-

image594


Tänka slänga ihop ett inlägg innan jag beger mig till min natt praktik. Usch! Hatar verkligen att praktisera, jag menar man jobbar utan att egentligen få några pengar för sitt slit. Dessutom gör inte min pojkvän saker och ting lättar eftersom han skrattade åt att jag skulle jobba natt, skadeglädjen är det inget fel på.

Angående gårdagen så kom Sara och våldgästade mig med en konsum kasse som innehöll melon och physalis och bad på knän för att hon skulle få se Victoria Secrets modeshow med mig eftersom hennes pappa inte äger kanal 3. Och jag kunde inte bli mer än överlycklig för jag låg där i soffan och kände mig som världens mest ensamaste människa, så lite sällskap var mer än välkommet. Vi fettade i oss ett enormt fruktfat, med bröd och en hel del andra delikatesser. Som Sara så fint sa - Man kan fan inte sitta och kolla på denna modeshowen och fetta i sig en massa chips. När man äter detta behöver man inte ha lika dåligt samvete.

Kvällen följdes sedan med att kolla på filmen Enouh - En kvinnas hämnd, och sitta och tjata om det ena och det andra. Följde Sara en liten bit på vägen fast att jag inte är något väldigt bra stöd, jag menar jag är minst lika mörkrädd som hon är. Sen ringde jag baby när jag lämnat av henne så jag slapp gå förbi alla skogsgläntor ensam. Antar att jag ska börja göra mig klar nu, usch vad jag hatar den där kavajen med axelvaddarna. Mamma ville ha ett foto men jag blånekade, så lågt sänker jag mig inte. Hoppas ni får en god natt, och tänk på mig om ni vaknar sådär 4.00 på natten, jag kommer sitta i repan och ha allmänt tråkigt!

Kommentarer
Postat av: Anna

damn vad jag saknar dig kvinna!

2008-01-08 @ 19:07:13
URL: http://alinderoth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0