-

Min tanke var egentligen att bjuda mina kära arbetskollegor på Nutella/nougat semifreddo. Men eftersom Isac på jobbet nu inte gillar choklad så fick jag tänka om så det blev frozen cheesecake med smak utav citron och med myltade björnbär. Vet inte riktigt när jag började tänka på andra när det kommer till bakverk men well well eftersom det nu inte är jag som ska äta det så känns det ju lite strunt samma.

 

Hur kan man som människa inte gilla choklad? Alltid när jag bakar (eller alltid och alltid men i alla fall 9 gånger utav 10) så bakar jag någon som innerhåller choklad. När jag ska överraska Sebbe med efterrätter så brukar han alltid gissa ”- är det något med choklad kanske?!”.

 

Problemet jag har nu är att jag nästan får med mig en hel frozen cheesecake hem som blev över från dagens fredagsfika. Så kan bli så att det blir en smakbit i morgon eftermiddag! Kan bli så.. men fortfarande så hade det varit roligare om det varit en nutella & nougat semifreddo. Just saying… Jag kanske skulle tänkt till lite och inte vara så förbannat till lags ; ) 

 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0