-

Idag så hade jag ett uppdrag som jag skulle lösa som borde vara löst för länge sedan. Nämligen att inhandla ett navelsmycke. För cirka 3 månader sedan så tappade jag min enda hela stav och har nu gått utan en i 3 månader. Inte sådär super snyggt med en extra navel men jag är en sån person som skjuter upp på saker.

För det första det verkar som att de flesta har slutat att sälja navelpiercingar så det har varit ett jävla letande innan jag lyckades smeka mig in på smycket (idag) och äntligen inhandla en stav. Problem nummer två som också hör ihop med problem nummer ett. Navelsmycken känns så jävla passé, men det är ju inte direkt snyggt utan, så man får en så kallad extra navel, eller extra mini navel.
Men ändå i 20 års ålder så känns det fruktansvärt pinsamt att gå runt och fråga efter en navelpiercing. Jag ber till gud att denna stav aldrig faller av! Festligt med ett liknanade senario när jag är 30 år!

För övrigt så har jag träffat Fröken Lina och averkat en tidig frukost på Bernards plus en massa shopping. Jag lovade min plånbok att jag inte skulle shoppa någonting idag förutom mitt "uppdrag" men min shoppinginstinkt ville något helt annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0