-

De flesta undrar säkert var jag har tagit vägen? Vet faktiskt inte själv vad det är för svart hål jag har grävt ner mig i. De senaste dagarna har jag spenderat med Lina och även sovit hos henne, jag klarar inte av att sova hemma längre. Dessutom hjälper det att sitta och kolla på Sex and the city tills man blir spyfärdig och höra på alla kloka råd Lina har att ge mig, "eller har hon det?! ; )"

Igår var vi ute en sväng på Saltkråkan, träffade på en hel del gamla godingar. Till exempelt Agnes, Karin, Daniel och sedan blev vi joinade utav Liv & Knoen. Vart hade Liv sin Lisa någonstans undrar jag? Jag saknar faktiskt damerna ifrån klassen, och på tal om damer ifrån klassen så svek jag till exempelt Anna igår : ( men ringde precis och bad om ursäkt, jag har världens bästa vänner som verkligen förstår.

Det blev inget lång besök för mig och Lina på Saltkråkan, mer att säga hej och sedan gå vidare eftersom hon inte var något vidare sugen på utgång, för mig kunde det kvitta eftersom jag endå körde och var spiknykter. Vi handlade hem massa Mc Donkan mat till Lina, och Max till mig och mumsade på till Sex and the city.

Ni får "hang on there" så kommer jag så småning om kunna komma igång med bloggandet och fotograferandet igen, jag känner mig inte riktigt på topp längre men jag har inte för avsikt att skriva ut varför. Tro det eller ej men det finns människor som njuter utav andras olycka, gräsliga och sorgliga människor, get a life!

Kommentarer
Postat av: Niklas

Nawe gumman =(Jag lider med dig å vi hare förståelse för att ditt bloggande kommit lite vid sidan :/ Saknar verkligen dig och hoppas verkligen att allt kommer ordna sig <3<3<3Love you, pussar <3<3

2008-07-19 @ 15:31:09
URL: http://rosakitty.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag vet inte vad det är, men jag hoppas allt blir bättre för dig snart då hjärtat. Och hoppas du kommer till Anna på lördag så man får träffa dig..Saknar dig enormt!

Puss och kram!

2008-07-20 @ 14:26:39
URL: http://ewsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0