Dickeli

OhSha vad ska man säga om min dag hitintills? Om ni har läst fiskens blogg så vet ju de flesta att vi hade en het disskution om bögar och lesbiska. Kort och gott folks homusexuella. Hehe vi pratade la mesta dels om att jag tycker det var meningslöst att vara lebb eftersom man bara härmar hur en kille och tjej har sex endå, skyll nu inte på att lesbiska tänder på bröst eller nån sån skit för det finns killar med bröst med så vassegod, fynda! Jag tror att Niklas kom med det bästa argumentet utav de alla, citerar både Niklas och annas blogg; "Men tänk om killen vill ha en annan kuk att suga på". Haha låter som han snackar om typ en slickepinne eller nånting liknande, ååh får rysningar bara jag tänker på det alltså. Diskutionen var väl jag och Matilde som drev på och hon var väl mera emot det och jag för det. Eller var det tvärtom? : S Nu blev jag riktigt förvirrad ... Satt och kollade runt lite och ser hur overhört lite alla skriver i sina bloggar, anatgligen bara jag som har problem att begränsa mig som vanligt. Men började fundera på om jag ska skriva mindre så bara en snabb och go fråga - Vill ni jag ska sluta skriva långa bloggar, folk?

Min chef ringde precis nu och sa att jag skulle jobba nu på onsdagen, tur att man har ledigt ifrån den andra lektionen så man slutar så tidigt redan vid 11.00 ju : ) Dessutom har man ju hotell och vet verkligen inget som är mer softare än det alltså. Så gott. Men vi får väl se vad Magnus har för utmaningar att bjuda på när man ska jobba. Undrar vilka jag ska jobba med också... haha jag brukar alltid fråga det men glömde visst det, denna gången... Jaha inte mycket mer att skriva antar jag, ska ta och slänga i mig nått att äta, kanske skriver en rad ikväll, begränasde ju min blogg idag som sagt, redigt tråkigt om ni frågar mig.


Tack för en underbar helg gullevän Alltid lika trevligt vettu.San.dra

Kommentarer
Postat av: Jimsan

haha du e för go, haha sikken äcklig disskution, missta inte nu jag har ibnget emot det, men jagkan tycka det e lite sådär räligt. när jag tänke rpå det asså:s hehe. aja sånt e livet,. ahah nä du ska skriva långa bloggar det är ju kul att läsa. kyss och mys(K)(L)(K)

2007-03-19 @ 22:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0