--

Alltså underbara fredag! Jag känner sån otrolig energi och ett sådant flow i livet just nu! Jobbet går bra, träningen går bra och en massa roliga planer inför sommaren och ev hösten.

 

Snart ska jag sätta mig ner med mina kollegor på en liten förmiddagsfika. Vi har alltid fredagsfika kl 10.00 på fredagarna så medans alla andra sitter och mumsar på diverse bakverk så äter jag min kvarg. Helt ärligt så rör det mig knappt i ryggen längre. Jag la av med fredagsfika för mer än ett år sedan och mitt fredagssnack är minst lika gott som deras (inbillar jag mig i alla fall).

 

Handlar lite om vad man prioriterar alltså. Ska faktiskt baka i helgen för på söndag är det min fria dag och då har jag planerat att bjuda Sebbe på något extra : ) Älskar verkligen att laga mat och baka, problemet är ju bara att jag inte varje dag kan äta alla de godsaker jag bakar sen har jag också en sambo som har noll självbehärskning när det kommer till sötsaker så han har bett mig att inte baka så mycket så det finns till hands hemma. Men nu på söndag så är jag tillåten att baka lite eftersom vi då också kan få smaka på det och oj vad det kliar i bakfingrarna. Har hittat 100 recept som jag vill testa (självklart med min egna twist på det) så det ska bli så himla kul. Sjukt att sitta på fredag och längta till söndag egentligen!   

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0