Get this party started ^ ^

                                                   Vi föds alla som människor, värt att tänka på!

Idag när jag gick över till Linnea för att hämta och låna hennes locktång så la jag märke till två saker.
- Snön har börjat smälta och det glädjer mig. SOMMAR!
- Jag är verkligen en nattmänniska, för när jag gick ut i det fina vädret så höll jag på att bli blind.
Men man ska inte klaga och nog för jag har verkligen ingen tid med det heller. Måste faktiskt snart sätta igång med att göra mig i ordning. En sån där tjej grej att det ska ta lite tid att göra sig fin : ) Har faktiskt hunnit måla min vänsterhand eller rättare sagt alla vänsternaglar med nagellack så ska bara lyckas göra det på höger naglarna med. Och det är ett helvetes göra ska ni veta ω.  

JessicaAntar också att man kan säga finally för att man kan få uppdatera sin blogg. Attans var de låg nere länge, jag som hittade så fina bilder på min skoldator som jag skulle ha laddat upp här men icke sa nicke. Få göra det på tisdag när man är tillbaka i skolan. Annars har de andra dagrana flutit förbi med sin egna charm och små uppbråd. I och för sig så kommer jag inte att orka berätta om dessa dagar, jo jag kommer ihåg dem men ska jag berätta allt som hände under de dagarna jag inte kunnat skriva så blir det en enorm massa smörja som ingen endå kommer läsa, så varför lägga ner energi? Ikväll ska man ju iaf hem till sin lilla fisk (Anna) och festa : ) Me like. Hehe så snart drar la alla förberedelser igång för att göra sig fest snygg. Dock inte lika vacker som Jessica Simpsson , det kan jag bara drömma om men ni vet så där svensk tjejs aktikt vacker. Ska faktiskt bli riktigt kanon kul att festa idag för jag har inte festat sen senast nyår eller något liknande så det ska bli kanon. Nej jag är ingen torrboll men när man ligger i diet och tränar mycket så hör inte alcoholen och diet&träning ihop riktigt ihop. ω Dessutom så har jag aldrig varit den som har varit så intresserad utav att dricka, lagom är alltid bäst för man har lika kul endå. Jag orkar inte vara en sån tjej som efter halva kvällen ligger och spyr för att hon har drukigt för mycket och sedan så måste ens polare ringa hem till ens föräldrar så de kan komma och ta hand om henne. Det skulle och det är min värsta mardrömm inte bara för jag vet hur besviken mina föräldrar skulle bli på mig men också för att jag aldrig i helvete vill att nån ska ta hand om mig när jag e full. ALDRIG! Jag har kanske tagit hand om andra men det är ju deras skam. Men aldrig att jag, Sandra ska behöva bli omhändetagen.

Nä nu måste jag verkligen hitta på något bättre att göra som att till exempel måla klart mina högernaglar eller börja med att locka mitt hår, sminka mig med mera. ω
San.dra

Kommentarer
Postat av: Jimsan

Nawe gumman låter ju bra;D hehe. du va säkert jättefin. kyss o mys gumz

2007-03-04 @ 20:21:48
URL: http://www.jimsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0