-

Jag har ju utlovat min recension utav MUS Wonder Powder. Den kommer här:Utlovar: Pudret som ska ge dig porslinshy och ska kännas så lätt så man känner sig osminkad. Magisk helt enkelt.
Andvändning: Ska appliceras med kaki borste eller med svamp för en mer täckande bas.
I mitt tycke: Lite besviken faktiskt, kan vara för att jag på många utav mina favorit skönhetsbloggar så har alla skrivit så gott om denna produkt men jag tycker den inte är så fantastisk som dess rykte påstår att den är.

Till och börja med så tycker jag inte att den täcker så bra, och notera då att: jag har inte problemhy utav något slag (snarare bara ytterst små utbrott då och då) och endå tycker jag inte detta pudret täcker tillräckligt. När man sminkar sig så ska man kunna få till en jämn hudton vilket jag med detta pudret inte lyckas få.

Dessutom ger detta pudret en massa lyster typ lite för mycket glittermania för min smak. Fint tänker ni (och visst!) men inte kanske till vardags?

Stort +: Lystern, skulle kunna tänka mig att efter applicering utav en mer täckande foundation så skulle jag svepa ansiktet med detta puder.
Stort -: Ehm ja, allt ovannämnt? För en mer täckande puderfoundation så rekommenderar jag MUS´s dual foundation. Täcker bättre och är mer matt = bra till vardagarna. 

Bild nedan är med wonder powder på.. jadi jadi jag vet att iphone kameran ger mig gulsot. Dags för ny kamera kanske?! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0