Sadness shadows my heart

Till att börja med antar jag att jag kan berätta om min gårdag. Först skolan och inget mer anmärkt bart mer än att jag, Niklas & Sofia typ flummade sönder på våran matte lektion. Vår kära lilla matte kula som vi nu kallar den, den har fan tatt mig igenom matte B så jag e då tacksamFör smart för sitt eget bästa, legitimerad MVG barn m.m kom upp den flum lektionen .... hahaha. En god nyhet som jag e super tacksam för är att Mats min mattelärare sa att vi nu var klara med kursen denna lektionen. Och detta betyder då att det bara e repition kvar nu innan nationella provet och klara jag det så e jag klar med matten. Håll tummarna nu folks, håll nu era tummar.
 
Dessutom så gick min mobil i ett den lektionen. Bland annat min kära Lina som ringde och frågade om jag skulle med ut på kvällen och fika med henne och anna och kan man annat en att tacka ja? Hehe kanon erbjudande och det var bara att hoppa på. Hehe så direkt när man kom hem så slängde man isg in i duschen och sedan satte igång att göra sig i ordning. Hade faktiskt på mig min förra höstjacka (kan användas som vår för dene  hyper modern nu) och mina ass fina blå vårskor. Som vanligt fick man höra av Lina, din jävel har du köpt dem? du har då allt som jag vill ha, haha. Typiskt henne faktiskt, men vi har ju samma smak i allt typ.

Så vi anlände till vårt vanliga hang out ställe nämligen claras. Håller faktiskt med Lina i det faktum att claras inte är lika mysigt eller bra som johans, bara det att johans har ju bara öppet till 22. Kasst alltså. Men Claras duger, så vi satte oss och la beslag på soffan i väntan på att Anna  skulle dyka upp så vi kunde beställa. Tillslut kom hon och vi satte igång som vanligt att tjöta och fika : ) ass mysigt som vanligt girlz. Bara det att anna var tvungen att gå ganska tidigt för hon skulle upp och jobba på morgonen så jag & lina begav oss till bischops arms för att prata och träffa philip. Haha -  Hej det är Sandra på Philips mobil, ehh vänta nu detta lät fel, hej det är Sandra på Linas mobil, nu blev det rätt. Va kass jag e egentligen haha...

Konstigt nog så kom vi in också : S Jag menar egentligen alltså var e snitt åldern där inne typ 30 + eller nånting. Haha så vi sänkte den typ med 20 år sådär. Opinsamt nog så stötte man på sin kompis mamma där inne. Hon undra nog va fan jag gjorde där inne. Och det fanns det nog fler som gjorde alla typ tämligen ill glodde på oss. Så vi fick snacka lite med Philip men sen tyckte jag det va ganska obehagligt där inne så vi drog ut. Haha Trevor says hallo ω, charmig kille det dära.

image37Så jag och Lina begav oss emot McDonkan men innan dess så gick vi på en liten fönster shopping på stan. Fan vad vi e dryga egentligen. Men vi hittade en massa som vi ville köpa iaf, en ass gullig blus på indiska. Har kommit fram till att de har rätt shyssta kläder där endå. Efter det så begav vi oss till Donkan där den vanliga fjortissamlingen både fanns utanför och inne i Donkan, har man inget bättre för sig? Beställde mat och då blev det världes kalabalik för att en tjej hade trillat ihop så gick ut och kollade så hon var okej, men hon va ju typ omringad utav massa folk så beslöt mig att inte lägga mig i. Dock så kom de in med henne sen och la henne typ på soffan brevid oss när vi satt och åt så slog en signal till SOS bara för att kolla att det kom folk och så. Sen kom de och hämtade henne och vi kunde fortsätta med våran måltid. Sedan kom vi iväg där ifrån och vinkade av varandra.

Kom sedan hem runt 00 och slängde i mig nått att käka och dricka, slängde också på mig mina myskläder : ) Doch har mina gröna jätte sköna sidenbyxer gått sönder totalt nu :( Lite ledsen över det men jag kommer över det. De var bara så sköna : / Sedan tjötade jag väl snabbt med morsan och gick och la mig för att sova.

Runt kl 4 så vaknade jag utav ett sms ifrån Jimmy, han hade blivit misshandlad. Så hela natten har jag typ ängnat åt att få tag i honom, eller någon som hade kunnat berätta hur det var med honom. Ringde till och med och väckte Jocke mitt i natten men ingen verkade veta hur det var med honom och ingen verkade ha nått nummer som jag kunde få tag i någon på. Då började jag ringa HBG:s lasaretts akutmottagning. Den första fitta jag kom till sa ingenting till mig. Utan det var cirka 4 - 5 timmar senare som de gav ut uppgifter att han hade varit där under natten men hade åkt hem. Slutligen så fick tag i han och ja fick höra att han hade blivit misshandlad utav 5 stycken. 5 emot 1, lixom vilken eller vilka jävla idioter gör något sådant? Det e fan att sånt här alltid händer de bästa personerna. Stackas Jimmy :( Var så orolig för dig. ω

Idag har jag väl inte gjort annat än att sova försökte ta igen de timmarna utav sömn som jag missade under natten. Sen hyrde jag och mami film. Säg att du älskar mig och den var faktiskt bra men tyckte själva skådespelet var sådär och vi hörde typ ingenting, och det e inte fel på våran dvd eller tv för de är båda splitter nya. Men jag grät som fan när hon blev våldtagen, vilka hemska scener alltså, fy fan. Allt kändes så verkligt och man fick ju se allt med. Och dagen till ära så har jag bara gått i myskläder har inte ens haft tanken på att göra mig i ordning. Palla det? Perfekt slappar dag : ). Kan behövas det med ibland.
San.dra


Kommentarer
Postat av: Jimsan<3

Asspå gumman. jag had erätt ont i skallen så had enog ändå inte kunnat snacka i tyelefon, men tack iaf fäör att du förstökte få tag i mig och trösta. Du är diamanter värd. men det vet du väl redan? hoppas att du får lagat dina mysbyxor. hehe ja du o lina och anna är speciella. men softa som fan ska ni veta. kys so mys gumz

2007-03-10 @ 22:39:11
URL: http://Jimsan.blogg.se
Postat av: Milla

Men Sandra!!!Varför ringde du inte HEM till mej o frågade....kul o kolla din blogg hoppas d e ok

2007-03-15 @ 08:41:32
Postat av: Sandra

Aww, men ville inte ringa hem kl 4 - 5 på natten till er. Det e bara lugnt ( Y )

2007-03-16 @ 13:56:35
URL: http://snarda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0