-

Idag är jag ledig, prisa herren. Så tänkte att jag skulle skicka iväg ett inlägg eller kanske två idag? Men vi tar ett steg i taget. Jobbat ganska mycket nu på senaste så det blir ju inte så mycket tid direkt över till annat som bloggande till exempelt.

Men visst är det endå typiskt att när man väl är ledig så får man aldrig sova i fred endå? Idag till exempelt vaknade jag utav något som kan efterlikna krigs-alarmet. Som de alltid testar första måndagen i månaden. "Är det måndag idag?!", var min första tanke. Sedan suckade jag drog täcket över huvudet och tänkte "Jag orkar inte, jag skiter väl i krigslarmet, låt dem invadera bara jag få sova en stund!". Det visade sig sedan att det var min granne som polerade sin älskade bil, det borde vara förbjudet att polera sina bilar klockan 09.00 på morgonen, vad för ont har jag gjort honom?

Well well, nu är man ju endå uppe så vad finns det att göra åt saken nu? På tal om att inte få sova, så är det värt att nämna att det är något miffo som ringer hem till mig om nätterna och lägger på. Igår runt 01.00 när jag satt uppe och försökte sova så tog personen i sak och försökte uttycka sig. Det kanske är så att personen i fråga inte är kapabel att utrycka sig rent vokabulärt, fast samtidigt blir det ju lite svårt när man håller sig för näsan. Jag har i alla fall en inspelningsfunktion på min hemtelefon, så snabb som jag var tryckte jag in record knappen. Hela natten och morgon har jag legat och lyssnat till detta, jag vet inte redigt vad "hon" säger men det låter riktigt kul. Funderar på att göra det till min sms signal, top of the line. hahah, sucker.

GRATTIS TILL ANNA 19 ÅR
Hoppas du hade en toppendag igår : )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0