-

Postade nedan bild på facebook och instagram igår och fick en jätte respons. Massa mess och email från både kompisar och bekanta jag inte hört av på år och dar. Kul!

 

Ni ska veta att jag överväger varje bild jag lägger ut på mig själv speciellt när det gäller såna som rör träning eller resultat. Jag vill inte trampa någon på tårna samtidigt som jag vill visa upp mina resultat för att inspirerar andra. Det är en balansgång det där och jag vet själv hur påverkad jag kan bli ibland utav saker jag ser på instagram, facebook eller andra sociala medier. Man kan bara jämför med sig själv! Det är ingen jävla tävling i vem som är mest hälsosammast, mest vältränad osv. Jag kan komma på mig själv med att jämföra min kropp med tjejer som tävlar i bikinifitness eller bodyfitness som tränar 3 ggr per dag och äter minimala portioner. När jag gör det så är jag inte rättvis eller snäll emot mig själv för många utav dessa tjejer gör inget annat än att tränar och äter nyttigt hela dagarna för det är deras jobb (vissa jobbar självklart med annat med men ni förstår vad jag menar). Jag själv har ett jobb att sköta 9-10 timmar per dag och behöver äta som jag gör för att klara av dagen så jag skulle aldrig kunna köra 3 pass på gymmet eller äta 1500 kcal per dag. Jag har inte tid för det och jag är inte intresserad utav att utsätta mig själv för det (halllåååå jag älskar mat..). Man måste utgå från sig själv och sina egna resurser och förutsättningar! Detta är ett mantra som jag hela tiden får upprepa när jag känner att jag börjar spåra ur. Tävlingsmänniska som jag är så är det inte alltid så lätt att inte jämföra mig med andra.  

 

Men ska jag vara helt ärlig så trodde jag att det var fler som skulle reagera på den lilla skillnaden som de där 7 kg gjort på min kropp men jag fick bara en kommentar om detta. Jag tycker i alla fall att det jag lyckats åstadkomma är ett bra bevis på att man ska skita helt i vågen. Jag menar de där 7 kg syns knappt på mig om jag ska vara helt ärlig. Jag har blivit  lite grovare, mycket starkare men fortfarande så har jag en slank och fin kropp. VÅGA LYFTA TUNGT OCH ÄTA säger jag bara : )     

 
 
 
 
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0