Glass - time

En glad nyhet nu folks, så håll i er. Sandra har klarat sin fucking matte b kurs nu : ) Skrev det nationella idag och fick G. Och inte på gränsen eller så utan ett starkt sådant. Så nu är slit och stånk slut på fredags eftermiddagarna. Äntligen kan man få njuta utav den välförtjänta fritiden ω. Matte kulan är äntligen splittrad men tyvärr så gjorde den inte det med bravur utan vad jag bara vet än så länge så är det bara jag som har klarat mig : / Orättvist. Men aja, det e konstigt för trodds denna glädje så finns det lite sorg i en med för att jag hade verkligen kul på matte lektionerna. Alla lama diskutioner och samtalsämnen och vi ska inte ens prata om alla ord som vi lyckades komma på, verkligen en bravur.

Faktiskt så kom jag just hem ifrån en ganska stressig dag : ) Först skolan då och skällde ut min skånska svenska lärare (Hur det nu kommer sig?) Martin idag eftersom daniel hade satt frånvaro på mig så stog där och förklarade mig och höjde rösten. Kan vara riktigt läskig enligt vissa, speciellt mina så kallade bitchblickar som Anna tar åt sig utav, Gums  gör inte det! Så onödigt när du vet att jag verkligen inte menar det till dig.

Efter matte lektionen så fanns mina fans eller följeslagare ( Anna & Lina, och jag bara skojar ; ) där ute och väntade på mig. Dessutom så hade än Koffe tillkommit med : ) Trevligt. Jag och Niklas satt och dampade i väntan på att få reda på provresultaten. Ps. Innan provet tryckte vi i oss dextesterol så alla var helt totalt utflippade inget ovanligt med andra ord. Dessutom så skrämde Mats, våran matte lärare hela tiden upp mig bara igenom att hånlee. Man undrar ju om man hade klarat det och när han väl sa det så var det lixom. - Skojar du? Och om du gör det så är det verkligen inte roligt.

Sen åkte vi ner till stan och ja jag gjorde det ja gör bäst, nämligen shoppar. Och nu vet jag iaf två stycken som drar på mungiporna när de läser detta. Plus att jag nu ber till min gud att min älskade mor inte ska kolla in detta inlägget. Snälla. Men hon är härdad som i så mycket annat, ojoj ( ... . . ) inga skor idag dock då. Alla hoppar högt : ) Men jag gjorde Daniel en tjänst och köpte presenter till Lindbomarna som fyllde år eller hade fyllt år, och tacken?

Så när jag väl tog mig hem utav kollektiv trafiken : ) Ååh kära kollektivtrafik så fick ajg se något som var så sött. Nämligen en gammal kompis lilla syster som satt och gullade sig med en annan pajk. Jag svär att de bara är typ 11 år eller nått emn det var verkligen så sött. Det e så kärlek ska vara, dela tuggummi, sitta och kolla varandra djupt i ögonen och nästan vara för blyga för att hålla varandras hand. Kom ihåg hur det pirrade i magen. När man kommer upp i åren får man lära sig livets hårda läxa att det är sex som gäller, och det är ju med kärlek inom vissa gränser förståss somliga ser det ju bara till att brukas och där med missbrukas. Jag blev inte utnyttjad jag lät mig utnyttjas eftersom jag aldrig hade mod att säga nej ω. Det är en helt annan sak så jag få skylla mig själv och lära utav mitt misstag men jag gillar mer att lära utav andras.
image52

Ska äta glass nu så Ciao : )Kommentarer
Postat av: Simon

Hmm, jodå, gick väl hyfsat bra iaf, 9/9 på inskrivningsprovet ( intelligensprovet ) iaf, så visst.. 7 i styrka o 6 i kondition, det duger väl iaf.. hoppas jag kommer in iaf :/
hoppas du har det bra sandra, bye

2007-03-31 @ 00:01:57
URL: http://theelgland.blogg.se
Postat av: Jimsan<3

Gumz då. hoppas att ni hade det kul äsch dte vet jag ni hade. det sista stycket i texten vet jag inte vad jag ska säga för något om?:s aja ha dte underbart gumman-. kyss&smek

2007-03-31 @ 10:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0