-

Min dröm kommer inte hem förens 10 april, men jag kan ju få kolla efter lite andra drömmar också. Funderar på att beställa men vi får se, Sara och jag ska kolla på ett på lördagen då vi ska busa ; ) Hihi! Har verkligen kommit in i en beställnings period, men vad kan man göra?
(Sandra) - Alltså jag känner bara att det är så mycket bättre att beställa kläder istället för att handla.
(Sara) - Aha?!
(Sandra) - Ja det e så skönt och smidigt dessutom så kan man ju få något unikt istället för något alla har.
(Sara) - Jo det e klart det stämmer ju.
(Sandra) - Usch vad jag känner mig lat. Sen när blev man för lat för att åka och handla?

Har varit på praktiken ikväll och lärt mig lite mer om inchekning och betallsätt. För på söndag kväll så ska jag stå där ensam och klara mig, buhu. Ska nog gå bra men jag hatar att jobba när man inte känner att man är 10% säker på vad man egentligen gör. Som tur var slipper jag iaf natten, inte för det va jobbigt men endå.

Dessutom har jag konstaterat att jag aldrig mer ska kolla på skräckfilm, nej usch! Dock så tvingar ju mig min inte då så snälla pojkvän mig att titta. Han tycker det är underhållande att se mig rädd, så han ska alltid dra bort mina händer, filtar, kuddar ja allt som kan tänkas användas till att täcka mina ögon. Men skräckfilmer nu för tiden är inte som de var förr, tänker inte vara klyschig och säga att det va bättre förr men i denna bemärkelsen så var det faktsikt det. Då hade iaf en bra skräckisrulle än handling, nu så fokuseras ju allt på själva dödandet, och det utdragna lidandet så det blir ju lite svårt att fokusera på innehållet. Ett faktum kan ju vara att jag är en stor mes också men det tycker jag inte att vi spinner vidare på. Jag ska som sagt aldrig mer se på skräckisar mer, har haft nog med mardrömmar så nej tack! Tacka vet jag en bra thriller eller något harmlöst som tecknat och så vidare.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hehe det är faktiskt skönare att beställa än att gå och handla..
Tack så mycket :)
Ha en bra helg du med!
Puss o kram

2008-01-26 @ 20:46:23
URL: http://linasofiasvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0