-

Jaha, jag har börjat ladda inför natt arbetet nu. Mamma tjatar på mig och undrar vad jag kommer att tjäna men jag har verkligen ingen aning men 9,5 timma är ju inte ofel är ju en massa ob också på det men jag förväntar mig inte för mycket. Bara kul att få jobba lite.

Har redan luggit i sängen och fantiserat om mardrömssenariot att de zigenarna som var på hotellet och snokade igår kommer och rånar mig m.m. Fy, eller en psykopat som har rymt och mördar allt i sin väg. Ni ser väldigt livlig fantasi. Men endå, jag har tänkt tanken förr och jag har säkert nämt det innan och jag säger det åter igen. Hotell Winn är ju ett drömhotell för att göra en skräckfilm i, utan tvekan. Funderat på en till sak, kan man neka att släppa in en gäst om de kommer klockan 2.30 på natten och vill ha ett walk in room? Jag menar tänk så är det nån som vill råna mig eller döda mig, kan jag då bara säga i port-telefonen att hotellet är tyvärr fullt för natten. Tänk så är det egentligen en riktig gäst som bara vill bo på hotellet och inte mörda eller råna mig? Dagens i - lands - problem!

Jag har planerat lite vad jag har tänkt att göra under natten för att få tiden att gå.
* Ett ord! Naturgodis, finns det något bättre? Dessutom annars blir jag utan mat.
* Datorn, + film kanske? Ingen läskig dock kanske få satsa på något harmlöst som nalle puh eller nått. Ett faktum är ju att jag är VÄLDIGT lätt skrämd.
* Dammsuga lobbyn + repan, tänkte vara lite fröken duktig : )
* Skolarbeten + andra arbeten. Bara hugga tag i dem.

Måste ju ha med datorn också för annars kommer det bli sjukt ledsamt eftersom att alla våra datorer på jobbet lägger ner emellan 01.00 - 05.00 för backup, asså usch! Så ja, tur att man tänker lite i förväg och kan surfa utan problem. Ska kolla tv - tablån också. Varför sänds det inte mer kul på nätterna? Tänk på oss nattisar! Dessutom blir det att telefon terra folk : ) Muhaha, ska ringa älsklingen bland annat men inte efter 00.00 han behöver sova den.

Kommentarer
Postat av: Lina

tack tack :) ska du gå på balen? puss !

2008-01-21 @ 12:18:00
URL: http://linasofiasvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0