She´s nobodys angel; leave my heart alone?

Haha sån typsik replik som jag lätt hade kunnat dra om jag hade haft ett bra läge.
- Nej jag är inte ful, Jag är en strandgud på en och nittiofem. ω    Ägd

ferre
Min dag idag har minst sagt varit intressant. Till att börja med så hade jag ju turism med resten utav våran underbara hotellklass. Jag, stina och lisa arbetade oss igenom som fan vårat projekt arbete och jag ställer mig bara en funderare var fan all jävla tid tog vägen? 5 veckor har vi haft på oss men vi har ju inte gjort ett skit? Kan verkligen inte fatta det, men som sagt jag jobbar alltid bäst under press : ) Ass pressade som vi var iaf så lyckades vi ju få fram lite bra matrial och nästan färdiga för redovisning nästa vecka. Eller? Mycket utav lektionen gick också även åt till att dryga sig om jag vet inte vad? Bland annat satt jag och klagade på alla personer på lunar som bara hade på sin press min underbara klass ( ..... ) Vad det nu kan tänkas kan vara för klass. Hallååå, intresseklubben antecknar, vem bryr sig seriöst vad man går i för klass? Okej vissa program ska man ju passa sig för.  Till nått helt annat nämligen Anna du luktar fisk : )  
- Sandra jag vet inte vad jag ska göra ( .. . ) messar mig hela tiden och det vill inte jag.
- Säg att han luktar katt och du är en fisk då?
Bra lösning på Anys problem va? Sandra du vet checka tjejen hon fixar och pallar allt. Dessutom för er som undrar så ja det är därför jag har en guldfisk som bild. Det är nämligen min Anna / Fisken Rätt söt bild på henne dock endå, anna måste vara tagen ur din bästa vinkel ; )

Jag blev även med tvingad att följa med fisken på stan eftersom hon hade lite så kallade privata ärenden först så fick jag gå själv på stan. Så i min alldeles egna ensamhet kämpade jag mig igenom de flesta butiker. Och tro ni inte utav helvete jag hittar nånting på stan då? Det var la fan. Så jag vara ju tvungen att köpa sötsaken, var en klänning ifrån gina med sjö insprierat tema och var röd-vitrandig. Ass läcker om ni frågar mig ω Anna köpte sitt trams även, jag håller på att lära henne hur man blir en rutinerad shoppare nämligen. Och idag var hon duktig fisken, Simma fortare . . .

^ ^
I helgen ska det festas mina kära vänner, ja jag ångrade mig faktisk så ville jag med ha det lite kul sådär någon gång ibland. Så när jag skickade iväg ett litet enkelt mess till fisken som typ löd;
- Fan va vi ska festa i helgen älskling, Och jag ska fan i mig dricka.
Då ringde fisken upp mig helt chockad och frågade va fan som hade flugit i mig och jag säger bara så här åt helvete med dieten på lördag, man måste ju få leva livet med. Så sjukt jävla gott iaf och nu till det stora problemet för det mina vänner var bara det lilla problemet. Vad fan ska jag ha på mig? Jag har typ hundra plagg om inte tusentals i min gaderob som bara väntar på att bli använda men vad ska man ha på sig lixom? Jag ska fundera på detta mina vänner och sedan återkomma som vanligt. Har för mig att jag skulle återkomma med nånting idag från igår som jag skrev i bloggen men kommer faktiskt inte ihåg det så ni få påminna mig om det är utav intresse. Så i helgen ska jag dricka piggelin : ) Och vad jag ska njuta, ja vilken underbar härlig känsla. Full och jävlig helt bedräglig, full och het? Jo tack jag vet ω På lördag ska ni få se en allt för odräglig Sandra, Dramaqueen. Du behöver inte oroa dig min hun det är ju du&jag som gäller ♥

Passa dig så jag inte kör in denna i röven på dig? ( ett litet tunt diadem hotar anna mig med) 
Ska jag vara rädd för den där tunne?
Ehh ja?
Tro du inte jag ha haft större i röven ? : S
. . . haha . Skämt ock sido men det är sånt här som vi pratar om på dagarna.
 Its all aboute the sex baby    ω

Resterade delen utav dagen så har jag nu suttit och arbetat med mitt design projekt ni vet designa en egen receptions lobby. Så har suttit och klistrat (knep&knåp) och redigt bra blev det faktiskt. Fan alltså. Jag var totalt helnöjd. Outstanding" 

Melody Club - Fever Fever

Jag är inte mycket för sån musik, (tacka vet jag negerdunk) men den är fan bra.  San.dra

Long time no see

^^Olänge sedan jag skrev i bloggen nu, eller okej var senast i förr går men som sagt igår funkade inte min blogg utav någon konstig anledning så kunde inte publicera nått inlägg tyvärr : / Få väl ta igen det idag lite antar jag. Till att börja med så kan jag väl berätta att dieten har tatt sin start äntligen. Så ja, Lilla fröken Moberg sitter och tuggar grönsaker som en annan kanin. Förra gången jag gick på diet uteslöt jag ju allt som hade med de rena kolhydrater att göra så som pasta, potatis, ris m.m. Men idag så satt jag och tänkte över det lite och kom fram till allt jag ska försöka att äta nån form utav bra och långsamma kolhydrater före träning m.m. Tror att det kommer få min kropp att må bättre och även så kommer jag nog prestera bättre. Jag håller er  ω informerade på den punkten : )
Annars är allt bra med mig antar jag lite trött men vem är inte det? Måndagen tror jag inte det finns så mycket att säga om mer än att om ni inte lagt märke till det så gör det nu för checka bloggen. Jag svär att jag och anna satt med våra bloggar hela våran engelska B lektion bara för vi satt och upptäckte nua funktioner, design och färger. Ospännande lixom vi blev totalt psyko, både närsynta och förbannade när bloggen inte ville som vi ville. Men redigt bra blev det tillslut och ni sitter nu och läser om två proffs på blogg design nämligen annabanana.blogg.se och jag : ) På tal om att ändra saker och ting kanske ska ändra det där flickan som inte käkar kolhydrater på bloggen, stämmer ju inte till 100% längre och vill ju inte ljuga.

^^Erkänn att den är ursöt? Okej jag vet inte riktigt om jag hade viljat använda den som en puderpuff för den blir väl bara förstörd. Alltså den hade jag lätt kunnat skaffa bara för att ha den och titta på. Mitt puderhjärtegull Mjau är antagligen rätt utryck för den läckerbiten. Och nu ska jag antagligen sluta tjata om den även . . . Dagen i skolan idag var minst sagt mycket energi och fantasi krävande lika så som den frestade på mitt tålamod. Och skoluppgiften var verkligen en sån uppgift som jag verkligen brinner för, älskar mode och älskar allt som har med design att göra så att få designa och leka inredare för en receptions lobby var som en dröm blev sann. Verkligen ass kul och jag levde verkligen ut drömmen totalt ska ni veta. Facka Pia (lärare) som sa att min receptions lobby var väldigt klassisk? Vadå klassiskt det finns ingen sån lobby i hela världen så hur kan den vara klassisk? ω Så lektionen var det inget fel på men däremot det som hände på lektionen. Ni vet så jävla väl vilka jag pratar om så jag tänker allt hänga ut er här girlz. De där förbannade annorna började spela en massa kristna lovsånger och allt annat trams, fatta att jag flippade eller? My god. Anna ska bli präst : P

Gubbe på busshållplatsen om mina stövlar med snörning:
De ser ytterst moderna ut tjejen (ill glor på mina skor)
- Jo jag antar det. ω
Vad heter sånna skor nu igen? (Tänker) ... Ja just det  farmorsstövlar! (Shit my god; vill han dö eller?)
Snacka att han höll på att dö där. Jag menar okej, (hoppas ingen för gammal läser detta) modet är väldigt inriktat på så kallat kärringmode eller ja du ska ju faktiskt klä dig som en tant med högmidja, massa kläder, halsdukar och bråte så det han sa var ju egentligen sant, men gubbfan ska fan inte kalla mina stövlar för farmorstövlar för det. Jag antar att det som vanligt bara är jag som råkar ut för sånt här och jag fattar fan inte heller hur jag lyckas. Varför gud, varför just jag? Hahaha

^ ^ )
Faktiskt så slipper ni ifrån mitt tjat om att jag snart tar studenten m.m. Men det gör jag ju faktiskt snart så jag har all rätt att tjata, dra upp det och riktigt sega ut på med. Vet att jimmy kommer typ dö nu men sorry hun, stå ut. ω Undra vad jag väl ska tjata om sen när jag väl ha tagit studenten : O Jag får ta mig en riktigt ordentlig funderare. Och när vi endå är inne på spåret med studenten så ställde bland annat jag, anna och niklas mfl upp på att vara kravall poliser till balen. Fan va grymma vi är så ja anna vi gjorde la en deal nu på att vi skulle biffa upp oss till 3:ornas bal? Man ska få göra dörrar större så att vi kan ta oss igenom dem. Haha, vilken axelbredd alltså. Men sjukt kul ska det bli och vi ska ju inte bara stå bakom ett staket hela tiden utan visa vart de ska ta vägen, käka massa god mat (kanske inte för min del då) och så se alla vackra balklänningar : ) Dessutom så e det ju bra om man ha tänkt och ha balen som projekt arbete nästa år. Nått att tänka på.
San.dra

Give me summer snow ^ ^^ ^Gårdagen igår var faktiskt hyfsad; först var jag med familjen på Natt på museet och den var faktiskt riktigt bra. Jag och papi garvade som fan när huvvudpersonen och en hunn stog och skrek på varandra. Som ni ser det går inte beskriva måste upplevas!

Efter det så kände jag att jag skulle få det allmänt tråkigt hemma så mitt i allt ringde Daniel och undrade om jag skulle komma till han. Så jag kollade snabbt upp hur bussarna gick fick panik för att min buss skulle gå om 18 min så slängde av mig myskläderna och på med några hyfsade paltor, pudrade näsan och slängde på lite rouge sen var jag ready to go out ω Kom på bussen som tur var men tror in inte att rena rama helvetet bröt ut då? Jag fattar inte hur jag kan ha en sån otur. Till och böra med så var busschafför utlänsk (och jag har inget emot utlänningar) men bara det att han fattade inte vad jag sa. Sen när jag äntligen hade lyckats få han att förstå mig "ett barn till österängen" så började han tjafsa om min ålder. - Jag är 17, Okej så det är typ barn då eller? Hallå DAAH! Sen så började han granska mig och bara Jaha men jag får se legg då. Hur ofta få man dra upp sitt legg för att bevisa att man e 17 :S Min första gång ska jag tala om för er. Och han granskade och konstaterade att det var fasklegg (enligt honom) och att jag egentligen skulle betala som en vuxen. Då blev jag riktigt hysteriskt sur för vem fan ljuger eller skaffar sig ett falsklegg om att man är yngre än vad man är? Efter många om och men för lixom för mig vad det what ever om jag skulle betala ett par extra kronor mer men man anklagar då fan inte mig för nånting som inte var sant. Jag fick slutligen efter 5 min gå bak och sätta mig på min plats sur som ett åskväder. Men ni ska ju inte tro att det slutade här för efter ett par busshållplatser så stannade han bara bussen och hoppade ur sin chafförskula och gick bak till mig igen. Trodde han skulle slänga ut mig eller typ fortsätta disskutionen men han ville ha växel på enkronor på en 5:a. - Alltså vad som helst bara du låter mig va någon gång. Jag trodde fan att jag hade kommit med i Punk´t för hur ofta händer sånt här egentligen?

Jag fick i alla fall sen sitta i lugn och ro på bussen tills lilla Daniel Westerlund kom på bussen och vi började snacka. Det var allt emellan himmel och jord. Han e så söt Daniel alltså. Messade min älsk Any  under kvällen med men sen märke jag inte av att hon hade svarat sorry gumz tar igen det imon ; ) Mycket att prata om som vanligt. Sen så skildes Daniel och jag av vid Juneporten och där blev jag hämtad i Daniels höjdar saab. Jag och killarna åkte sen och köpte en massa godis och läsk och sånt till folk hemma i Daniels lägenhet och sedan åkte vi hem. Riktigt roligt egentligen att få umgås lite med dem för det blir ju inte lika ofta längre. Sen drog de igång med filmen American Pie the naked mile som jag redan hade sett så jag var nog så intresserad utav den. Efter det blev det ganska sent så jag stannade över hos Daniel eftersom han inte ville köra hem mig. Det var för sent eller liknande. Så jag sov otroligt dåligt med en sparkande på mina vader och sedan upp kl 07.30 för att få åka hem. ω Väl hemma så ringde jag och väckte min baby  bara så att han skulle komma upp (inte för han gjorde det men endå) och sedan somnade jag medvetslös på min säng.

^ ^Dagen till ära har jag bara pluggat mig egenom typ läst i min engeska bok som faktiskt är riktigt bra och finslipat på några andra godbitar. ω Dessutom så har jag suttit och längtat mig sjuk efter sommaren ååh ge mig sommar snart jag menar hur länge ska man egentligen få vänta? Jag brukar gilla snö men nu har det gått för långt. Låt skiten töa. Detta är en bild på mölles pir. Alltså jag måste bara säga det att gud var vacket det var där och faktiskt så måste jag erkänna att jag hade det riktigt kul där med. Satt och drack vin och käkade ost vid klipporna. Caffe latt & cigg på det . Hehe faktsikt så lärde jag mig att dricka kaffe den sommaren efter att Petra och Sofie dag in och dag ut tjatade på mig. Dock var det ju bara sånt här nescafe (urk!) vi kunde dricka i vår lilla stuga men det är ju alltid en start. Tänk alla ragg, god mat och dricka och allt vi fick vara med om där nere? Cykelturerna igenom majsfältet till både mölle och höganäs. Vår egen lilla toppless strand med mera. Obetaltbart om ni frågar mig!  

Däremot så kan jag säga eller jag rättare sagt vet att denna sommaren också kommer bli minst sagt obetalbar. Kommer att jobba så mycket jag kan det vet jag redan men därmot har man ju vissa platser som är givna att man ska besöka. Tennisveckan i båstad, helsingborgsfestivalen med Linnea antagligen (eller anna & lina?), halmstad och en mängd olika nice places i sommar Sverige. ω Det finns verkligen inget som slår en riktigt svensk sommar. Jag ska iaf ha en riktigt nice sommar med mina brudar, festa och bara njuta utav det sista lov vi någonsin mer kommer att ha. Trisst kan tyckas men det är ju nu livet börjar. Lev och njut för studen kolla inte tillbaka. Jag tar studenten snart : ) Om sådär ett år . . .


Dags för superdieten igen, start måndag morgon; cant wait.


 San.dra


Tear you down; oh please!^ ^Nu då för att vara som alla andra som skriver blogg. För alltså alla verkar skriva sina upprörda komentarer över Britney Spears nya "så kallade frisyr". Och visst jag kan faktiskt erkänna att jag själv med tycker hon såg bättre ut med hår. Men so what? Mycket att göra åt det nu egentligen? Bara för Spears nu har rakat av sig sitt hår betyder det nu att hon inte är vacker längre? Än aningen sjuk eller knäpp kanske. Men blir man verkligen ful bara för att man inte har hår på skallen längre? Tänk då istället på de cancer sjuka som emot sin vilja tappar sitt hår. Jag tycker personligen att det är helt sjukt att säga att en person utan hår inte är något vidare snygg längre, för spelar verkligen håret så stor roll?
Om vi nu återkopplar till att prata om Spears så visst hon har gått ner sig riktigt, lagt på sig en aning och faktiskt skabbat ner sig totalt. Men ge kvinnan ett break för fan. Vad har hon inte fått gå igenom lixom? Hon har för det första fött två barn, separerat ifrån (om ni frågar mig) en riktig skitstövel till make och dessutom blir hon dagligen kritiserad utav allt och alla. Hur många tidningar skiver inte egentligen om hennes liv egentligen dagligen? Inte konstigt att kvinnan mår psykiskt dåligt. Vad hon än gör så ska ju mass media få det att låta förjävligt i vilket fall som helst. Detta få mig att ställa mig själv frågan om jag, Sandra hade stått ut med att bli nedtryckt dagligen? Och svaret är direkt ett fett NEJ jag hade nog seriöst tagit livet av mig för att även om man inte ska lyssna på vad andra säger så är det nog sjukt mycket svårare när en helt värld diskuterar ens problem som om de kände mig. Usch sjukt vad deprimerad man blev bara utav att ta upp detta. Mind your own business . . . ω

^ ^Till er då som har problem med att tycka att flintskalliga är vackra kolla då till exempel på Natalie Portman. Jag menar hur vacker är hon inte egentligen på den här bilden och utan att ha ett långt hår med en massa lockar och krussiduller? Så sjukt vacker om ni frågar mig. Okej nu skiljer ju sig Natalie Portmans skäl till att raka av sig håret väldigt mycket ifrån Britney Spears skäl till att göra det. Portman gjorde det ju på grund utav att hon skulle spela en roll i filmen
V för Vendetta alltså en kvinna som verkligen ger 110% för sin karriär. ω Spears skäl har jag faktiskt ingen rimlig arning till varför hon egentligen gjorde det men man måste väl lugnt kunna säga att hon helt enkelt inte mår bra och det är ju inte heller konstigt kan jag tycka. 

För att prata om något annat så kom jag och familjen just hem ifrån mormor och morfar. Vi var nämligen där för att fira mami än en gång på hennes födelsedag. Så nu sitter jag här och är verkligen sjukt mätt för alltså som vanligt åt vi massa sjukt god mat hos mormor. Jag älskar min mormors mat, riktig husmans kost . Sen så började mami ledsna på att sitta hos mormor och morfar för hon blev så himla trött utav maten. Haha det är lite utav en tradition att våran familj alltid efter lördags och söndags middagen vilar. Så nu ligger båda mina päron uppe och sover. De är rätt gulliga när de ligger där uppe så kanske skulle man ta chansen nu och slänga ett glas iskallt vatten på dem. Inte för att det direkt skulle uppskattas jag skulle nog mer få husarest för resten utav mitt liv eller liknande. Men gud va kul det skulle vara. Jag ska se om jag kan lura i Joakim så han får skulden för det. Ibland är jag ond.

Jag skulle egentligen har övningskört till min mormor och morfar men så blev dock inte fallet för papi tyckte det skulle vara för halt. Men sen när vi kom ut på vägarna så tyckte han endå att jag lika väl kunde köra. Vad va det jag sa? Aja jag skulle visst övningsköra till Rosenlund men fatta det är ju motorväg och sånna grejer, har ju aldrig jag kört på tidigare. Jag kommer seriöst att .          ω

Kreaktiva Sandra har idag också bakat och ja fast jag går hotell inriktning så betyder det inte att jag inte kan baka. Redigt bra blev dem faktiskt kola brownies så alla som vill kan komma och smaka. : )

Nu ska snart jag och familjen åka till bion för att kolla på filmen En natt på museet och jag tror den verkligen kommer att vara ass bra men vi får se vad som kommer att hända. Alltid kul att se på bio iaf så man ska ju inte klaga. Vet baby att du och jag egentligen skulle se den, men vi får gå på någon annan film du och jag. Jag återkommer i morgon med hur filmen egenligen var.  San.dra

thrilla in manilla; Wanna taste of vanilla?Ännu en dag i paradiset. Man vaknar med blodsockret nere i fotknölarna och vill aldrig lämna sängen. Men hur skulle världen se ut om jag, Sandra, uteblev från vardagslunken? Lite gråare. Lite futtigare.^ ^Satt precis och hummade mig runt lite och kollade in lite olika folk. Dessutomså sitter jag just nu och lyssnar på Ciaras låt - Like a boy den mina damer och herrar kan jag säga var ass bra. Och inte konstigt att låten blir bra när det är Ciara som sjunger den lixom för allt den tjejen rör vid verkar bli till guld.
Wish we could switch up the roles
And I could be that...
Tell you I love you
But when you call I never get back.
Would you ask them questions like me?
Like where you be at?
Cause I'm out 4 in the morning
On the corna rolling,
Doing my own thing.

What if I?
Had a thing on the side?
Made ya cry?
Would the rules change up?
Or would they still apply?
If I played you like a toy?
Sometimes I wish I could act like a boy.
ω

Textutdrag ur den låten, och ni måste erkänna visst är den grymt bra redan, texten är ju så klockren och tyvärr jävligt sann sorry guys men det är så ni är. Killar är oförståliga små saker, I can tell! Men trodds allt Ciara är en grym sångare än utav de få som jag hela tiden kan lyssna om och om igen på utan att tröttna. Hon är ju lixom inte bara en grym sångare utan också en grym dansare, ass grym kropp med. Me like . . . Ni kan se hennes video på http://www.slack-time.com/music-videos/RnB-Music/Ciara/Like-A-Boy.shtml 

Min dag började med att vi idag inledde en nu kurs nämligen projekt och företagande i skolan. Kursen i sig gick väl mest ut på att den skulle vara förberedande inför 3:ans projektarbete och även inspirerande inblick i hur det är att starta upp något utifrån ens egna ideer. Jag, Any, Lisa och Anna planerade att vårat projekt skulle handla om att starta upp ett påhittat spa hotell. Så vi sökte runt lite längs kusten och hittade en mysig ö som hette nånting på O som jag nu inte kom på men vi sa att vi skulle ny renovera deras pensionat till en lyxig spa anläggning & hotell. Haha vi satt där och drömde oss bort och sedan kom vår lärare Daniel och undrade på hur mycket vi hade tänkt att lägga upp budgeten för detta ny renoverings projekt. Först tippade vi själva på en dryg miljon men då bara sa Daniel att det var förlite så jag drog på med en 5 - 10 miljoner ω och då gapskrattade Lisa för hon tyckte det var otroligt orimligt. Daniel där emot bara log och sa att jo det hade ju hunnat täcka ungifär 1/10 utav renoveringen så 100 miljoner skulle en nyrenovering ungifär kosta. Lixom shit? Och nu bollar vi bara med fantasin med.

Jag satt föresten och målade mina naglar i början utav lektionen i mitt nya jätte fina nagellack, naglarna blev ass fina så jag kan varmt rekomendera det nagellacket . Dock så klagade Daniel på mig eftersom han trodde jag inte lyssnade men man stänger väl inte av öronen bara för man målar sina naglar eller?

Vi kom fram till en del ganska bra grejer men vi har som sagt mycket mer att jobba med innan vi ens har kommit igång. Hehe när vi skulle börja med rapporten så satt jag och sa det anna skulle skriva och alltså det läs som riktig jävla marknadsföringssmörja. - Vi vill att kunden ska finna sitt inre lugn och harmoni, gud va pinsamt? Tänk att Daniel ska läsa den smörjan, jag tycker seriöst synd om honom. 

Efter lektionen så drog jag, Lisa och Anna för att käka mat på soya, oturligt nog så hade de inte den mongoliska buffen så ja vi fick smaka på nån annan buffe, men den dög bra endå. Lixom det är ju endå kina mat vi snackar om här, den är alltid god. Dessutom så träffade vi på Tina och Robert på soya, första gången jag träffade honom med för den delen. Och efter maten så fettade vi i oss en fet friterad banan, och nu sedan dess så har inte jag ätit för jag är en ass mätt. Och nej jag har inte rört semlan som står i vårat kylskåp för skulle jag äta upp den så skulle jag spy. ω

^ ^

Vi gick runt lite på stan sedan och Anna köpte sin efterlängtade hängselklänning (en sån jag har i svart fast hon köpte i grått) och jag köpte ingenting. Hehe va duktig jag är, himla duktig faktiskt. Okej vi var inne i en del skoaffärer och jag måste säga att jag har himla lätt att förälska mig i skor som dem jag köpte nyligen (se bild). Men ni fattar inte (nu kommer jag att låta helt psyko) men när jag såg de gräddvita pumpsen med sina fina små detaljer och träklack så var det som att skorna bara skrek efter mig jag menar jag och de skorna är som gjorda för varandra . För er som läste gårdagens blogg och fick höra mitt enorma klagande på att hm inte sålde sin fina tunika på webben, har säkert tidigare hört talas om dessa skor eftersom (och jag tänker dra detta igen) dessa skor gör den outfiten helt komplett. Lixom med den jättefina tunnikan från hm, mina slitna ljusa jeans shorts, dessa skor och sedan ett par vinröda eller mörklila stora solglasögon till. Fatta ni vad dödligt läcker det igentligen skulle vara? Farligt läckert     

Efter att kommit hem ifrån skola och stan så har jag inte gjort så överdrivet mycket typ; pluggat, kollat på film, sovit och bara varit allmänt jävla lat. Har så sjukt ont i halsen med så inte kunnat träna : ( Det suger verkligen om nått och imon ska jag endå till mormor och morfar så ja, stor ide att träna? Min diet har även blivit flyttat till denna söndagen. Så då drar allt igång kära vänner. På söndag är det allt eller inget.
San.dra

Talk is cheap but dont speak

Vet inte riktigt vad jag ska börja med att berätta just nu om min dag. Men jag antar att jag kan ta och berätta om min första klättertur som inträffade idag på idrottslektionen i Racketcentrum. Alltså det var ju faktiskt riktigt kul och fort som attan klättrade jag upp fast var nog för jag fick riktigt bra fäste. Klättrade och klättrade tills jag nådde toppen och då tittade jag min idiot ner och håll på att dö. Snacka att paniken bara krök inpå mig och jag höll på att dö. Så Adam fick då fira ner mig och trodde först till en början det också skulle vara dö läskigt ω men kom ju till att bli riktigt kul och ner kommer man ju alltid. Stackas min hunny any var ass höjdrädd så hon stannade nere på golvet. Men du rockar i så mycket annat babe. Till exempel så lyckades ju du och jag skapa en ny dans, vi kallar den cp-dansen och hur fan den movar sig det ska gudarna veta.

Sen så fick vi rusa för att hinna med bussen, och jösses vad jag lyckades att springa i mina klackskor. Ska nog bli elitlöpare i klacklöpning fan, man kanske skulle sattsa på det? Fick se ett och annat välbekannt ansikte på bussen och jag måste bara säga gud vad ful hon var, jag menar hur ser människan ut? Vilken hemsk jävla frisyr, vart tog hennes hår vägen? Eller till och börja med hennes förstånd? Vissa människor är det helt enkelt bara synd om. ω

Efter lunchen som faktiskt för att vara våran skola var riktigt god så fick man dämpa ner sin ända på stolen för att sitta och lyssna på Martin (vår svenska lärare by the way). Han började gå igenom medeltidsprovet och faktiskt var jag den enda i klassen som fick MVG, ni vet att jag inte skryter men jag e jävligt stolt för jag whoppade dem big time. Haha ni skulle ha sett deras ansikten, det uttrycket är värt att dö för. Och allmänt på lektionen så satt väl vi girlz och snackade vårt vanliga skit om allt mellan himmel och jord.
- Jag vet att ni inte lyssnar på mig Sandra och Anna för då har man inte ett leende på läpparna. Stackas Martin egentligen men vi kan ju inte hjälpa att han gör så tråkiga lektioner, eller?

Jag och Any släpade oss sedan runt på a6. Jag tog först ut pengar för annars skulle jag inte ha kunnat att ta mig hem. Och för att den jävla atomaten bara spottade ut 500 lappar så var jag tvungen att gå in på hm och köpa ett nagellack, haha men okej det ville jag ju har så inte så otur endå. Så jag köpte mitt pesikovita nagellack på hm och bara på tal om hm alltså deras vårkollektion är verkligen underbar gillar den riktigt mycket. 

^ ^Lixom den tunikan hon har på sig där den hade jag verkligen kunnat döda för.  Den är helt klart sjukt snygg och vet precis vad jag skulle ha den med nämligen mina ny inköpta vita skor som är lite pumpsaktiga och gräddvita med mina slitna jeans shorts. Hot like hell ω Sandralicious. Fatta det och så mig i sommar med solbränna ååh, vill ha. Men när jag och Lina var på våra shopping runda senast så frågade vi på hm i stan om de hade den tunikan inne eller om den skulle komma in snart. Och självklart så visste ju inte mifforna om den skulle komma in eller inte för den kunde lika väl vara ett storstadssänning som bara tillägnas de större städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Och då undrar jag lixom egentligen räknas inte Jönköping som en storstad? Vi är ju endå den 4:e största staden i landet så borde då inte det räknas som en storstad? I vilket fall som helst lixom what ever om Jönköping räknas som en storstad eller inte, jag vill ju ha den fina tunikan. Och inte finns den då heller att beställa på hm´s webbshop. Jag blir så, arg så jag nästan spricker. Man har verkligen bosatt sig i helt fel stad alltså. Tack mami och papi så mycket. Jag hade lätt hellre bott någon annan stad typ Helsingborg, Halmstad eller någon annan ur söt kuststad. Okej att de har riktigt ursla vintrar och så, I can tell. Men det finns ju inget så underbart som en sommar vid kusten när man får känna havsbris i ansiktet och saltvattens smak i munnen. Dessutom att man blir så otroligt fucking jävla brun längs kusten är ju också posetivt. Det ända negativa är dock den förbannade sanden som hamnar över allt. Tacka vet jag Vättenstranden, men en öl i handen och skolavslutning. Finns inte mycket som slår det och i år blir det samma hederliga tradition.

Känner att jag verkligen kom utanför ämnet där men det är okej ska bara hitta tillbaka till tråden där jag slutade. Jo jag och Any forsatte att springa runt på a6 och faktiskt så köpte jag inget utöver det fina nagellacket : ) Jag är så himla duktig ibland alltså, riktig prestation för att vara mig ju. Och Anna lyckades ju även förälska sig i en bh på Sisters med, jag menar hur lyckas kvinnan? - Den ser ut som en underbar liten gräddbakelse Anna du äter inte äns gräddbakelser, du tycker inte ens om det. Konstiga människa.  Men vi forsatte att kolla runt, jag förälskade mig i ett antal skor (väldigt typiskt mig) och sedan gick vi för att leta efter en mössa till anna men efter många om och men vid provning så kom hon fram till att hon såg ut som ett ägg huvud i den så kallade musan.

Vi tog sedan bussen ner till stan och en kille eller rättare sagt karl hamnade olyckligtvis mitt emellan mig och anna. Hehe jag kunde heller inte tränga mig förbi han för han hade ass mycket kassar och jag min stora feta bag ω så jag och anna stog där med honom emellan oss och skrek på varandra för att föra ett trevligt samtal som hela bussen kunde höra. Tycker synd om karln i mitten bara (sympatisandra igen). Vi skildes åt jag och anna sedan på bussen med ett löfte att vi skulle synas imon i skolan, och ja det kommer vi göra : )

^ ^Väl hemma så kom jag hem och kramade direkt min kära mami som fyllde år idag. Hon blev riktigt glad och överraskad kan jag säga er för inte alltid jag kommer hem glad och trevlig och kramar henne. Brukar mer vara åskvädret sandra som kommer hem, slänger sina saker på sängen och går och käkar nånting. Men idag så var det mamis dag så tänkte vara snäll och hövisk. Gick in på mitt rum och såg min bikini som kom hem häromdagen ifrån hm, det låter nu som jag e värsta hm fantast men jag kan bara inte hjälpa att hm:s kollektion attraherar mig. Så är det när man gör variationsrika och snygga kläder. Så det är bikinin jag bland annat ska ha i sommar, för tro mig jag kommer att köpa fler.Min bikini är en likadan fast brun som ni ser på bilden jämte. Okej jag är typ 100 gånger fulare och har mycket räligare kropp än så länge än henne, men bikinin är dock ass snygg för det. Gaah kan knappt vänta igentligen till när sommar säsongen kommer, kom nu. Okej jag kommer att säkerligen jobba lika mycket i sommar som jag gjorde förra sommaren men alltså jag ska ju endå till båstad på tennisveckan och helsingborgsfestivalen bland annat i sommar och det ska verkligen bli sjukt skoj. Hade ju det så himla mysigt i mölle förra sommaren med alla cykelturer i skånska öppna landskap, all god mat, sköna sommar kvällar och att även få träffa jimmy , jocke och alla andra skönt underbara människor. Verkligen ass kul och jag vet att hur det än blir i sommar så kommer det att bli lika kul med. Är ju sista sommaren man verkligen är fri på riktigt för nästa år så är vi ju faktiskt studenter. Känns både skönt men endå ganska läskigt för vad ska det bli av en efter skolan, vad ska man göra och hur ska allt bli? Ska man plugga vidare eller inte? Svåra och stora tankar som bara tiden kan bestäma vad som skall hända. Tur att man själv bara lever för stunden!

Nu har jag i vart fall avslutat en god middag med min kära familj, mamis födelsedags middag ju och den var riktigt god. Dessutom fick hon mitt paket nu också som jag däremot inte hann slå in, men hon verkade bli lika glad för det så det var ju kul. Hon blev nog lite chockad för hon trodde nog inte hon skulle få nått och blir väl lätt så när man inte blir firad på morgonen. ω nu ska jag däremot se till att Any får de där fucking vattenbilderna som hon tjatar på mig nu om. Hehe och dessutom ska jag vänta samtal ifrån min hun saknar dig så jag kan dö allttså.San.dra

» shop to you drop; on top

Frukostarbetet idag tycker jag blev riktigt lyckat alltså. Okej jag började min dag redan 05.35 för att kunna komma med en buss 06.27 och vara i skolan till ca 07.00 men det var faktiskt värt det. Startade med att först byta om till de otroligt fula kockkläderna. Var ovant det egentligen var alltså? Känndes helt fel om ni vill höra min åsikt ω Sedan så fortsatte jag med att plocka fram alla våra varor, förbereda bacon, köttbullar och andra pålägg m.m. Sen runt 08.00 kom hela frukosttemet så då satte vi igång på riktigt. Ingen stress över huvvud taget i köket och vi var till och med för tidigt klara. Pia och Daniel trodde inte vi skulle klara tidspressen eftersom vi hade så mycket som skulle förberedas och göras men där fick de för det. Man klarar allt. Jag menar utbudet vi hade på våran frukost var ju faktiskt ganska basic om ni frågar mig, hade ju köttbullar, bacon, havregrynsgröt, kokt ägg, olika sorters pålägg, bröd och knäcke bröd (plus annas gluten bröd; vi tänker på dig hun ), yoghurt och alla dess tillbehör och för att inte glömma det jätte fina fruktfatet som Lisa gjorde. Vi som inte trodde det skulle räcka, men attans vad det fatet var stort. Vi skulle ha kunnat fött upp en hel arme. Lätt alltså. 

^ ^

Jag var faktiskt riktigt stolt med det vi lyckades att göra endå på den lilla tiden vi hade. Okej vi hade kunnat ha med mer. Men jag tror redan att alla satt och höll på att spy utav mättnad. För ni ska ju inte heller inbilla er att folk tog lite, utan alla skulle ju ha utav allt. Men det var ju bra för det var ju det vi ville att våran frukost skulle vara. Variationsrik och STOR slutresultatet kan väl inte vittna om annat. ω

^ ^                                                             


Dessutom fick jag även idag leka fotograf som jag gjorde igår i Kinna och det var också väldigt kul. Förvånade mig också att efterarbetet gick så himla snabbt. Men okej vi var ju nog så organiserade. Tyckte lite synd om Lisa som stog i disken och fick en massa köksdisk inställt så hon skulle diska den. Men never and ever, vi diskade det vi hade stökat ner och sen fick det allt duga. Kan ju inte städa upp efter nånting man inte har tatt del utav? Riktigt skönt att sedan avsluta allt arbete för ska jag vara ärlig så hade jag det riktigt svårt att sova i natt, fråga Jimmy han vet för ringde nämligen vid 23.00 igår och satt och tjötade en massa. Tack för mycket god pratstund hun fast det är ju som alltid  Men ja, trodds detta så kunde jag nog inte sova förens ens vid halv 2 - 2 så inte mycket sömn för miss snarda i natt inte. Tur att man inte är morgontrött!

Och sedan direkt efter skolan så tog jag ett snabbt varv runt på a6. Det är väl fan att man alltid hittar en massa saker till sig själv när man ska handla något till någon annan? Väldigt typiskt mig om inte annat. Jag tänkte bara ta ett snabb varv på a6 lixom bara för att kolla in alla fula kläder (finns dock inga fula kläder, bara fula människor som inte kan bära kläder), och tror ni inte min dröm uppenbarar sig för mig? Alltså jag hittade äntligen en äkta jeans hängselkjol och den provade jag och var ju bara tvungen att köpa den. Aww där rök pengar ska ni veta men jag lyckades iaf ta mig till rätt affär och köpa en födelsedags present till mami, hon fyller ju år i morgon så jag var minst sagt ute i senaste stund.

^ ^

Sen när jag skulle ta bussen hem till mormor och morfar så kom han den där läskiga gubben som alltid går så han får en kutrygg och ställde sig jämte mig på busshållplatsen. Han luktar så äckligt att jag höll på att dö, men tycker som sagt synd om honom, han kan ju inte har haft det lätt precis (Sympatisandra). Men till droppen så ställer sig den äckliga gubben runt bussbåset och kissar bara så där och då bara brast det, jag började ass garva. Hahahaha ω

Kom sedan hem med livet i behåll och åt en jätte god lunch hos min mormor och morfar gräddsås så tacka gud för att dieten inte existerar denna vecka. Fast känner mig endå för jävlig och tjok. Man lever bara en gång brukar man säga men jag vill inte leva ful och tjok :(  Hellre ful och smal lixom det duger. Men i alla fall så blev jag riktigt dödligt mätt så somnade i min mormors och morfars soffa i nån timma eller två. Okej det var dö gott men hur pinsamt är inte det? Så sedan kom jag upp och gnuggade sömnen ur ögonen för att sedan titta på lite tv med min dem. Riktigt mysigt, men sen måste man ju åka hem med så morfar körde hem mig. Och direkt så gömde jag mamis present väl hemma, vet att hon kommer leta efter den.San.dra

Lipslicious; a taste like sugar

Mitt första riktiga och verkligen seriösa blogg inlägg. Har i alla fall planerat att börja skriva här så ofta som jag verkligen kan och hinner med. Man måste väl få ha ett liv med antar jag? ω   Och inte nog med detta heller har ju lixom försökt att skriva ett blogg inlägg ganska länge nu. Haha men det har ju inte blivit bra endå, antingen så har ju datorn stängds av eller blogg sidan flippat. Otur alltså.

^ ^


Fettisdagen idag jue, och jag har inte ätit en enda semla idag. Fatta vad fel det känns, faktiskt så försökte jag och mami få tag i det på konsum idag men de var fan slut när vi kom. ps för er som inte vet så har jag brytit dieten, börjar igen på måndag ω   Då blir det totally stenhårt ska jag säga er, jag lägger mig inte för något då. Har ju som sagt fått min fina sommar bikini, okej känner jag mig själv rätt så kommer jag att köpa mig en till. Men detta e ju endå mina första inför sommaren 2007. Känns som jag kommer bli ass fet nu tills måndag, men som sagt då ska det pumpas.

Tänkte berätta lite om min dag idag. Vi var nämligen hela hotell gruppen både från jönköping och borås (jönköping äger dock) och besökte den lilla hålan Kinna. Eftersom Kinna då var känt för sin textiltillverkning så skulle vi ju självklart besöka den industrin och får mer information utav både produktion till deras utbud. Asså när vi snackar om hur detta var så kan jag bara säga ett ord DÖTRISST! Alltså ni kan verkligen inte fatta. Dessutom så fick vi plågas igenom en hel film uppe i deras utställning rum som berättade om deras tyger och vad de stog för. Okej vi fick kaffe och kaka ifrån det rummet så det var ju även det väldigt posetivt : ) Älskar kaffe och kaka Och om filmen var dö trisst så skulle ni bara höra eftersnacket. Alltså jag svär att jag och Anna höll på att döda Niklas när han började ställa massa frågor, det drog ju bara ut på tiden ännu mera lixom :S Döjobbigt! Det enda som var posetivt var de dö söta froté handukarna och badrockarna ω sånna ska jag lätt ha när jag flyttar hemifrån. Ass läckra ; )

^ ^


Sen efter att nästan har dött där på Kinnas textiltillverkning så drog vi vidare till Kinna stadshotel. Där käkade vi en god lunch och ännu mer kaffe och kaka Som sagt dieten är totalt kraschad men börjar som sagt igen på måndag. Och så tar vi nya tag ... Men iaf vi hade lika trevligt som vanligt Any, Anna, Lisa & Tina <3 Fatta att tjejerna fick en chock när jag åt sötsaker. Lisa; Det är bra Sandra, då slipper jag känna mig så illa till mods. Haha du är lixom världens sötaste och smalaste person Lisa, så ge dig! Sen så fick vi stressa i oss maten, som vanligt var vi sist vid bordet, men har man mycket att prata om så har man. Vi fick en guidad tur igenom hotellet och kollade på konferens salar och rum. Design rummen var ass grymma fanns ca 15 stycken som alla var inredda efter ett speciellt tema som kärlek, luft, ljus, natur, golf och vatten m.m. Vatten rummet var en utav mina favoriter eftersom badrummet var så otroligt vacker och snyggt. Men även konst rummet var en utav mina favoritet, riktigt stilrent ω (Över ser ni kärleks  rummet & under konstrummet). Jag tog faktiskt mängder utav kort på dessa rum men eftersom denna blogg sida e så cpig så blir det inte som jag vill helt enkelt, riktigt synd för skulle ha blivit så grymt. Men sen efter rundvandringen åkte vi hem till kära Jönköping igen. Och ni kan inte fatta hur sugen jag var på att köpa en semla men hann som sagt inte och på konsum fanns det som sagt inga heller, trisst alltså.

^ ^

Dessutom mina vänner så är jag ass laddad för morgondagen. Fatta att jag redan ska vara i skolan vid 7.00 det e lixom 1 timma före vad jag igentligen ska vara så ifrån mitt ehm åker jag med bussen 06.27 fy fan. Men detta gör jag som sagt i morgon så är det min, Lisas och Stinas tur att hålla i frukosten för hela Hotell och Resturang programet. Jag är ite ett dugg nervös eftersom jag vet att det kommer att gå bra, vi är väl förberedda eller i alla fall tillräckligt för att klara oss imon. Jag har i vart fall klart för mig vad jag ska göra. Så nu ska jag snart gå och lägga mig kära vänner imon blir en lång dag och sedan när allt är klart i skolan ska jag äta lunch hos mormor och morfar, mysigt

                                                                                                                          
          San.dra                     

RSS 2.0