-

Jag vet inte redigt om ni vill veta hur min dag började men ni har inget val, iaf så började den med ett smått missöde. På morgonen så har jag mina rutiner nämligen och en utav dem är att slänga i mig vatten. Och denna morgon skulle ju inte bli ett undantag heller. Så jag grabbar tag i vad jag tror va ett halv fyllt vattenglas och fyller upp det sedan slänger jag i mig vätskans innehåll och får mig en chock. "Det var ju för i helvete vin i den här skiten" så spottandes och väsandes insr jag att om 20 minuter så ska jag ha en körlektion.

Senare idag har jag fått höra utav Malin att det stod poliskontroller lite här och var så jag ska väl tacka min skapare för att jag fortfarande har kvar mitt lemp, för det blir nog jätte smidigt att förklara det för både Anders och farbror blå varför alkomätaren ger utslag. Kanske usäkten om att man klungade 2 liter listerin skulle duga? Men då skulle de nog känna på min andedräckt som antagligen inte hade varit till belåtenhet för att ha klunkat en 2 liter listerin flaska. Av någon konstig anledning så har turen varit med mig den senaste veckan ... jag undrar varför?

Bloggen är ganska bildlös ingen tvekan om det men efter helgen eller ja på söndag om jag orkar så blir det ändring på det. Imon vid denna tiden är jag strax hos baby : ) Men nu om ni ursäkta så har jag en del pluggande att sköta, hur va det nu med att jag var så jävla opruduktiv?!

Kommentarer
Postat av: din

sönäsa du e la för go du;) smisk

2008-03-07 @ 09:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0