-

Yes, så överlevde man natten också. Började med att man kom dit lite små nervös och visste inte vad man skulle vänta sig. Ami och Anja kände inte igen mig först på grund utav luggen, men de tyckte att jag passade jätte bra i den när de till slut insåg att det va jag under den. Fanns inte så mycket att göra den första timman för Ami skulle ju lämna över till Anja, så jag tog någon sen incheckning och gick och hälsade på mina kollegor i resturangen.

Var faktiskt överaskande kul att jobba natt om ni frågar mig, dessutom är ju Anja hur duktig och rolig som helst så det är klart det gör ju saker och ting lättare. Dock så var vi tvungna att gå en inspektions runda som egentligen vår vaktmästare Micke ska göra men eftersom han har skurit av sig ena senan i tummen, så det går ju inte. Det var sjukt läskigt att springa runt på hotellet klockan 2.00 natten, verkligen taget ur en skräckfilm. Dessutom så var vi tvungen att gå in i det outgrävda som består utav massa rör, sand och jord. Anja fick avläsa värdet så stog jag och antecknade.
(Anja) - Här inne finns det nog råttor.
(Sandra) - Fy fan va läskigt här är, har aldrig hört talas om detta området innan.
(Anja) - Inte jag heller ... Men erkänn det är lite som att gå på skatt jakt.
(Sandra) - Tänk så ligger det någon här inne?
(Anja) - Usch tyst nu!
* Utanför dörren till det "outgrävda"*
(Sandra) - Om jag någonsin ska mörda någon så vet jag vad jag ska gömma kroppen iaf.

Runt 4.00 någon gång när jag hade dammsugit klart lobbyn så satt vi oss ner för att titta på lite tv. På något konstigt sätt kom vi in på ämnet skräckfilmer så vi började berätta en massa för varandra. Jag nämde bland annat Black Christmas som jag såg tillsammans med Anna, Toni och Fredrik, och Anja kände igen handlingen så hon var tvungen att söka på den på internet. Det visade sig att själva grundtanken till den filmen kom ifrån en gammal film som Anja såg när hon var ung.
(Anja) - Usch, jag kom i håg hur den filmen skrämde skiten ur mig också när jag var ung.
Så allt detta prat gjorde det inte lättare för mig att ställa fram frukosten sen, va verkligen så man kastade sig ett öga bakåt hela tiden, tur att morgontimmarna ändå var nära.

Så det var väl min natt kortfattat, sedan när Ingrid kom in för att byta av mig och Anja så kände inte heller hon igen mig, där ser man vad en lugg kan göra. Ska göra mig i ordning nu för ännu en natt dessutom så ska jag ringa baby med : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0