-

Idag har jag spenderat en heldag med fröken Stavåker. Har pratat om allt emellan himmel och jord och det känns skönt att prata av sig lite när man ha varit ifrån varandra ett tag. Mitt liv består utav drama så det är som att följa en såpa enligt vissa. Som idag tog vi upp min så kallade "mördarblick" eftersom den ha kommit upp på sistone. Det mest lamaste var att när jag nämde den för Sara så visste hon precis vilken det va. Jag själv har ingen jävla aning men ha fått höra ett visst antal gånger att denna blick sänds till både pojkvänner, vänner och andra människor utan anledning eller med anledning, så kort och gott i otid och tid. "- Om bara blickar kunde döda Sandra så hade du blivit en seriemördare."  Och som sagt jag har ingen aning om hur denna blick nu ser ut så jag är sådär lagom nyfiken hur jag kan se så skräckinjagande ut.
(Sara) - Jag få gå runt med en videokamra någon gång och så fort jag ser blicken så ska jag filma den.
(Sandra) - Haha nog nödvändigt, du kanske missar den.
(Sara) - Du har en poäng där, men om vi gör en hatt med en videokamra som hela tiden filmar dina ögon så måste vi ju få med den. Sen är det bara att gå ut på krogen för där blir man alltid förbannad på någon nån gång under kvällen.
(Sandra) - Ja undra vem det är som kommer att få mördar blickar om inte jag.

Detta utdraget är taget från Saras blogg (stavaker.blogg.se), som jag skrattade.
Vi sitter och kollar på gamla kort från Flahultstiden.
(Sandra) Guud vad vi var smala på den tiden och nu.. har vi bara fettat på oss.
(Jag) Nej Sandra vi har "biffat" på oss.
(Sandra) Skrattar lite lätt, och suckar.

Dessutom så måste jag göra om hennes design så får väl lägga på ett kol innan jag ska prata med Jimmy, lite trevligt att sitta där i samtalet och hela tiden svära för att ingenting blir som jag vill, icke som nicke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0