-

Morgonpw för mig och hunden är check och nu sitter jag bara och väntar på att min kanna kaffe ska bli klar så jag kan börja med dagens första kopp :) Det kan nog bli ganska bra väder idag, var riktigt kallt när jag begav mig ut men nu när jag kom hem och alla skulle ut på sina pw´s så var det riktigt härligt i solen. Skönt eftersom jag efter frukost ska kila ner på stan för att köpa Linneas födelsedags present (vad köper man till någon som har allt?). 
 
Men kvällen till ära så har jag i alla fall målat mina naglar! HÖR OCH HÄPNA! Tänkte att det var lika bra eftersom alla andra tjejer där antagligen kommer ha något konstverk (i nagelväg) som Linnea skapat åt dem. Så jag behöver ju inte vara sämst men typ nästan!
 
Valde en riktigt skrikig orange färg på lacket eftersom min outfit i övrigt är hel svart. Så nu kan jag också med andra ord inte byta outfit eftersom mitt lack ska matchas med kläderna. Men samtidigt lika bra det eftersom nu är det bara att vänja sig vid det oranga. För känner jag mig själv rätt så kommer jag gå med detta lack tills det flagnar av. VERY FRESH! Åter igen en eloge till er som orkar lägga ner energi på att hålla dem snygga och fräscha. Det är verkligen ett heltids jobb.. 
  
Och här tänkte jag haft en shyyssst nagelbild men mina fingrar såg ut som korvar så jag bespar er den synen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0