-

Det är utgång som gäller för kvällen, känns lite off om jag ska erkänna eftersom jag märkväl inte ska dricka. Ska nämligen jobba imon och även fast att jag inte ska vara på jobb särskilt tidigt så tycker jag att det är skönt att både slippa ångerst och bakfylla. Men jag ska med i alla fall, hellre det än att sitta hemma, dessutom kanske man träffa lite kul folks : ) Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, det enda minuset om ni frågar mig. Det är inte lika kul att klä upp sig för att gå ut om man inte ska dricka, känns inte som fest om ni frågar mig. Jag har ju mina dyrgripar som jag sparar till speciella tillfällen dock, men jag tänker inte dra fram dem endå.

Jag ska försöka att göra det bästa utav situvationen och börja göra mig i ordning nu. Ska ju hinna med att blåsa håret, måla en omgång på naglarna, hitta kläder och slänga i mig mat, jippi!?

Kommentarer
Postat av: Anna

Fan kvinna, vi måste ut snart! Sluta jobba natt nu och träffa din fisk någon gång, min blubbar blir bara mindre och mindre när jag inte få träffa min Sandy, puss love.

2008-01-12 @ 13:39:28
URL: http://alinderoth.blogg.se
Postat av: Lina

Vart jobbar du någonstans? :) Puss o kram !

2008-01-12 @ 19:29:41
URL: http://linasofiasvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0