Last night, oh my head


If you're not the one then why does my soul feel glad today?
If you're not the one then why does my hand fit yours this way?
If you are not mine then why does your heart return my call?
If you are not mine would I have the strength to stand at all?


I'll never know what the future brings, but I know you're here with me now.
We'll make it through and I hope you are the on I share my life with .^^Haha gårdagen var verkligen en kanon dag och en kanon fest. Så tackar min älskade fisk så mycket för det. Om ni läste bloggen igår då så började jag runt 16 att göra mig i ordning (innan klockan 16 var det inget betydelse fullt som hände om ni undrar). Lockade håret som attan och sedan på med allt smink och alla små fineser och sånt tar tid ska ni veta eller så var det bara jag som slöade antagligen ; ) Kom i väg till Any runt 19 tiden och var sedan där cirka tio minuter senare för att papi var så snäll och körde dit mig . Sen behövde jag även dra till ica och bankomaten så jag kunde ta ut pengar och köpa lite sprite. Kom till Anna sedan fick tämligen springa i ös regnet för min idiot hade ju tagit en jacka utan luva. Alltid så smarta fröken Moberg. Väl inne så hade ju tjejerna satt igång festandet så jag drog upp mitt och satte igång att blanda min gröna härliga pigelin. Redig tjej dricka ( I know ) men dock så god. ω Var väl till och börja med inte så mycket folk men sen jävlar drog festligheterna igång. Jag dansade och drattade på ändan, för ni vet taktkänsla är inget jag äger direkt.    

^^Haha hel festliga bilder fisken tog inte sant? Alla ser ju seriöst allmänt lama ut dessutom sprang Anna runt och fotade alla som en annan kines så ingen var ju direkt beredd kan jag ju informera. Jag menar kolla mig som tappert försöker att blanda till min drink. Dock så var kvällen ung när denna bild togs. Det drog som sagt igång regält sedan och va mycket folk det kom sen som inte jag kände, trodde faktsik jag skulle veta vilka alla vara men icke sa nicke ω Fan va vi fettade i oss en massa chips, chilinötter och dipp : ) Ass gott. Och sedan senare så drog ju hela gänget till pizzeria Evergreen för att få oss lite krubb. Redigt fint med vesuvio och kebab sås sådär på fyllan. Ju fetare destu bättre.
- Jag gillar rödhåriga tjejer.
- Jaha så du tycker du Pippi långstrump är snygg?
- Sandra, tjejen kan ju för fan lyfta en hel häst. Fatta vad najs det är egentligen.
Ja denna snygga replik fick Koffe mig nästan att sätta i halsen utav när jag satt och försökte få i mig nått käka och inte bara det utan jag garvade för mitt bara liv. haha ... Sedan började Jocke och Anna kasta mat på Lina och då började det väl antagligen att spåra ut en aning ; ) Fast var verkligen kul men Lina blev dock totally jätte arg.
Det ända som var riktigt surt med den kvällen vara att jag typ hade tappat min röst totalt så hade en aning svårigheter att komunicera med människor. Jag menar jag lät som en man nästan. Haha eller så lät det som jag nästan skulle få andnöd välj själv men båda varianterna stämde mycket bra in kan jag säga. Dessutom så blev jag kallad polkagrisen bara för jag hade min rödrandiga jätte fina klänning på mig. Det är marint tema mina herrar och det är ass modernt okej? Ingen talar illa om mina kläder om personerna i fråga inte ens själva kan klä sig.

^^Omånga som inte ville vara med på dn här bilden då? Haha och jag intar min vanliga pose ... vad jag äger. Men jag måste beröma Anna för en sak när hon fotade hon lyckades ju nämligen få ett kort på Lisas ansikte det är inte var dag man får det. Okej ett glas var i vägen lite men det är ju endå en bild så Anna ska ha all beröm i världen för det. Min lilla fisk Dessutom stor beröm för en lyckad fest utan bråk och trista människor. Inte för att jag då kommer ihåg vilka alla var eller så men jag tror och antar inte att det var några trista människor där ; P För att berätta  lite om min morgon så fick man ju vakna upp hos daniel runt kl 7.30 för han skulle upp och hem och arbeta. Så pigg som jag är traskar jag upp utan att ens lägga märke till min dunkade huvvudvärk. Vårtecken idag med : ) Daniel är ju seg som vanligt att få upp i sängen. Men jag lyckades till slut så 8.00 stog jag utanför min egen dörr och fipplade efter nycklarna. Fick upp dem kom in tog en treo och la mig i min säng. En halv timma senare ringer en skrattande Anna och undrar om jag mår lika dåligt som hon och jag svara kort och enkelt - VÄRRE. Så lite sådär på morgonkvisten fick man en sumering utav händelser man missat och ville skvallra lite om. Älskar dig gumz Och sedan försökte jag sova vidare för att senare bli väckt ytterligare en gång till. Dagen idag har jag använt till att klaga över min baksmälla och tycka synd om mig själv så klart. Det är ett måste en söndag morgon som denna. En perfekt söndag morgon och såhär ska det alltid egentligen vara för då vet man klart att man lever. ω

Nä nu tror jag verkligen att jag har skrivit för mycket, så för att ni ska orka läsa allt detta så slutar jag nu. I morgon dagen till ära så ska jag och Anna shoppa på våran studiedag. Jag ska köpa mig ett par efterlängtade replay jeans : ) Hell yeah.               Jag lyssnar just nu på: Beautiful Liar ft Shakira by Beyonce,  Ass bra låt som jag tycker ni ska slänga i lurarna, litet tips sådär. Kombinerar varandra mycket bra, videon är med soft http://www.slack-time.com/music-videos/Pop-Music/Beyonce-Knowles/Beautiful-Liar.shtml
San.dra


Kommentarer
Postat av: snardafucker;D

Redigt bra att ni had ekul. hehe nawe rösten stackaren lilla.
inte kul alls ju. men dte löser sig säkert ska du se. kyss o kärlek(K)(L) <3

2007-03-04 @ 20:34:33
URL: http://www.jimsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0