-

Dessutom för i helvete jag har ju glömt, jag har ju börjat trean nu : ) STUDENT 2008 hur kunde jag glömma det jag som ha gått och traglat det hela sommaren så att Jimmy nästan har viljat slå mig ( överdriver ).  Men i vart fall så trivs jag mycket ypperligt med att vara störst på skolan, eller störst och störst men ja ni fattar. Lite sur man blev när det var massor av ettor som va längre än mig : / Pust! Men det kvittar för jag har bara ett år kvar och fort kommer det gå, ojojoj. Så kul jag ska ha, dessutom är det så otroligt skönt att alla i klassen funkar tillsammans nu, det tog två år men nu är vi rätt!

Föresteb så att ingen glömmer bort det så närmar sig min 18 års dag med storm steg och lika så körkortet, jag tänker fan inte dra ut på det fast att jag har massa att göra, palla att skaffa det efter skolan egentligen? No no, vill ha det så jag kan köra ner till Jimmy och alla andra ställen : ) Jag har planer jag : ) Dessutom är den stora fråga, plugga vidare? Jag har behörigheten efter detta läsåret en mycket bred sådan tack och lov men vad ska man göra egntligen? Men har ju som sagt ett helt år framför mig men det skulle vara skönt om man ändå visste lite, ett tecken tack!

Jag & Sofia har dessutom börjat ladda för vårt projektarbete måste säga att alla i klassen verkar ha jätte roliga projekt som ska genomföras, fast vi är ju en topp klass så det hade ju varit lite futtigt annars. Mitt & sofias blir iaf att vi ska hålla i en vinprovning ; ) Najs eller vad? Grundfakta och sådant är klart och ideerna så bara att börja planera och skriva jösses alltså så kul : ) Nej ska ringa Älsklingen nu : ) Allt är så underbart.

-

Sådär ja nu sitter man här igen och jag ska erkänna att jag är dödstrött men med lyckan i behåll så får jag i vart fall ikväll bestämma helt själv när jag ska gå och lägga mig, känns helt otroligt underbart. Jag jobbar för mycket och egentligen gör ju inte det så mycket förutom när det sker i komp med skolan. Var så dödstrött idag å jag somnade i våran fönsterklugg eller Sandra & Annas fönsterglugg : ) Anna väckta mig till slut som tur var så jag kom hem annars hade jag nog lätt somnat där inne och blivit instäng, buhu.

Dessutom släpade jag mig upp idag eftersom jag skulle ha Svenska C med en massa olika klassen och visst var jag lite nervös men det var bara att svälja. Dock började det ju inte så galant och allt som börjar galet slutar ju tyvärr galet : / Till och börja med skulle jag hitta till klassrum Bytingen (där var vi igen med John Bauers konstiga namn) och jag sprang säkert runt som en idiot i 10 minuter innan jag hittade dit och stötte till min stora förvåning på Nathalie. - Ska du gå Svenska C? Eller är det här vi ska vara? Oh nej då jag skulle till Kauras eller Klampes klassrum så där började jakten igen, slutade med 20 minuter innan jag hittade den väldigt gömda IT korridoren och ja därför var jag sen, opinsamt eller vad? Iaf så hade disskutionen redan blåssat upp här inne och jag granskade min omgivning ganska fort och gud förbjude mig, dömde! Männsikor som jag aldrig sett för måste ha letat sig fram ifrån skolans mörkaste delar helt fantastiskt! Jag konstaterade ganska snabbt att detta var inget för mig och sprang upp till Psykologi A för att fråga om jag fick vara med där istället? Och det gick ypperligt bra : ) Glad att jag tog det beslutet för det var otroligt intressant.

Efter att ha sällskapat lite med Anna på McDonkat och berättat och klargjort lite hur saker och ting låg till så konstaterade jag sedan vid busshållplatsen att mina nycklar saknades. Jag är så otroligt slarvig så vi får väl se om de kommer fram imorgon! Jag hoppas det verkligen. Sedan träffade man Lina en runda på stan och disskuterade allt emellan himmel och jord och satt oss och käka och drack kaffe på Bernards.

Avslutades sedan med att jag träffade Matilde på bussen där jag berättade att jag utav vissa nere i skåne kallas den förbannade Norrlänningen, haha charmigt inte sant? Och hon garvade ganska gott åt det.
Matilde : Dom e ju fan roliga, vadå är allt ovanför skåne Norrland då eller?
Fick oss iaf ett ganska gott skratt har redan irriterat Jimmy med en massa så ska inte fortsätta att göra det i bloggen, haha sötnäsa. Undra var han blev av föresten? Aja snart blir det duschen och sedan sova : )

-

Jag har inget liv, ja det e sant satt precis och kom fram till det nu. Är som jag sat i tre dagar nu till alla i klassen. - När jag jobbar på kvällarna och går i skolan på morgon till eftermiddagarna så känns det som att jag inte gör något annat än att jobba. Det var som i morse när jag gick upp och skulle ta mig en huvvudvärkstablett. Min mamma undrade var jag hade ont någonstan jag svarade att jag visste inte men jag trodde att jag hade det i huvudet. Kunde säkert ha varit var som helst men jag tog nog bara den där jävla tabletten för jag trodde jag skulle komma igång, fy fan! Inte bara jag som är lidande dock har ju dratt in Jimmy i denna skiten nu, eller rättare sagt han insisterar på det. Vi behöver faktiskt inte prata varje dag som jag kommer hem ifrån jobbet så han kan sova istället eftersom att han ska upp så mycket tidigare än mig.

I vart fall, färdig klagat! måste sätt mig och jobba lite nu, dock så väntar jag på Niklas han är inne på mentorsamtal så jag vet att det låter ganska ynkigt men behöver han för att kunna hålla mig vaken : / Usch, men det är bara ikväll kvar, sen har jag lovat mig själv att när jag väl inte jobbar så ska jag inför varje skoldag försöka att sova vid 22.00, ni vet inte hur bra ni har det. Ska sova lite nu och även på lunchen med, så gott.

En rolig notis dock är att vi igår försökte döda någon på Johnbauer området, en helt fridfull hotelllektion med en blommkruka som fönsterstopp som råkar blåsa ner och ingen reagerar eller försöker stoppa den när krukan är på väg emot marken. Vi satt bara som ett par fån och väntade på smällen som kom tack och lov. Annars hade vi väl lagt märke till att vi nockat någon i huvvet så att person i fråga hade blivit medvetslös och legat kvar där nere. Dock var det bara en röd bike som fick ta smällen, men det var inte mitt fel jag svär! Det får Malin ta på sig. Ett bevis på hur lata vi hotell elever egentligen är, om ni inte redan visste!


-


image287
 
                   
       

-

image247

     

                
              


-

Ja då var man hemma i minst sagt kalla Sverige igen fatta inte hur ni egnetligen har överlevt men aja vi sven skar är väl överlevare : ) Nu kom baby in med en jätte mysig frukost favvo så ska smaska och mumsa nu, jätte nyttig darling så jag återkommer senare om resan plus med en jävla massa kort : ) Nu bidde ni glada va? Tack för alla kommentarer föresten, speciellt din Niklas så söt, yoga dax nu då? Ska försöka besvara dem sen men först äta < 3


-

image192

Nu sitter man här och myser lite med svärmami min baby är nämligen inne i duchen eller kom precis ut där ifrån men känner att jag som min plikt borde uppdatera lite både för mammas skulle och för linas : ) Idag var vi då Jag&Jimmy på bio ja hans favoritisar Simpssons jag kan mina knep för att göra min man glad. Lina tyckte det var en självklarhet dock - Vilken jävla kille gillar inte Simpssons lixom? Men iaf den var helt okej, jag blir alltid så rastlös på bio ingen aning varför för filmen var bra men endå den kan ju inte slå ett avsnitt i serien. Svårt att åstakomma om inte annat.

Dessutom har jag äntligen växlat in mina pengar massa pengar jag är lite skraj aldrig hållt i så mycket pengar i mitt liv jo på jobbet men de räknas inte för de är inte mina. Lite läskigt men endå så maktgivande haha... Dock så har man all anledning att vara orolig som jag var idag Helsingborg är en kriminellstad och det finns skurkar överallt minst sagt så höll hårt i pengarna och gömde dem väl. Nu sitter baby och kollar sött på mig och gnäller lite och han kallar mig sin lilla gnällspik. Snart åker vi så bye bye dåligt väder och hej till snygg solbränna och jakt efter nya modenyheter som skor och snyga tröjor varma! Längtan till skolan ? Afan vi går ju sista året nu, underbart som jag längtat : O Nej nu ska jag mysa med baby.

RSS 2.0