-

Nu om två timmar drar jag till Bulagrien och nej jag lägger mig inte för tycker det är väldigt onödigt, dessutom är jag lite tuff som kämpar mig för att hålla mig uppe det ni. Dessutom är jag inte färdig packad än, uops, hehe typiskt mig. Kommer sakna er alla massa, speciellt min baby : ) Du betyder så mycket och detta ännu längre avståndet får mig att sakna dig mycket mer. Vi denna tiden imon festar jag säkerligen. Yeah. Ha det så bra alla sötnosar (  v  ) Jag är tillbaka om en vecka : ) Lika så våra nybeställda kläder, kämpa lina, kämpa. Kyss&Mys

image141

bye bye ...

-

image139


Allt i allo skriver jag om nu då. Jag och lina sitter och beställer febretiskt ifrån asos : ) Jag och hon ska ha samma vackra och underbara tygskor. Åh jag är så lycklig den lyckan kan nästan jämföras med att äta Johans vitachocklad cheese cake och Jimmy är med mig. Alltså jag svävar nästan. Men för att komma ner på jorden lite så ska jag ju endå jobba idag, sista dagen på den 7 dagars jobbiga arbetsveckan. Pust. Men endå känns som tiden har gått fort, märks att man verkligen trivs på jobbet. Iof så ska lina lägga in goda ord om mig på centrum eftersom jag till hösten kommer att behöva lite mer jobb. Fatta vad kul egentligen gaderobsdam och dessutom med lina, kunde verkligen inte bli bättre.
Lina & jag på msn idag när vi valde ut det vi skulle beställa:
( Lina ) - Den är gorgeous! ska vi beställa allt istället sandra?
( Sandra ) - haha jaha, eller hur lina?
( Lina ) - vi ska sattsa på att hitta någon snorrik människa som kan sponsra oss! Vi kanske skulle bli playmates?
( Sandra ) - Haha aaw fan, nått sånt hade vi behövt att bli gött det hade varit.
Lite senare ...
( Lina ) - Söta underkläder har de ju med jävla asos!
( Sandra ) Precis, haha jävla asos!
( Lina ) - De borde skjutas, de är hårt beroendeframkallande! Jag har förbjudit mig själv att gå in på skosidorna.
( Sandra ) - Hahahahahhaha borde jag med göra.

Som sagt annars idag så ska jag bara jobba, jag, emma, ann sofie och katastrofen haha. Ja ajg vet jag är dum men endå. Dessutom har jag nu ungifär enda sedan jag var hos baby gått runt med ett problem på halsen. Nämligen att han påstog att när vi e i spanien så måste man ha gympa dojor när man ska gå ut. Och ja typ bara nähe? Men joho, och nu har jag gått och varit jätte orolig över hur detta spektakel ska se ut, mina gympa skor e dödligt fula förstår ni. Och detta har han gått och inbillat mig tills idag när jag tog upp det igen.
- Menar du att du har trott på detta? När smällde jag i dig detta? Du e bara för söt. *ASG*
Så pustar ut, jag slipper gå i mina gympa dojor när jags ak klä upp mig för att gå ut, man kommer alltså in på resturanger fast att man har fin sandaler på sig. En börda lättade ifrån mina axlar.

Dessutom så åker jag till Bulgarien i natt så kommer inte att kunna uppdatera så mycket på ett tag, jag tror ni har förståelse varför dessutom missar jag en hel del som annas 18 års dag, grattis i förskott gumman, och möjlighet att vara med baby, och massa fika stunder med lina : / surt men jag överlever, har ju fått reda på gamla vänner som ska till samma hotell som oss, så party party : ) hihi

-

I was startin' to feel like
I should kill everything that was moving....Whoa!
I've never been in hell like this
Somebody wake me up

Should I leave, should I go, should I break apart
My mama said you would break my heart
I can't believe you were sleazing, you're a slut, a ho
now you wanna have a change of heart ? Damn!

Now who's this girl creeping in the back door
While I'll hit her with the fo fo fo
I know you keep saying that you lovin' me so
But why the hell are you crushin' her for

...god damn now
I don't care what u say
And if I catch her in this crib she is going to be dead


I Don't Care by Ricky Martin

-

Jaha, snart ska man bege sig till sitt midsommar firande. Dessutom fick jag väderraporten ifrån baby idag och det var dåligt väder, vilket innebär att jag iaf kan njuta utav att alla får en regnig midsommar som ett ljus i alltr mörker. Dessutom kan jag glädjas destu mer åt det eftersom jag ska jobba, och en sak till dessutom, jag får betalt. how nice is that? Ska citera Henke också ifrån igår  på jobbet, så jävla klockren endå. 
( Sandra ) - Jag hoppas att det kommer regna på dem som ska fira midsommar imon.
( Henke ) - Jag hoppas det regnar i hela världen. 
Sandra ) - Men hela världen firar inte midsommar ?!
( Henke ) - Nä just det! Men skit samma det kan regna på dem endå jag ska ju endå jobba. 
hahahah ... och detta berättade jag även för baby och hans svar på tal var också nåtta att nämna. 
( Baby/ Jimmy ) - Men det är ju inte alls bra om det regnar i hela världen. Tänk om det skulel göra det. 

Men lite solsken i regnet har jag iaf fått. Har nämligen hört att några gamla vänner ska ner till bulgarien så vi ha bestämt möte och allt : ) oh festa. hihi. Sen sliten som jag kommer att komma hem så ska jag jobba direkt sen, ååho : (  Dock så kommer antagligen baby komma upp och eventuellt svärmami & håkan? Jag hoppas på det i vart fall. Redan planerat kaffe och kaka serru ; )

Dessutom så var mina kära stammisar där igår, eller de har varit det i 3 dagar nu. De är nämligen krista och pingstvänner? Håller inte reda på allt. Men varenda dag så har jag fått nått utav dem. Första dagen en massa broskyrer, sen andra dagen en bok ( guds bok ) och igår en lite mindre bok som var totalt nedkladdad med texten:
Till Sandra.
Denna lilla bok ( om du inte fått den innan)
kommer att ge dig vägledning igenom livet lika så till himmelen.
Jag hoppas att vi ses i himmelen.
GUD VÄLSINGNE DIG!
Det ni det är inte alltid som man blir välsingnad på jobbet inte : ) haha, men det var bara att spela med, dessutom tyckte jag ganska bra om dessa äldre herrar och de gav ordentligt med dricks.

-

For you, I'd give up all I own,
And move to a communist country.
If you came with me, of course.
And I'd file my nails so they don't hurt you.
And lose those pounds, and learn about football.
If that is going to make you stay whit me.

Sådär ja

Lite uppdatering på gång kanske? Varit lite dålig på det nu det sista men det är ju endå sommar och jag har en massa annat att göra senni. Men iaf tänkte jag skulel sätta mig här ett tag nu och se vad vi kan tänkas att få ihop. Blir nog inte mycket, men tillräkligt antar jag. Som nämt innan så jobbar jag jätte intensivt nu den kommande veckan eller snarare 6 dar nu : ) En dag avverkad igår bara 6 dagar till, jippi?

Fick iaf träffa den nya tjejen idag på jobbet nämligen Rebecka, jätte trevligt tjej och hur duktig som helst. Fast det e klart tar ju ett tag att verkligen komma igång och bli bekanta men jag ser inga problem i det så kul kul. Dessutom så tror jag att jag ska hålla mig undan för att klaga en massa i bloggen idag känner att det e ganska taskigt att haka på någon så. Som att sparka på någon som redan ligger ner, väldigt fegt. Men iaf det är ju inte direkt mitt fel men till desstu större olycka mitt problem eftersom att katastrofen bara gör allt värre och värre. Pust, ja Jimmy fick höra en massa om det igår och det har väl de flesta som jag ha pratat med de senaste dagarna. Iof så skulle jag egnetligen kunna nämna det men känns bara fel att hänga ut någon så jag stå hellre över. Pallar dessutom inte klaga, gör sig inte bra.

Alla andra ifrån Jönköping nu drar till Halmstad medans jag få vara hemma och rutna och jobba hela dagarna. Det är fan inte rättvist jag vill också ha kul i halmstad. Iof så hade jag mycket gärna varit med min baby hellre men det e ju sånt som man inte akn lösa alltid. Men bara känslan att festa och veta om att alla andra är i samma stad förgyller hela midsommar. Fast nu kommer ju endå inte vädret att vaar så bra så hahaha .... Skadeglädjen är som tidigare nämt den enda sanna glädjen (eller den kommer iaf på min tio i topp lista).

Jag antar att jag borde göra mig i ordning inför jobbet, ska bara dunka igång lite musik så jag har någonting att lyssna på. Känns så otroligt obotligt tyst annars. Och medans jag sitter här och grämer mig över mitt missöde, vad ska ni alla andra göra i midsommar?

Livet när man jobbar

Inte alltid så kul och defentivt inte nu en vecka framöver jobbar faktiskt 7 dagar i sträck så jag om någon har all rätt i världen att få klaga. Fy och skam om inte annat. Men aja, jag gick med på det men bara för jag behöver pengarna, ge mig styrka någon. Så blir bara att prata lite med baby nu innan man ska åka till jobbet, som jag saknar honom sinnes alltså och inte ens en vecka sedan vi träffades. trams trams.

Kan väl dela med mig lite utav min gårdag för jag var nämligen ledig, super skönt om ni frågar mig. Så gjorde inte mycket på förmiddagen utan att slappa, det jag gör bäst om ni frågar mig. Dessutom träffade jag lina igår efter en jätte lång tid ifrån varandra så det var skönt, han snacka lite innan philip kom och gjorde oss sällskap på Johans var annars? Så där fick man ju hör lite godsaker om allt och alla, men det e sånt som är så underbart. Nån koll måste man verkligen ha. Träffade dessutom Linnea på bussen ännu ett trevligt påträffande eftersom vi heller inte ha setts på urtider :S

Aja nu ska jag väl tramsa lite vidare typ och hitta på nått att göra innan jag ska jobba : / Jag hatar verkligen våran klädsel dessa tröjor eller pike kalla de va ni vill men dessa förtskräckelser är så fula. Känns some ett skämt när man serverar i dem. Pust. Typisk mej bild nedanför, med håret uppsatt och slapp klädsel. Det är sommar de.

image138

Nått att bita i.

image119


      


Bara sneglade runt lite på nelly.se och fann en massa fina kläder nu. Dessutom tänkte jag fortsätta leta runt lite ifall man skulle kunna hitta nått på rean. Men bara ögongodis då. Måste spara pengar och det suger riktigt hårt ska ni veta : / Men aja sånt är livet. Även hittat ett par urläckra smycken, hehe jag och Lina satt och pratade i tele igår i hela 2 timmar och diskuterade bara kläder, skor och smycken. Ja, vi är helt sinnes. Smyckerna hittade jag på KyssJohanna.se, så underbara är dem, man vill verkligen beställa hem en jävla massa.  

image131


     

Så söta man kan vara ( v )

Smuslade fram och fann några jätte gamla kort på mig och min lillebror. Osöta vi var på dessa bilder lixom, och så oskyldiga och små.


image115

Checka min glugg alltså, på grund utav ett kraftigt fall emot diskbänken när jag antagligen skulle hjälpa mamma där. Hehe, som tur var är de tänderna tillbaka nu, tänk hur det skulle sett ut annars. Ska påpeka att Joakim också hade gråtit innan denna bilden togs, men syrran räddde läget vid fotograferingen på dagis. Joakim är så otroligt söt på den bilden : / En utav de få gångerna som jag kunde bära upp den dunderklumpen.

image116

Usch vilket kort, lite äldre mycket sämre. Haha tja där var mitt långa hår iaf kvar, saknar det riktigt ycket och ångrar att jag klippte av det ; / Om jag hade haft chansen skulle jag resa upp i tiden och ändra en massa saker men speciellt mitt val om att färga håret och klippa bort det kolla mitt vackra hår och dess guldiga färg, deprimerande.

Modepolisen hjälp?

Ja tack! Och nu ska jag antahligen börja försklara varför jag valt att sätta detta som en pasande rubrik? Inte sant? Jo när jag kom till jobbet igår så var det väl inget märkvärdigt med det, Ann Sofie och Magnus stog och pratade vid kassan och jag trodde att Ann Sofie stog i sina civila kläder och skulle byta om till arbetskläderna. Icke som nicke. Den bekräftelsen kom till mig när även Monika steg fram i exakt samma dress som Ann Sofie, måtte detta vara en mardrömm tänkte jag, men nej då. Gott folk, kvinnor & män jag ska nu härdanefter klä mig i en neongrön ny pike på jobbet när jag serverar. Jag kunde inte ha skämts mer än vad jag gjorde igår. Vilken gräslig färg (haha vad komiskt?!) Dessutom bara för att bolla lite ideer, tänk om vi hade haft en långarmad skjorta i samma neongrön lysande färg. Tänk på våra stackas gäster då när tallriken ska ställas ner, skulle ju kunna bli blinda på köpet? Det enda posetiva med det hela är väl att vi syns antar jag, jaa jippi. om vi nu ska se det som posetivt. Lina du skulle svimmat ( !!! )

Föresten måste jag nu skynda mig för att slänga mig i min neon gröna pike och åka till jobbet snart, dessutom är jag inte på något vidare humör. Och jag tänker inte ens förklara varför, kanske kan det vara för jag är utan Jimmy  , mycket troligt för jag saknar honom så.

Många inlägg på en och samma dag

Men det e klart det tror jag att ni pallar dessutom njut istället, ni har ju faktikt varit utan dem ett ganska långt tag nu, närmare bestämt 12 dagar men det hör ju dock inte hit vad som anbelangar mig. Fick ett så sött sms utav min baby, precis, gud vad jag älskar honom. Dessutom avslutade han det med, din man. Den pojkens charm är dödlig, kanske lite för dödlig ibland? Men jag oroar mig nog inte i onödan ska ni veta, fast det ibland kan verka som det. Vi vet vad vi har varandra och det känns totally underbart.

Så kanske inte bara ska dampa eller skriva ner mina dagliga tankar utan koncentrera mig på dagen idag och dess händelser? Inte mycket hänt mer än att jag ha suttit i telefon minst sagt hela dagen mer än 2 timmar med ingen mindre än lilla fröken Hermansson. ; ) Vi sysselsätter oss om man nu ska uttrycka det så. Dessutom skickat sms med baby hela dagen lång, mysigt + att jag vaknade till min chefsunderbara stämma i morse, eller mindre underbar med atnke på att jag låg och sov och det var hur pinsamt som helst. - Jag väckte  väl dig inte? Nejdå inte alls, det låter nog bara såå. Skulle börja jobba tidigare idag buhu, så fick ställa in min träff med lina idagg, attans men vi skulle träffas på söndag när vi båda var lediga, förtjäna några dagar ledigt innan jag ska jobba gigantiskt mycket, ååh palla? Så idag ska jag iaf jobba efter 13 dagar utan jobb, ge mig styrka. Dessutom släppte jag bomben på magnus att jag inte skulle jobba i augusti, känns som att jag har nämt detta innan men endå. Stackarn hade redan planerat ett helt augustischema åt mig och så sabbar jag det, så hemsk jag är, så jag antar att vi ska tjöta lite om det ; / usch jag vill inte. Men vad som måste göras måste göras blir bäst så, allt för spanien med min älskling.

Nä nu vill inte jag sitta inne mera utan ska ut i solen och bli lite solbränd, hörde att det regnade nere i skåne, och lite skadeglädje måste man ju trodds allt få ha? Efter allt klagande på småland och dess väder, right back at you! Men nu ska jag som sagt gå ut och lägga mig och vänta på att min älskling ska ringa ... nått att se fram emot

från lunar inlägget, njut

Jag vet att jag inte ska bry mig men det gör jag endå, du vet verkligen aldrig när det är tid att sluta va? Och efter en sådan lång tid, jag lovade mig själv att jag en dag skulle utsetta dig för det helvetet du utsatte mig för, och kanske är dagen kommen? Men nej, jag ska inte bara se det till att det bara e du, tro mig det gör jag inte fattar inte hur den andra personen är så dum och gör likadant. Men vi lever i en värld utav idioter och tacka gudarna för att ni kommer på min top tio lista bland idioter.

Nähe, nu ska jag skicka iväg ett sms till älsklingen om att jag har vaknat, efter att min chef ringde mig och berättade att jag skulle börja tidigare, jag vill inte? Men men, så är jobb, dessutom släppte jag bomben med att jag inte skulle jobba nått i augusti, kände mig jätte taskig eftersom han redan hade planerat in mig i schemat, men hey jag kan vara en fitta jag med. Håll ryggen fri idioter, håll den fri.

Usch så arg jag är nu, pust inte mycket att göra åt för jag har lovat mig själv och dig min älskling, att aldrig igen och jag tänker fortsätta med det löftet. Egentligen har jag lite skadeglädje också hahah, jag ska ta det med lina snart och även med Jimmy, ååww snutte jag är glad för din skull verkligen ; ) hahahahahahahhahahahahahahahahaha.

Jag slog dej lina. muhaha

http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php?done

Fantastiskt men jag tog allt lina i detta kvinlighetstest, haha okul det var.  Vet att jag även fick minus 184 poäng i manlighetstestet tillsammans med Niklas när vi tog det, vilka fjollor vi är egentligen!

12 dagar senare

Haha ... tja det skulle man ju mycket väl kunna säga om dena toppen tripp, för er som inte vet eller rättare sagt har fattat ( vem vet inte lixom ?! ) Så har jag varit nere hos min Jimmy i 12 underbara dagar, håll i er nu för de har varit toppen. En väldigt massa ord för att säga eller beskriva något sådant enkelt gud var jag är genial.

Sitter just nu och kollar på när min baby äter langos, haha vi är hopplösa kan inte vara utanvarandra därför måste vi se varandra hela tiden men det är ju det som är charmen med oss, inte ringt honom hem än, tänkte att min svärmutti skulle slippa den terron till ett tag senare idag.

Vad har då lilla fröken Moberg gjort under dessa tre dagarna, det är knappt som jag kommer ihåg det eller jo självklart gör jag det men har verkligen ingen aning om ifall jag kommer att orka dra upp allt detta, huu va allt känns oändligt långt bort : / Jag få dra någon lista eller nått för att underlätta det : )
- Kollat på Sverige - Danmark. ( - En bra dansk är en död dansk ... haha )
- Grillat en hel del på stranden bara jag och Jimmy och sedan också med en massa andra : )
- Solat och tagit mina första dopp i havet, svin kallt men jag slog Jimmy, först i.
- Bränt mig, aj aj aj, men inte lika illa som baby.
- Kollat på när Jimmy och hans Morfar Dennis flygit, usch, höjdrädda jag.
- Studentfestat dagarna innan, ååh.
- Varit ensam hemma och lekt telefonväxel how nice?
- Trampat i glas, jag vet jag är den nya smyg-emon, yeah.
- Och till följd utav detta varit hos doktorn viket jag är livrädd för, efter jimmys blick trodde jag att de skulle amputera mig. Vågade inte berätta för min mami förens tre dagar senare.
- Åhh ; ) doktorn .... hahaha
- Fick se Camillis (svärmami) dansa, dessutom rensade jag och Jimmy fat. ( oj ) 
- Ätit min första Sofierosspecial på mitt egna vis, mums!
- Vräkt i mig jordnötter sånna med skal på.
- Gått vilse i helsingborg närmare bestämt på en strand, inte lätt inte lätt.
- Grattulerat brännis på studenten och träffat en massa sköna människor, speciellt Pullan : )
- Dessutom varit jätte svartis på alla som tagit studenten, jag vill också. Nästa gång är det min tur.
- Nog lätt varit på varenda strand i hela helsingborg, yeah.
- Faktiskt inte klunkat så hemskt mycket kaffe, ja någonting är fel.
- Tatt ett naken bad med Pullan och Jimmy, + ett par andra fegisar som brännan som behöll kallingarna på.
- Gått en ordentligrunda på Fredriksdal, typ liknande vår statspark fast ja lite finare?
- Även grattulerat en kär gammal 60 åring, många skratt där och trevliga människor, tja ni vet.
- Dessutom missat min egen skolavslutning, buhu. tradition ju, men jimmy är värd det.

NU pallar jag inte skriva fler minnen Jimmy har lovat mig att ge bilder så ni kan få se lite ifrån dessa dagar ; ) Ger er chansen att njuta, nu ska jag snacka mer med mig baby och njuta utav mina betyg, det är helt sjukt ska ni veta. Dessutom gläds jag åt att jag tar studenten nästa år, som jag längtar äntligen tid att få bruk för min vanliga fras " jag tar studenten snart " dessutom så alla bara vet det, har haft sjukt ont i foten eller rättare sagt stortån utav ett minimal sår i en veckas tid sedan jag trampade i gals min klant, och så igår kollade jag det och Jimmy drog ut en 1 cm om inte mer lång glasskiva, nog så äckligt att den ha fått plats i min stortå, jag vet lite skryt, Jag är en viking som Camillis sa. Älskar dig Jimmy ...

dagtanks explotion.

Jag förstår inte ibland varför vissa människor är så svåra, hur svårt kan saker och ting vara i livet egentligen? Men trodds detta, jag är ju den lilla flickan i en glas skål som inte har upplevt något. Men vem som så befängt kan uttrycka sig så över något de egentligen inte har någon aning om skulle jag själv inte vilja kalla för så kallat "erfaren". Sköt ni ert mina underbara små trassel så ska ni då se att jag kommer att sköta mitt. Faktiskt så angriper jag just nu inte någon, hur fräckt av mig inte sant? För jag menar om man skriver något sådant här så borde det väl vara riktat till någon eller hur? Ett rop för att tömma all agg som bildas under dagen, nej tyvärr inte i detta fallet. Jag antar att jag skriver detta i hop över att motverka nått, men hur dumt av mig inte sant? Jag är ju endå trodds allt efter ert första ögonkast redan dömd. Och varför ska det vara så? Är ni rädda? Jag tror inte ni är rädda för jag är verkligen inget märkvärdigt att vara rädd över, bara en liten flicka i sin glaskula med en massa konstiga tankar som hela tiden råkar pluppa upp ur mig, och så alla dessa befängda orden. Tja, jag har hittat på en del utav dem själv, hur kreativt av mig inte sant! eller måntro lite udda om inte annat. Men kanske jag inte likt er alla andra väljer att förkasta mitt liv efter att leva om er alla andra. Få saker betyder mycket för mig som vad folk tycker om mig, eller vad jag tycker om dem. Låt oss vara ärliga i allas ögon verkar det som att man är dum i huvvet tills man bevisat motsattsen. Det kunde inte ha varit mer sant än vad jag sa det nu. Känns som jag löper iväg lite nu och förstår omni har en svår period med att skriva nu, och faktiskt så kan jag inte garantera er egen säkerhet med att läsa detta, antingen njut eller sluta läsa. åtminståne gav jag er en möjlighet inte sant? För att försöka att få någon återkoppling till vad jag var innan så antar jag att jag kans äga så här hur illa och dumt det egentligen låter så älskar jag bara de som älskar mig, gillar bara de som gillar mig och så vidare .... och utöver de personerna så bryr jag mig inte ett dyft om vad min relation ligger, visst har man bekanta som man hälsar och ger en hjärtligkram, vänner som en gång fanns där för en men som nu av någon kuslig anledning inte står en lika nära. Personer som har stått en nära kommer alltid att ligga en gott om hjärtat, tills motsattsen eller något annat dyrlikt kulle tänkas att inträffa. Det sjuka med mig är att jag oftast vid första kontakten med en nya person brukar känna av hur den personen är och om jag kommer att gilla den, nej jag e inte synsk, men gud va häftigt om man skulle kunna vara det? Antagligen vet jag bara vad jag står och jag kan inte hjälpa det att jag inte kan fejka en vänskap eller liknande bara för att vara den där snälla tjejen, hellre avvakta att se än att rusa in i nått om man endå inte känner sig säker. För trodds allt det värsta jag vet är nånting som är fejk gäller allt ifrån kläder, mat till vänner, kan mat var fejk? Hur som helst, har öst ut mig en massa tankar nu och åsikter och faktiskt så är det inte riktat till något så pust ut nu för ni kanske inte har en sådan tur nästan gång, och det där var också ett stort skämt och det vet de flesta som känner mig, ska skriva ett nytt inlägg nu om helgen, så sitt kvar och njut ; ) Nu kom en låt upp i mitt huvvud, ..... det kommer mera ( nynnar, nanananana ).....    

Yeah som pics :)

Hittade massa roliga bilder hos min man, på mig då självklart så ingen ska behöva sitta hemma och oroa sig nu och eventuellt bita va sig ett nagelband eller två, så här bjuds det gott folk, njut och skratta.

image108
image109
image110
image111
image112
image113
image114

Hos min man : )

Nähe nu tänkte jag att nu när jag har tiden så ska jag se till att uppdatera lite, sandra uppdatera mera : ) Riktigt gott har jag det här hos Jimmy jag mår som en kung eller drottning borde väl vara det rätta ordet. Så skönt med lite miljöbyte ibland skulle jag vilja tillägga. Alla blommor här luktar som utomlands, ibland har jag svårt att förstå att Jönköping är större än Helsingborg, denna stan känns så fruktansvärt big!

Tja vad har jag annars gjort än att myst, slappat och bara njutit utav mitt sommarlov med jimmy då? Faktiskt ocgh tro det eller ej så har jag utforskat helsingborg lite på egen hand, spännande, spännande. Hade tänkt att gå ut och ta mig en runda när jag är klar här inne, blir nog inte den dära skogen igen, ass läskigt om det blir mörkt ju : / nää usch.

Eftersom jag inte kommer att orka dra dagarna och vad vi har gjort så berättar jag väl bara lite övergripamde eller så, som idag till exempel så tog jag mitt första dopp för året nämligen i havet, shit vad kallt det var alltså, men jag härdade ut, Jimmy hade tänkt att göra ett kärringdopp men efter att jag tappert hade slängt mig i så hade han ju inget annat val än att följa efter. Han kan ju inte vara mesigare eller sämre än en tjej, aah nääh!

Så anledningen till att jag just nu har lite tid över är för att jimmy måste jobba kväll idag på sjukhuset, lägga Lukas och en massa grejer, så hela förrmiddagen och kvällen har och kommer jag få vara utan han, det känns helt fel att han är borta när jag är hos honom, men tja. Jag får ju lite tid för mig själv nu, hur nu det kan vara så roligt och bra för mig har jag alltid undrat. Hatar att vara själv!

Jag antar att i nuläget så ska jag ringa runt lite samtal eller rättare sagt se till att de ringer mig. Dessutom antar jag att jag få agera lite telefonansvarig här hemma hos Nilsson, haha redan fått svara en heldel samtal, men eftersdom jag är en van receptionist så ska la det gå ganska bra, kan ju leka lite telefonväxel, haha.

Nä nu får väl det roliga ta slut eller så, måste verkligen duscha och sedan ska jag försöka hitta på nått kul innan min tv tablå sätter igång, skit alltså fast jag inte har nått att göra så har jag fullt upp : / Ganska förvånansvärt och oväntat eller vad? Nä som sagt ska hitta på nått nu Ciao.

RSS 2.0