-

Spenderade större delen idag ute på min studsmatta, steker på riktigt bra måste jag säga. Undvek dock mitt ansikte, jag orkade inte vara Miss röd tomat ansikte när jag senare skulle in till stan för att träffa Philip & Lina. Vi brudar skulle nämligen vara smakråd till Philip när han skulle inhandla kläder, även om det mer blev Lina som fick huvudrollen som smakråd (i brist på intresse ifrån mig) så infliknade jag med vissa små kommentarer. Som att byxgrenen satt nere vid knäna bland annat.

Och som alltid blev det en fikastund när min mage som vanligt ropade efter mat. Philip försökte demonstrativt få in oss på Mc Donalds vilket resulterade i att jag och Lina ass garvade åt honom. Nästa gång jag träffar fröken Hermansson är inte förens måndag eftersom hon ska till Stockholm nu i helgen, buhu! Jävla fusk unge.

Skickade precis iväg ett erbjudande om bio imorgon kväll till Anna, en liten sen födelsedags present (I know) men man kan knappast bestraffa mig, bestraffa mitt jobb istället. Men jag skola inte klaga, eller ska jag det?! (lånat ifrån Lina).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0