-

Jag tänkte ha skrivit redan igår men sen efter en heldags shopping runda så var jag totalt slut och somnade nästan medvetslös igår efter att ha gjort lite ärenden och pratat med baby. Men så här lyder väl måndagens och gårdagens bravader.

MÅNDAG:
Kom hem till Sara ganska sent och hade haft en minst sagt ytterst tråkig dag så jag hade fördrivit tiden med att sova hela dagen, mindre bra antar jag? Så som vanligt när man kommer till Sara så startade vi kvällen med en kopp kaffe och en massa prat. Kvällen flöt fram med ansiktsmask och CSI tittande, Sara var ganska trött till skillnad ifrån mig så hon somnade sedan när vi satt och kollade på My name is Earl. Jag där emot höll mig vaken igenom hela scrubs och garvade, något som inte tycktes störa Saras sömn särskilt mycket.

TISDAG:
Jag vaknade utav ett väldans kackel utanför Saras fönster och insåg att de var de förbannade kråkorna som Sara hade berättat om. Jag var sådär lagom glad för klockan var bara 04.30 och de hölll mig nog vaken mer än en timma. 06.15 ringde Saras klocka och vi steg upp för att göra oss i ordning till bussen som skulle avgå 07.35.

Anlände lite senare än beräknat till Göteborg eftersom det var kö in till storstaden, men det gjorde inte oss något. Stan öppnade ju endå inte förens klockan 10.00. Så först sprang vi som två idioter efter bankomat och toalett, Göteborg har en utav Svergies finaste toaletter, eller så är det bara jag som inbillar mig. Men akvarium och hela kittet ju. Blev ganska snart time för caffe latte paus och fast att vi inte hade hittat någon toa så gick det bra endå att klunka kaffe.

        


Vi bedrev våra timmar på stan och sprang rundor, inte konstigt att mitt första fynd var ett par skor, typiskt mig om inte annat. Egentligen så kändes det som att vi köpte mer grejer än vad vi kom hem med, men jag menar så mycket kläder och annat som vi provade igår, helt sinnes. Det belv sammanlagt tre caffe latte pauser och ett besök på en kina resturang som inte hade en allt för god kyckling, påminde om makrill i tomatsås och jag hatar makrill i tomatsås, men för övrigt så var maten god. Men en grej bland det roligaste igår inträffade endå när vi skulle gå på bussen och Sara skulle läsa upp biljett numret (snodd ifrån sarastavaker.blogg.se):
Sara: B2FC . .
Busschaffören: Va? Ett X?
Sara: Nej, F
Sandra: F som i Fredrik
Busschaffören: Det finns inget X i Fredrik!?
Sedan under bussresan blev jag ägare till ett nytt smeknamn och Jimmy undrade "vad som hände med luggen då?" Men Sandra med luggen är fortfarande kvar, men Sara gav mig smeknamnet toffsen bara för jag satt upp en knut på bussresan hem för att jag lättare skulle kunna sova. Så stora delar utav hemresan fick jag höra:
(Sara) - Sover du toffsen?

Men nedanför ser ni vad jag lyckades åstakomma utav min shoppingdag, alltså två klänningar, två linnen och två par skor. Ganska futtigt men jag är endå nöjd, hade inte funnit dessa i någon affär i Jönköping endå så jag är några plagg rikare.

    

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, sover du toffsen? ;)

2008-03-26 @ 15:03:40
URL: http://sarastavaker.blogg.se
Postat av: Lina

allt är bara bra med mig. Hur är det själv? Härliga toppar och klänningar du har fått tag i, och supersnygga skor!
Vart fann du dem? :)

2008-03-26 @ 19:50:40
URL: http://linasofiasvensson.blogg.se
Postat av: Therese Ek

Jaa eller hur. Jag måste ha den :D. Fina kläder du handlade :)

2008-03-27 @ 12:29:58
URL: http://thereseek.blogg.se
Postat av: Lovisa

Fina saker:)

2008-03-27 @ 14:10:55
URL: http://onemoretry.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0