-

Jaha, denna dag som jag inte kunde bli jobbigare blev just det men jag klagar inte, som vanligt jag bara njuter och ser fram emot att se mig själv i morgon vi denna tiden. Vilken syn! Började med att jag vaknade idag klockan 5.20 eftersom jag skulle till körskolan och ha en lektion. Så min ursäkt för allt som har gått fel under hela dagen har varit denna - " Du jag gick faktiskt upp klockan 5.20 i morse, gjorde du det? Nej just det prova du det innan du gnäller för att fela är mänskligt! "

Trodds detta så fick jag ingen medkänsla ifrån mina arbetskollegor i repan som tycker att jag är ung och pigg och klarar allt. Tur att Johnny i köket iaf tyckte lite synd om mig, haha vilken tröst! Men sådär en timma in på min praktik så märkte jag dagens första bevis på att jag i morse var för trött för att fatta något, jag hade vänt tröjan bak och fram, så pinsamt! Turligt nog påpekade ingen detta, varken gäst eller personal så jag kan pusta ut. Har dessutom fått springa med en praktikant hack i häl och inventerat, är det så här personeln känner med att ha mig efter sig? Jag måste säga att det var lite irriterande, jag som brukar gilla att lära ut, men jag skyller på att jag var för trött för att inte bli irriterad.

Har även funderat på det att jag måste vara den ende på hela 121 och 830:an som använder bälte. Fast att det står en fet skylt att man enligt lag måste det. Det är inte direkt för att jag inbillar mig att min bussresa ska bli säkrare, jag menar om någon sitter bakom mig och inte använder bälte så kommer ju den personen flyga in i mig endå och ger mig mycket mer än en rejäl whiplasch skada man är ju inte naiv direkt. Jag skulle nog mer säga att jag använder bältet eftersom det är säkrare för ens plånbok. Jag är inte den som tänker böta en massa pengar bara för att man inte använder sig utav ett bälte som varken syns eller känns. Det var dagens lilla ilands-problem om vi nu kan kalla det så.

Jag brukar idiotförklara mig själv och idag gör jag det big-time ska nämligen jobba på Karlssons Club Kaj 22.00 - 03.00 och börjar klockan 07.00 på Winn igen, ska bli spännande att se hur jag kommer att se ut i morgon. Och på grund utav detta så har jag hotat mina nära och kära (speciellt Jimmy ala mästerväckaren) att de absolut inte fick ringa till mig på varken mobil eller hemtelefon eftersom jag tänkte sova några timmar innan jag skulle börja. Men jag vet att de överlever, den stora frågan är väl om jag själv gör det?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0