ungdomen är de idealiska tillståndet.

image50Jaha vad ska man börja? Antar att man kan säga att gårdagen blev lyckad : ) Var hemma hos min Anna och myste ω hela kvällen. Och jag kände verkligen att innan jag åkte till henne att det skulle behövas vin, godis och fet mat. Så slängde ner ett rosevin i väskan och inhandlade en massa godis. Dock orkade jag sen inte äta upp allt så det fick stanna kvar hemma hos Anna. Hehe tror hon fick en glad överraskning nu i morse när hon insåg att jag hade glömt mitty godis. Sitter säkert och mumsar på det nu til och med. Åkte ifrån Anna vid cirkus 22.50 och träffade Linnea och Sara på bussen så satt och tjatade en hel del. Det som var redigt mysko var att på den bussen som jag anser är en ganska tidig buss att åka med om man nu ska hem så satt det en väldans massa dregg på. Hur fulla som helst och bara vrålade ( ..... ) vilket liv alltså. Dessutom så träffade jag Niklas på bussen, en mycket trevlig överraskning måste jag lugnt ta och säga. Kom nu att tänka på att vi måste komma igång med att sätta ihop ett yoga pass. Veckorna går fort och snart e det ju faktiskt vecka 17. Kommer vara så nervös så jag kommer dö. Såg juhur det gick för Jocke och Erik i torsdags. Aja kommer säkert gå ass bra behöver nog inte oroa oss. 

Idag vet jag inte vad jag just nu sk göra, kanske sätta mig i en solstol och lapa i mig lite solsken? Ass gott väder just nu så det kommer jag säkerligen göra. Senare kommer Daniel och skulle fixa våran dator, den är seriöst cp och fattar verkligen inte vad papi har gjort med den. är ju verkligen helt lam : s mysko. Sen så hoppas jag att Daniel ska inåt stan så jag kanske kan få åka med han då, ska ju träffa Lina och Anna ω och kolla på film. Inte mer vin idag dock för man måste ju faktiskt begränsa sig. Nu ska jag ut i solen så bye : )

Kommentarer
Postat av: Jimsan<3

Haha lille alkis snarda;) haha du e för go gumman;) haha. men men hoppas du tar dte lungt och sparar dig till helsingborgsfestivalen för då ska vi supa om du nu kommer? ha det fett najs gumman. kyss och smek<3

2007-03-25 @ 19:03:39
URL: http://jimsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0