-

Jag har lyckat att ta mig igenom dagen nu i alla fall så nu är det bara 5 timmar jobb att se fram emot igen klockan 22.00 men jag klagar då inte. Ska bli riktigt kul att jobba på Karlssons igen, det var ju som sagt ett tag sedan sist kan man lugnt säga, jag vill inte ens tänka tillbaka på julborden.

Idag har min Mami och jag lyxat till det med att gå på Soyas mongoliska buffe, I like! Hehe, så nu sitter man och är svullande mätt, om inte annat så kommer man känna på vitlöksdoften imon att vi har varit där så ha bestämt mig för att tugga tuggumi som en besatt idag på jobbet.

Gårdagen var fantastiskt rolig, och jag fick på mig en lite ja, låt oss kalla den rockigare outfit en vanligt, såg på kortet att mitt hår var något  rufsigare en vad jag brukar ha, men äsch det kan vi bjuda på. Jag gav födelsedags barnet Ulle det vi kvinnor alltid blir som mest glada för nämligen blommor och chocklad ; )

image595

        

De två sista bilderna är snodda ifrån stavaker.blogg.se, men jag tror inte hon har något emot att hela min läsar skara hoppar över dit och tar sig en titt! ; ) Ska försöka göra mig presentabel till jobb nu, och det betyder mycket jobb!

Kommentarer
Postat av: Anna

Söt du är hjärtat :)

2008-01-14 @ 08:05:50
URL: http://alinderoth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0