-

Precis som förgående dag så fortsätter dessa morgon galenskaper, idag vaknade jag vid 07.30. Fattar verkligen inte varför, jag borde väl uppskatta detta eftersom jag hinner med så mycket mer än om jag vaknat vid 10.00. Bara det att jag äter frukost så tidigt och är hungrig igen redan innan 12.00 precis som en skoldag. Och dilemmat är att nu under lovet så äter jag inte förens 14.00. Vilka ilandsproblem jag verkligen har, men dessa dagar så har jag svårt att verkligen uppskatta det lilla.

Igår fikade jag med fröken Hermansson och det skvallrades en massa. För övrigt för att hålla er uppdaterade så har vi hittat ett nytt jätte mysigt fik som har blivit vårt nya Johans, dock så har vi inte ersatt den vita chocklad cheescaken än men det kommer det med. De har iaf en ljuvlig grillad foccacia som jag typ äter jämt där, dessutom så är latten riktigt god, inte för stark utan härligt mjölkig. Så likadant som alltid berättade jag om mina problem och vipps välkomnade sig Lina mig in till hennes värld.

Jag börjar känna mig lite gammal och tillbaka dragen nu, jag tycker det e trist att festa (lusten finns inte bara där), jag vaknar utav mig själv supertidigt på morgonen plus att när jag sitter på bussen och hör killar och tjejer som är 5 - 6 år yngre än mig prata om hur de ska langa och tjäna pengar så tänker jag "det va bättre förr" och "ungdomar nu för tiden". Kan man söka hjälp eller går jag bara käpprätt emot helvetet?

Idag och igår har jag varit bitter och jag tror att jag delade den känslan med Lina. Det är skönt att vara bitter för på något sätt ger det mig lite perspektiv. Ibland går det lite för bra och då kan man inte glädjas över det för att man väntar sig att bakom nästa hörn och knut väntar helvetet på att slå ner åter igen. Så nu när älsklingen kommer igen så tänker jag vända denna bitterhet och glädjas över det jag har för jag kunde knappast önska efter mer. Från er allas bitterlyckliga Sandra.

image689

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0