-

Sitter i repan nu, och det är allt annat än stressigt. Redigt dötrist, men någon måste ju göra det. Har inte sett en käft på flera timmar, tackar mig själv att jag gick ner och möblerade konf-salen så tidigt som möjligt. Nu hade det varit redigt läskigt där nere. Så på larmat och säkert. Har hunnit städa lite plus räkna kassan, så allt jag kan göra nu är att vänta på mina två incheckningar och svara i telefonen.

Gårdagens kväll spenderade jag med Sara innan jag skulle iväg till Karlsson på kvällen. Satt och snackade som vanligt och fettade i oss en massa mat, värt att nämna är att Sara åt upp alla yoghurt nötter, den jävlen ; ) Vi har iaf hittat ursöta kläder som vi har tänkt att beställa, men det blir imorgon. Funderar på om vi ska lägga ansiksmask i morgon igen? Jag ska höra med henne! Måste hinna med lite ärenden trodds allt efter praktiken, ska fråga om hon vill med på det. Ta ut pengar, till mitt sparande : ) Köpa puder, jag totall kavadade ju mitt, plus en ansiktsmask då. Är lite sugen på en riktig lermask, någon som vet någon bra?

(Linnea) - Alltså du har ju berättat om hon tjejen.
(Sandra) - Vilken tjej : S
(Linnea) - Ja men du vet, den tjejen.
Linnea påminner mig om vilken tjej hon menar.
(Sandra) - Jasså den tjejen, men säg det då.
(Linnea) - Ja alltså jag har ju inte fattat hur ful hon va egentligen. Tills jag såg ett par bilder på henne.
(Sandra) - Jaha?
(Linnea) *Gapskratt* - Vilken jävla lagård alltså.
(Sandra) - Lagård?! hahaha
Verkligen ett utryck man inte hör varenda dag, haha. Visste inte ens att folk använde det längre, men tja Linnea är ju et levande bevis så klart.

Jag blev så glad nu i veckan, min dröm kommer tidigare än vad jag hade väntat mig : ) Redan i februari! Lyckan är fullständig. Dessutom, nu är det bara 13 dagar kvar tills Jimmy och jag ses. Som jag saknar han ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Nehe? Varför detta?

2008-01-29 @ 17:17:40
URL: http://stavaker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0