-

Älskar verkligen mig själv ibland.. Jag har glömt mycket i mina dar men när jag packar min gymbag kvällen innan eller på morgonen när jag är trött så kan allt hända! Ibland har jag glömt brallor, skor, toppar eller tofsar (totteband). Men idag var det alltså min tur att glömma sportbh:n. 

Nu är det ju inte som så att det är värsta katastrofen att få springa hem bara för att hämta den för jag bor ju trots allt mitt över gatan. Det är ju bara det att det är så förbannat tråkigt och min PWO hade redan kickat igång så ain't got time for that! Och eftersom jag hade ett linne som hade lite (med betoning på LITE) skydd så tänkte jag att det kanske går ändå. Men det syntes kanske lite mer än jag räknat med och det kändes som om ALLA visste att "hon har då minsann ingen sportbh på sig!!".   

Så valde att börja passet med att stå och trycka intill väggen.. men efter ett tag (som tur var) så släppte det och jag sket fulla fan i om jag visade lite tuttfräs eller inte. LITE TUTTFRÄS HAR DÅ INGEN DÖTT UTAV! 

Kanske gjorde jag någons dag vem vet.. 
 
 
 
Den "påtänkta" tuttfrässkyddaren som istället för att hjälpa mig igenom träningspasset har hängt på vår hallbänk hela dagen.. vad han nu hade där att göra??!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0