Jag är så lycklig : ) Vet inte vad jag ska säga mer.


Anna <3


 

Saknade dig idag gumman <3

Kortfattat och stressig

Ja som sagt ska fatta mig kortfattat. Idag hade vi nått snack i skolan som skulle hjälpa oss i att hitta vår yrkesroll inom service branschen. Det mesta kunde man ju redan och de var ju bra förutom en sak då, haha pervers. Sen så hde vi svenska och skulle förbereda det muntliga föredraget, usch, haha dessutom dampade martin sönder, vad är den killens problem? Men aja, I dont care, som sagt. Jag orkar inte klaga på allt, tycker det mesta e bra som det är. Ser man det negativa i varje person så blir ens liv negativt.

Sedan träffade jag Lina på stan och vi gick en traditionell shoppingrunda. Köpte bland annat leggings och ett bar shorts, de var fynd föresten så väldigt billiga, under hundra lappen : S Konstigt. Sedan var vi på Johans och fikade och gick sedan till Chicki mama för att fetta, fick iaf sitta på uteserveringen. Underbart väder i Jönköping dock ass varmt på bussarna jag vill ? Fixade också till ett välförtjäna skoskav, men aja sånt får man dras med, är ju sommartider : )

Vet inte redigt när jag kommer skriva igen, har typ packat enda sedan jag kom hem ifrån stan och är endå inte klar, hur mycket kommer jag släpa med mig ? ( problemet att begränsa sig dyker upp igen )Ska ju iaf till Helsingborg imorgon tills tisdag : ) Ska bli jätte kul och mysigt. Så kommer antafligen inte blogga så mycket, lixom s¨å orsocial ska jag dock ej vara ;P Jag återkommer om min helg, förhoppningsvis. Ciao.

Baby got but

image83

Precis suttit och kollat på Greys lika bra som vanligt. Syndigt bra om ni frågar mig. Mami tyckte att jag skulle bli läkare, - kolla på all passion och spänning, det vill väl du med uppleva? Yeah right, jag då eller som aldrig i hela mitt liv har tagit ett blodprov, ja pyttsan alltså. Skulel säkerligen bara svimma utav att se minsta bloddroppe, eller okej så klen är jag inte men läkare är nog inget yrke för mig, och ahde det varit det så skulle jag nog tänkt på det långt innan, inget fel på betygen men att plugga hotell och resturang när man ska bli läkare är nog inte det bästa som man vill ha i sina meriter. " Ja jag vet precis hur jag ska lägga snitter, gjorde något liknande när vi styckade kyckling i gymnasiet " Hur sinnes livrädd hade inte min patient varit or what?

Visst är bilden ovanför så otroligt sorglig, jag vet att det går utanför mina principer att gråta för film och så men när jag verkligen gör det så görs det regält. Ni vet antingen gör jag något ordentligt eller så skiter jag bara i det, detta gäller i allt i mitt liv i aldra högsta grad, så lika bra att stå ut. Har verkligen börjat att leva mig in i serien nu, jag e sinnes I know. Men den är bara så jädrans bra så hur kan man inte göra det? Har aldrig följt något så besatt som detta, okej innan var det lost men det blev ju lätt uttjatat så skippade det och bytte. Dessutom älskar jag de karaktärerna som ingår i serien, hur söt och pojkaktig är inte George egentligen (jag får moders känslor) eller hur bra är lixom inte Merdith, Izzie och Christina?  Verkligen sitter och hejar med dem, gråter med dem och allt, jag kanske är lite besatt eller så men haha ... alltid underbart att någonting roar mig. Antar att Jimmy skulle kalla det feminisrhumor eftersom de oftas bara pratar om hur dåliga män är med mera, en del i min humor för ibland, ursäkta guys så är deras argument och kommentarer klockrena. Precis min dumma och lama humor. Yeah.

Inser nu att jag ungifär hela tiden har suttit och diskuterat en massa om en tv serie nu, besatt och sinnes ja det är jag det. Hehe, men det är så att faktiskt så har det inte hänt så mycket, eller iaf inget anmärkningsvärt som jag har lust att berätta om : ) Thihi, kollat mycket tv antar jag och snappat upp en och annan vass replik. " Han tar hand om din pool, går ut med din hund och nu tar han även hand om din fru. " Ni som såg det fattar, ni andra sorry men jag pallar inte att förklara, ni borde följa det om inte annat. Dessutom gjorde en ska med posten sandra mycket glad idag, nämligen mitt lönebesked. Hras ju typ bara jobbat tre gånger förra månaden, men guess what, fick ihop hela 1.500 denna månaden, det är fan inte illa för att bara ha jobbat tre gånger. Sandra hon kan hon. Pengar rullar in som de ska det går bra nu.

Har dessutom med hjälp utav papi bokat biljetter till helsingborg med swebuss : ) Så sitter nu här som stolt ägare till biljetterna. Hade planerat att åka direkt efter min lektion till helsingborg men icke som nicke, fanns inga tider som passade in så när jag slutar runt 11.20 så har jag ingen aning om vad jag ska göra i stan till 13.10. Får la käka lite krubb i matsalen med mera, och kanske gå på stan. Vågar jag ta den risken, jag kanske kommer att shoppa nått lixom. Men aja vet inte vad annars jag ska ta mig till nu när anna skulle jobba : / aww gumman, så ledsen för det där med dansen, ville verkligen se den men ringer innan er uppvisning för att peppa och sedan efter för att höra hur det gick, vet att det kommer gå bra för tjejen du har rytmen i dina höfter ω. Snarka nu kanske? Ciao

Sommarkänsla

image81

image82

Löning bland annat

Pust vilken dag, först nationelltprov vilket gick sådär. Fick sån ångerst när jag väl gått till busshållplatsen kom på att jag ville tillägga lite grejer men aja sån är jag och det är bara att njuta antar jag : ) Det är ju ändå överstökat. Dessutom så bidrog ju detta till att jag redan var hemma vid halv tolv, det är sköna timmar att slippa ska ni veta, fast att jag brukar sluta tidigt på både onsdagar och fredagar. Men lite lyx i vardagen ska man väl ändå kunna vara värd.

Fast okej en grej som var redigt sjuk var att när jag väl satt på 25:an hem emot Norrhammar så tyckte jag verkligen att det var ohyggligt varmt. Var så man fick ta av sig sin vårjacka. Nej ingen stripp idag inte, men värmen inne på bussen var verkligen tropisk så kanks hade behövts ? : / hm? Ifall så satt jag och avnjöt resan som oftast, till skilland ifrån Jimmy så gillar jag att åka kollektivt förutom när det e ass packat på bussen (tillåt mig att hata). Men jag tycker att bussen ger en lugn atmosvär och dessutom får jag tänka och fundera på saker. Lille filosof sandra. Nån måste ju tycka bussarna är bra med antar jag och också det faktum att jag slipper att köra ger plus i kanten, önskar verkligen jag kunde. Men för att komma till poängen så var det ju verkligen ass hett på bussen. Så när jag känner mig ner mot elementet så gissa vad? Tro ni inte att de e påvrida till max eller? helt speedade. Inte konstigt det är varmt lixom. Undra vem dumjävlen va som vred på dem, tillåt mig hata igen.

När jag väl kom hem var det direkt ut för att lägga sig och njuta utav det sköna vädret och som jag har njutit : ) Har ju verkligen varit sommarvarmt idag. Dock har jag inte ro för att ligga och pressa hela dagarna så blev bara en liten kortis. Dessutom har jag både hunnit prata med Jimmy & Lina, high score. Planerade bland annat för helgen med mera, ska bli så kul och mysigt me like . Ska ringa Jimmy nu och kila i väg sedan, Ciao folks.

Tröttis

Fy alltså, antingen har jag sovit redigt dåligt (kommer inte ihåg) eller så somnade jag antagligen riktigt sent. Illa som fan och tror verkligen mer på det andra alternativet : ) Mysigt dock att få prata med Jimmy så här på morgonkvisten. Funderar på om jag ska sminka mig idag, ska ju endå bara ha nationellt prov i Svenska B, som Lisa sa " Man kan ju lika väl komma dit i pyamas". Men jag antar att jag får sminka mig iaf, så man inte ksrämmer slag på folk. Nej jag e faktiskt inte nervös, seriöst. Man kan bara göra det bästa utav situvationen tycker jag. Ska lyssna på lite mäsk nu, ha det så bra på återseende ; )

Från början till slut

Denna dagen såg ut att bli så mycket bättre. Fattar inte varför jag nu sitter och är ledsen över dig återigen. Det ända du kan åsaka mig är tyvärr smärta eller innan kunde du det. Sånna som du askyr jag likt pesten (för du verkar byta identitet bäst dit vinden blåser)  du kan snacka hur mycket skit du vill och låta andra håna mig. Jag reser mig upp fast jag faller och till skillnad ifrån dig så fortsätter jag inte falla neråt. Jag undrar varför jag ens bryr mig om att undra hur du mår, du sträcker ut din hand men jag tänker inte ta den du får finna dig i falskheten som finns i svaret. Starkare nu så jag bryr mig inte längre vi går härifrån men inte som vänner. Ett liv utan dig, det stör inte mig. Mycket kan förstöra men inte en sån som du, finns du kvar inom mig? NEJ!

Annars började jag dagen med att släpa mig upp ur sängen jag var rimligt road utav att behöva gå till skolan. Vad gött det hade varit att sjukanmäla sig lixom. Men nej, jag behöver vara i skolan, det är kul med när man kommit igång lite med. Vi har alltid kul girls. En kul grej att dra upp är min och Niklas bussresa till skolan. På 3:an typ två hållplatser innan jag och Niklas skulle av blev vi ombedda att fylla i ett svarsformulär om bussarna i allmänhet. Fatta att vi stressade eller? Säger som Malin, det blev inga cirklar det blev fan fyrkanter. Haha Niklas hann inte ens klart med frågeformuläret, haha sege, men han e go för det lite crazy men helt ok.

Dessutom ringde jag och väckte Jimmy i morses med, aww baby var det inte du som skulle väcka mig? Tyckte så synd om han för han försov sig. Inte bra alls du, men bra att allt löste sig iaf : ) Saknar dig, alot <3 Och en sak till som jag måste nämna är först, law yah och sedan; det är la fan att du slår med bloggskrivandet idag? Men jag ska nog allt försöka ska du se. Ska nog allt misshandla skrivbordet, muhaha sinnes : S

I skolan hände det inte mycket vi kollade på film och softade, oofta vi softar på hotell timmarna? Jag gjorde då inte ett skit mer än att göra klart min design som sagt. Sedan som jag berättade om innan så fick ju vi käka borta i resturang Björkudden, triumf or what? Synd att det passar sig att kaxa mot vissa personer medans man inte klara av att göra det mot andra. Muhaha RESPEKT. Fast okej, jag trycker det är tråkigt att det blivit såhär, är vi inte en hel klass istället för två? Vissa saker gör mig så trött ( .... ) Men men.

Annars så kom jag precis hem ifrån ett grymt hårt spinning pass med anna och lisa. Vi kämpade in i det sista verkligen, haha och det blev ingen pöl under oss lisa inte sant? Men svettiga var vi, oh yes. Och sedan hade man även ont ska ni vet usch usch, men inte där ni tror ooh nej. De där satans sadlarna på cyklarna kunde man dö av, känner verkligen träsmaken i röven. Håll tummarna för träningsvärk imon dock : )


Du gör mig glad, ja lycklig. Tack för att du är du och att du finns bara för mig. Betyder så mycket. Hur kan jag ha en sådan tur egentligen? Jimmy <3

Värdelös dag

Ja jag antar att jag tänkte berätta lite om min gårdag. Hann ju nämligen inte skriva om den igår. Och detta har då att göra med att min chef ringde kl 14.00 på min engelska lektion och talade om att jag skulle jobba. ( Har svårt att säga nej ska ni veta. ) Så när jag äntligen insåg att om jag inte rusade ifrån  nu engelska lektionen så skulle jag komma försent. Rusade, lika fort som vinden. Hann med trean till ljungarum, bytte till 25:an hoppade av bussen sprang hem kastade runt alla kläderna jag skulle ha med mig till jobbet, hann ringa Jimsan  snabbt och fick sedan rusa till busshållplatsen för att ta bussen i stan.  

Och så långt som detta gick så gick allting bra. Hade räknat ut att jag skulle kunna åka på mitt busskort med 121 emot norrängen. Men självklart var ju bussfan försenad så min övergång hade gått bort och jag bönade och bad bokstavligen men nejdå jag fick inte hänga med och busschaffören drog alla principer med mig om att han inte kunde låta mig gå på. Så ja skadeglädjen var väl at jag lyckades försena bussen ännu mer.

Sprang till uttagsatomaten drog ut casch och sprang till 1:an som bara går halvvägs till mitt jobb. Visste redan att jag skulle komma försent men kunde inte ringa Ann - Sofie och medela det. Ifrån Husqvarna Centrum till Norrängen sprnag/gick jag, tog mig en halvtimma (rekord) men var dock en halvtimma försenad. Skämdes som fan, aldrig kommit försent någongång men ja nångång ska ju vara den första. 

Pustade iaf ut på jobbet vi skulle inte ha så överdrivet mycket nämligen 19 konferensgäster och 20 gäster utöver dem, fast det kom bara 10 utöver. Men hur lustigt det än är så stressade jag sinneslöst igår och hann inte ens äta. Usch, var verkligen dö hungrig när jag väl kom hem, dessutom slapp jag övningsköra hem hade inte pallat det varken jag eller mina fossingar. Dessutom fick man höra hur god mat JImsan hade käkat under dagen, knorrade ordentligt i min mage då. Blä så orättvist.  

Men snart ska jag nu få äta borta i Resturang Björkudden, det e inte alltid vi få göra det så känner oss jävligt stolta : ) Hotellarna ska äntligen få äta borta i Björkudden, Yeah. Jag återkommer senare, checka designen med, inte nöjd men pallar inte att pilla med det just nu. Hur ofta ändrar jag inte design lixom? Jag har beslutångerst ω.  

Skoltrött - afan

Sjukt trött nu verkligen, sitter här med håret åt alla håll och ville verkligen aldrig lämna sängen. Men lika bra att slita sig ut i vardagslunken. Vad skulle världen vara utan mig? Smink ska läggas på med för känner mig lite allmänt grå idag, kanske inte ordagrant men jag antar at ni fattar. Fås e om jag hinner att lägga upp den nya designen i dag på min engelska timma. Tror faktiskt jag har en rimmlig chans för vi har då inget att göra. Vill ju inte ni ska få ont i ögonen ; )

Skoyra nr 2

image76image77

Kollade bland annat på dessa skor i fredags med lina och hennes syrra. Vill faktiskt ha sånna lite herriga skor men tror verkligen inte jag e tillräckligt tuff för att kunna ha sånna. Kanske inte min stil heller.

image78image79

Dessa är nog typ mer min stil och kommer antagligen bli nått liknande som jag kommer att köpa. Ja ni vet jag måste ju ha nya skor, speciellt nu när jag ska till helsingborg. Jag och lina har kommit överens om att det är bättre att ha platta skor i den staden om man skulle behöva springa eller liknande. Duma kriminella stad. Jag som älskar klackar men icke som nicke, dessutom kan jag behöva ett par låga och platta skor. Lite mer vardags.

Känner mig verkligen som en sjukt tråkig modeblogg nu, precis som alla andra blä och usch. Men ni får ta detta med en liten knutta salt, hehe och läsa er vidare bland allt annat.

Haha trams.

Vet att jag e ass jobbig nu, men funderar på om jag ska ändra min design imorgon eller nått, har ju endå inget att göra nu på engelskan när min muntliga redovisning redan är färdig : / Ska fundera på detta.

Sommar snart?

image75

Ge mig, seriöst.

Happy endings

Idagens så har det antar jag inte hänt så där väldans mycket ( ... . ) Och vad har jag att säag till mitt försvar? Nämligen att jag hatar söndagar och finner de som den tråkiaste dagen varje vecka. Pust men så är det väl med allt antar jag, jag hatar dåliga slut.

Måste verkligen börja att ta mer foto till min blogg, förstår hur jävla trisst det måste vara för er att inte få se smakprov på alla de galenskaper som inträffar vardag i mitt liv. Men mitt mitt försvar antar jag har att säga att detta till och börja med inte är nån jävla bilddagbok och att jag dessutom inte kan ta med digitalkameran överallt, lixom liv? Nästa helg så ska den ju pront med ska jag ju medela så mycket kul kommer att inträffa. Jag hoppas jag hinner se anna dansa nästa helg också innan jag drar till Helsingborg. Ska verkligen bli sjukt kul och desutom så är jag ju inte ensam denna gången för mitt i all grötigskånska så ska jag bli förstådd : ) Its a halleluja moment. Inte för att det är så illa med skånska, nu ska ni ju inte hänga upp er på detta, men det är ju inte som gamla hederliga efterblivna smålänska precis. Dock så gör ju inte jag och mina polers dialekten någon rättvisa eftersom att vårat tjatter dagligen går i 160 om inte mer, det kan vara svårt att hänga med i svängarna ibland : )  

Så vad har lilla fröken Moberg gjort idag? Mer än att ha vaknat sent och därmed förstört hela sin dag? Haha. För det mesta så har jag pratat med Jimsan, en jävla massa. Usch känner mig lite dum eftersom jag hela tiden håller upp deras telefonlinje. Förlåt! Och sedan var Daniel förbi här en snabb sväng och fixade min dator, väldigt tacksam eftersom jag behöver word när jag skriver mina mils långa uppsattser. Problem att begränsa mig förstår ni. Så hann väl bara prata lute allmänt snacka med honom innan han rusade ut, den pojken måste lära ig att chilla lite annars får han nog en hjärtattack snart.

Dessutom så har min dag också gått till med att vara helt meningslös, ja vet ibland lyckas jag verkligen. Hehe jag ska försöka ta mig i kragen och göra som jag lovade Niklas i fredags nämligen att skriva klart våran idrottsrapport. Fatta att jag e nervös nu eller? Vi har fan inte övat nånting och har inte ens bestämt uppvärmning eller nedvarvning, ska nog fråga adam om det i morgon, och för gud skull så måste vi få den ehla skivan med yogalåtar så vi kan börja öva som sagt. HJÄLP!? Känner hur panikångersten börjar att krypa upp för min hals. Usch, usch. Nu kommer jag stressa upp mig för detta hela veckan. Nationellt prov i svenska med för att göra det ännu bättre, du vet ett såntdär pricken över i:et. Härligt, dessutom den långa uppsattsen. Kan mitt liv inte suga ännu mer än vad det verkligen gör nu? Längtar tills fredag om inte ännu mer tills lördag.

Whats up doll?

Jaha vad har då hänt idag då? Ska ta mig än funderare faktiskt, tragiskt nog så inte mycket. Var tar mitt liv vägen egentligen? Fånga dagen, jag slösar dagen, pust. Men idag kändes det inte som jag kunde gjort något vetigt med den så bara softade och tog ett lugnt. Det måste man ju me få göra, inte sant?

Så ja varit ute i solen och gottat mig en hel del : ) så mysigt med allt detta ljus me like. Dessutom så efter middagen, jag tyckte den var rätt mastig så lyckades jag att somna ute i solen. Dock med täcke och massa kuddar då eftersom jag absolut inte kan sova utan täcke. Vet inte vad det är men jag antar att jag fryser annars : / burrr men som sagt somnade ute och vaknade med en härlig solig känsla i ansiktet, hade verkligen fått fram mina så älskvärda fräcknar (hata) Lite röd om nosen med antar jag men nu ikväll har det lagt sig och det är ju alltid bra.

Provduschade även i våran trasiga dusch, förvånadsvärt någ så var det inte jag som tog sönder den vilket mami och papi tipade på hela tiden utan det var faktiskt papi, som jag tyckte var lite roligt. Det är alltid så enkelt att klaga på mig. Och ja som sagt provade den idag och hatade den, tur att den ska lagas för det var ingen fröjd att duscha i den, usch usch.

Efter det så fick vi gäster runt 19.00 nämligen mamis och papis närmaste vänner eller ja det känns så har fan vuxit up med dem deras kompisar och alla deras barn då. Känns som en extra släkt om ni frågar mig ; ) Så käkat lite god mat och bara suttit och skrattat åt dem, allmänt trisst om inte annat men sånt man får ta ibland. Ska försöka hitta på nått bättre, och föresten så hann jag se Bambi 2 hela filmen, grattis till mig. Var faktiskt ok jag och min lillebror älskar ju Disney helt galna i alla deras filmer hehe så det var bara givet. Sånna filmer som man bara måste ha sett.

Tobey or not tobey?

image74

Was is das? Nä men saknar att vara brunett lite, kanske blir det igen ?! eller.

Skrattretande och Poliser

Ja usch ja, det började som en bra dag men slutade som en dålig. Förstår inte hur sådant kan vända så fort. Haha otroligt om ni frågar mig. Vaknade upp och kunde egentligen ha sovit mycket längre för farsan skulle endå köra oss till skolan. Lixom orka? Så ja jag gick upp en halvtimma för tidigt än vad jag behövde men låg sedan och snosade resterade halvtimme med ett halvöppet öga. Sedan var det bara dags att dra sig mot skolan.

Så jag kom till skolan och till Daga klassrummet och det var fyllt med en massa 1 or alltså lillfötter, haha och jag typ bara whata fuck? Och så var jag tvunget att fråga var min klass hade tagit vägen någonstans, visade sig att de befann sig i bergakungens klassrum (entrepenörerna år 2) så kilade ner en trappa och fann till min stora lättnad min klass : )

Idag hade jag även bara en lektion, och kommer att ha det resterande fredagar gutt or what? Hehe redigt soft om ni frågar mig. Så min ända lektion idag var projekt och företagande och vi gjorde väl inte så mycket mer än att möblerade om i björkudden så våran bröllopsmöblering skulle stämma in, diskuterade vilken servett viktning vi skulle ha, blev en jätte snygg som liknade ett löv och sedan hur våra blomsterarrangeman skulle vara och den frågan jobbar vi tyvärr än på men  det går framåt. Tyvärr e ju brudparet lite sega på att bestäma sig så nu har vi bestämt lite för dem, nästa gång så ska vi till blommsterlandet och kollar på blommor : )

Tyckte det var så otroligt gott att sluta tidigt så gick direkt till bussen och insåg sedan att både busskort och pengar hade lämnats kvar hemma så släpade mig till matsalen och fick sedan låna pengar utav lisa. Jätte snällt faktiskt. Så ja jag lyckades komma hem ifrån skolan iaf, vilken lättnad. Och det var inte kul, vilket Jimmy verkade tycka men det var det dock inte.  

Men dagen har trotts allt varit fullspäckad var hos lina och snackade och åt en massa gott : ) Hehe men sen det trisstaste idag var nog de böterna jag fick. Aj aj, inte bra faktiskt men får skylla mig lite själv. Men jag fick åka polisbil hem : ) Det var roligt dessutom på vägen så försökte jag sätta dit alla som man kunde tänkas sätta dit. Eller okej inte riktigt så men det var nog så roligt om ni frågar mig, haha. Lite skadeglädje ska man la dock endå få? Ps, det var föresten redigt trevliga poliser hör och häpnas.

Att lämna kommentarer får ni gärna göra och om de är negativa eller inte I dont give a fuck. Vad ni nu skulle kunna prestera fram om mig som skulle vara knäckande är väldigt ointressant och omöjligt ska ni veta. Verkligen. Men att attackera någon annan är en mognadsgrad för sig eftersom ni ändå inte kan stå för vad ni har skrivit. Varför inte ta det med personen i fråga? Haha men pussigull och smek på dig, har lämnat dig en smaskig kommentar till dig snuttegull, Enjoy. 

Förändringar

Kommer aldrig glömma er hur det än går, och även fast jag träffar er än så vet jag att det inte är samma sak. Jga förändrades inte utan det gjorde ni och speciellt du. Att behövde gå vidare och uppleva nya erfarenheter är helt enkelt bara en del utav den jag är. Ledsen om ni tappade bort mig totalt precis som ni tappade bort mig. Men vi alla utvecklas och förändras, är en del utav livet och tyvärr så börjar jag att acceptera den nu. Allt kommer inte att bli det samma för alltid och hur vi än väljer att går vår väg så kan man aldrig veta om de omvägar eller genvägar man kan tänkas träffa på. Jag är den samma som jag var för man kanske bara måste skrubba lite på ytan och så kommer jag finnas där tro det eller ej. Vad som än händer så tack för alla fina minnen som du och ni andra bidrog med. Det betyder mycket och kommer alltid att göra det. Fan vad jag saknar den tiden kanske inte allt och alla men minnerna och uppleverserna kommer jag att bära med mig tills den dagen jag inte finns längre. Bära att tänka på det nu gör mig tårögd för även om jag ibland känner att jag gjorde fel och att allt bara var ett misstag så vet jag att jag mår så mycket bättre nu och jag är så mycket starkare i mig själv för den jag egentligen är. Hur jag än vänder och vrider på det så kommer ni alltid att vara en del utav mig, en bit som aldrig kommer försvinna fast det känns som den har gjort det. Jag fann min väg och kommer fortsätta göra det ... känner inga gränser längre utan ser fram emot de upplevelserna som väntar mig även om de inte kommer att vara med er. Jag har ju hela livet framför mig. ♥ 

Regn frossa, men sommar då?

Pust, ville verkligen bara dra täcket över huvvudet efter jag hade kollat ut igenom mitt fönster var det var för väder : s Himlen var helt igen mulad och det regnade ungifär hela tiden dock inget skyfall men endå. Det var ingen god känsla det dära som rotade sig i min maggrop. Men upp skulle jag så var bara att klä och förbereda sig för dagen. Fånga dagen ( .... . ) Ja och om vi ska vara redigt petiga så startade inte min dag så super bra iaf inte som jag tänkt mig. Först messade Lina ett messt vid halv ett och jag tänkte va fan e det med henne och det ända det innehöll var ett telefon nummer (whata?) så funderade på om jag skulle ringa det nummret eller inte, men sket i det sen och det visade sig ha varit mitt eget nummer sen. Jag var trött. Sedan stör Koffe friden vid 01.00 med att ringa och undra när vårat Nationella ska skrivas, gud hjälpa mig.

Dessutom skulle vi köra moderatbandy nu direkt på morgonen med idrotten och hade faktiskt ingen jävla aning om var banorna låg. Förs skulle jag åka med anna och hennes papi men jag fick en halvtimmas extra sovmorgon eftersom jag åkte med Niklas. Var visst bara att byta till 28 och sedan två busshålplatser efter ringarna, vem kunde anat detta. Haha var rätt kul endå på bussen för Niklas skulle hela tiden påpeka vilken ful buss 28 var och hur äckligt den luktade och alltid tryckte han på att 25 var så mycket bättre och trevligare. Aww en sann 25:are. Och inte nog med att 28:an luktade busschaffören på bussen lurade oss att hoppa av en busshållplats tidigare, iof så hade vi gott om tid eftersom våran lektions kulle börja 9.00 och bussen var där 8.15 så well, det var bara att börja gå. Jag hann ju endå dra ett par golfskämt för Niklas och lite annat flumflum så det var trevlans ω För er som undrar så lyckades vi hitta till banorna, det ända vi hade problem och hitta var självaste entrén.

Och det gick faktiskt bra att spela golf, det var väl bättre än vad jag hade tänkt mig ( Nu vet jag att du inte tror mig Jimsan men så är det. ) Vädret var väl inte det mest idylliska, men det gick bra endå och jag höll hoppet uppe. Det längsta jag lyckades slå ut en boll var 75 m och jag antar att det e rätt ok för en som aldrig har spelat golf. Redigt kul att stå där och slå, gick ju väldigt bra för Sofia ; ) Dock sen efter 1 timma och 45 min så hade man all rätt att vara frusen och kall speciellt om fingrana, hade jag vetat så hade jag tagit med mig hanskar.

image73


Tillbaka till skolan fick vi åka med Anna och hennes papi det tackar vi för : ) Sedan var det bara att käka mat och ladda inför det Svenska B Nationella provet del (?) var faktiskt lite pirrigt men aja. Gjorde så bra ifrån sig som möjligt mer än så kan man inte göra. Faktiskt redigt kul att se Koffe och Niklas som ehla tiden fick kämpa med att förkorta ner sina texter, själv lyckades jag att hålla 400 ords gränsen med många om och men. Verkade som de flesta hade överstigit 400 ordsgränsen och det e fan inte lätt att begränsa sig, eller jag har som sagt inte lätt att begränsa mig. Den förmågan och talangen äger inte jag tyvärr.

Sedan kom Lina upp innan vi skulle ha lite igenom gång för de återstående lektionen och de arbeten som ska vara inlämnade. Vilken jävla röta att läsloggensinlämmningsdatum flyttades annars hade det blivit tufft : / Minst sagt. Jag och Lina kilade sedan ner på stan och kollade balklännings mönster med mera och vi hittade en hel mängd snygga sådanna. Kommer bli så fin : ) Jag själv kollade även upp lite mönster och så, men vet ju precis hur min klänning ska vara, kan bli att man kommer få sy den dock : / Mami kommer inte bli glad. Men det är ett helt år tills dess och med lite tur och röta så kan jag nog hitta en klänning som passar min smak och som man kan hyra, för igentligen vad ska jag med en balklänning till sen då?

Åkte sedan hem och träffade Nicklas på bussen så satt och prata om allt mellan himmel och jord, som vanligt då. Och sedan väl hemma så har jag inte gjort mycket annat än att ha pratat med Jimsan och sovit, ååh va skönt egentligen : ) Avslappnade stunder uppskattas nu otroligt mycket ska ni veta.  

Overtime noway!

Fuck the rest, beat the best!

Du är hjärtligt välkommen. Men starta inte någonting som du inte kan hantera.


Todays morning

Jupp jag vaknade då upp till slut såg att klockan närmade sig tio och tänkte äsch kan lika väl gå upp så inte hela dagen bli förstörd. Är ju dock ledig men man ska ju njuta utav varja dag inte sant? Så jag tänkte ta mig en liten morgon promenad ute i det fina vår vädret ååh how lovely it is. Sen måste jag tänka på några grejer med.

* Trakasera min chef eller mer ringa och fråga när mitt schema inför sommaren är klart.
* Måste hitta min och Niklas yoga skiva så vi kan börja öva någon gång. Hade sån ångest igår.
*
Åka och lägga upp yoga passet med Niklas, tänk att man ska åka ut till Månsarp.
* Städa rent i min gaderob än gång till : s Ser ut som ett världs kriget.


Sen så ska jag ju även hinna med att njuta utav det underbara vädret, äta och ja njuta. Men en sak i taget.

Minnen

image65

image64

image70

image66

image71


image72

Så där jag, lite pics, ofta jag inte använder min munpose då? Den har hållt åren igenom ω. Haha.

 

Sikken sinnes alltså.

Ja kort och gott ska jag försöka att förklara min dag i all sin enkel helt ochs å kort som möjligt så vi ska se hur fröken Moberg kommer att klara av detta. Klara färdiga gå ( ... )

Precis som igår så vaknade jag till min så ohyggligt hemska mobil alarm. Det förundrar mig varenda gång att varje gång min alarmsignal drar igång så stuttsar jag upp ur sängen utav ren skräck, den är verkligen hemsk. Men pigg blir man då jävlar i mig. Iof så hade jag fått en extra halvtimme att sova ut på och det bättrade ju på saken lite, det tackar vi för : ) Annars så var det väl bara att stuttsa upp och fånga dagen så att säga. Dessutom fick jag ett samtal ifrån Jimsan med på morgonen han var så trött att han knappt viste var han var, så söt alltså.

I skolan drog jag äntligen igång med det stora arbetet med kulturer. Jag då som blev tilldelad landet sydafrika satt typ hela dagen idag och strök under sån fakta som jag skulle ha med i mitt arbete. Var fan 9 sidor med fakta som jag behövde förkotta ner och det behövdes ju lugnt sagt. Sedan så tyckte Pia att vi skulle ner till bibblan och kolla upp i böcker m.m. om våra land istället för att hela dagarna sitta framför datorerna. Vilken smart kvinna? Så vi kastade oss ut i detta vårväder och gick till bibblan. Dessutom försökte jag och Niklas införskaffa oss bonna bränna eller golfbränna men detta lyckades ju då inte så bra i och med att det blåste lite och var en aning för kallt så drog jackan nära inpå mig. Lina ringde efter 5 min vi gått förbi ED och typ bara - Hej snygging jag såg dig allt. Haha hon e för go hon.

Ja jag och Nicklas hittade ju ett och annat på Bibblan så vi satt med papper och penna i högsta hugg, spenderade la runt 45 min där sedan drog vi därifrån, var inte så mycket mer vi kunde få ut utav den lektionen tyckte vi. Så ringde snabbt till Lina och bestämde att vi skulle träffas på stan så fort hon kunde ta sig in.

Otroligt nog han jag leta mig igenom en del affärer innan Lina hann anlända och han dessutom köpa mig en piercinstav till min navel och en till Linneas tunga (försen födelsedags present). Så när Lina kom så stog jag vid Östra och funderade på hur jag skulle lyckas klura upp den lilla pluppen och jag hade ingen framgång så fick lite pinsamt nog gå tillbaka till msycket och be dem skruva upp den. O pinsamt or what? Måste ju trott jag var dum i huvvet. Vilket är en snarlik liknelse på mig men inte helt korekt kanske. Dessutom pinsam som jag är så kunde jag inte vänta med att sätta i den så gjorde det mitt i Jönköpings city, jag vet jag är pinsam : ) Haha.

Drog igenom de flesta butiker onödigt för att vara oss? Srannade förståss till på Gina och Lina skulle ju typ prova hela butiken så drog ut pallen från omklädningsrummen och satt och snackade med henne där utifrån satt och planerade lite inför nästa helg med mera. Hoppas verkligen vi kommer att göra det bara, skulle verkligen vara skitkul med dress code och allt, haha. Jag återkommer sen när vi verkligen vet ω: ) Och Lina köpte sedan typ halva butiken ellee okej det var att överdriva men hon köpte iaf de snyggaste plaggen, och jag höll inte räkningen. Gick som sagt igenom de flesta butiker och varför är det alltid så att när jag inte kan köpa så finns det bara en massa? Såg en ass fin väska, vill ha, must have. Men aja bara att vänta och se. 

Sedan kom jag och Lina på en ganska crasy idee om att vi skulle pröva att second hand shoppa. Men först innan det så satte vi oss på piren eller mer korekt sagt innan piren och satt och snackade och jag kände även på vattnet, jejs, och ja vi njöt väl med utav solen som de flesta andra i Jönköping till den gick i moln och det började att blås då var det inte kul längre. Så vi gick till den där second hand butiken och gick runt och kollade lite fanns verkligen inte mycket och ja det blev inte att vi kände oss sådär coola direkt endå. Man ska nog shoppa sånt trams i Stockholm och storstäder nog så mycket lättare än lilla Jönköping, men vi hade kul och ni skulle se vilka sinnes skor det fanns inne i butiken. Verkligen ass porriga, pornstar her we come! Haha, sen skilldes vi åt och jag drog mig hemåt.     

Inlägget blev visst längre än vad jag hade tänkt mig så ack jag förlorade emot mig själv, men aja, ni får njuta utav en god läsning om inte annart hoppas den iaf uppskattas. Ska fortsätta tjöta vidare nu. Ciao

Feel good!

Min dag annars har faktiskt varit bra skrev ju om att jag hade haft nationellt muntligt prov i engelska b så ännu en börda borta ifrån mina axlar ju, så det känn skönt om inte annat : ) Det negativa idag var dock att jag tappade min piersingstavs kula, ja alltså den som håller själva piercingstaven kvar. Så letade som en sinnes idiot men kunde inte hitta den, ooh. Dessutom så har jag inga sånna kulor kvar för jag har en viss förmåga att tappa bort sånna så nu sitter jag här med ett hål i navlen utan stav : S Ser för jävligt ut, tror inte jag skulle passa utan piercing iaf inte som det ser ut nu, usch.

Sen så har jag varit ute i detta lovely love väder : ) Verkligen älskar det, var verkligen cp varmt så när jag och Any kom utanför skolmurarna så var det bara att börja stippa av sig (klä av sig). Hehe sedan fick hon rusa till bussen medans jag lungt kunde lunka dit så underbart i det varma vädret. Måtte det fortsätta men ska ju bli kallare sedan dock med solsken och det är ju alltid ett plus.

Hra precis suttit och lyssnat på ett par redigt bra låtar som One Night in Bangkok och Black or White. Den sist nämnda är så sjukt bra så säkerligen så har jag lyssnat på den cirkus 10 gånger i rad nu. Men det är ju så jag är ; ) Ska nog sova nu så ha det bra folks.  

Usch

Ja det mesta känns verkligen jobbigt nu, thanks! Ibland fattar jag verkligen inte hur sinnes irriterad jag egentligen kan bli. Dessutom förstår jag inte ibland hur människor står ut med sig själva. Jag blir så trött & frustrerad på samma gång, ibland undrar jag inte om världen bara skapades för att ge människor ett helvete vissa dock förtjänar det mer än andra. Ja tänk jag har mage att säga så. Och vad ger mig den rätten? Faktiskt ingen men jag säger det endå antar jag för det är min åskit i det hela. Vissa människor är onda och förtjänar att råka ut för skit. Thats life ω !

Pust & konka

Ja minst sagt. Började min morgon med att vakna kl 03.30 utav mig själv så innan jag kollade på klockan så låg jag och lyssnade till fågelsången (vad de nu i helvete gjorde uppe vid denna tiden) låg även och väntade på att väckarklockan skulle ringa, vilket den inte gjorde. Så tog tag i klockan och fick se den förfärade synen och gick tillbaka till att sova. Helt sinnes trött var jag sedan när den äntligen drog igång att ringa och min första tanke var verkligen, "detta måste vara något slags skämt". Men icke som nicke så släpade jag mig upp på fötterna och efter mycket om och men gick jag till skolan.

Det hände väl inget märkvärdigt i skolan inte vad jag iaf kan komma på. Det är verkligen konstigt att jag har så mycket överskotts energi i skolan kan verkligen hoppa runt och lama mig bäst jag vill utan några som helst konskvenser. Vanlig fras jag hör var dag är "hur orkar du kvinna?" eller - Moberg vad går du på egentligen? m.m. OCh vet ni va jag har ingen jävla aning, antagligen och oturligt nog så föddes jag nog sån. Dock är jag alltid sinnes trött sedan framåt eftermiddagen, då e kudden min ända räddning.

Hade även nationella prov muntligt i engelska b och det är ju alltid lika underbart och kul? ( ... . ) Spenderade det med att först sitta och plugga en massa inför det och sedan satt jag och jenny och tjötade en jävla massa. Blev inte förvånad över att hon fick ett högt betyg, lixom att prata är ju hennes grej ( jag e med duglig på det men hon klår mig big time ). Det förvånansvärda var att även jag fick ett mycket högre betyg en vad jag hade förväntat mig. Shit my god!" Inte alltid det men endå lika roligt matte och engelska är de ämnerna som jag har ruskigt svårt för, annars flyter det bara allmänt bra på : ) Ska ta mig något gott att käka nu vet inte var det blir men jags ka nog allt leta fram något i kylen.

Dont say it

Ohh stressig och mycket rolig helg faktiskt, tro det eller ej men jag har faktiskt haft det redigt jävla kul. Vet inte redigt hur jag ska inleda den, hehe men kan börja med att säga att nu efter den så är jag kort och gott döds trött.

Fredag / Började med att jag vaknade på fredagen, tog en riktigt lång och riklig sovmorgon : ) Mm så skönt. Ringde några samtal bland annat till Linnea ( Grattade henne på hennes 17 års dag ) och sedan till Lina vad hon skulle göra under dagen. Sedan runt 15 så började jag att stressa och städa runt på mitt rum och i huset. Skulle nämligen hämta Jimmy ifrån stationen (Resecentrum) så kutade sedan till bussen och höll på att dö för när jag kollade inåt buskarna vid min busshållplats så vart det en huggis (huggorm, jag hatar dessa fula och vidriga djur). Så jag rent formelt hoppade in på bussen, stämplade ner mitt busskort med våld och rusade in. Inte för att ormen hängde på mig men endå, jag hoppas dock att den blev överkörd : ) Muhah satt nämligen vid bussens hjul så det kunde den gott ha haft enligt mig.

Och innan jag mötte upp Jimsan, för ja min buss var en kvart för sen så gick jag på stan en litens stund. Och javisst ni kära vänner som känner mig kan nog ana vad som hände; nämligen jag hittade någonting. Oh och så typiskt nu när jag borde hålla i pengarna, usch världen är hemsk och orättvis. Jag la dock undan den, typiskt mig. Sedan rusade jag till Resecentrum för att hitta Jimsan med en packad väska, såg för jädrans tung ut. Och innan något annat hände så satt jag på bussen med en LOKA päron ( Mm gott ) och en Jimsa jämte mig. Såg redigt hur det kliade i fingrana på honom, han hatar ju som sagt att åka kollektivt.

Väl hemma så käkade vi lite innan för ja jag antar at vi hade inbillat oss att vi inte skulle över till Linnea så tidigt men sedan fick jag ett litet frustrerat samtal ifrån henne där hon undrade var i allsin dag vi hade tagit vägen? Dessutom så inväntade jag att Lina skulle hitta hem till mig så hon kunde joina på men så var visst inte fallet för tillfället. Så fick stressa på med kläderna, göra i ordning håret och stressa ytterligare till Linnea, dock så hann jag få på mitt nya vackra jätteblå nagellack. Mami höll på att spy men det var det då sannerligen värt. Sedan när stämmningen hade hettats upp hos Linnea så ringde Lina och sa att hon var vid slätten ( cirkus 10 min bortifrån vår busshållplats ) så blev stressade som fan och blev dessutom itvingad en shot som var mintu utav Jimmy. Aww snällt gubben ( ?! ) Efter det gick allt typ bara utför och jag sprang till bussen utan skor för att hämta Lina, ovarmt? Och sedan gick vi ganska fort tillbaka. Massa jävla småsten och skit som jag fick i fötterna, men Lina lär ha fått sig ett mycket gott skratt, och inte undra på sikken idiot jag är ibland.  

Vi drog inåt stan sedan och ja vi var hemma en stund hos Linneas kompisar men efter ett väldigt onödig komflikt som uppstog som inte ens var sann så drog vi vidare. Ehh ingen skickar ut mig okej? JAG GÅR UT! Och om den där fula soffan kostade 15.000 spänn lilla vän så har du blivit grovt lurad för en sådan skulle jag kunna finna i fyndhörnan på myrornas för 200 spänn. Taskigt läge hörru.

Sedan drog vi ner till Piren för att bland annat träffa Koffe, presentera Jimmy för Jönköpings pir, inte så mycket för världen men den duger och sedan för att bara softa och umgås. Haha, vinkade sedan av och jag och Jimmy begav oss hemmåt trötta som vi var, Jimsan började snacka med värsta äckliga gubben och jag ställde mig typ 50 meter ifrån han, så ruggig var han. Dessutom trodde vi att vi hade missat bussen men vilken röta vi hade. Den var nämligen 5 minuter försenad så lite har jag väl att tacka den ruggiga gubben för, han höll ju endå kvar oss.

Dessutom terror-ringde min mami mig och Jimmy hela kvällen så när hon väl ringde när vi satt på bussen så sa jag att vi var hungriga så vi kunde dö. Så vipps när vi kom hem så stog det mat på spisen till och med wook : ) Haha dock så var ju maten inte direkt ostark. Haha jag och Jimmy satt med en kanna var och drack ur. Hahaha, klockrent ω.

Lördagen / Haha jag vaknade ganska tidigt men jag antar att Jimmy vaknade först för rätt som det var så hade jag någon som stog lutad över mig och glodde på mig. Sinnes rädd jag blev eller? Du e galen. Han berättade även att han under natten hade drömt om att han hade drukigt massa glas med vatten ... bieffekt för den starka maten vi åt under natten kanske?  ( haha .... ) Och Jönköping bjöd ännu en gång helsingborgaren på en vacker dag i Småland, jag älskar Jöbköpings vädergud när ahn är på detta humöret. Så ringde upp Lina och frågade hur bakfull hon var, jag var nämligen inget för än fucking gångs skull. Jag hade inte redigt beslutat mig för om jag skulle ha min fantastiska tröja så jag tänkte att jag kunde använda Jimmy som smakråd. Så efter lite tid, ja en tjej måste få göra sig i ordning JIMMY vet hur mycket han klagar på mig eller mer kommenterar men aldrig gnäller, det är han för snäll för (    ). Så vi drog in och ja jag köpte tröjan men det var antingen att ångra sig för att man inte köpte tröjan, eller ångra sig för man köpte den och jag tyckte det andra alternativet var det bästa.

Vi strosade sedan runt på stan och tog oss en mjukglass på piren. Mmm, det är så sjukt gott, Jimmy sa att nästa gång jag är nere i Helsingborg igen så ska vi ta oss en glass på Sofiero och det tackar jag dock ej nej till. har hörts å mycket om den glassen. Jag hade till ocxh med på mig mina enorma bågar, Jag citerar papi, det är inga solglasögon gumman det är ett växthus. Kanske kan hålla med iaf lite? Ibland vill jag inte ens ha dem för ja jag känner mig lite utanför för alla andra har ju så små bågar. Men jag ska ju vara lite egen som sagt alltid.

Innan vi äntligen kom hem till mig så stannade vi snabbt till vid Slättenskolan och gick ner till bron över Tabergsån så jag kunde plocka vitsippor till min mami. Brukade göra det när jag var liten innan och vet att det gjorde min mami glad, dessutom så fick Jimmy fota lite utav den sköna naturen vi har i Småland, jag vet vi äger ; ) maju.

Sedan på kvällen så grillade min papi grillmästaren och vi åt jukt god mat, alltså tror verkligen aldrig jag har varit så hungrig i hela mitt liv. Innan maten hade jag och Jocke hoppat som två sjuka galningar, lyckades inte lura upp Jimmy på stuttsmattan, den fegisen ; ) Haha. Lina skulle iaf inte med ut sen iaf, hon var nog lite bakfull iaf fast att hon inte erkände det så blev Harrys för både mig och Jimsan.

Söndagen / Började med att jag vkande i paniktillstånd eftersom jag först hade drömt att jag kom 2 timmar försent till mitt jobb och att detta bidrog till total kaos så jag fick sparken. Så när ajg vaknade anfådd och svettig ur min dröm så kom jag även på att idag skulle jag jobba ensam på jobbet utan någon annan i serveringen. lite ångerst jag fick då eller? Usch. Jimsan väckte mig sedan igen efter jag lyckades att somna om och han lurade mig att klockan var 11.00 vilket inledde mig i ett paniksenario, för tok försent att gå upp om ni frågar mig. Men sedan talade han om att klockan bara var 9.00 så jag skulel bara at det lugnt. Blev sedan en mysig frukost ute i våran trädgård och varmt var det, inte för jag ska klaga men det gör jag endå ; )

Solade lite på studsmattan sen, mans ka ju ta till vara på det fina vädret och det var inte så långdraget som det brukade vara utan tiden bara flög i väg, Var nog för jag och Jimsan snackade en massa trams. Haha, ass gutt ju. Sedan efter lunchen blev det typ att bara säga hejdå till Jimsan och sedan åka till jobbet, kom en hel timma för tidigt men mami tyckte det skulle bli onödigt om vi åkte fram och tillbaka så nervös som jag var gick jag runt hela 2 timmar innan ens gästerna kom. Onödigt or what? Min konferens krymte hela tiden från 30 pers och 26 - 22 slutade sedan på 21 och då varjag redan lagom trött på dem. Var någon konferens för kristna ni vet den där religionen som Tom Cruse är med i. Jag och receptionisten hade för oss att det var i den religionen som mannen åt upp moderkakan efter förlossningen men vi var inte helt säkra och vi tänkte då inte fråga dem om det. Gästerna var annars allmänt tykna och otrevliga fattar inte hur de orkar med sig själva och jag slutade sedan vid 21.00.

Papi tvingade mig sedan och övningsköra hem och fick även för första gången med honom prova dragläge tog ett tag innan jag fattade och min far var allmänt tålmodig som han alltid är. Men sedan gick det fint som fan och jag lyckades till och med parkera. Lucky Me. Hehe nu sitter jag bara här och är allmänt trött och ska snart sova. Ciao.

Sinnes långt detta blev då? Enjoy.

Stressens samhälle

Oh man
. Verkligen en hel crasy dag igår alltså. Helt super sinnes stressigt. Dagen börjar iaf med att Daniel ringer och väcker mig kl 09.30 vilket jag tycker är ganska tidigt för att vara på mitt lov. Han var sjuk och så, ringde och snackade lite och beklagade sig, jag var typ helt väck. Så efter det var det bara att resa sig upp och göra sig i ordning inför dagen. Valde lite kläder och förberedde mig för en stund i stan med Lina. Alltså en grej som jag stör mig på är det att alla dessa sidenband som jag har hemma nu används inte. Tycker helt enkelt det inte e snyggt längre att ha bandfan i midjan ser det hellre i håret eller liknande. Så igår gick jag runt med ett sidenband till rosett i håret, var kanon snyggt ω men hann tyvärr inte fota. Nya inne grejen? Kanske inte men för mig iaf men jag gillar ju att vara lite egen.

image62Mami slängde ihop lite god mat till mig lax, potatis och filsås : ) Mm så himla gott älskar verkligen lax, jag menar finns det något bättre? Sedan fick jag rusa till busshålplatsen för att lyckas tajma bussen. Jag är bra ! : ) Anlände till Östra Centrum där jag möttes upp utav Lina & Koffe, trevligt sällskap. Kollade igenom de flesta affärer Koffe blev inte så uttråkad som jag trodde han skulle bli annars brukar ju killar bli det. Den som dock är nummer 1 killen att ta med sig när man shoppar är Jimsan, sån idealisk kille som säger små argument och aldrig får för sig att klaga och gnälla på oss, me like ♥ . Koffes gräns gick när vi gick in på H&M och kollade en massa fulglasögon m.m. så i vissa affärer gick han bara ut och satte sig på någon bänk och satt förvånansvärt kvar. Men så är det när det är jag och Lina som är inne och springer i affärerna, får verkligen inte missa nånting, inte den minsta detalj. Tyvärr så köpte jag ett nagellack men jag gjorde också ett bra köp nämligen en sjal som var übersnygg ifrån vero moda och vipps så hade jag ÄNTLIGEN lyckats att bli av med mitt presentkort därifrån. Inget illa menart så men på sista tiden så har de inte haft bra kläder där inne så det är en prestation att verkligen hitta något.

Bestämde oss senare för att vi skulle käka något så valet och kvalet stog emellan Johans och Sibylla. Jag vann och det blev Johans med deras underbara chockladcheesecake. Mmm mums . Förstår inte hur något kan vara så himelskt. Sedan var det att börja bege sig till bussen igen för skulle ju ta mig till jobbet också. Koffe hade överskotts energi så han började klättra på en lycktstolpe vid rådhusparken, hoppas han blev av med överskottet.

Väl på jobbet så kollade jag igenom lite bokningar och beräknade hur lugnt vi skulle få ha det. Blev så arg när vi fick gäster redan vid 17.00 när vi sitter och käkar. Alltså resturangen öppnar ju inte förens 18.00 så en timma för tidiga, men vad gör man lixom? De skulle dessutom ha hängöra med vilket jag inte hade nån jävla aning om vad det var egentligen.
- Vet du inte vad du säljer? Fröken lilla?
(Tänker ω) - Jo visst fan vet jag det gubbjävel men den enda hängörat som existerar på denna resturang är nog ditt.
Kom sedan fram att hängöra visade sig att vara Entrecote och de stulade till beställningen för mig big time men det löste sig sedan och jag fick sätta mig ner i lugn och ro och käka medans man tjötade en massa med Elinor. Vi underskattate lugnt sagt beläggningen i resturangen och när väl våra konferenser kom så hade vi arbete upp över öronen. Men slutade bra till slut och vi lyckades avsluta vårat arbete redan kl 23.30. Det ät prestation om man tänker på hur mycket vi hade att göra under kvällen. ( - ) Minus den kvällen var att jag hade tagit min mamis skor så hade sån skoskav när kvälklen väl var slut, fattar inte hur små fötter den människan kan ha, och den klacken är verkligen dödlig. Usch!

Jag var ypperligt glad sedan när jag fick gå och lägga mig. Dessutom slapp jag köra hem och det var nog lika bra det för jag hade så ont i fötterna så minsta tryck på gaspedalen skulle säkert osaka smärta.

Run bitch

Nu har jag det väldigt stressigt så hinner nog abra slänga ihop några rader idag kanske några sedan ikväll men det blir nog rätt sent så aja. Ska iväg nu till stan med lina och kanske förhoppningsvis inte shoppa jo jag vill hitta nånting till helgen självklart men min ekonomi just nu är ju inte den bästa så aja. Hehe precsi trampat in de skorna jag ska ha på mig idag, kommer lätt få skoskav endå. Och sedan nu kom jag på att jag måste packa mina jobb kläder eftersom att jag ska jobba ikväll kl 17.00 med elinor : ) Pust och stånk, måste skynda mig . Ciao.

Mami please love me

För det är en hemsk värld som vi lever och tvingas överleva i. Jag läste en grej på lunar och blev helt berövad så det nästan drev mig till tårar. 9 - 12 åringar sitter och svär för full hals, utmanar varandra att slås och ja faktiskt så önskar jag att ni skulle få läsa det ,men det är för hjärtskärande och hemskt att jag inte vill dela med mig utav denna erfarenheten. Jag kom ihåg när jag själv var i samma ålder och hur milt allting kändes hur svärord var det mest förbjudna och saker som sex låg långt borta mitt kunskapscentrum. Hur man bara fick vara barn och göra sånt som barn gör. Tagit en text ifrån Linis som jag tycker stämmer ypperligt in; Vad skönt det var när man var liten, då skitsnack inte existerade i mina sinnen, då kärlek var en puss på kinden, och höjden av smärta var när man förlorade P-vingen i Super Mario, när värsta gråten var när man hade gjort en kullerbytta i ramshöjden, och största rädslan var för spökena på vinden. Det var tider det, så jag kan lätt säga det var bättre förr. För tänk var de stackas ungarna få växa upp med nu ser bara hur allt bara sjunker i åldrarna och det skrämmer mig, minst sagt. Jag minns hur det var att vara barn och hur tufft det var men min barndom kan knappast jämföras med dagens barn. Inte på långa vägar. Tänk att tvingas växa upp så snabbt som de ( .... ) We live in a ugly world ω.

Nu för tiden så måste ett hjärta (  ) vara gjort utav stål för att försvara sig ifrån allt som kan få det att brista.

Har verkligen inte gjort mycket vettigt idag mer än att ha rensat ut min gaderob och skohylla, slängt en del då bland annat. Hjälpt till här hemma och bara varit allmänt lat, men det måste man ju få kunna vara det med eller hur? Thihi hoppas ni alla har haft en trevlig kväll i vart fall ska nog sova nu. Ciao

 


Sko-yra

Snacka om att jag blev lite rädd för mig själv när jag hade renast ut de skor som jag skulle slänga. Var nämligen så att jag kom fram till att jag endå kommer att ha 10 par vårskor/sommarskor än så länge som jag kan ha på mig. Riktigt rusktigt om man tänker efter lite. Några helt nya och några utslitna gamla som jag helt enkelt inte kan slänga bort för de antingen är ett minne eller så otroligt behagliga. Tog kort på dem med så ni har en liten överblick utöver vad jag kan tänkas kan ha på fossingarna. Det som skrämmer mig är att det kommer att komma mera skor. Och sedan får jag panik ångerst för alla skor jag slängde idag, många par ( .... ) Detta är de 10 par hitintills, så njut, skrik och plågas.

image61

Grönaskönheter

^^

Mina & Linas underbaringar  som vi hittade under en shoppingrunda, inte undra på att man blir kär. Det enda felet med bilden är dock mina fossingar. Men aja, enjoy.

Lovdagar

Alltid blir jag lika förbaskad varenda gång ett inlägg bara åker bort utav ingen anledning eller ja kort och gått försvinner i blanka helvetet. Men aja jag får väl ge mig i kast med det igen då och försöka återberätta min gårdag för just nu så har jag inte så mycket att skriva om. Jag menar vaknade ju precis till, hehe.

image58Vaknade ju då igår utav ett jävlans oljud precis som idag, var nämligen våra grannar till härmapor som väckte mig. De ska nämligen också lägga en mängd plattor och skit precis som oss. Fantasin är inte stor i vårt område helt klart men aja, det är ju inte direkt som vi har äganderätt på att enbart våran trädgård ska ha plattor. Den där jävlans maskinen körde det iaf igång runt kl 8.00 tiden, fatta hur tidigt det är egentligen när man är ledig och har lov? Blev riktigt förbaskad och likadant idag var det med. Sen så slutar den där maskien att väsnas vid 10.00 och man kan åter återgå till det man gör bäst, slappa & sova. Igår dock så ringde även Lina och väckt mig som pricken över i:et ω och undrade lite om vi inte kunde ses och hitta på nånting skoj. Och visst nemas problemas, så vi bestämde att vi skulle träffas runt 19 tiden inne i stan. Fram tills dess så hann jag göra en hel del bland annat att städa mitt rum, en gång till, fota vissa klädesplagg som min jätte mysiga nya kofta. Se så fin den är : ) Dessutom var jag även ute och njöt utav det fina vårvädret vad nu än mami sägfer så var jag det. Låg riktigt och lapade i mig utav solens sköna och värmande strålar. Måste ju säga att det är jävligt typsikt att det blev fint väder igår eftersom det alltid är så att så fort Jimsan är här så är det alltid fult väder och till och med snöar. Det får ju inte direkt Jönköping att framstå som en jätte bra stad direkt men okej det är den ju inte men själva principen lixom. DET EXISTERAR OCKSÅ FINT VÄDER I JÖNKÖPING! Tro det eller ej men det gör det. Kanske är så att Jimsan lixom jag har retat upp våra kära vädergudar har ju skrivit sedan tidigare att det alltid är fullt väder i helsingborg så fort jag är där, staden hatar mig. Kanske samma för Jimsan och Jönköping? detta är ju dock då bara en teori som jag lätt har diskuterat med mig själv så inget att hänga upp sig på. Haha jag brukar argumentera och diskutera med mig själv. Dock inte så sinnes så jag sitter och pratar högt om det utan själva diskutionen går i gång inne i mitt huvve, how great

image59Som ni ser så har jag även för en gångs skull tagit kort på mig själv, lika ful dock som vanlig haha men det får duga. Så ni vet vem som skriver ; ) Träffade Lina inne istan vid halv åtta snåret och vi bestämde oss för att käka nånting så gick först till Chicki Ma ma för att ta med oss lite krubb för vi skulle hem till Koffe och hälsa på men till vår stora förvåning så var det stängt. Och eftersom bussen skulle gå om en liten stund så stressade vi bort till 12:ans och kviterade ut lite mat. Därifrån rusade vi ja verkligen ill kutade till busshållplatsen där vi upptäckte att vi lätt inte skulle ha missat bussen om vi så hade krypit till den. Så vi hann till och med gå till nästa hållplats som Lina så smart föreslog ( det tar ju bara längre tid om man går till en busshållplats längre bort ju ) Osmarta oss, men vi kom iaf på bussen och fick höra på en hel del pladder, engelsmän pratar inte engelska så det låter bra, det om nått låter tillgjort! Kom till Koffe sedan och Lina använde sig utav den lamaste knackningen i hela världshistorien haha ( ... ) Vi dukade upp för att käka och gjorde det medans vi kollade på Simpson väldigt lamt avsnitt i slutet iaf Homer skulle av någon konstigt anledning dö så han skulle leva ut den dagen ordentligt, men jag skrattade som fan endå. Sen så spenderade vi mesta dels utav tiden med att kolla på film var en svensk film som handlade om lumpen med hela sällskaps rese gänget med, Lasse Åberg mfl me like ♥ : ) Sedan så kollade Lina upp busstiderna i mörkret fattar inte riktigt hur hon lyckades men fick reda på att jag måste rusa till min buss så sa hejdå och krånglade mig förbi Koffes ass jobbiga träpersien för att komma ut igenom dörren. Vilken kamp. Sedan kutade jag som sinnes för att komma till busshållplatsen var nog en eller flera som kollade på mig hade nämligen inte knäppt mina skor så kämpade för kung och fosterland för att lyckas behålla mina blåa kilklacksskor på platts på fossingarna. När jag äntligen kom till busshållplatsen så stog det en och annan polisbil och jag typ bara whata? Så satte mig och knäppte mina skor medans jag tjuvlyssnade lite på vad som hade hänt. Anatgligen så var det så att en passagerare som skulle gå på bussen tyckte att chaffören hade kört alldeles för nära honom så han nästan hade blivit träffad med bussens backspegel (jag känner igen den känslan) och så hade han antagligen dampat på chaffören och hotat och sånt trams. Klart man kan säga till men palla gå till överdrift. Det hade antagligen löst sig för de skakade tass på busshållplatsen innan pressen kom, hur i helvete de kunde fått nys om nånting så snabbt och avar på plats har jag ingen aning om men aja. Traumatisk hemresa or what? Jag kom iaf hem i säkerhet sen för er som oroade er ; )

Idag hade jag tänkt att njuta utav de vackra vädret igen, underbart. Och sedan att rensa ut min skogaderob få se hur mycket som kommer slängas och vad som ska behållas, det är en djungel där inne ω, men jag återkommer. Ciao.

Bunny is leaving

Jaou man" påsken är eller rättare sagt lider emot sitt slut för den är ju dock ej ännu slut. Börjar mitt nya liv kanske imon? Dags att ta tag i ett om inte annat, pust det är inte lätt att vara människa och verkligen inte att leva. Så är det så är det ω.

Så hur har min dag varit då? Jo allmänt kul och trevligt har jag haft fick ju faktiskt nattgäster igår. Var lite oväntat när Jimsan ringde och frågade men klart man ställer : ) De skulle upp och kolla på elmia och deras bilutställning vilket jag verkligen tycker är total bortkastad tid eftersom bilar verkligen suger, jag har levt med det snacket i snart 3 år typ och det räcker sisådär lagom för mig nu, verkligen trött på ett. Men de verkade ju intresserade och då e det ju alltid kul, varför har de inga modemässor eller liknande på elmia? Sjukt va kul det hade varit lixom. Mina gäster anlände strax efter 19 - 20 kom verkligen inte riktigt ihåg så innan det så hade jag städat jävlar ska ni veta, det är inte något normalt beteende när det gäller mig men hatar när det är stökigt jag mår inte bra utav det fast jag har nått inveklat ordningsystem, ni vet allting överst. Så satte igång med först vårat gästrum, bäddade sängar och letade kuddar och täcken, sjukt vad lång tid det verkligen tog att städa och jag som praktiserade som städare i 2 veckor iaf på Scandic hotel Portalen - Jönköping. Egentligen vill jag nog inte erkänna det men lärde mig nog en del fast att jag inte trodde jag skulle det. Verkligen hysterisk städning snackar vi nu för jag till och med (håll i er) städade vårat handfat på toaletten. Det såg så sjukt äckligt ut och eftersom det nästan bara är den toaletten som går att använda (vi bygger om på den andra och det är inte så fräscht där inne) så kändes det minst sagt tvunget att den ena och enda toaletten skulle vara ren!

Jimsan, Johan och Angelica anlände som sagt och de instalerade väl sig i sina rum och sedan satt vi bara och tjatade lite. Måste erkänna att det gick trögt framåt så jag satt där och försökte få oss att göra nånting. Tyvärr finns det inte mycket att göra i Jönköping på en söndag kväll och definitivt inte när det är påskhelg heller så blev en nödlösning med att kolla på Saw. Jimsans påhitt för han tycker det är så sjukt kul att jag är så rädd : / Det suger verkligen men jag stog ut med det mesta utav filmen, sa att jag skulle på toaletten men egentligen gick jag in till mami och papi och kollade på nått lugnare program i de våldsama scenerna, haha så skraj är jag ω. Redigt sinnes pinsamt om ni frågar mig men aja. Thats life.

Idag fick vi vakna tidigt ass hell eftersom de pront skulle vara uppe på elmia vid öppning och sedan åka vid stängning. Så det var bara att pallra sig upp för lilla fröken Moberg, otrött jag var lixom? Jimmy gick iaf inte in på elmia : ) I väntan på att de skulle bli klara så glodde vi bland annat igenom Lilla Kycklingen, käkade middag och bara slappade, Lina ringde och vi bestämde oss för att vi skulle träffas vid 15.20 och hitta på nått dock så skulle Jimsan och de hem så blev avsläppning på Östra Centrum för min del och sedan fick man sitta där och vänta på Lina. Det var ass kalt i mina tygskor men en kvinna ska härdas eller hur? Hon kom till slut iaf, haha lite sen måste hon erkänna att hon va men jag sa inget, hon hade säkert rusat ifrån tåget.

image57Vi satte oss på Wienerkonditoriet och fikade och snackade om det mesta som hade hänt i helgen och så, har fan inte träffat varken Anna eller Lina på hela helgen : ( I waiting for yo Anna-banana . Åt ett Winerbröd och drack varm chocklad var ju så otroligt kallt ute, dessutom så ville jag ha ett winerbröd för jag svek ju det i Danmark, hur jag nu kunde göra det är ett mysterium :s Sen så skilldes vi åt för vi var riktigt trötta minst sagt, jag välkommnade ju endå gästerna bakfull som jag var : / Usch. Så det blev sedan hem och sova för min del och kolla på film igen, jag är en riktig film tittare, allt förutom skräck är toppen.

Påskanka & Vårsnö?!

Jag tror seriöst aldrig att det kommer att bli vår. Var ju så fint väder nu i påsk och nu så bara vände det och hela himlen bara öppnade dig och det öser ner snö. Vad är nu detta för dubbelmoral? Först snö, sedan vår, sedan snö sedan vår och nu snö igen ( .... ) Deprimerande tankar alltså.

Firade påsken med en massa nära och kära och käkade en hel del ägg, urk? Dock så var de ej målade vi har lagt av med den traditionen eller kanske inte helt och hållet men i år blir det ju dock inte tal om ett. Sen så har man även spenderat påsken i helsingborg och helsingör. Riktigt mysigt var det och faktiskt bra väder bättre än jag hade förväntat mig. Det blåste ju sinnes dock men det är sånt man får stå ut med när det talas om havet. jag var bara så lycklig att jag kunde ha på mina fina nya tygskor : ) Viftar på tåna. Kl 12.00 knäppte jag och papi upp första ölen och satt var med en röd korv i handen, verkligen livet alltså. Dock blåste det så jag höll på att förfrysa. Vi lullade runt ett ganska bra tag där i helsingör, dock så hittade jag inget att köpa ... det kommer senare.

Plaserade la familia på Harrys så de käkade och så och sedan blev man upphämtad utav Jimmy : ) Lilla gullevän. Shoppade på väla eller jag shoppade på väla, vem annars lixom? Fast hade redan bestämt att jag skulle köpt den koftan (som kom väl till pass på kvällen) men det blev lite tidigare än vad jag tänkt mig. Aja thats life ω och sedan åkte vi hem till jimsan och kollade film och glufsade i oss chips och cola. Haha nån jimmy speciall film om negrer som skulle delta i OS i bobåkning. För jävla rolig alltså, - Ja man. Träffade Jimmys mami med, äntligen. Och hon var precis lika trevlig och go som jag hade föreställt mig att hon skulle vara, stört kalas!

Blev utgång på kvällen sedan dock inte så planerat och det fick man betala för sedan på morgonen. Fattar inte hur jag verkligen kan bli så bakfull. Mami & papi hade det riktigt roligt åt mig vid frukosten. Verkligen matvägrade, så hemskt fattar inte varför jag utsätter mig för något sådant helg efter helg. Tänk studenten ojojo, rätt glad att jag inte är 18 år än, allt går utför efter 18 iaf för mig lätt : ) Då blir det ju för enkelt att komma in på krogen och dricka med, jag gillar utmaningen ; )

Hinner inte skriva mycket mera nu, ska få natt eller dagsbesök nu så måste städa, haha. Ciao

Well, well ...

 ( .... .. )  give a fuck"

Det blir inga bilder idag antar jag, blev visst lite senare än vad jag hade tänkt mig. Så bilderna kommer förhoppningsvis upp imorgon om jag då hinner : ) Hoppas iaf, inte ens tagit dom än, hihi slarv Sandra. Säkert har ni också upptäckt att min press bytt design. Det är meningen att den ska vara utflippad, haha. " Du är helt crazy Moberg but i like it "  - Anna  Tack gums ; ) Mjau. Ska sova nu så Ciao.


Gulhysterik?

Fattar verkligen inte varför alla stressar så mycket under påsk och så. Okej det är inte jag som städar pyntar och trasslar här hemma men aldrig redigt sett någon mening med det. Så länge man få vara med nära och kära så tycker jag att det duger gott ! Så det så ω : )

image56Mitt fynd från igår, verkligen ett fynd! helt perfekt lång kedja, okej äpplet är lite tungt men inte så man får nackspärr direkt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet ! Och idag har jag även fyndat med ååh så syndig jag är. Ett par skor, ett kanon puder och ett vitt ganska enkelt linne jag är mega glad! Började dagen med att vi först hade idrott pingis/innebandy på pingisen slog jag bollar på Niklas för han höll på att lama sig sen på innebandyn taklades jag med Anna och Sofia. Jag suger verkligen på innebandy verkligen inget bollsinne till att börja med och hur i helvete håller man klubbfan? Verkligen en totall omöjlighet om ni frågar mig, men långt ner skulle det va snacka om att få ont i ryggen, aj aj. Sen var det svenska b med Martin och oj vad man hade längtat efter det? eller inte men aja shit happens! Jag försökte iaf konsentrera mig på vad han sa inför det nationella men det är lite svårt när man har en Anna på vänstersidan som drar i mitt midje rep och en koffe på högersidan som sitter och nyper tag i mina leggings dessutom i mitt ben, aj! Sen så begav jag mig till stan eller rättare sagt a6 - MQ för att träffa lina och vi möttes halvvägs och bestämde oss för att åka ner till mackmakeriet och ta oss en ordentlig en ; ) Pratade igenom en hel mänder med ämnen och det jag tänker nämna mest är antagligen det vi hade om mode. Vi borde skapa jag och lina, tro jag har nämt att jag skulle vilja det innan med men vi sa det att fan vilka underbara plagg det skulle finnas då. Det skulle vara alternativt och inte som emo eller poppar vilka jag inte har nånting emot  ; O men alternativa på ett snyggt och modernt sätt. Kan ju dock inte lägga ut våra ideer och tankebanor för det ska ingen få ta ifrån oss icke som nicke (oofta jag skriver det?!) kan bara säga att det skulle bli dödligt läckert, att dö för! Till eder information så har Kahrls tagit bort sin varma chocklad med chilismak eller överhuvve taget all varm chocklad, så sucka djupt verkligen vilket kasst konsept!

Ikväll blir det att först äta med la famila, dödligt go mat känner jag en odör ifrån iaf. Och sedan ska jag träffa Linnea, rätt över gräsmattan och se på film oss henne vid 21.00 var nått om kändislivet eller liknande. Ska bli trevligt och mysigt. Ska även fota på mina nya skor samt de skorna jag köpte härom veckan sedan, så ni få se hur läckra de egentligen är. Att inte glöma så ska jag duscha, måla tå och fingernaglar och lägga ansiktsmask. Mycket nu alltså.

Satt och funderade en del på morgondagen tror inte jag kommer hinna blogga imon nämligen men ska verkligen försöka gott folks ( ... . ) Sedan på lördagen blir det ju helsingborg - helsingör : ) Sjukt mysigt, hehe ska verkligen leva mig in i det marina, det måste vara fint väder jag dör annars eller inte dör men blir lätt irreterad för det e aldrig fint i den staden när jag e inne bara om det är längre perioder men en dag så är det alltid piss! Bara att inse Helsingborg hatar mig!

Naturella jag ?!

Guess what? Jag hade visst fel ( .... . ) Du ser min knytnäve fast i din panlob!

Tisdag idag alltid en skön dag att komma till skolan till, först sovmorgon och sedan en enkle redovisning : ) Dock blev jag en aning sur på pia för vi kunde minst ha börjat en timma senare, jag och lisa diskuterade det men aja, shit happens. Vi gick igenom någon ny uppgift idag med om kulturer och sånt, i muslimska länder är det till exempelt helt okej för två män att gå hand i hand. Hade dock inte funkat på hemmaplan kan jag ju säga : / Trista Sverige Peace, Love  and Understranding? Rätt roligt at höra om lite skillnader iaf så satt och pkanerade mesta dels utav tiden om hur jags ak lägga upp den uppsatts och redovisning. Enskilduppgift och det Borg hade som svar till det var minst sagt komiskt - Jag gillar att jobba enskilt! : ) Nu sitter säkert en hel bunt och bara gapar men läs det en sisådär 20 gånger till och se om det går upp ett ljus. Genialt ω

Sedan visade Emile mig och Niklas ett helt nytt spel som vi genast blev totalt besatta av, jag ska faktiskt erkänna att jag sitter och spelar det än. Förbannar dess skapare. Men tillsammans så lyckades jag och Niklas bilda ett nästan omänskligt team och fick topp poäng : ) Spelet heter Bubbel Shooter och finns och hitta på www.jesper.nu under online spel, blir verkligen sinnes ; / Dessutom visade malin sedan oss ett ännu roligare spel som gick ut på att få över ett får över gatan som var trafikerade. Jag vet att det låter sjukt att det skulel vara kul, men var verkligen sjukt roligt. jag svär att jag skrattade så mycket så jag grät, dessutom så va både jag och Nicklas på väg att göra på oss så han fick rusa till toaletten. Nicklas spelstrategi gick ut på att vara försiktig och ta det lugnt över gatan med fåret. Mitt får var ett sprinterfår och fick sputta över gatan bäst det gick. Han gick som ett får skjuten ur en kanon kula : ) Hahaha. Sinnes hur något sådan kan vara så kul, har ju dock inte fallit för trenden att spela det där andra spelet, försöker komma på va det heter men ligger enbart på min tunga. Hela våran klass missbrukar detta och inte minst anna och nicklas, haha. TETRIS heter det föresten, ush! 

Vad finns det mer att säga om min dag mer än att jag har suttit och gapskrattat till Greys anotomi och Will and Grace, verkligen ass sjuka och det är så min humor. Riktigt kvinnohumor när männen blir nedtrycka och gott om sexuella påhopp. Låter som jag är nån sjuk feminist nu som älskar att se män lida, till vis del ja, men jag e ingen feminist NO NO NO! Det är inte min stil helt enkelt : )

Känner mig som en fri radikal.

Det är ju verkligen sinnes vad störigt det är när man vill hitta nånting att shoppa men sedan så finns det inte. Ni vet när man går på jakt efter att bara köpa nått snyggt plagg utan att ens veta va man egentligen vill ha men man bara ska ha nånting och så finns inget. Otroligt störigt för när man väl har dåligt med pengar och inte får köpa nånting så vipps så trollas alla små guldklimpar fram i kläd och smyckesaffärerna, jag hatar det. En dag ska jag gå in för att inte hitta nånting och lura mig själv att jag inte ha pengar fast att jag ha det och gå på stan och leta. Omvänd psykologi måste väl endå dock fungera ω? Fast när jag tänker på det så har jag nog det ännu värre för ibland när jag handlar så vet jag precis vad jag vill ha men det plagget existerar bara i mina tankar/drömmar. Så otroligt irreterande för när man frågar expiditen i kassan så kollar de på en som om man vore dum i huvvet - Nej alltså det är inte modernt eller ingår  inte i våran kollektion. Men nöthuvve det kommer bli modernt och ni kommer att ha det i eran kollaktion bara att ni inte vet om det än ( ..... ). Jag blir så trött, jag borde faktiskt börja designa kläder om det nu inte var så att ajg är så otroligt dålig på att rita och sy. Det hade varit en kollektion att för verkligen.

Så som ni redan har förstått antar jag så gick jag på jakt efter kläder idag men utan framgång, dock så visste jag att jag skulel köpa med mig ett par leggings för tro mig ajg lyckas alltid ta sönder dessa jävlar. Vet  inte hur min årsförbrukning är på leggings men den är omfattande vill jag lova! Det är du och jag annabanana  som alltid lyckats att ta sönder dem : /  

Som jag nämde innan så skämde jag och anna ut oss på våran redovisning, skulle just berätta att C - vitaminen ökar vårat järnupptag i magen när jag såg att det stog hjärnupptag. Så först bara tänkte jag what?! och stirrade på datorskärmen sen så pekade jag på skärmen så anna kunde se detta stavfelet och vi började ass garva. Lyckad presentation or what? Ur pinsamt verkligen. Det slår nästan mitt och Niklas stavfel nämligen sattsatt istället för satsat alltså ur pinsamt men jag hade faktiskt kunnat tänka mig att stava det så och det är ju det som är det mest skrämmande : /

Jag planerar faktiskt att färga håret nu på onsdag. Lina som ska fixa det : ) Verkligen intressant om det nu blir av och se hur detta lilla mirakel blir. Ja för ni vet väl att jag inte står ut med en och samma färg typ mer än i nån månad eller så? Känner mig verkligen dyster då, men vi får se. Ska iaf tvinga med mig lina att välja färg, vi satt väl och bollade lite ideer på piren i fredags men inget bestämt, men aja gött som attan. Hihi.

Håller nu verkligen tummarna för att det ska bli fint väder nu i påsk både på hemma plan och i skåne.  För ja ajg ska dit nu i helgen : ) Jimsan säger ju att en kallfront och sån skit ska komma in och jag typ bara ooh NO! Jag vill ju kunna strosa runt i mina tygskor nu med marinblått och så, lixom det är ju den idealiska miljön i helsingborg - helsingör om ni fattar va jag menar. Jag håller på vädret!


Snardy

Jupp mitt nya smeknamn enligt Anna då, det kom till en natt i mars när vi satt och pimplade vin och var allmänt sura över att hv hade förlorat. Hoppas de vinner nu, valet eller kvalet. Men jag försöker att lägga upp en bild nu som Anna har målat på mig, men bloggsidan verkar inte vilja ta emot den, damp? Haha för jävla fin i vart fall, Anna the konstnär. Så nu lyckades jag : ) Otroligt vacker va? Haha (   .... )

 
image54


Eftersom jag inte kom in på min bloggsida igår så tänkte jag bara sammanfatta lite om hur gårdagen var. Sov himla länge eftersom jag hade jobbat sent in på dygnets sena timmar, eller tidiga beror lite på hur man ser det. Så jag ängnade mesta delens utav min dag med att sola, äta grillat och bara plugga : / pust alltså, känner att jag ligger efter i lite, men aja. Jag kämpar på som vanligt fortsätt kämpa : )

Och nu sitter Anna och sprejar hårspej eller vad det nu var för hårprodukt hon köttade ut i sin rosa lilla flaska. Sitter nämligen i skolan nu och ha näringslära, det är inte så kul som ni säkert märker så jag försöker kämpa ner några rader så att ni gott folks har nått att läsa. Sitter typ under pistolshot utav Anna, jag säger då det hon är sinnes sitter och tuggar fragma och skäller på mig att jag ska sätta igång mitt skrivande så att hon har något att läsa.

En sak jag tog mig en fundera över var till att börja med varför jag jämt tar för kalla skor på mig? jJag tror det är en typisk kvinnogrej som vi bara gör, för när männen (grabbsen) tar på sig sina tjoka dunjackor och gud vet var så lyckas vi tjejer alltid klä av oss eller ner oss. Varför är det så att en tjej är sexig när hon är naken men en kille inte är det? Jag för min del har alltid tyckt att vi kvinnor är det vackraste ω könet. Kanske är för att tjejer döljersig bakom smink och hårprodukter m.m? Värt att tänka på. Men när jag iaf gick ut i mina så kallade vårskor som köttade mina fötter så lade jag och Niklas märke till att ju närmare stan vi kommer desstu varmare blir det. Kanske för att solen hinner gå upp mer? SMART SNARDA!

Orkar inte skriva så mycket mera nu utan måste återgå till våran redovisning utav antioxdanter! Och om ni undrar så skämde jag ut mig totalt istället för att ha skrivit järn så hade vi skrivit hjärn, så grattis alla har nu helt plötsligt fått sin hjärna i matsäcken ; / O pinsamt alltså ω.

Blomm galen

Måste bara säga det att allt detta planerande utav dekorationer till bröllopet nu i maj sätter sig verkligen på hjärnan. Man har så himla många ideer med och man vill verkligen använda sig utav alla men det går ju dock inte : / Måste begränsa sig på något sätt och det är inte direkt som om brudparet har några speciella riktlinjer de vill följa mer än image53 färg kordinationen vinrött, guld och rosa. Jag och min grupp är ju deras slavar så vi får se vad vi lyckas prestera fram. Det kommer säkert att gå bra : ) hoppas det i vart fall. Jag funderar lite på hur jag skulle vilja att mitt bröllop skulle se ut. Bra att tänka på det nu Sandra utan att ens ha någon kille, men det är en sådan där tjej grej ni vet. Skulle jag få bestäma så vill jag ha ett enkelt bröllop för den enklaste kärleken är alltid den sannaste. Enkelt bröllop med vitaliljor, älskar den blomman  men inte dock lika mycket som liljekonvall den är så vacker och titta på och samtidigt luktar den så otroligt gott. Alltså jag vet redan hur jag ska ha mitt hår och allt, nej jag e inte en som drömmer om att gifta mig med mera men jag är en sån som planerar ω. Ni som känbner mig känner redan till detta, haha nästan sinnes faktiskt. Ska jag på fest vill jag helst ha koll på vad jag ska ha på mig, hur ajg ska vara sminkad och hur mitt hår ska se ut en vecka eller minst 5 dagar innan annars får jag panik och kommer antagligen sluta med att jag ser ut som ett freak, gör jag endå : ) Men detta planerande kan verkligen göra så jag bli sjuk, gäller speciell skolarbeten i bland bara vaknar jag i prestationsångerst och ligger och hyperväntilerar, nej jag har inte höga förväntningar på mig själv! Jag tro jag har ärvt detta ifrån min mami, mycket troligt eftersom att när hon och jag redan i början utav tvåan började prata om balen och studenten i trean ( Se planerare!). Mami vet precis hur hon vill att jag ska se ut och lika så mormor, vi har ungifär samma ideer (jag börjar se ett otäckt mönster) men tro nu inte vi har samma smak för det för det är en helt annan sak.

Egentligen så skulle denna bloggen ha blivit publicerad igår så jag skriver antagligen nu lite om igår dagen och återkommer med min dag idag senare : ) Spenderade faktiskt mesta delen utav min tid i säng eller ute i solstolen eftersom jag skulle börja jobba kl 17.00. Så runt halv fyra var det abar att bege sig till jobbet och det va väl lite sådär för hade gärna hittat på nått med Anna på kvällen och så men aja thats life. Jobbade med Elinore och det blev kort och gott lika kul och allmänt rörigt som vanligt sedan toppades ju detta utav Antonia med : ) Alltid lika kul och trevligt men jag och Ellie är ju alltid värst. Vi är lixom ett team snor&sparar sötsaker till varandra och vi delar ungefär på allt. Ni skulle varit med på julborden och sett våra söttallrikar som alltid åts i mot det gångna slutet utav kvällen. Shit my god alltså! jag tog hand om en konferens med skåningar 60 stycken cirkus och jag tycker att jag är mycket välförstådd i det skånska språket dock inga tjusiga rullande r och liknande men dock så tycker jag att jag iaf känner igen den skånska dialekten. Men var denna ridklubb egentligen kom ifrån var verkligen helt omöjligt, att det där språket verkligen kan kallas skånska är en bravur om nått. Fulls som svin ja det var dem men tro mig de kan de flesta landsmän och landskap lyckas åstakomma, som servetris får man vara med om en del vill jag lova. Kom inte ifrån jobbet iaf förense 01.00 och dessutom fick jag köra hem trött som jag var : / usch. Men det gick bra. bättre än vanligt dock strulade 2:an och 4:an lika mycket som vanligt och jag förbannar ω Volvo och deras växellåda, verkligen ursel! 


RSS 2.0