Shes a woman

^^Jaha nu var det faktiskt ett litet tag sedan man skrev något seriöst så får väl ta tag och göra det nu då. Kom just hem nu så nu sitter jag och lyssnar och hmhar på lite olika slags låtar, inget speciellt bara lyssnar helt enkelt. Dagen började väl med ett kaotiskt packande eftersom jag skulle ha idrott på morgonen, staplade runt på ett ben och kämpade mig runt bara för att hitta alla kläder. Allt detta så jag inte skulle komma för sent så Adam skulle bli arg för han skulle nog få seriöst vråldamp så jag vill gärna undvika detta. Till min stora förvåning och glädje när jag anlände till kfum var att vi inte alls skulle ha Adam utan en ny liten söt prick vid namn Carl Johan, eller Calle som han brukade kallas enligt honom. Jag och Lisa utsedde honom till dagens gullepojk, hade urgulliga lockar och dialekten var att dö för. Vad det nu var för dialekt vill säga. Synd bara att var mentor för en sån cp klass stackas honom omognare och fulare små grabbs får man verkligen leta efter. Pust pust inte mycket att göra åt utan det var helt enkelt bara att kämpa vidare och stå ut. Men alltså klassen var nog så galet sugna på att slå dem big time i basket alltså. Och det hade vi gjort för de grabbsen rörde ju inte på fläsket i första taget ω jag e så hemsk, haha : )

Annars var det väl bara svenska som var det stora dilemmat för dagen och det funkade ju fint hann väl direkt inte göra så himla mycket för satt mest och diskuterade en del på msn ( . . . ) men det är ju en helt annan saga det.

Igår på jobbet fick man servera massa hockey guys som kom från Brynäs och tjejer behöver inte vara avensjuka visst killarna var stora ( me like ♥ ) och säkert charmiga på sitt sätt men sätter man sig och äter kl 21 och sedan ska äta igen kl 22 så får vi i servicen lite smått damp på dem, varför ska de äta en gång till egentligen : s? Dessutom så dög ju inte pajerna så fick ju ställa köket och bre mackor, så facka med helt enkelt. You suck . . . Hoppas verkligen Hv spelar skiten ur er ikväll.

image34Internationella Kvinnodagen med idag, fick veta det utav mattanterna i skolan så ni inte nu tror att jag är nått jävla femenistiskt freak som kommer ihåg sånt. För det gör jag verkligen inte. Och inte då har jag någon jävel att fira det med, vava? Eller egentligen var gör man på kvinnodagen? Protesterar kanske, den dagen ni ser mig protestera på stan mina vänner den dagen drömmer ni. Nej men faktiskt så kunde man ju gått ut med polarna och kanske käkat nått, men Anna är ju sjuk ( fydig! ) och Lina har jag inte hört ett knyst ifrån sedan i lördags så blir väl att försöka få tag i Linnea. Svårflörtad liten rackare är hon men jag ska nog försöka ; ) hahaha ....  Nej men antar att man iaf kan hitta på nånting, eller så får man väl bara hedra sig själv med att man är tjej, formig och tyvärr har fått det stora jobbet att pressa ut knoddar ( det kommer ju dock senare ) men endå ... haha min bild hade visst inget att göra med texten nu men aja, haha skulle iaf va kul att gå ut och äta och om det skulle varit med nån utav det maskulina könet så skulle det ju ha varit ännu trevligare självklart, men sånt är ju livet nu.
Nä måste göra nånting nu och ja, man ska ju ha på sig någonting rött idag så jag får väl springa till gaderoben nu och dra fram nått rött, lär bli stora beskymmer eftersom jag har ordnat så att allt ligger på hög. Ni vet jag har ordningsystemet allt överst! och har inte riktig koll vad som finns där under. Kanske kan bli ett äventyr att dyka in där, vem vet.
San.dra

Kommentarer
Postat av: Anonym

meen pluttan då, jag kommer imorgon, jag lovar! För jag saknar min Moberg något så sjukt! btw så blir man psyko på din bild du nu har lagt upp på din blogg;)

2007-03-08 @ 17:59:55
Postat av: Jimsan<3

Synd att jag inet vart där och kund egå till typ Soya med dig elel rnåt då. hehe. hoppas allt är bra med dig gumz. ha det underbart kyss och smek<3

2007-03-08 @ 21:37:09
URL: http://Jimsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0