-

Sådär ja, jag börjar att ladda inför natten nu. Min praktikperiod kickar ju igång med ett välbehövt nattarbeter i receptionen. Frågar ni mig så hade jag ju inte kunnat få något tråkigare. Men man hinner väl kanske lära sig en massa saker innan man hamnar i den heta gröten. Sara har målat upp värsta katastrofsenariot om att hotellet kommer att bli bombhotat, brinna ner eller något liknande, det skulle vara något, inte sant?

Gårdagen spenderade jag då med Sara bara, och måste erkänna att jag inte riktigt fattar hur vi kunde hinna med så mycket som vi gjorde igår. Först och främst så satt vi ju första och bara pratade allmänt hemma hos mig, sedan var det bara att slänga i sig mat för vi skulle köra in Lasse till Robins 25 - årskalas. Passade på när man endå var i stan att lämna tillbaka "lite kvar glömda grejer", Sara lyckades göra världens snyggaste parkering. Önskar att jag hade tagit bild på det men jag ska försöka förklara så gått det går. Hon lyckades placera sig i mitten utav två rutor, allstå linjen som skiljer de båda rutorna åt hamnade precis i mitten utav bilen. Så vi lyckades ta upp två rutor på vårat snabb besök, eller snarare mitt snabb-besök uppe hos Benny.

Detta följdes utav en kaffe latte på Claras, Sara vägrade att dricka latten för hon tycker att de luktar konstigt och äckligt :S Så hon tog någon hokuspokus kaffedrink vid namn Karnevall. Den närmaste timmen som spenderades här var i snuskets anda. Det var nog inte bara en eller två som vände sig om för att kolla vilka det var som höll i ett sådant hemskt och pinsamt samtal, men jag skäms inte så fortsätt kolla ni.

Claras besöket följdes sedan utav en jakt efter ostbågar, folköl och naturgodis. Jag kan lugnt säga att jag nog aldrig i hela mitt liv har skämts så mycket än när jag plockade upp ett 3 pack folköl. Så jag tar tillbaka det där, till och med jag kan skämmas, jag menar situvationen var ju som tagen ifrån den tid när man gick på högstadiet. Dessutom att väktaren höll ett vakande öga på oss gjorde ju inte hela situvationen något lättare för oss. Men med mycket skratt och stoj så lyckades jag hitta mitt legg och få oss ut ur affären. Kvällen avslutades med Sagan om de Två Tornen, caschewnötter och planer inför sommaren : )

Kommentarer
Postat av: Sara

Tack för igår

2008-01-06 @ 17:45:52
URL: http://stavaker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0