-

Usel uppdatering, men inget vidare när jag endå jobbat lördag - söndag. Men i fredags var det utgång med damerna Anna och Petra. Började kvällen med att totera Annas fötter igenom att springa uteställe till uteställe för att skaffa oss ett bord. Så vi slutade nästan där vi börjat nämligen vid O Learys.

Kort där efter slog Petra oss följe och samtalen kunde flöda. Träffade på två gamla klasskamrater till mig nämligen Emma & Jossan så de slog sig följe med oss också. Jag presenterade dem för min favorit drink strawberry daquiri och det var kärlek vid första ögonkastet. Det är konstaterat om det inte är jag som blandar daquirisen så kommer O Learys på första plats för godast.

Petras nya look ;) så het.  O Learys kondomerna ;) Daquirin Jossan :) Anna & Emma 


Anna & Petra försvann runt halv tolv tiden eftersom Petra skulle åka hela vägen tillbaka till ulricehamn och Anna mådde lite halv taskigt (Krya på dig). Jag stannade kvar med Jossan & Emma och fick ganska snrat sällskap utav ingen mindre än Knoen plus lite killkompisar till honom. Han försökte dra med mig upp på dansgolvet men jag blånekade, så jag tvingade på Emma att gå och dansa med honom. 10 minuter senare var hon tillbaka.

(Emma) - Jag ville ju dansa med er!
(Sandra) - Haha ja men jag pallade inte.
(Emma) - Han var ju jätte duktig på att dansa, ass skämmigt ju!
(Sandra/Jossan) - *assgarvar*
*Knoen kommer tillbaka*

(Knoen) - Du bara försvann ju? *kollar på Emma*
(Emma) - Ja jag kände att din dans var lite för avancerad för mig.
(Knoen) - Va? Hur menar du då?
(Emma) - Ja alla armrörelse och så.

Innan vi åkte hem så träffade vi på lill Agnes på väg till Mc Donalds så hon fick följa med mig och Emma bort för en liten matbit. Sedan åkte vi hem med Jossans mamma och pappa, nedcabbat kvällen till ära ; )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0