-

Är så sjukt dundermega trött, och det är ingen tröstande tanke att tänka på morgondagen heller ska nämligen gå heldag så jag ska upp imon klockan 6.00 för att sluta någon gång efter 23.00, mitt liv kan inte bli mer underbart, eller hur? Men nog med gnällandet, det finns det tillräckligt med.

Hade en kanon dag i repan idag igen, det var Anja och jag, hon är så mysig och dö rolig. Har suttit och matat in ett antal bokningar och svarat i telefonen "Välkommen till Quality Hotell Winn, det var Sandra" så nu kan man det. 

Spenderat min dag med Sara idag, hehe kul kul. Vi har bakat pizza, o f e t t ! Men god blev den, Sara gnällde att vi inte hade någon kebabsås, men hon knep allt igen när hon väl smakat på våran kreaktion. Annars har dagen sett ut som våra dagar bruka göra, vi har våra tävligar och pratar om en massa minnen som är så sjuktpinsama att man bara vill dö ibland. Haha, men det kan vi väl bjuda på ; )  Känner inte att jag har något direkt jätte roligt att berätta om, eller inget jag vill dela med mig vad jag kan komma på. Ska prata med älsklingen snart, sedan ska jag sova, Ljuva sömn!

Ibland är vissa gäster bara för pinsama:
(Gubbe) - Sötnos, häng med mig hem så ska jag visa dig vad en riktig man är.
(Sandra) - Jag tänker säga samma sak till dig som till alla andra som fråga mig den frågan. Kul att du frågar men aldrig i livet!
Mig ala Filippa Bark!  hahahaha ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0