag och mina tvångstankar som alltid. Nämligen så att när jag precis hade pacerat statoil macken gränsande till Taberg - Norrahammar. Så såg jag en ganska stor sten som jag bara fick för mig att jag ville sparka på så jag tar satts och bara laddar - och då hoppar den fucking stenen bara iväg och det visar sig att min så kallade sten var en padda. Skrek för full hals för jag e verkligen livrädd för sånna slemmiga djur plus ormar. Min värsta skräck. Så skrek som en jubelidiot och bara sprang. Och om nu någon har filmat detta så det typ kommer med i Americas Funnies Homevideos så är det faktiskt inte kul

När chocken äntligen hade lagt sig ifrån den idiotiska paddan så började jag att filosofera lite om min barndom och kom in på de minnen som jag finner som de starkaste därifrån nämligen ifrån dagis Rosengården. Speciellt när min lillebror började på myran som verkligen är för de ypperpyttesupersmå (tänk att man ha varit så liten går inte in i mitt huvvud) barnen och han gick runt och klappade svarta sniglar, usch då. Alltså det har jag verkligen tvångstankar om nämligen när man går barfota och om man skulle råka trampa på en sån fet äcklig snigel. Tänk den känslan mellan tårna på en, gör mig så sjukt äcklad så jag kan spy. Så nu slutar vi att prata om det och så avslutar jag mitt blogg inlägg för dagen, hoppas ni e nöjda : ) Ciao


San.dra


Solen lyser

Sitter just nu och luktar vitlök i hela käften, mums vitlök tur att ingen ska pussa mig idag. Haha I love garlic och vem gör inte det? Antingen hatar man vitlök eller älskar det. Easy ass hell. Har fått höra en del klagomål om min blogg, tackar tackar det är alltid kritik och det ska man kunna hantera det med. Jag gillar att utvecklas : )

Dagen började med att jag verkligen var sjukt trött jag verkligen ville ligga kvar och älska med sängen så jag tog mig en sovmorgon på en halvtimma. Dock så stördes denna friden utav min papi  som kom med frukost på sängen. Ni sitter säkert och höjer ögonbrynen nu och tänker vilken hemsk person jag är men seriöst hade precis somnat om och hade denna extra halv timman framför mig att sova och då kommer han ner och stör. bortskämd or what?

Vilket underbart väder det var verkligen idag : ) Solen lös och jag kan verkligen inte låta bli med att lee. Blir så glad utav detta vår väder. Idiot som jag var tog jag på mig ett utav mitt kallaste par skor så verkligen frös fötterna av mig på väg till bussen. Okej mina fötter är köttade sedan innan men seriöst det var fan frost på marken. Issh. Längtar tills det blir 15 grader varenda morgon och man kan springa barfota igen. Dock inte i skogen, tänker på alla ormar. Gud mest onskefullaste och värdelösaste skapelse : /

Sista gången nu på at göra klart vårat Ministemöte projekt och jag och Niklas har som vanligt över engagerat oss. Herre gud alltså. Elva sidor blev det med brevet och bilagan allt som allt. Sinnes! Dessutom kom det upp en hel del roliga greje i skolan idag, började nämligen gå och spänna mig och då konstaterade Anna att Kapten Filling borde bli min make. Men Anna ska ju gifta sig med Dr Mugg och lukta på bajs hela dagarna så jag nöjer mig Filling, helt klart. ( .... . ) hahaha

- Vilken fin hängselklänning du har Sandra.
Jag tänker: (Jag ser ut som en jävla bonne.)
- Jag ska hem och mocka koskit : )

Dagens bussdamp ω: Jag vet verkligen sinnessjukt vad jag tvingas så ut och råka ut med på bussarna. Men det är verkligen hemskt. Jag satt på bussen och började tänka på - vad gott det skulle vara med ett tuggummi. Och helt plötsligt så drar alla i hela fucking bussen upp en påse med tuggummi i och börjar att tugga. Alltså hur sjukt är inte det alltså? Ibland så känns det verkligen som att jag är med i nån komedi serie eller nått för sånt händer bara inte. Eller så kan det vara min vilda fantasi kanske ; )

Ikväll så ska jag på body pumps å vi får se hur detta går : / Ajaja, brukar har sån jävla träningsvärk efteråt så det e inte sant och alltid i mina ben. Fattar det verkligen inte, måste vara nått fel på dem alltså. Så jag antar att jag återkommer med mer om nu min body pump tränare skulle ha en kameltå eller nått liknande som jag hakar upp mig på, ni vet hur jag e. Nu ska jag gå och borsta bort den underbara vitlöksdoften ur min mun. Ciao.San.dra

Weekend-orgasm

Antar att jag kan börja berätta om lördagen. Var verkligen laddad till fullo att festa så kom rätt så full till Any, varför ska jag alltid vara värst? Och inte nu väldigt jobbigt full utan en helt perfekt fylla. Kvällen gick väl ut på att snacka en massa och sedan kränga på Mc Donkan : ) Träffade en hel del ( ... . . ) människor där bland annat Anton fick jag höra nu i efterhand. Trevligt, Koffe körde iaf hem mig och Anna sedan så hem kom vi ω. Det var nog den kvällen i sin sammanfattning.

Idag då så var jag verkligen urtrött hade inte sovit mer än cirkus 1,5 timmar i natt. Ögonen gick verkligen i ett och verkligen svårt att hålla sig vaken. Ska inte göra om det misstaget igen, Nej tack! Så jag antar att det blev en ganska flummig dag i skolan, som alla andra : P Haha ... Kollade på nån himla bra film med på engelskan eller filmen i sig var inte bra men Pitt alltså vilken man (eller för en gång skull så såg han vetig ut), så jag satt där och stönade och bara vred på mig. Sofia fick hålla min hand sen, hyvens tjej denna dära. Nej jag är inte sexuellt frustrerad.

Allmänt idag så tror jag inte det har hänt nått sådär superdundermega speciellt. Lixom varje dag e speciell för mig och har verkligen problem med närminnet känner jag. Blir så när man börjar att bli gammal ( . .... ). Funderar lite på vad jag ska göra i veckan och dessutom så hoppas jag att jag får tag i Anna idag : ) Så vi kan beställa grejer från asos imon, hoppas verkligen annars blir det att ta till andra omprövade metoder ; ) Mjau
San.dra


love is pain


Kärleken ( ... ♥.. )  frågade vänskapen: Varför finns du ?! Vänskapen svarade: för att torka alla tårar du skapar!


Visst är kärlek fint,
men jag föredrar smärta, för det gör inte lika ont ( .... . )

ungdomen är de idealiska tillståndet.

image50Jaha vad ska man börja? Antar att man kan säga att gårdagen blev lyckad : ) Var hemma hos min Anna och myste ω hela kvällen. Och jag kände verkligen att innan jag åkte till henne att det skulle behövas vin, godis och fet mat. Så slängde ner ett rosevin i väskan och inhandlade en massa godis. Dock orkade jag sen inte äta upp allt så det fick stanna kvar hemma hos Anna. Hehe tror hon fick en glad överraskning nu i morse när hon insåg att jag hade glömt mitty godis. Sitter säkert och mumsar på det nu til och med. Åkte ifrån Anna vid cirkus 22.50 och träffade Linnea och Sara på bussen så satt och tjatade en hel del. Det som var redigt mysko var att på den bussen som jag anser är en ganska tidig buss att åka med om man nu ska hem så satt det en väldans massa dregg på. Hur fulla som helst och bara vrålade ( ..... ) vilket liv alltså. Dessutom så träffade jag Niklas på bussen, en mycket trevlig överraskning måste jag lugnt ta och säga. Kom nu att tänka på att vi måste komma igång med att sätta ihop ett yoga pass. Veckorna går fort och snart e det ju faktiskt vecka 17. Kommer vara så nervös så jag kommer dö. Såg juhur det gick för Jocke och Erik i torsdags. Aja kommer säkert gå ass bra behöver nog inte oroa oss. 

Idag vet jag inte vad jag just nu sk göra, kanske sätta mig i en solstol och lapa i mig lite solsken? Ass gott väder just nu så det kommer jag säkerligen göra. Senare kommer Daniel och skulle fixa våran dator, den är seriöst cp och fattar verkligen inte vad papi har gjort med den. är ju verkligen helt lam : s mysko. Sen så hoppas jag att Daniel ska inåt stan så jag kanske kan få åka med han då, ska ju träffa Lina och Anna ω och kolla på film. Inte mer vin idag dock för man måste ju faktiskt begränsa sig. Nu ska jag ut i solen så bye : )

well done

Usch känner mig verkligen inte på topp just nu. Först så kan man ju säga att jag har en mängd grejer att vara deppig över skulle kunna behöva en påse med choklad just nu eller bara nånting gott. Ge mig kolhydrater. Till att börja med så sitter man i skolan och är allmänt deppig, iof så har jag lyckats röja bort ett svenska prov nu så det är ju ur världen. Prestations ångerst? JA! Dessutom en massa andra onödig problem som jag beskymrar mig över det tar visst aldrig slut antar jag. Så glad att jag har Anna & Jimmy  vet att det inte är något att vara deppig över men bara blir det : / Så gött att iaf prata med er för man inser igentligen hur bra man har det och hur betydelse löst det igentligen är. DU ÄR BETYDELSELÖS! Thanks

Sen senare idag så antar jag det blir att sitta och försöka förstå helheten med matte B. Vi har igenom gång igenom allt vi lärt oss och sedan nästa vecka är det prov ω. Prestations ångerst igen? HELL YEAH. Men jag ska mig fan ge mig på att jag ska klara det. Annars kommer jag dö, vill verkligen vara ledig på fredags eftermiddagar. Kul att sitta och plugga själv på matten utan min matte kula?( ...... ) eh nej verkligen inte. Undra om jag ens skulle klara matten utan Niklas & Sofia för lixom jag behöver den humorn och våra samtal enkelt, helt hysteriskt jag vet men übersant.

Ikväll ska nog jag och Anna mysa iaf : ) ska bli jätte skönt. Eller jag hoppas det gums? Kanske kommer och hämtar uppe henne på hennes gym när hon har jobbat klart. Innan det ska jag på spinning och käka en massa god mat med familjen. Mums! Men jag återkommer säkerligen med mer om dagen ; ) Om ni har tur vill säga.

San.dra

Workis

Jepp, har precis käkat och kommit hem ifrån skolan. När jag skulle ta bussen hem så var det värsta kamphunden på stan, och hon som hade den hade ingen kontroll över hundfan. Usch, jag älskar verkligen hundar de vet de flesta som känner mig men den rasen är verkligen den mest fulaste och avskyvärdaste jag vet : /

Aja nu ska jag typ bara ta det lugnt och plugga som en gnu. Alltså pallar verkligen inte med svenska provet i morgon, fattar nada också. Men aja får la göra ett försök så får vi ser hur det gå. Ska ju börja jobba ikväll sen med vid 17.00 så gäller att ligga i nu.

Tack Jimsan för du tröstade mig igår, betyder ass mycket. Vet att det verkligen var en ass dum grej att vara ledsen över men aja, sån e jag helt enkelt. Tack hun

Enjoy

Snodde denna, haha


Senaste impulsköp?: Solglasögon, svart kurvet väska och svarta shorts. Snart röda pumps
Bästa fiket: Johans men jag, Anna & Lina är stammisar på Claras.
Färg du hatar: Kan verkligen inte komma på nån.

Något som gör dig förbannad: När Anna sitter och sjunger lovsånger. You killing me!

Så får du motion: Styrketränar, spinnar, bodypump m.m. säg nått jag inte får motion utav.

Om du vart en blomma:  Åh, en lilja skulle jag vilja vara.

En bil är: Ett jävla helvete som rostar och går sönder.

Lyx är: Massage, mys och kolhydrater.

Vad gör du med 100 upphittade kronor?: Fyndar nån trevlig detalj till nån outfit.

Någon bok du vill ska bli film: Små citroner gula kanske?

Jobb du aldrig skulle ta: Nått som har med ormar att göra ... iih

Plockar du upp en femma du hittar på gatan?: Haha om jag nu skulle ha turen och se den.

Det första du tänker på när jag vaknar: Fan sov jag ensam i natt igen?

Använder du hår balsam?: Alltid, tro inte jag skulle kunna borsta mitt hår annars.

Dricker du mjölk som har gått ut för tre dagar sen?: Haha som att mjölk någonsin blir gammal hemma hos oss. Jag är mamis lilla kalv.

Något du absolut inte äter?: SVAMP!

Musik just nu: Beautiful Liar ft Shakira by Beyonce

Favorit väder?: Solsken.

Morgon eller nattmänniska?: Pallar allt, till för att leva inte sant?

Spara eller slösa?: Slösa.

Tror du på mirakel?: Jag har funnit mitt mirakel.

Hur många barn vill du ha när du blir vuxen?: Absolut bara 1.

Det här är jag bra på:

Chips, morötter eller godis?: Åh svårt, chips&godis?

Pizza eller hamburgare?: Pizza : )

Stökigt eller välstädat?: Önskar det var välstädat, men vem försöker jag lura?

Saltar du på maten?: Det måste man annars e det nått fel.

Gillar du att sjunga?: Nej för jag suger på det.

Anser du att du är stark?: Jag anser inget jag vet!

Vad gör du om du får hicka?: Kollar på mami kanske? Hon skrämmer mig.

Kaffe eller te?: Caffe Latte och cigg på det.

Brukar du komma i tid?: När jag orkar så ja, alltid.

Vad hade du i din mun senast?: Mjölk, se mjölkmänniska.

När mår du bra?: Med sällskap, mycket pengar och vackert väder.

När blev du fotad senast?: Jimmys försökte fota mig i fredags tro jag, fast nog Niklas som var den senaste.

Hur känner du dig just nu?: Pigg och äcklig precis varit på spinning.

Vanligaste färg på dina kläder?: Herregud, jag är en total regnbåge.

Kan du laga mat?: Snälla nån jag går ju Kock & fritid ... haha

Vad pluggar du?: Hotell & Resturang, Inriktning Hotell/Turism.

Vad tycker du om fötter?: Brukar inte kolla så långt ner ; )

Är du smart?: Legitimerat MVG barn kanske?

Vad har du på dig?: Mysbrallor, vitt boxarlinne och raggsockar.

Är du aktiv i skolan?: När jag orkar vara aktiv och jag & anna inte flummar.

Vad saknar du?: Barndomen och sommaren.

När och varför grät du senast?: Jag vet seriöst inte.

Var det pinsamt att svara på det?: Haha pinsamare att jag inte kom ihåg faktiskt.

Hade du en bra kväll igår?: Åh ja, var hemma med la familia och pratade med jimsan.

Din favoritdryck på morgonen?: Vatten, kan inte få i mig nått annat.

Rakar du benen?: Ja när det behövs alltså i manligt sällskap.

När brukar du gå och lägga dig?: För sent kan jag konstatera.

Vad ska du göra i sommar?: Sola, Jobba & Njuta.

Vad är det pinsammaste du gjort på fyllan?: Haha gjort en Mobergare, slå det du.

Ångrar du det?: Knappast, ingen är värre än mig så e det och ska vara.

Vad skulle du göra om du vart kille för en dag?: Haft sex med mig själv för att veta hur jag var i sängen.

Har du stjärnor och kajal?: Jag ser stjärnor när Anna slår mig och jag blir svart om ögonen, räknas det?

Brukar du sminka dig?: Jo självklart men less is more.

Är du nöjd med ditt liv?: Ja, trodde aldrig jag skulle säga det.

Vad vill du jobba med?: Vill ha ett yrke som är roligt och man trivs i.

Har du tråkigt just nu?: Nej men dock trött.

Vad gör livet värt att leva?: Alla underbara personer som Jimsan, Anna, Lina & La familia <3

Vad är det roligaste du gör när du är ledig?: Sover länge, och är allmänt slapp.

Vad i livet ångrar du?: Skolan får jag ibland ångerst över.

Är du musikalisk?: Haha drömma går ju. Sandra utan taktkänslan.

Vad lyssnar du på för musik?: Nått jag kan svänga min otaktiska rumpa till. NEGERDUNK

Kategoriserar du dig själv i någon stil?: Nej det gör jag inte försöker vara modern men följer min egen stil.

Är du bortskämd?: Vissa skulle säkert säga att jag e det så lagom.

Är du trött?: Som sagt ja.

Vad gör du imorgon?: Skolan, ass jobbig uppgift med flumm Niklas, och sedan träna.


Dickeli

OhSha vad ska man säga om min dag hitintills? Om ni har läst fiskens blogg så vet ju de flesta att vi hade en het disskution om bögar och lesbiska. Kort och gott folks homusexuella. Hehe vi pratade la mesta dels om att jag tycker det var meningslöst att vara lebb eftersom man bara härmar hur en kille och tjej har sex endå, skyll nu inte på att lesbiska tänder på bröst eller nån sån skit för det finns killar med bröst med så vassegod, fynda! Jag tror att Niklas kom med det bästa argumentet utav de alla, citerar både Niklas och annas blogg; "Men tänk om killen vill ha en annan kuk att suga på". Haha låter som han snackar om typ en slickepinne eller nånting liknande, ååh får rysningar bara jag tänker på det alltså. Diskutionen var väl jag och Matilde som drev på och hon var väl mera emot det och jag för det. Eller var det tvärtom? : S Nu blev jag riktigt förvirrad ... Satt och kollade runt lite och ser hur overhört lite alla skriver i sina bloggar, anatgligen bara jag som har problem att begränsa mig som vanligt. Men började fundera på om jag ska skriva mindre så bara en snabb och go fråga - Vill ni jag ska sluta skriva långa bloggar, folk?

Min chef ringde precis nu och sa att jag skulle jobba nu på onsdagen, tur att man har ledigt ifrån den andra lektionen så man slutar så tidigt redan vid 11.00 ju : ) Dessutom har man ju hotell och vet verkligen inget som är mer softare än det alltså. Så gott. Men vi får väl se vad Magnus har för utmaningar att bjuda på när man ska jobba. Undrar vilka jag ska jobba med också... haha jag brukar alltid fråga det men glömde visst det, denna gången... Jaha inte mycket mer att skriva antar jag, ska ta och slänga i mig nått att äta, kanske skriver en rad ikväll, begränasde ju min blogg idag som sagt, redigt tråkigt om ni frågar mig.


Tack för en underbar helg gullevän Alltid lika trevligt vettu.San.dra

Summer love-set

Jaha, hehe shit my god! Nu har man typ suttit och hållt tummarna bara lite allmänt för hv i matchen Hv71 - Brynäs. En sak man antagligen måste göra när man endå bor i Jönköping ω. Ska väl endå erkänna att jag inte direkt har följt matchen till fullo mer växlat emellan kanalerna hela tiden men endå, sjukt gött att de vann nu så slipper man höra det gnället ifrån farsan och lillbrossan. Haha jag svär att om Hv hade förlorat hade de kommit hem ill röda i ögornen och försökt att inbilla mig och mami att de inte hade gråtit. Men gött att vi är vidare iaf, bra kämpat.

^^Bilderna ifrån i sommras som jag sa att jag skulle lägga upp, och här är iaf en utav dem. När vi satt och gottade oss i solnedgången vid mölles hamns klippor, käkade ost och drack vitt vin. Verkligen underbart mysigt. Puh, detta får mig att längta så mycket till nästa sommar, ge mig sommar. Men lika väl att bara bita ihop och vänta vad ska man göra lixom? Inte mycket iaf : / Men den e ju dock snart här även att det har snöat & haglat i stan idag, jag hatar det. Haha och det valde ett sådant lämpligt tillfälle att börja med precis när vi skulle parkera vid a6 och gå ut så bara öppnade himlen sig och det bara öste ner. Fatta vad vi sprang egentligen men trodds detta var jag totalt igenom blöt :O ååh hatar att vara blöt alltså. Men jag antar att det gick bra sen iaf, hehe Jimsan skrattade ju nog så åt mig, sedan så började vi dra oss igenom affär efter affär. Hittade ett par så fina röda pumps med öppen tå på Scorett. - Kan man lägga undan skor? undrade jag och tydligen så kunde man det, så ska köpa dem imon tro jag : ) Sitter och myser med tanken. Måste nog gömma skorna för mami slår ihjäl mig om jag drar hem ett par till skor. - Den senaste månaden har du köpt dig två par skor. Kuggfråga, kan man någonsin får för många par skor? Såg också en tunika som var ass söt, lite så här stor och gräddvit som jag har letat efter, snacka om att jag kommer att vara pank, men skorna tro jag att jag ska köpa men inte säker med det där med tunikan. Det e väl fan att man hittar två saker man vil ha samtidigt? Sån otur

^^
Tycker verkligen mitt hår ser gult ut på denna bilden, dessutom checka luggen. Iof tycker jag verkligen att bilderna har hamnat i en dålig upplösning och nej jag tänker inte skylla min fulhet på det för den har jag redan accepterat för länge sedan så lugna ner er ... haha. Fulare än så kan det nog inte bli, men aja. I helsingör är bilden tagen, käkade massa mat och drack gott innan vi drog till festivalen : ) Helgen har varit kanon bra ( Y ) .... mest spenderat den faktiskt med Jimsan och Lina då, inte alls träffat min Anna riktigt trisst men aja. I lördags så shoppade jag totalt loss på en kurvertvästa, ett par shorts, ett halsband, diadem och solglasögon. Crasy or what? Jag som endå inte är en tjej som använder så mycket glasögon för sanningen är att jag ser ut som en fucking geting eller fluga, välj själv. Men halsbandet ska jag nog ta bort smycket på och sätta på mitt armband. Tror det kommer bli riktigt snyggt och det e ju som sagt lite mer knep&knåp ifrån min sida : ) Sjukt jävla trött jag är idag alltså och inte undra på alltså, as kalas, kanon kula trevligt. Man kan väl inte mer än bocka och tacka antar jag? eller förlåt niga. Helgen blev så bra som den kunde bli ω vad vill ni mer jag ska säga? Läs Jimsans blogg om ni vill ha mer detaljer eller så, detta är nog mera oseriöst kludd. Nöjd nu Anna ; )
 
^^

San.dra

news

Sitter nu i skolan och ska strax ha matte B, sista lektionen snart kanske? Ska bara klara det nationella dock, men sen e det ju klappat och klart : ) Fredags eftermiddagarna kommer att vara räddade. Dessutom så har jag lagt in lite bilder ifrån min skoldator, ni kanske kommer ihåg att jag nämnde mölle bilderna : ) Ska posta dem senare, måste lyssna på mats nu.
.

welcome my friend

^^


Ja, för ni har väl inte missat att Greys anotomi börjar ikväll eller? Jag har iaf inte : ) Inget skulle kunna göra mig lyckligare och så ett dubbel avsnitt också, PRISA GUD ω!  Men den serien är ju så grymt bra. Så jag och mami ska nu bänka oss framför soffan ( om vi nu får det för min lillbrossa som tror han äger tv ). haha ..

Idag /
Har jag verkligen inte gjort mycket, pust tråkiga jag utan bara mitt vanliga liv antar jag. Joakim drog hem utav sina kompisar la jag märke till när jag vaknade i källan och hörde tjejen sitta och fnissa. Så jag satt ett tag och bara lyssnade på dem. Oroligt ämne de hade att pratade om, diskuterade nämligen va de hade provat att äta eller smaka rättare sagt. Fick reda på att min lillebror hade käkat fiskmat, så nu svär jag på att jag aldrig mer kan gå förbi den burken utan att tänka på joakim eller må illa. Men min lillebrossa är ju knäpp men jag älskar han endå . Fan tänk om man hade haft ett sånt ämne man kunde diskutera, de är ju ass softa alltså ω.

Nu sitter jag och pratar med min Anna och innan ringde Jimsan och skulle ringa upp mig, alltid lika trevligt <3 Men ja får sitta här nu ett tag och vänta på att Anna eller rättare sagt fisken ska stänga gymmet, hoppas ingen har kissar i solarie sopppåsen igen. Det finns sjuka människor det vet jag men fattar inte meningen med att kissa där i. Om man nu e nödig så kan man väl endå gå på toaletten innan man lägger sig i ett solarium, eller så tände väl personen i fråga på det vad vet jag, kom bara ihåg att det var en väldigt otrevlig upplevelse.

 

Spring ( v )

Vaknade idag utav att mitt rum var för ljust, fatta att mitt rum var för ljust jag menar hur ofta händer det när man typ sover under jorden. Så jag bara stuttsade upp och kände hur hela jag bara fylldes utav vår känslor. Och faktiskt folks så provstartade jag skorna precis som jag beskrev igår, grannarna glodde en arning men det var det värt jag jag lugnt säga : ) Himlans  skön bris emellan tårna.

^^Så redo för skolan i mina vår/sommar skor och ja min så kallade allt i allo jacka, men jag tycker den e ganska tunn så nu e det en vårjacka säger vi. På tal om de där skorna som i sommras kallades de jädrans skorna. Alltså en kväll i de på Helsingborgsfestivalen och mina fötter var verkligen köttade. Okej jag får väl skylla mig själv för jag gick ju från Höganäs - Mölle 2 mil om jag inte minns fel klockan 4 på natten, men hey hur skulle jag veta att inte den bussen gick hela vägen fram? Tur att det var en skön sommar kväll som var ljus och fin trodds mina köttade fötter. aj aj aj .... Och på tal om köttade fötter ni ska se dem nu, trodds att jag redan har gått in de här jäklans skorna så verkar mina fötter aldrig redigt vänja sig. Jävla silkes fötter men okej de har väl all sin rätt att klaga efter att ha gått Rocksjön runt med hotell gruppen. Hehe måste varit något spel Pia fick eller så va det som Lisa sa - De hinner inte träna efter sina jobb så de tvingar ut oss i naturen som en ursäkt för att detta är undervisning. Smart den tjejen fast jag njöt utav att vara ute i det fina vår vädret : ) Så mysigt att gå runt Rocksjön alltså trodds mina köttade fötter då. ω  

Annars i skolan idag så fick vi seriöst nog världens eller något utav världens svåraste uppgifter. Och jag ska försöka att förklara den typ så här; Vi fick typ ett tjokt häfte med en massa krav som en bokningsfiram skulle ha skickat ut till ett hotell. Detta hotellet skulle få ta hand om 36 ministrar som skulle representera olika länder våra kom typ från Turkiet, Frankrike, Israel och Engeland. Och vår uppgift var att uppfylla bokningsbolagets säkerhetskrav och själva berätta om hur vi skulle gå till väga med detta och bla bla bla ... Alltså seriöst ni skulle sett allas ansiktsutryck såg ut som om världen gick under. Stina kläckte en ytterst bra kommentar - Jag trodde inte Pia kunde göra eller ge oss såna här uppgifter. Total frustration  är min benämning på läget i klassrummet idag. Jag satte iaf mig och jobbade med Niklas och det gick bra till en början men sen så förlorade vi totallt fokus och bara flummade. Helikoptrar skulle landa, och turkarna skulle skjuta med sina k - pistar m.m. Helt sinnes och sinnes roligt .... haha

Sen när jag kommit hem så ringde Linnea och frågade om vi skulle ut och gå en runda och visst det kunde jag ju göra. Så vi gick en liten sväng och typ bara gick där och diskuterade allt emellan himmel och jord. Ass fint väder ju så det var verkligen ass gutt : ) Sen så hörde vi ett dunkande ljud och jag och linnea bara whata hell så vi gick till finna eftersom ljudet kom därifrån och kollade va det va. Och där stog Linneas polare och dunkade med sina bilar så vi sa bara hej typ och sedan gick igen.  

Gick sedan till mitt bodypump pass och träffade Nicklas på gymmet, så fixade jag och skrev upp mig på lite pass och kollade om Therese hade lämnat våran yoga skiva och det hade hon ju dock inte, oglömsk. Men jag lämnade ett medelande till henne att hon skulle ta med sig den till yogan på torsdag. Sen gick jag in för att köra mitt bodypump pass och jag e inte den som egentligen bryr sig, eller jo det e jag men våran instruktör hade fått en kameltå. Inte så trevligt men passet gick bra endå ω haha jag överlevde. Kommer ha cp träningsvärk i benen, känner det redan nu.  


Jag tror att varje vår bli jag kär på nytt : ) Vaknar alltid till liv en nya känsla .

San.dra

knows

image43

"Äkta kärlek är när själen ser sin motpart i en annan människas själ"
                        


World hold on


Jaha, vad ska man säga om min dag idag då? Inget mer än att man har faktiskt njutit av att vara hemma sovit som attan och njutigt utav det sköna vår vädret. Vilket kanon värder verkligen alltså ass sugen nu på att använda mina vårskor men låg och funderade lite i sängen idag om det inte skulle bli en aning för kallt speciellt på morgonen när det e redan svin kallt ω.

Haha jag kanske ska prova att köra ut foten och testa innan jag går till skolan imon. Bara testköra skorna lite och se om det verkligen är så kallt. Jävla idioti jag vet men haha ska nog endå göra det ; )

image40Blev faktiskt lite terro ringd idag utav bland annat Anna som väckte mig, thanks och Niklas som även han väckte mig. Alltså ni ska verkligen ha diplom ni två, verkligen. Men iof var det rätt sött utav Anna så thanks gums och det var ju i och för sig snällt utav Niklas att höra av sig angående yoga lektionen som vi skulle haft på torsdag. Och anmärk nu ordet haft för den blir inte förens vecka 17 och det tycker jag faktiskt är en börda som fllit av mina axlar för vi var nog inte redigt förberedda.

Mami klagade ju som attan på mig igår när jag typ skulle visa de olika positionerna som vi skulle använda oss utav och så. - Du flåsar ju som en gris, och du e inte tillräckligt vig m.m.
Men whata hell mamma jag har varit sjuk och föresten har jag aldrig pratat medan jag håller en yoga postition och jag vet att ni sitter där nu okaxiga och bara jaha men det kan la inte vara så svårt. Men be my guest och prova då folks ω så får ni se hur jobbigt det e. Som sagt innan är nog endå rätt glad att vi slipper ha yogan på Torsdag nu får man ju chans att verkligen öva in det ordentligt : )

image41

Det är grymt!

Skolan imon och nu ska jag bara sitta och plugga på det sista jag ha kvar. Haha kanske ska lämna in min design uppgift snart med, har suttit här hemma med den ett tag och klistrat. I och för sig den var klar för veckor sedan men endå.San.dra

On the floor get down


 

Åhh tar livet utav mig utav tråkighet. Har inte gjort nånting idag mer än att ha slappat och gått runt i mjukisar. Jag måste skaffa mig ett liv snart. Två dagar i rad med slappedagar, kan inte vara bra för mig. Jag hör av mig när jag skaffat mig ett liv, tills dess tjillevippen och på återseende folks.
San.dra

Sadness shadows my heart

Till att börja med antar jag att jag kan berätta om min gårdag. Först skolan och inget mer anmärkt bart mer än att jag, Niklas & Sofia typ flummade sönder på våran matte lektion. Vår kära lilla matte kula som vi nu kallar den, den har fan tatt mig igenom matte B så jag e då tacksamFör smart för sitt eget bästa, legitimerad MVG barn m.m kom upp den flum lektionen .... hahaha. En god nyhet som jag e super tacksam för är att Mats min mattelärare sa att vi nu var klara med kursen denna lektionen. Och detta betyder då att det bara e repition kvar nu innan nationella provet och klara jag det så e jag klar med matten. Håll tummarna nu folks, håll nu era tummar.
 
Dessutom så gick min mobil i ett den lektionen. Bland annat min kära Lina som ringde och frågade om jag skulle med ut på kvällen och fika med henne och anna och kan man annat en att tacka ja? Hehe kanon erbjudande och det var bara att hoppa på. Hehe så direkt när man kom hem så slängde man isg in i duschen och sedan satte igång att göra sig i ordning. Hade faktiskt på mig min förra höstjacka (kan användas som vår för dene  hyper modern nu) och mina ass fina blå vårskor. Som vanligt fick man höra av Lina, din jävel har du köpt dem? du har då allt som jag vill ha, haha. Typiskt henne faktiskt, men vi har ju samma smak i allt typ.

Så vi anlände till vårt vanliga hang out ställe nämligen claras. Håller faktiskt med Lina i det faktum att claras inte är lika mysigt eller bra som johans, bara det att johans har ju bara öppet till 22. Kasst alltså. Men Claras duger, så vi satte oss och la beslag på soffan i väntan på att Anna  skulle dyka upp så vi kunde beställa. Tillslut kom hon och vi satte igång som vanligt att tjöta och fika : ) ass mysigt som vanligt girlz. Bara det att anna var tvungen att gå ganska tidigt för hon skulle upp och jobba på morgonen så jag & lina begav oss till bischops arms för att prata och träffa philip. Haha -  Hej det är Sandra på Philips mobil, ehh vänta nu detta lät fel, hej det är Sandra på Linas mobil, nu blev det rätt. Va kass jag e egentligen haha...

Konstigt nog så kom vi in också : S Jag menar egentligen alltså var e snitt åldern där inne typ 30 + eller nånting. Haha så vi sänkte den typ med 20 år sådär. Opinsamt nog så stötte man på sin kompis mamma där inne. Hon undra nog va fan jag gjorde där inne. Och det fanns det nog fler som gjorde alla typ tämligen ill glodde på oss. Så vi fick snacka lite med Philip men sen tyckte jag det va ganska obehagligt där inne så vi drog ut. Haha Trevor says hallo ω, charmig kille det dära.

image37Så jag och Lina begav oss emot McDonkan men innan dess så gick vi på en liten fönster shopping på stan. Fan vad vi e dryga egentligen. Men vi hittade en massa som vi ville köpa iaf, en ass gullig blus på indiska. Har kommit fram till att de har rätt shyssta kläder där endå. Efter det så begav vi oss till Donkan där den vanliga fjortissamlingen både fanns utanför och inne i Donkan, har man inget bättre för sig? Beställde mat och då blev det världes kalabalik för att en tjej hade trillat ihop så gick ut och kollade så hon var okej, men hon va ju typ omringad utav massa folk så beslöt mig att inte lägga mig i. Dock så kom de in med henne sen och la henne typ på soffan brevid oss när vi satt och åt så slog en signal till SOS bara för att kolla att det kom folk och så. Sen kom de och hämtade henne och vi kunde fortsätta med våran måltid. Sedan kom vi iväg där ifrån och vinkade av varandra.

Kom sedan hem runt 00 och slängde i mig nått att käka och dricka, slängde också på mig mina myskläder : ) Doch har mina gröna jätte sköna sidenbyxer gått sönder totalt nu :( Lite ledsen över det men jag kommer över det. De var bara så sköna : / Sedan tjötade jag väl snabbt med morsan och gick och la mig för att sova.

Runt kl 4 så vaknade jag utav ett sms ifrån Jimmy, han hade blivit misshandlad. Så hela natten har jag typ ängnat åt att få tag i honom, eller någon som hade kunnat berätta hur det var med honom. Ringde till och med och väckte Jocke mitt i natten men ingen verkade veta hur det var med honom och ingen verkade ha nått nummer som jag kunde få tag i någon på. Då började jag ringa HBG:s lasaretts akutmottagning. Den första fitta jag kom till sa ingenting till mig. Utan det var cirka 4 - 5 timmar senare som de gav ut uppgifter att han hade varit där under natten men hade åkt hem. Slutligen så fick tag i han och ja fick höra att han hade blivit misshandlad utav 5 stycken. 5 emot 1, lixom vilken eller vilka jävla idioter gör något sådant? Det e fan att sånt här alltid händer de bästa personerna. Stackas Jimmy :( Var så orolig för dig. ω

Idag har jag väl inte gjort annat än att sova försökte ta igen de timmarna utav sömn som jag missade under natten. Sen hyrde jag och mami film. Säg att du älskar mig och den var faktiskt bra men tyckte själva skådespelet var sådär och vi hörde typ ingenting, och det e inte fel på våran dvd eller tv för de är båda splitter nya. Men jag grät som fan när hon blev våldtagen, vilka hemska scener alltså, fy fan. Allt kändes så verkligt och man fick ju se allt med. Och dagen till ära så har jag bara gått i myskläder har inte ens haft tanken på att göra mig i ordning. Palla det? Perfekt slappar dag : ). Kan behövas det med ibland.
San.dra


I can tell

Oftast på tallriken: Mat ? : S
Bästa klubben: Jag är ingen gängmedlem.
Då vet jag att jag är kär: När allting blir pinsamt.
Detta gör jag när jag är ledsen: Duschar.
Hit går jag helst: Sängen
Älskar att ge bort: Kyssar
Efterrätt: Något med chocklad : )
Dagens lögn: Inbillar mig att jag kan leva mitt liv utan sötsaker.
Mitt rum är: Ett totalt bombnedslag.
Vad åt du senast? Taco
Vem fick du mail av senast? Niklas 
Senaste bussresa? Hem från skolan
Manchester eller jeans? E du sjuk eller? Leggings : )
Sover du naken? Alltid redo.
Vad gör du när du inte kan sova? Lyssnar på musik eller ringer Jimmy.  
När du blir gammal, bor du i stan eller på landet? Stan
Hur många dagar i veckan går du på fest? Var dag är en fest.
Bör Stockholm vara Sveriges huvudstad? Vad sägs om Jönköping : )
Vad tycker du om Lunarstorm? Undrar jag med.
Favoritfilm: Dagboken
Vem får dig att må dåligt? Damtidningar
Klagar du ofta över folk som skriver grammatiska stavfel? Kan kan knappt själv skriva så : S
Är du ett intellektuellt geni? Legitimerad MVG barn kanske?
Vad tycker du om Fredrik Reinfeldt? Verkligen klockren frisyr. 
Är du den som avslutar telefonsamtal? Nej men jag för samtalet.
Vad gör du om tio år: Deprimerande fråga.  
Vad gillar du för kakor? Bättre fråga, vilka gillar jag inte?
Vad äter du helst till middag? KÖTT!
Varför är du inte vegan? Inte i detta livet.
Vad heter ditt husdjur? Jag pallar inte att döpa ett helt akvarium.
Vad har du på dig just nu? Handuk : )
Vad har du för frisyr? Mittbena.
Hur många timmar brukar du sova per nattt? Kvittar lika pigg endå. Varför sova?
Vad dricker du helst till maten? Vatten
Vad dricker du helst på fest? Turkiskpeppar shot kanske?
Vad åt du till frukost? Filfrukost : )
Vem saknar du? Nån att hålla om
Är du pinsam på fyllan? Minnes förlust.
Skriver du dagbok? Räknas blogg?  
Vad gjorde du sönder senast? Ett köksbord
Har du blivit hotad på telefon? Haha try
Vad var det senaste du köpte? Randig kortärmad skjorta : )
Vad har du dåligt samvete för? Bikini säsongen
Vad heter ditt favoritgosedjur? Sysslar inte med sånt.
Vem kramade du senast? Jag kan inte minnas :(
Vad är du beroende av? Spegel
Är du sexuellt frustrerad? Skoja inte
Har du duschat idag? Precis
Vem vet mest om dej? Jimmy, Anna & Lina


Beautiful minded

haha

Hel festlig bild eller vad? Om ni inte har lagt märke till det än så gör det, gjort om med bloggen. : )
Nice eller vad, hehe lite knep&knåp ifrån min sida med det e ju jag, pillmaja. Enjoy

Shes a woman

^^Jaha nu var det faktiskt ett litet tag sedan man skrev något seriöst så får väl ta tag och göra det nu då. Kom just hem nu så nu sitter jag och lyssnar och hmhar på lite olika slags låtar, inget speciellt bara lyssnar helt enkelt. Dagen började väl med ett kaotiskt packande eftersom jag skulle ha idrott på morgonen, staplade runt på ett ben och kämpade mig runt bara för att hitta alla kläder. Allt detta så jag inte skulle komma för sent så Adam skulle bli arg för han skulle nog få seriöst vråldamp så jag vill gärna undvika detta. Till min stora förvåning och glädje när jag anlände till kfum var att vi inte alls skulle ha Adam utan en ny liten söt prick vid namn Carl Johan, eller Calle som han brukade kallas enligt honom. Jag och Lisa utsedde honom till dagens gullepojk, hade urgulliga lockar och dialekten var att dö för. Vad det nu var för dialekt vill säga. Synd bara att var mentor för en sån cp klass stackas honom omognare och fulare små grabbs får man verkligen leta efter. Pust pust inte mycket att göra åt utan det var helt enkelt bara att kämpa vidare och stå ut. Men alltså klassen var nog så galet sugna på att slå dem big time i basket alltså. Och det hade vi gjort för de grabbsen rörde ju inte på fläsket i första taget ω jag e så hemsk, haha : )

Annars var det väl bara svenska som var det stora dilemmat för dagen och det funkade ju fint hann väl direkt inte göra så himla mycket för satt mest och diskuterade en del på msn ( . . . ) men det är ju en helt annan saga det.

Igår på jobbet fick man servera massa hockey guys som kom från Brynäs och tjejer behöver inte vara avensjuka visst killarna var stora ( me like ♥ ) och säkert charmiga på sitt sätt men sätter man sig och äter kl 21 och sedan ska äta igen kl 22 så får vi i servicen lite smått damp på dem, varför ska de äta en gång till egentligen : s? Dessutom så dög ju inte pajerna så fick ju ställa köket och bre mackor, så facka med helt enkelt. You suck . . . Hoppas verkligen Hv spelar skiten ur er ikväll.

image34Internationella Kvinnodagen med idag, fick veta det utav mattanterna i skolan så ni inte nu tror att jag är nått jävla femenistiskt freak som kommer ihåg sånt. För det gör jag verkligen inte. Och inte då har jag någon jävel att fira det med, vava? Eller egentligen var gör man på kvinnodagen? Protesterar kanske, den dagen ni ser mig protestera på stan mina vänner den dagen drömmer ni. Nej men faktiskt så kunde man ju gått ut med polarna och kanske käkat nått, men Anna är ju sjuk ( fydig! ) och Lina har jag inte hört ett knyst ifrån sedan i lördags så blir väl att försöka få tag i Linnea. Svårflörtad liten rackare är hon men jag ska nog försöka ; ) hahaha ....  Nej men antar att man iaf kan hitta på nånting, eller så får man väl bara hedra sig själv med att man är tjej, formig och tyvärr har fått det stora jobbet att pressa ut knoddar ( det kommer ju dock senare ) men endå ... haha min bild hade visst inget att göra med texten nu men aja, haha skulle iaf va kul att gå ut och äta och om det skulle varit med nån utav det maskulina könet så skulle det ju ha varit ännu trevligare självklart, men sånt är ju livet nu.
Nä måste göra nånting nu och ja, man ska ju ha på sig någonting rött idag så jag får väl springa till gaderoben nu och dra fram nått rött, lär bli stora beskymmer eftersom jag har ordnat så att allt ligger på hög. Ni vet jag har ordningsystemet allt överst! och har inte riktig koll vad som finns där under. Kanske kan bli ett äventyr att dyka in där, vem vet.
San.dra

True beauty

??

Shit, min chef ringde för ett tag sen och sa att jag skulle jobba idag fatta att det bev lite spring i benen på mig nu då eller? Haha verkligen, vet att mami verkligen kommer att bli ass sur på mig i och med att der e en vardag m.m. men det får hon faktiskt ta nu, vill ha money, vill ha tunikan <3. Så nu måste jag svänga förbi skolan så jag kan hämta mina serverings brallor för tänker då inte servera utan dem, går inte för sig. Min mat kokar snart över nu så måste nog skynda mig upp. CiaoSan.dra

Only you know

: (


Rätt hemskt att se eller hur? Finns Gud eller bryr han sig bara inte?

Lets not kill the Karma

image30
Helt sjukt att denna dagen kunde starta så bra och nu är allt bara totally katastrof.
Visst jag har haft sjukt ont i halsen och så men efter att ha varit i stan med Anna idag och efter det så kan jag ju säga att allt bara blev värre. Så nu ligger jag här i feber tyvärr : / tycker synd om mig själv en aning.

Det hjälper väl inte heller att jag deprimerande nog sitter och väntar på nånting som endå inte kommer att inträffa. Jag lever på hoppet men vilket jävla hopp? Vilket jävla slöseri med tid.

Jag orkar inte samanfatta min dag just nu så ni får nöja er med detta så länge.
To be continued  . . . ω

San.dra

Oh happy days, boring time.

Ja min älskade Anna  denna lista har jag tagit ifrån dig så slipper du fundera på detta ; ) För det vet jag att du kommer att göra. Enjoy ω.  Inledande
01. Fullständigt namn:
Sandra Anna Moberg
02. Din ålder: 17
03. Födelsedag: 17 september ( Lägg det på minnet )
04. Syskon: Min rödhåriga lillebror Joakim
05. Hårfärg: Just nu känner jag mig grå
06. Ögonfärg: Brun - Gröna ( Annars måste jag kolla upp min syn )

Förhållanden
01. Vem är dina bästa vänner?
Anna "Fisken" Linderoth & Lina Hermansson
02. Har du en pojkvän/flickvän?
Tänk om jag själv visste det
03. Hur långt var ditt längsta förhållande? 2,5 år med Daniel
04. Vem kysste du senast? Opinsamt nog så var det antingen Lina eller Anna senast.

Grejer
01. Vad shoppar du helst?
Kan inte bestäma mig, kläder eller skor : O
02. Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? 2 hål i öronen och en piercing i navlen.
03. Hur många skor har du? Pust, ska jag behöva räkna dem?

04. Hur många par byxor har du? Tajts är väl den nya inne grejen? : S har jag missat nått?
05. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Tyvärr så ja.
06. Vad gillar du att göra? Gosa, busa med Anna & Lina och träna.
07. Vad gillar du INTE att göra? Hatar att lyssna på när Anna sjunger psalmer.
08. Vad gör du först på morgonen? Öhh ... ? Vaknar antagligen, gör inte alla det : O
09. Vad gör du sist på kvällen? Samma igen  ... ? Somnar är det sista jag gör.
10. Hur svarar du i telefonen hemma? Sandra is speaking.

11. Hur svarar du i mobilen? Godagens, Aaa det är Sandra eller Hej, det är Johan.
12. Vad ser du fram emot? Sommar
13. Sov du ensam inatt? Nej, jag sov med mig själv.
14. Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? Jag vet inte ... måste fråga
15. Spelar du något instrument? Ja just det som att jag skulle klara av något sådant.
16. Vad tycker du om dina vänner? De bästa utav de bästa
17. Varför är du inte vegan? Antagligen för jag hatar grönsker. Jag vill ha kött
18. Använder du långkalsonger?
Nej jag sa ju till dig innan, tajts är den nya inne grejen.
19. Har du ångrat något någongång? För många gånger.
20. Favoritdrink? Jag dricker allt. Men skulle det vara nån så är det Piña Colada
21. Favoritfyllemat? Vad är inte fyllemat? Jag äter seriöst allt både full och bakfull. Finns inget stopp.
22. Favoritbakismat? Som sagt jag försöker att hitta min mages stop.
23. Har du några hemligheter? Oh ja.

Favoriter
01. Färg:
Röd
02. Mat: Ge mig bara kött så är jag glad : )
03. Killnamn: Liam
04. Tjejnamn: Clara
05. Ämne i skolan: Vad är detta för jävla fråga? Skoltröttare än mig får ni leta efter.
06. Klädesplagg: Klänning
07. Sport: Styrketräning ( vad gör jag inte som är en sport? )
08. Musik: Negerdunk helt klart. Jag vill kunna svänga min otaktiska rumpa.
09. Fras/mening/uttyck: Det löser sig.
10. Raggningsreplik: Snälla nån, jag raggar inte.
11. Favoritalbum just nu? Jag är för utråkad för att klara av att lyssna igenom ett helt album.

Har du någonsin...
01. Snusat?
Oäckligt :S
02. Rökt? Oäckligt
03. Hoppat bungy jump? Nä men ge mig chansen så tar jag den.
04. Brutit mot lagen? Inte vad jag kommer ihåg. Finns olagliga skor för i så fall, har jag haft ett par sånna.
05. Fått dig själv att kräkas? Varför skulle jag.
06. Nakenbadat? Din värsta mardröm ; )
07. Varit kär? Jag är alltid kär.

Extra grejer
01. Tar du droger?
Ja, chocklad är min drog.
02. Vad använder du för schampoo? Något som min frisör rekomenderar.
03. Vad är du mest rädd för? Ormar & fula skor.
04. Vad lyssnar du på just nu? Mig själv.
05. Vilken bil skulle du vilja ha? Snälla skiten rostar ju bara endå.
06. Vem fick du senast SMS från? Jimmy.
07. Var vill du gifta dig? Ska jag behöva tänka på sånt här nu? ... gud vad deprimerande.
08. Hur många MSN-kontakter har du? Är detta en kuggfråga?
09. Hur många av dem är online just nu? Seriöst jag tänker inte räkna.

Slutfrågor
01. Pizza eller choklad?
Pizza med chocklad kanske?
02. Tränar du? Det har vi redan konstaterat.
03. Hur ofta? Jag har slutat att räkna.
04. Guld eller Silver? Silver, det ska visst vara modernt.
05. Vilken film såg du sist på bio? Natt på museet.
06. Vad vill du helst av allt göra just nu? Du vill inte veta så dont ask.


San.dra


Last night, oh my head


If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?


I'll never know what the future brings, but I know you're here with me now.
We'll make it through and I hope you are the on I share my life with .^^Haha gårdagen var verkligen en kanon dag och en kanon fest. Så tackar min älskade fisk så mycket för det. Om ni läste bloggen igår då så började jag runt 16 att göra mig i ordning (innan klockan 16 var det inget betydelse fullt som hände om ni undrar). Lockade håret som attan och sedan på med allt smink och alla små fineser och sånt tar tid ska ni veta eller så var det bara jag som slöade antagligen ; ) Kom i väg till Any runt 19 tiden och var sedan där cirka tio minuter senare för att papi var så snäll och körde dit mig . Sen behövde jag även dra till ica och bankomaten så jag kunde ta ut pengar och köpa lite sprite. Kom till Anna sedan fick tämligen springa i ös regnet för min idiot hade ju tagit en jacka utan luva. Alltid så smarta fröken Moberg. Väl inne så hade ju tjejerna satt igång festandet så jag drog upp mitt och satte igång att blanda min gröna härliga pigelin. Redig tjej dricka ( I know ) men dock så god. ω Var väl till och börja med inte så mycket folk men sen jävlar drog festligheterna igång. Jag dansade och drattade på ändan, för ni vet taktkänsla är inget jag äger direkt.    

^^Haha hel festliga bilder fisken tog inte sant? Alla ser ju seriöst allmänt lama ut dessutom sprang Anna runt och fotade alla som en annan kines så ingen var ju direkt beredd kan jag ju informera. Jag menar kolla mig som tappert försöker att blanda till min drink. Dock så var kvällen ung när denna bild togs. Det drog som sagt igång regält sedan och va mycket folk det kom sen som inte jag kände, trodde faktsik jag skulle veta vilka alla vara men icke sa nicke ω Fan va vi fettade i oss en massa chips, chilinötter och dipp : ) Ass gott. Och sedan senare så drog ju hela gänget till pizzeria Evergreen för att få oss lite krubb. Redigt fint med vesuvio och kebab sås sådär på fyllan. Ju fetare destu bättre.
- Jag gillar rödhåriga tjejer.
- Jaha så du tycker du Pippi långstrump är snygg?
- Sandra, tjejen kan ju för fan lyfta en hel häst. Fatta vad najs det är egentligen.
Ja denna snygga replik fick Koffe mig nästan att sätta i halsen utav när jag satt och försökte få i mig nått käka och inte bara det utan jag garvade för mitt bara liv. haha ... Sedan började Jocke och Anna kasta mat på Lina och då började det väl antagligen att spåra ut en aning ; ) Fast var verkligen kul men Lina blev dock totally jätte arg.
Det ända som var riktigt surt med den kvällen vara att jag typ hade tappat min röst totalt så hade en aning svårigheter att komunicera med människor. Jag menar jag lät som en man nästan. Haha eller så lät det som jag nästan skulle få andnöd välj själv men båda varianterna stämde mycket bra in kan jag säga. Dessutom så blev jag kallad polkagrisen bara för jag hade min rödrandiga jätte fina klänning på mig. Det är marint tema mina herrar och det är ass modernt okej? Ingen talar illa om mina kläder om personerna i fråga inte ens själva kan klä sig.

^^Omånga som inte ville vara med på dn här bilden då? Haha och jag intar min vanliga pose ... vad jag äger. Men jag måste beröma Anna för en sak när hon fotade hon lyckades ju nämligen få ett kort på Lisas ansikte det är inte var dag man får det. Okej ett glas var i vägen lite men det är ju endå en bild så Anna ska ha all beröm i världen för det. Min lilla fisk Dessutom stor beröm för en lyckad fest utan bråk och trista människor. Inte för att jag då kommer ihåg vilka alla var eller så men jag tror och antar inte att det var några trista människor där ; P För att berätta  lite om min morgon så fick man ju vakna upp hos daniel runt kl 7.30 för han skulle upp och hem och arbeta. Så pigg som jag är traskar jag upp utan att ens lägga märke till min dunkade huvvudvärk. Vårtecken idag med : ) Daniel är ju seg som vanligt att få upp i sängen. Men jag lyckades till slut så 8.00 stog jag utanför min egen dörr och fipplade efter nycklarna. Fick upp dem kom in tog en treo och la mig i min säng. En halv timma senare ringer en skrattande Anna och undrar om jag mår lika dåligt som hon och jag svara kort och enkelt - VÄRRE. Så lite sådär på morgonkvisten fick man en sumering utav händelser man missat och ville skvallra lite om. Älskar dig gumz Och sedan försökte jag sova vidare för att senare bli väckt ytterligare en gång till. Dagen idag har jag använt till att klaga över min baksmälla och tycka synd om mig själv så klart. Det är ett måste en söndag morgon som denna. En perfekt söndag morgon och såhär ska det alltid egentligen vara för då vet man klart att man lever. ω

Nä nu tror jag verkligen att jag har skrivit för mycket, så för att ni ska orka läsa allt detta så slutar jag nu. I morgon dagen till ära så ska jag och Anna shoppa på våran studiedag. Jag ska köpa mig ett par efterlängtade replay jeans : ) Hell yeah.               Jag lyssnar just nu på: Beautiful Liar ft Shakira by Beyonce,  Ass bra låt som jag tycker ni ska slänga i lurarna, litet tips sådär. Kombinerar varandra mycket bra, videon är med soft http://www.slack-time.com/music-videos/Pop-Music/Beyonce-Knowles/Beautiful-Liar.shtml
San.dra


Get this party started ^ ^

                                                   Vi föds alla som människor, värt att tänka på!

Idag när jag gick över till Linnea för att hämta och låna hennes locktång så la jag märke till två saker.
- Snön har börjat smälta och det glädjer mig. SOMMAR!
- Jag är verkligen en nattmänniska, för när jag gick ut i det fina vädret så höll jag på att bli blind.
Men man ska inte klaga och nog för jag har verkligen ingen tid med det heller. Måste faktiskt snart sätta igång med att göra mig i ordning. En sån där tjej grej att det ska ta lite tid att göra sig fin : ) Har faktiskt hunnit måla min vänsterhand eller rättare sagt alla vänsternaglar med nagellack så ska bara lyckas göra det på höger naglarna med. Och det är ett helvetes göra ska ni veta ω.  

JessicaAntar också att man kan säga finally för att man kan få uppdatera sin blogg. Attans var de låg nere länge, jag som hittade så fina bilder på min skoldator som jag skulle ha laddat upp här men icke sa nicke. Få göra det på tisdag när man är tillbaka i skolan. Annars har de andra dagrana flutit förbi med sin egna charm och små uppbråd. I och för sig så kommer jag inte att orka berätta om dessa dagar, jo jag kommer ihåg dem men ska jag berätta allt som hände under de dagarna jag inte kunnat skriva så blir det en enorm massa smörja som ingen endå kommer läsa, så varför lägga ner energi? Ikväll ska man ju iaf hem till sin lilla fisk (Anna) och festa : ) Me like. Hehe så snart drar la alla förberedelser igång för att göra sig fest snygg. Dock inte lika vacker som Jessica Simpsson , det kan jag bara drömma om men ni vet så där svensk tjejs aktikt vacker. Ska faktiskt bli riktigt kanon kul att festa idag för jag har inte festat sen senast nyår eller något liknande så det ska bli kanon. Nej jag är ingen torrboll men när man ligger i diet och tränar mycket så hör inte alcoholen och diet&träning ihop riktigt ihop. ω Dessutom så har jag aldrig varit den som har varit så intresserad utav att dricka, lagom är alltid bäst för man har lika kul endå. Jag orkar inte vara en sån tjej som efter halva kvällen ligger och spyr för att hon har drukigt för mycket och sedan så måste ens polare ringa hem till ens föräldrar så de kan komma och ta hand om henne. Det skulle och det är min värsta mardrömm inte bara för jag vet hur besviken mina föräldrar skulle bli på mig men också för att jag aldrig i helvete vill att nån ska ta hand om mig när jag e full. ALDRIG! Jag har kanske tagit hand om andra men det är ju deras skam. Men aldrig att jag, Sandra ska behöva bli omhändetagen.

Nä nu måste jag verkligen hitta på något bättre att göra som att till exempel måla klart mina högernaglar eller börja med att locka mitt hår, sminka mig med mera. ω
San.dra

RSS 2.0