World hold on


Jaha, vad ska man säga om min dag idag då? Inget mer än att man har faktiskt njutit av att vara hemma sovit som attan och njutigt utav det sköna vår vädret. Vilket kanon värder verkligen alltså ass sugen nu på att använda mina vårskor men låg och funderade lite i sängen idag om det inte skulle bli en aning för kallt speciellt på morgonen när det e redan svin kallt ω.

Haha jag kanske ska prova att köra ut foten och testa innan jag går till skolan imon. Bara testköra skorna lite och se om det verkligen är så kallt. Jävla idioti jag vet men haha ska nog endå göra det ; )

image40Blev faktiskt lite terro ringd idag utav bland annat Anna som väckte mig, thanks och Niklas som även han väckte mig. Alltså ni ska verkligen ha diplom ni två, verkligen. Men iof var det rätt sött utav Anna så thanks gums och det var ju i och för sig snällt utav Niklas att höra av sig angående yoga lektionen som vi skulle haft på torsdag. Och anmärk nu ordet haft för den blir inte förens vecka 17 och det tycker jag faktiskt är en börda som fllit av mina axlar för vi var nog inte redigt förberedda.

Mami klagade ju som attan på mig igår när jag typ skulle visa de olika positionerna som vi skulle använda oss utav och så. - Du flåsar ju som en gris, och du e inte tillräckligt vig m.m.
Men whata hell mamma jag har varit sjuk och föresten har jag aldrig pratat medan jag håller en yoga postition och jag vet att ni sitter där nu okaxiga och bara jaha men det kan la inte vara så svårt. Men be my guest och prova då folks ω så får ni se hur jobbigt det e. Som sagt innan är nog endå rätt glad att vi slipper ha yogan på Torsdag nu får man ju chans att verkligen öva in det ordentligt : )

image41

Det är grymt!

Skolan imon och nu ska jag bara sitta och plugga på det sista jag ha kvar. Haha kanske ska lämna in min design uppgift snart med, har suttit här hemma med den ett tag och klistrat. I och för sig den var klar för veckor sedan men endå.San.dra

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha till att börja med klippa o klistra. du går som sgat kock o fritid gumman:P hahahaha. jaja men men sånt e d;) haha. men ja roligt att ni fick lite uppskov med yogan då ju;) hehe. kan ni behöva vad jag fattar det som ju;) ja så skulle man kunna göra som duden på bilen ju;) haha jamen pia får ju priva göra det ju;) haha jag vet det e jobbigt att ba göra d, sne snacka också måste va svårt ju;) haha. jaja får la ta o börja med mina stretching övningar nu snart så jag får fram den symmetrin jag vill ha:P ha d fett najs gumman hoppas allt löser sig för er alla i jkpg. kyss o smek

2007-03-12 @ 21:02:52
Postat av: Sandra

Haha passa dig, jag kan nog utsätta dig för mitt yoga program i sommar ;) Haha och nej det heter HOTELL OCH RESTURANG GOT DAM!

2007-03-12 @ 21:30:17
URL: http://snarda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0