Fitta, kuk - tegelbruk

Ja igår så försökte jag som sagt att sammanfatta min dag men icke som nicke. Blev lite för mycket som kom emellan så jag bestämde mig för att skriva den bloggen idag istället. Så jag lämnade datorn på plus min bloggsida öppen. Sen så insåg jag min idiot idag på morgonen att min blogg hade loggats ut och att allt jag hade skrivit ifrån gårdagen hade radderas. Grattis lilla fröken Moberg ω.

Men aja jag ska ge det ett försök idag istället. Jag minns att jag dampade sönder min blogg med att berätta om skolarbetet i svenska och id korten. Vi kan börja med de kära id korten som vi fick i tisdags. Och alla ser seriöst grisrosa ut i hudtonen, helt sinnes alltså. Och dessa kort ska vi använda när vi går in i matsalen för att inga utifrån våran skola inte ska kunna komma in och äta utav vår mat. Och detta leder mig till några funderingar: 1 Vem vill äta våran skolmat egentligen? Den är OK men det är verkligen allt. 2. Varför ha dessa id kort för kontroller, om mattantanterna endå inte kollar på de? 3. Och den viktigaste frågan är hur i helvete de i så fall skulle känna igen oss med de grisrosa ansikterna. Kanske om man lyfter på näsan och ger av sig en ljudsignal i grymtform så kanske igenkännandet kan vara i närheten eller kanske på väg.

Det där andra jag dampade på tänker jag inte ens lägga ner energi på. För ni som vet om det, vilket jag antar att de flesta gör. Kort fattat kan jag väl bara tala om att jag fick frånvaro ifrån en lektion som jag deltog på. How nice or what?

Igår så fikade jag och shoppade iaf med Lina sedan kom Stina och Anna och gjorde oss följe till Johans. Så skönt att Koffe körde ner oss till stan för det blir så krångligt med mitt busskort med antal stämplingar och så. Jag antar att det var det gamla vanliga samtalet på fiket iaf : ) Alltid lika kul eller så är det bara jag som finner det roligt. Blev mycket fikande speciellt för mig och Lina som efter Stina & Anna hade gått begav oss till cafe graffiti istället. Anledningen var att vi ville ha lite variation i miljö byte. Men den största anledningen var faktiskt att de kom in ett par lustiga typer på johans typ från balkan länderna eller liknande och började att klä av oss med sina blickar. Förlåt guys men det är verkligen bara ni som håller på med sånt. Lixom jag som tjej och tro verkligen inte att min tjejkompisar skulle klä av er på stan det är mer att man tänker snygg rumpa ω eller ja liknande. Killar är ju lätt mycket värre en så, ni fantiserar ju nakenhet och ställningar innan man ens sagt hej. Vi flydde iaf fältet på Johans kort och gått så var det versionen. 

Samtalen fortsatte där antar jag, ibland undrar jag om någon sitter och lyssnar på oss. Hoppas verkligen inte men tror det för de blickarna och de leenderna man får utav vissa är faktiskt oförglömliga : ) Haha bara kul om man kan underhålla folks. Sen så stressade jag till bussen och insåg att jag hade missat den : / damn. Men till min lycka så fann jag Niklas på busshållplatsen så vi satt och tjötade hela vägen hem. Bara för man e bög behöver man inte tända på alla med maskulint kön. DE är ju människor som oss med och precis som vem som helst. Är ju som attsäga att alla som är hetro sexuella tänder på alla med det motsatta könet. Vilket ingen gör!

Nu ska jag fortsätta dagen i skolan med att prata med brudparet snart. Verkligen världens gulligaste par och männismkor. Så snälla alltså, lite för snälla kanske för att vad vi än säger verkar vara som en bra idee. Hehe lite roligt faktiskt ; ) men ska tjöta med dem nu så ( ...   )Ciao.


San.dra

Kommentarer
Postat av: Stina

haha sex sex sex xD :D

2007-03-30 @ 17:12:25
URL: http://stajnie.blogg.se
Postat av: milla

grymtgrymt nöffnöff=) Verkar som du inte gjorde mycket mer än fikade igår men det låter mysigt Idag har vi haft Carina o hennes mamma här på fika o vi drack det jättegoa theet jag fick av Jimmy, miknns du vilka smaker det var i A6blandningen?Har hittat en mysig theaffär med MASSA sorter bara 10 minuter ifrån oss så vi fick gå dit idag till ICA där eftersom det brann på Hemköp härhemma så det stängdes=( Oj mina komments blir snart lika långa som dina bloggar hahaha Kram på dej tjejen

2007-03-30 @ 18:50:47
Postat av: Jimsan<3

nawe gumman. du va säkert asläcker på det kortet ska du se;) hehe får vis amig nån gång;) hehe. men men stackars personer runt er på fiken asså:P hehe lyssna på ert snusk ;-D hehe-. ha dte UNDERBART. kyssar och smek(L)<3(L)

2007-03-30 @ 20:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0